29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vandi, jak je doma? Co pesina?
Není tady
Pisateli, při svojí vejšce na těch schodech sedíš, ne? Ale fakt je, že kdysi dávno v dobách třeskutých mini, spíš bederních pásků, nám bývalo vidět prádélko z protisedadla v MHD...suknička utvořila vsedě jen můstek, to je fakt.
Mikeš napsal(a):
...otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
Tak tohle je fakt drsný.
Donutit manželku, aby ti koupila nové prádlo, se kterým jsi zářil u milenky.
Fuj, že se nestydíš. To vidím já jako větší "sviňárnu" než nějaké stahování fotek ženských do PC.
Asi s tebou přestanu kamarádit a začnu kamarádit s tvou ženou.
Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 13:21)
Kukačka napsal(a):
ježkovy zraky!
srovnávat dámský prádlo s pánským a to celé s pivem!! sodoma gomora...
obecně nesnáším lidi, který chodí doma jen v prádle. Expřítel z jižních čech měl v plánu povalovat se u telky ve slipech, ale já jsem řekla NE.
Tak chodí nahej. Tos to vyřešila
Není tady
čím jsem starší, tím víc mi je zima, a kdo tvrdí, že špeky zahřívají, tak kecá
Není tady
S pejsinou jsem dnes byla vyndat stehy a máme přísně nařízeno dnes a zítra nasadit límec, tak jsem to udělala a ona se mnou nemluví. Nádor nebyl zhoubný, zaplaťpámbu.
Vanda napsal(a):
Pisateli, při svojí vejšce na těch schodech sedíš, ne? Ale fakt je, že kdysi dávno v dobách třeskutých mini, spíš bederních pásků, nám bývalo vidět prádélko z protisedadla v MHD...suknička utvořila vsedě jen můstek, to je fakt.
sedět to bych už fakt koukal do komína
Není tady
Musím teda přiznat, že doma jen v prádle by se mi chlap taky moc nelíbil ( něco jako Homolka).
petra72 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
![]()
Tak tohle je fakt drsný.
Donutit manželku, aby ti koupila nové prádlo, se kterým jsi zářil u milenky.
Fuj, že se nestydíš. To vidím já jako větší "sviňárnu" než nějaké stahování fotek ženských do PC.
Asi s tebou přestanu kamarádit a začnu kamarádit s tvou ženou.![]()
Ty chceš Mikeše nechat zabít co?, si náš malej počne, komu bude to .... zahejbat
Není tady
Selimko, plíííííz, karmenádle?
Pisatel napsal(a):
Kukačka napsal(a):
ježkovy zraky!
obecně nesnáším lidi, který chodí doma jen v prádle. Expřítel z jižních čech měl v plánu povalovat se u telky ve slipech, ale já jsem řekla NE.Tak chodí nahej. Tos to vyřešila
fuj, to bych se asi poblinkala...byl to jediný vztah, který jsem víc drtila rozumem než srdcem a ono to bylo znát. Na spotřebě červenýho před spaním, kupříkladu.
zanechala jsem ho svému osudu,
Vando - :hjarta:to je fajn? Co Jitka, jak se jim v sobotu líbilo?
Není tady
Vando, tak vidíš, dobře to dopadlo. Vždyť je to jezevčík!!!
Kuki, taky přesně. Já jsem z domova nebyla zvyklá, že by naši lítali doma v prádle. Vždy měli nějaké domácí oblečení. Mamka buď starší šaty a taťka sprotovní tričko a adidasky nebo starší kalhoty.
A nejlepší jsou pupkáči v trenclích co jdou až před barák otevřít pošťačce. Děsný
Není tady
Vanda napsal(a):
S pejsinou jsem dnes byla vyndat stehy a máme přísně nařízeno dnes a zítra nasadit límec, tak jsem to udělala a ona se mnou nemluví. Nádor nebyl zhoubný, zaplaťpámbu.
Tak to blahořeji. A užívej si s psinou hodně psiny a radosti. Já si už Maxe /psa/ mohu připomenout od neděle jen na fotkách.
Upravil(a) Pisatel (7. 10. 2008 13:34)
Není tady
Pochvalovali si, Kuki, líbilo. Zítra Jitku uvidím, tak vyzvím podrobněji.
Kukačka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kukačka napsal(a):
ježkovy zraky!
obecně nesnáším lidi, který chodí doma jen v prádle. Expřítel z jižních čech měl v plánu povalovat se u telky ve slipech, ale já jsem řekla NE.Tak chodí nahej. Tos to vyřešila
fuj, to bych se asi poblinkala...byl to jediný vztah, který jsem víc drtila rozumem než srdcem a ono to bylo znát. Na spotřebě červenýho před spaním, kupříkladu.
zanechala jsem ho svému osudu,
Vando -:hjarta:to je fajn? Co Jitka, jak se jim v sobotu líbilo?
Kukačko budeš se divit, ale když vidém nahého chlapa, i třeba jako modela ve spodním prádle, tak prchám k Neumětelům. Je pravdou, že rád na ostro, ale jak se říká, všeho přiměřeně.
Není tady
Klubko napsal(a):
A nejlepší jsou pupkáči v trenclích co jdou až před barák otevřít pošťačce. Děsný
a hrabou se v rozkroku nebo šťouraj v uchu a pak si to prohlížejí
Není tady
Není tady
Regina napsal(a):
Klubko napsal(a):
a hrabou se v rozkroku nebo šťouraj v uchu a pak si to prohlížejí
....ale většinou tomu vzhledově odpovídají i ty jejich maminy...
Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 13:38)
Díky, berušky, snad to teda dobře dopadlo.
Když jsem pracovala hned po škole v pivovaru, byla tam extra sbírka mužů. žen tam mnoho nepracovalo. Byla to dobrá škola života. jeden závozník byl takový vlasatý, zarostlý, kulatý a prostý chlápek, pořád v montérkách, chodil houpavě jako Labuda ve Vesničce. Občas se zastavil, jednu nohu přizvedl, zatřepal a srovnal pytlík v nohavici a poškrábal se mezi půlkama. Dodnes ho vidím před sebou a dodnes ho umím skvěle napodobit. Říkali jsme mu Pračlověk.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Péti - neriskuj!
Kuki, dovedu si představit tu na.sranost (pardoon), kdybych se dozvěděla, že mi můj starej zahejbá a já mu, blbec jeden
, k tomu kupuju ještě spoďáry.
To bych pěnila. Ať si zahybá, ale s tím co má.
Takhle ničit domácí rozpočet a ještě mě k tomu používat.
Vanda napsal(a):
Selimko, plíííííz, karmenádle?
Ľadviny, myslím, že to je z nemčiny alebo rakúštiny. Hovorievala to moja prešporská stará mama, ale tuším aj ostravsko-záhorácka babička.
Není tady
Jo někteří pánové umějí provětrat nádobíčko a dát kulkám rozchod,jen co je pravda.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jo někteří pánové umějí provětrat nádobíčko a dát kulkám rozchod,jen co je pravda.
A proč myslíš, že se chodilo na vojnu
Není tady