Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 26. 10. 2008 14:03

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nechuť na sex u partnerky

Mikeš napsal(a):

Fifida napsal(a):

Můžu říct za sebe,s odstupem času,že když jsem byla s manželem-skoro 10 let,tak mě to fakt nebavilo.Byl už okoukaný.Tak to mají samozřejmě i chlapi,aspon si to myslím.

Jo, taky to tak máme... big_smile tummenupp
Akorát že naše manželky to furt nedokážou nějak pochopit... lol

lol

Není tady

#27 26. 10. 2008 14:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

Fifida napsal(a):

Můžu říct za sebe,s odstupem času,že když jsem byla s manželem-skoro 10 let,tak mě to fakt nebavilo.Byl už okoukaný.Tak to mají samozřejmě i chlapi,aspon si to myslím.

Jo, taky to tak máme... big_smile tummenupp
Akorát že naše manželky to furt nedokážou nějak pochopit... lol

No, podľa mojej osobnej skúsenosti a prieskumu v okolí "spestrenie jedálničku" u partnera oveľa lepšie znášajú manželky ako manželia. wink stolt Totiž, muži by si radi spestrovali, ale pritom sami boli jedinou potravinou v menu... podľa možností u oboch či viacerých súložníc. big_smile Ale to je v našich končinách tak akosi dlhodobo neudržateľné...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 27. 10. 2008 9:48

Ona
♥♥♥----

justaman napsal(a):

Zdravím
Potrebujem radu. S manželkou sme spolu skoro 9 rokov. Čo sa týka milovania, nemá na to chuť veľmi často. Vlastne zriedkavo. Keď sa chcem milovať, vo väčšine prípadov s tým musím vyrukovať ja. Nechcem ju s tým obťažovať. Častokrát sa radšej spravím sám. Keď sa aj milujeme, tak väčšinou ona orgazmus ani nechce a v poslednej dobe jej to aj tak trvá dlho... mne to nevadí. Ja by som obetoval aj spánok. Ale keď to trvá dlho, ona potom znervóznie a je po nálade. Ako mám posilniť jej chuť na spoločné milovanie? Vysadiť antikoncepciu? Mohli by pomôcť nejaké afrodiziaká? Alebo niečo iné? Som v koncoch... neviem, ako si s tým poradiť.... Budem vďačný za každú odpoveď.

Z mé zkušenosti - mluvit, mluvit, mluvit o problému a  s p o l e č n ě  hledat řešení. Pokud máte oba různou potřebu sexu(málo kdy se sejdou dva kteří si úplně vyhovují) je potřeba aby jste se dohodli na řešení které by alespoň z části vyhovovalo oběma.
Bylo toho o tomto problému napsáno hodně. Mě osobně by se z odstupem let líbil tento. pussaTýden se rozdělí na dvakrát tři dny. A je na každém z vás jak s těmito dny naložíte. Pak ještě jeden den zůstane a ten je k mání tomu kdo ho chce. V praxi to znamená, že minimálně 3-4 dny sexu za týden máš jistých. A pro tvoji manželku z toho vyplývá , to že ví že minimálně 3 dny v týdnu má klid a nemusí vymýšlet nějaké úskoky.
Je mi jasné , že pro spoustu lidí je toto pouze pro pousmání ale na druhou stranu proč to nezkusit. Třeba jen pro začátek a pak se to samo nějak vyvrbí. tummenupptummenupptummenupp

Upravil(a) Ona (27. 10. 2008 9:49)

Není tady

#29 27. 10. 2008 9:59

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Kiaro, čokoládu jsem měla a také nic:) Ale někde jsem to četla a pak když si pustíš film ˇCokoláda, je to tam také, ale asi to musí být speciálně připraveno:)

Není tady

#30 27. 10. 2008 16:15

maia
♥♥♥----

tiez mam mensiu potrebu ako moj partner. Niezeby ma to nebavilo, dokonca ma to bavi velmi, len mi to proste netreba az tak casto. Avsak tie vecne narazky zo strany partnera ma dokazu absolutne znechutit, citim sa neprijemne, ako by som bola iba predmetom sexualneho zaujmu (aj ked racionalne si uvedomujem, ze to tak nemusi byt). Pre mna je prave zaujimave, ked na temu sex vobec nepride rec, nicim zaujem nenaznacuje, akoze ho to nezaujima. To sa uz zacnem divit, ze co sa deje a mam sancu krasne ho zviest. Skus dat partnerke moznost dychat. Prejdite sa, porozpravajte atd., len ten sex skus chvilu nespominat.
Drzim palce a daj vediet, ako to ide:)

Môžeš stokrát opakovať "teplo", ale pokiaľ neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

#31 29. 10. 2008 14:38

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Z mého ženského pohledu...jestli pro ní už nejsi dost zajímavý a tím pádem pritažlivý. Abych to trošku objasnila - jsi pro ní dost chlap? nesmí cítit z tebe neotřesnou jistotu, že jsi jen její, taky by se měla o tebe trošku bát, nebo nebýt až přespříliš hodný - blbý, to nás ženy moc sexuálně nenavnadí.

Tato odpověď mi připadá velmi trefná - a to zejména proto, že sám jsem si prošel podobnou životní zkušeností...
Moje BM taky nejdřív s nikým nic a mezi námi bylo vše OK, pak flirtík - a po něm už šlo všechno do kytek.
A tím, že jsem jí ten flirtík odpustil, že jí to jen tak snadno prošlo, jsem si vůbec nepomohl. Naopak.
Ještě mi vyčítala, že ji dost nemiluju, že to není normální, když na ni nežárlím... že asi ani nejsem žádný chlap?!!!
Někomu to může připadat ujetý.
A ono to asi taky ujetý JE.
dumbom

Jenže je to tak, když si je jeden druhým až moc jistý, klesá pak žádostivost.... až se vytratí docela.
Proto má mít každý člověk svá tajemství, která si má udržovat už jen čistě kvůli tomu, že právě tajemství
nás činí žádoucími.
Pokud se dobrovolně (v dobré víře) vzdáme všech svých tajemství, a vše své milované dopodrobna objasníme, se všemi pohnutkami a tak, stáváme se průhlednými, nezajímavými. Adepty vhodnými k opuštění.
Tak je to.
Proto každému vřele doporučuji: Nic zbytečně nevysvětlovat, vše raději trochu zamluvit, škádlit a škádlit...
Co se škádlívá, to se rádo mívá... rodna

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí