29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Druhá!!!!
štrůdlíček...s kakajíčkem... já chcí! moučníček po obědě, potom si dát dvacet...
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
... jinak těla celá, prosím, a prádlo taky prosím neseprané!
Mikeš napsal(a):
Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?
-------------------------
... v ničem
Upravil(a) Jessika (7. 10. 2008 13:00)
Není tady
Regina napsal(a):
Druhá!!!!
štrůdlíček...s kakajíčkem... já chcí! moučníček po obědě, potom si dát dvacet...
Třetí!!!
Jo, píše se to Darth Maul... sci-fi, to je moje, i když zrovna Star Wars jsou spíše pohádka...
Hehe, já, když jsem si před rokem občas "odskočil jinam" (už mě to přešlo ), jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
Není tady
Mikeš: Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?
Skôr BEZ ČOHO...
Není tady
Regina napsal(a):
Druhá!!!!
A podrbat za ouškem nechceš?
Není tady
Selima napsal(a):
Mikeš: Ale no tááák, ženský... vaši chlapi před váma doma choděj v čem, pokud se tedy mohu zeptat?
Skôr BEZ ČOHO...
Hele a s čím chodíte Vy?
Není tady
Se radši ani neptej
Tino děkujeme
Ako kedy. Občas BEZ, občas S... občas V. Momentálne v decentnej béžovej spodnej bliezni a neurážajúcom vrchnom odeve.
Není tady
Misa II napsal(a):
Se radši ani neptej
Tino děkujeme
A proč se přiznej
Není tady
Mikeš napsal(a):
jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
Jééééžiš, Mikeši, vy chlapi na to snad máte fakt společný kursy.....
Selima napsal(a):
Ako kedy. Občas BEZ, občas S... občas V. Momentálne v decentnej béžovej spodnej bliezni a neurážajúcom vrchnom odeve.
No a není lepší na vostro? Víte kolik se ušetří na pivko? Vemte si to holky. 100 za spodáry a 500 za ten horní díl. A to jsou ceny u ťamana, v kamenným, ani nemluvím tam položím vejplatu a pak vokusuji stůl
Není tady
Vandíí, to je všechno jedna líheń , akorát se manželka musí trefit do vkusu milenky
Pisateli, to teda mi promiň....lepší to prádýlko než pivko, pivko beztak jen proteče a peníze máš v haj..u.
Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 13:09)
A na vostro....teď fouká ze strnišť, zanedlouho jinovatka....tééééda...
Vanda napsal(a):
Mikeš napsal(a):
jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
Jééééžiš, Mikeši, vy chlapi na to snad máte fakt společný kursy.....
![]()
Vandi, ale to je daný. Sami jste to zařídil. Víš v každé rodině je to že mužík řeší zásadní věci, jako jaký postoj bude k radaru a vy ženy a milující manželky a matky takové nepostatné drobnosti: a) koupit mužíčkovy nový trencela nebo b) sobě novej obleček, botičky a kloubouček. Co myslíš, že zvítězí?
jen tak na okraj sděluji, že dokud jsem byl pod jhem BM, tak jsem sice měl několik slipů, ale pokud neskončily mnou v hadrech pořád rootovaly, tělo, pračka špagát. Od doby co jsem sám sameček, tak nejméně jedno pánské spodní prádélko je vždy v krabičce připraveno k prvnímu použití.
Není tady
Ale jde to podat tak, že novej obleček je vlastně pro mužíčka, ne pro sebe, chápeš? A naostro můžeš sám.
Mikeš napsal(a):
Regina napsal(a):
Druhá!!!!
štrůdlíček...s kakajíčkem... já chcí! moučníček po obědě, potom si dát dvacet...Třetí!!!
Jo, píše se to Darth Maul... sci-fi, to je moje, i když zrovna Star Wars jsou spíše pohádka...
Hehe, já, když jsem si před rokem občas "odskočil jinam" (už mě to přešlo), jsem byl taky nucen řešit otázku spodního prádla... a teď co s tím, žejo... nemůžu si kupovat nový prádlo, aby si toho manželka nevšimla... tak jsem doma udělal trošku scénu, že nemám co na sebe a šlo to samo...
Sis to doma blbě zařídil. Můj mužíček si spodní prádlo kupuje i sám. Copa je nesvéprávný?
Není tady
Misa II napsal(a):
Vandíí, to je všechno jedna líheń
, akorát se manželka musí trefit do vkusu milenky
Nemusí.... decentní zatemnění místnosti udělá svoje...
Kněz: "Proč líbáš ty pánské trenky, dcero? Cožpak nevíš, že líbat máš jen Písmo Svaté???"
Dívka: "Velebnosti, kdyby v Písmu Svatém stálo to, co v těch trenkách, budu ho líbat od rána do večera"
Není tady
Vanda napsal(a):
přesně, zachvíli na procházku se psem budu nasazovat drtiče mrazu, kalsický moirový celoprdeláče. Estetika stranou, zdraví je přední.
Není tady
Vanda napsal(a):
No to vidím každej den ráno a večer. V teplých dnech, kdy to svádělo k nošení lehkých šatiček a halenek proklatě vysoko či nízko. A vy jste chodily jaksi, jak při výpravě na severní pól. A dnes. Čím větší ranní chlad tím kratší sukénečka, kabát a kozačky. No i při své výšce se mi stane, že při jízdě na pojízdných schodech kontroluji dámě před sebou zda má punčochy a nebo punčocháče či to spodní prádélko, aby nám holka nenastydla
Není tady
Misa II napsal(a):
Vandíí, to je všechno jedna líheń
, akorát se manželka musí trefit do vkusu milenky
Moudrá to slova ženo
Není tady
Klubko napsal(a):
přesně, zachvíli na procházku se psem budu nasazovat drtiče mrazu, kalsický moirový celoprdeláče. Estetika stranou, zdraví je přední.
No, pokud procházka se psem není rande...
je jasný, že je třeba přizpůsit se situaci...
Není tady
ježkovy zraky!
srovnávat dámský prádlo s pánským a to celé s pivem!! sodoma gomora...
obecně nesnáším lidi, který chodí doma jen v prádle. Expřítel z jižních čech měl v plánu povalovat se u telky ve slipech, ale já jsem řekla NE.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
No a není lepší na vostro? Víte kolik se ušetří na pivko? Vemte si to holky. 100 za spodáry a 500 za ten horní díl. A to jsou ceny u ťamana, v kamenným, ani nemluvím tam položím vejplatu a pak vokusuji stůl
Veď keď sa dá, tak chodím naostro, ale som už staršia dáma a občas mi fúka na karmenádle(to nie je sprosté slovo, pre nezasvätených) a tak som nútená zahrievať sa spodnou bielizňou.
Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 13:38)
Není tady