27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte někdo praktickou zkuenost??
Není tady
Jo, mám. Koupila jsem si ho loni, pouila jednou a od té doby leí.
íleně hlučný, řval jak tygr na celé okolí, kadý hleděl, co se to děje. Myslela jsem, e s tím vyčistím celou zahradu včetně spadaného jehličí pod tůjema, ale bralo to i hlínu a práilo tak, e vecko oblečení letělo do pračky, já do vany, protoe jsem byla jak mouřenín. A pak hadici a posplachovat terasu a vecko kolem, protoe ten prach byl vude. Kdyby nebylo tak sucho, moná by to tolik nepráilo.
Dobré na něm je to, e má drtič, tudí vysáté smetí zredukuje na minimum. Ale sáček se dost blbě vysypává.
A taky je dost těký, přestoe má kolečka, za chvíli jsem ho nemohla ani udret v ruce. Take práce spí pro chlapa.
Moje zkuenost je teda veskrze negativní, dodnes si nadávám, co jsem to zas dotáhla domů za hovadinu ( za 2 000 ).
Moná se někomu osvědčil, chce to ale vysávat spí jen na hustím trávníku, ne pod stromy, kde tráva není.
Já - nikdy více, zlaté staré dobré hrábě.
Není tady
Přesně moje zkuenost... Řve to jak kráva, je to těký a nemotorný , bere to i hlínu. Já jsem to nechtěla na trávník, ale na listí třeba ve skalce. Polámala jsem si tou troubou dvě zakrslé růičky a bralo to i mulču... Zlaté hrábě a na skalku malé hrabičky a mezi skalničkami pěkně opatrně vysbírám listí růčo.
Není tady
Chtěla jsem ho také koupit po tom, co jsem v parku viděla, jak jde zahradníkům úklid od ruky a zůstává za nimi dokonale čisto. Fakt, ani smítko. Jenome- oni měli průmyslový, za několik desítek tisíc a vovovo tom to je. Hlučný byl také, zato pracoval opravdu rychle, za pár minut měli hotovo. Jak byl těký nevím, ale odpadní pytel vozili na vozíku a hnací jednotku na benzin nosili na zádech. Na druhé straně parku, pod nízkými keři a na osázených záhonech to jiná parta nevysávala, ale vyfoukávala na stranu na hromadu zpětným chodem, a vyfoukané listí pak nakládali na multikáru. Vysavač měl jetě zvlátní pytlík, do kterého se odchytávali drobní ivočichové a brouci, které nakonec vysypali zpět na uklizený trávník. Hledala jsem informace, take zpětný chod a pytlík na brouky mají i některé draí vysavače. Nakonec manel (větinou) uklízí klasicky růčo, tak vlastně zkuenost nemám.
Není tady