Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 10. 2008 12:55

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Chat - Dakotino energetické depo XVI.

nové místečko smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#2 7. 10. 2008 12:57

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Chat - Dakotino energetické depo XVI.

Druhá!!!!
štrůdlíček...s kakajíčkem... já chcí! moučníček po obědě, potom  si dát dvacet...

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#3 7. 10. 2008 13:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vanilka69 napsal(a):
... jinak těla celá, prosím, a prádlo taky prosím neseprané!
Mikeš napsal(a):
Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?
-------------------------
... v ničem tongue

Upravil(a) Jessika (7. 10. 2008 13:00)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#4 7. 10. 2008 13:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Druhá!!!!
štrůdlíček...s kakajíčkem... já chcí! moučníček po obědě, potom  si dát dvacet...

Třetí!!! lol
Jo, píše se to Darth Maul... sci-fi, to je moje, i když zrovna Star Wars jsou spíše pohádka...
Hehe, já, když jsem si před rokem občas "odskočil jinam" (už mě to přešlo tummenupp), jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#5 7. 10. 2008 13:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš: Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?

Skôr BEZ ČOHO...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 7. 10. 2008 13:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Regina napsal(a):

Druhá!!!!

A podrbat za ouškem nechceš? vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#7 7. 10. 2008 13:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mikeš: Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?

Skôr BEZ ČOHO...

Hele a s čím chodíte Vy? vissla

Není tady

#8 7. 10. 2008 13:03

x21365
Host

Se radši ani neptej lollollol

Tino děkujeme godlikegodlikegodlike

#9 7. 10. 2008 13:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ako kedy. Občas BEZ, občas S... občas V. Momentálne v decentnej béžovej spodnej bliezni a neurážajúcom vrchnom odeve.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 7. 10. 2008 13:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Se radši ani neptej lollollol

Tino děkujeme godlikegodlikegodlike

A proč se přiznej  lol tongue

Není tady

#11 7. 10. 2008 13:05

Vanda
Host

Mikeš napsal(a):

jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo... big_smile

Jééééžiš, Mikeši, vy chlapi na to snad máte fakt společný kursy.....big_smile big_smile

#12 7. 10. 2008 13:06

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ako kedy. Občas BEZ, občas S... občas V. Momentálne v decentnej béžovej spodnej bliezni a neurážajúcom vrchnom odeve.

No a není lepší na vostro? Víte kolik se ušetří na pivko? Vemte si to holky. 100 za spodáry a 500 za ten horní díl. A to jsou ceny u ťamana, v kamenným, ani nemluvím tam položím vejplatu a pak vokusuji stůl lol

Není tady

#13 7. 10. 2008 13:07

x21365
Host

Vandíí, to je všechno jedna líheń stoltstolt , akorát se manželka musí trefit do vkusu milenky lollol

#14 7. 10. 2008 13:08

Vanda
Host

Pisateli, to teda mi promiň....lepší to prádýlko než pivko, pivko beztak jen proteče a peníze máš v haj..u.

Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 13:09)

#15 7. 10. 2008 13:10

Vanda
Host

A na vostro....teď fouká ze strnišť, zanedlouho jinovatka....tééééda...

#16 7. 10. 2008 13:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Mikeš napsal(a):

jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo... big_smile

Jééééžiš, Mikeši, vy chlapi na to snad máte fakt společný kursy.....big_smile big_smile

Vandi, ale to je daný. Sami jste to zařídil. Víš v každé rodině je to že mužík řeší zásadní věci, jako jaký postoj bude k radaru a vy ženy a milující manželky a matky takové nepostatné drobnosti: a) koupit mužíčkovy nový trencela nebo b) sobě novej obleček, botičky a kloubouček. Co myslíš, že zvítězí?

jen tak na okraj sděluji, že dokud jsem byl pod jhem BM, tak jsem sice měl několik slipů, ale pokud neskončily mnou v hadrech pořád rootovaly, tělo, pračka špagát. Od doby co jsem sám sameček, tak nejméně jedno pánské spodní prádélko je vždy v krabičce připraveno k prvnímu použití.

Není tady

#17 7. 10. 2008 13:13

Vanda
Host

Ale jde to podat tak, že novej obleček je vlastně pro mužíčka, ne pro sebe, chápeš? A naostro můžeš sám. big_smile

#18 7. 10. 2008 13:14

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Mikeš napsal(a):

Regina napsal(a):

Druhá!!!!

Třetí!!! lol
Jo, píše se to Darth Maul... sci-fi, to je moje, i když zrovna Star Wars jsou spíše pohádka...
Hehe, já, když jsem si před rokem občas "odskočil jinam" (už mě to přešlo tummenupp), jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo... big_smile

Sis to doma blbě zařídil. Můj mužíček si spodní prádlo kupuje  i sám. Copa je nesvéprávný?

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#19 7. 10. 2008 13:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Vandíí, to je všechno jedna líheń stoltstolt , akorát se manželka musí trefit do vkusu milenky lollol

Nemusí.... decentní zatemnění místnosti udělá svoje... lol

Kněz: "Proč líbáš ty pánské trenky, dcero? Cožpak nevíš, že líbat máš jen Písmo Svaté???"
Dívka: "Velebnosti, kdyby v Písmu Svatém stálo to, co v těch trenkách, budu ho líbat od rána do večera" lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#20 7. 10. 2008 13:14

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

přesně, zachvíli na procházku se psem budu nasazovat drtiče mrazu, kalsický moirový celoprdeláče. Estetika stranou, zdraví je přední.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#21 7. 10. 2008 13:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

No to vidím každej den ráno a večer. V teplých dnech, kdy to svádělo k nošení lehkých šatiček a halenek proklatě vysoko či nízko. A vy jste chodily jaksi, jak při výpravě na severní pól. A dnes. Čím větší ranní chlad tím kratší sukénečka, kabát a kozačky. No i při své výšce se mi stane, že při jízdě na pojízdných schodech kontroluji dámě před sebou zda má punčochy a nebo punčocháče či to spodní prádélko, aby nám holka nenastydla

Není tady

#22 7. 10. 2008 13:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Moudrá to slova ženo godlike godlike godlike

Není tady

#23 7. 10. 2008 13:18

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Klubko napsal(a):

přesně, zachvíli na procházku se psem budu nasazovat drtiče mrazu, kalsický moirový celoprdeláče. Estetika stranou, zdraví je přední.

No, pokud procházka se psem není rande... va
je jasný, že je třeba přizpůsit se situaci... wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#24 7. 10. 2008 13:18

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ježkovy zraky!
srovnávat dámský prádlo s pánským a to celé s pivem!! sodoma gomora...
obecně nesnáším lidi, který chodí doma jen v prádle. Expřítel z jižních čech měl v plánu povalovat se u telky ve slipech, ale já jsem řekla NE.

Není tady

#25 7. 10. 2008 13:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

No a není lepší na vostro? Víte kolik se ušetří na pivko? Vemte si to holky. 100 za spodáry a 500 za ten horní díl. A to jsou ceny u ťamana, v kamenným, ani nemluvím tam položím vejplatu a pak vokusuji stůl lol

Veď keď sa dá, tak chodím naostro, ale som už staršia dáma a občas mi fúka na karmenádle(to nie je sprosté slovo, pre nezasvätených) a tak som nútená zahrievať sa spodnou bielizňou.

Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 13:38)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí