|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím
Potrebujem radu. S manželkou sme spolu skoro 9 rokov. Čo sa týka milovania, nemá na to chuť veľmi často. Vlastne zriedkavo. Keď sa chcem milovať, vo väčšine prípadov s tým musím vyrukovať ja. Nechcem ju s tým obťažovať. Častokrát sa radšej spravím sám. Keď sa aj milujeme, tak väčšinou ona orgazmus ani nechce a v poslednej dobe jej to aj tak trvá dlho... mne to nevadí. Ja by som obetoval aj spánok. Ale keď to trvá dlho, ona potom znervóznie a je po nálade. Ako mám posilniť jej chuť na spoločné milovanie? Vysadiť antikoncepciu? Mohli by pomôcť nejaké afrodiziaká? Alebo niečo iné? Som v koncoch... neviem, ako si s tým poradiť.... Budem vďačný za každú odpoveď.
Není tady
A bavili jste se proč žena odmítá, přesně nemá potřebu sexu?
Není tady
jasne... ona že to proste nepotrebuje tak často. Ale aj ju to trápi, že mi nestíha...
Není tady
To neberu. Moc jednoduché a ošumtělé. Vidím nějaký psychosomatický blok.
Není tady
Čo si o tom myslíš? Kde môže byť problém? Čo môžem spraviť?
Není tady
CO zaměstnání manželky? Nedošlo k nějakým velkým zmněnám. její rodina atd. Možností kde se něco děje je moc.
Není tady
Došlo k viac zmenám... smrť rodičov, zmena zamestnania, flirt s bývalým kolegom, vlastne viac než flirt... Ale s tým je koniec a ja som povedal, že to prekúsnem a dokážem s tým žiť. A hlavne sme 5a pol roka bývali u našich. To znamená nulové súkromie. Teraz je to týždeň, čo bývame spolu sami.
Není tady
Řekl bych, že je těch změn je velmi moc. Silně mě tam rezonuje hlavně onen "flirt". Dle mě volil bych nějakou psychologickou poradnu případně sexuologickou.
Není tady

Z mého ženského pohledu...jestli pro ní už nejsi dost zajímavý a tím pádem pritažlivý. Abych to trošku objasnila - jsi pro ní dost chlap? nesmí cítit z tebe neotřesnou jistotu, že jsi jen její, taky by se měla o tebe trošku bát, nebo nebýt až přespříliš hodný - blbý, to nás ženy moc sexuálně nenavnadí.
Není tady
Pomněnko...to si nemyslím...přikláním se na stranu Pisatele...příliš mnoho změn a velká většina dost razantních...taky ych byla pro tu poradnu 
Není tady
Vážim si vaše rady. A čo si myslíte o tej antikoncepcii? Lebo čo sa týka tých zmien, veľa a dlho sme to spolu preberali a začali sme znovu a lepšie. Ale problém s tou nechuťou trvá oveľa dlhšie, než prišlo k tým zmenám. Obaja to milovanie chceme, ale nej to proste často nejde a veľakrát sa obetuje a spraví iba mňa. Mna to ale mrzí, že si prídem na svoje a ona nie. Nemáte nejaké skúsenosti napríklad aj s afrodiziakami? Funguje to? Je to bezpečné?
Není tady
A tu antikoncepci tvoje přítelkyně bere už dlouho a předtím to i s ní bylo v pohodě? Zvyknout si na změny (přes veškeré důkladné probírání) někomu trvá hodně dlouho. Takže to opravdu může být tím. A nebo je taky možné, že díky tomu, že najednou máte soukromí kdy chcete se teprve teď projevil rozdíl v tom, jak často máte chuť se milovat. prostě těch příčin v tomhle případě může být strašně moc.
Není tady
justaman napsal(a):
Nemáte nejaké skúsenosti napríklad aj s afrodiziakami? Funguje to? Je to bezpečné?
Léky podporující sex existují, je lepší je brát pod lékařským dohledem než nějaké afrodiziaka ze sexshopu. Pokud to jen půjde ber ženu do nějaké poradny
Není tady
Mě HA sebrala chuť na sex úplně - už to "nejim" 

)Není tady
podle mého názoru je to hlavně o těch změnách.
Jinak já když jsem žila v manželství antikoncepci jsem brala a je pravda, že chuť na sex, jsem moc neměla, pak jsem jí vysadila a bylo to všechno v pohodě. Časem jsem ale začala mít jiné problémy, manžel, ne že by mě nepřitahoval, ale pořád jsme se hádali, spoustu věcí mi zakazoval a spát s ním pro mě bylo strašné utrpení, dělala jsem to 1x za týden z donucení.
Jinak já koupila od Salusu nějaký olej na masáže s afrodisiakem, ale ještě není vyzkoušený začala bych asi s tímhle a pak čokoládu s chilli:))
Upravil(a) Barusja (6. 10. 2008 13:52)
Není tady
Tvoje žena nemůže ze dne na den změnit svůj postoj k sexu, když jste měli plno starostí a bydleli u rodičů. Radím Ti, abys odsunul otázku sexu do pozadí a počkal, až se projeví sama. Vezmi ji na výlet, na sport, na kulturu, na večeři, tancovat, na dovču.... zkrátka užívejte si a ta chuť přijde sama. Občas ji jen pohlaď, ale nechoď dál za ty hranice, kde je další svádění, mluvení o sexu, atd. Tvař se, že je všechno v pohodě...Pokud Tě má ráda...asi ano, protože bydlet tak dlouho s Tvými rodiči asi lehké nebylo...za pár týdnů se to změní, dej jí čas. Ale když ji budeš nutit stylem TEĎ JSME SAMI, TAK TO CHCI DENNĚ ASPOŇ JEDNOU A BEZ DEBAT....pak je žena schopná změnit bydliště nanovo...a to co nejdál od Tebe. A to bys přece nechtěl.
Není tady

Pisatel napsal(a):
To neberu. Moc jednoduché a ošumtělé. Vidím nějaký psychosomatický blok.
Proč by ne ? Každý má přece individuální potřeby. To jako, že když někdo nemá potřebu tak často jako já, je divný a má se léčit ? A co když jsem naopak divná já, že to potřebuji moc často ? Kdo to určuje, co je SPRÁVNĚ ?
Není tady
Mela jsem to taky tak.Manzel me prestal po letech vzrusovat,Pritom byl atraktivni mel peknou postavu.Sex chtel po me denne.Vedela jsem co bude kazdy vecer nasledovat.Kolkrat jsem uspokojila jen jeho,abych mela klid.Zacali jsme se hadat a on zacal jeste vice navstevovat restaurace.Pak me rekl,ze si najde milenku.Necekala jsem,ze to udela.Byla jsem si jim,az moc jista.Bohuzel to udelal.Navic jsem za delsi dobu zjistila,ze me podvadel po celou dobu naseho manzelstvi a navic to byli sami spindiry.Zadna z nich nebyla normalni pekna zenska.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Mela jsem to taky tak.Manzel me prestal po letech vzrusovat,Pritom byl atraktivni mel peknou postavu.Sex chtel po me denne.Vedela jsem co bude kazdy vecer nasledovat.Kolkrat jsem uspokojila jen jeho,abych mela klid.Zacali jsme se hadat a on zacal jeste vice navstevovat restaurace.Pak me rekl,ze si najde milenku.Necekala jsem,ze to udela.Byla jsem si jim,az moc jista.Bohuzel to udelal.Navic jsem za delsi dobu zjistila,ze me podvadel po celou dobu naseho manzelstvi a navic to byli sami spindiry.Zadna z nich nebyla normalni pekna zenska.
nedivím se ti 
Není tady

Barusja: opravdu funguje výslovně čokoláda s chilli
??? Mně tahle dobrůtka velice chutná, ale že bych na sobě pociťovala afrodisiakální účinky 
Nemůžu si pomoci, na mě jako afrodisiakum působí jedině pořádnej chlap 
Není tady

Tak ju daj chlapovi... 
Není tady

Kiara napsal(a):
Barusja: opravdu funguje výslovně čokoláda s chilli
???
Já jsem si původně myslel, že si děláte srandu, ale shodou okolností jsem čokoládu s chilli viděl včera v krámě... fakticky to funguje jako vstavač? 
Není tady
Můžu říct za sebe,s odstupem času,že když jsem byla s manželem-skoro 10 let,tak mě to fakt nebavilo.Byl už okoukaný.Tak to mají samozřejmě i chlapi,aspon si to myslím.Sice mě to pak začalo trochu víc bavit,ale nebylo to vončo.Dokonce jsem se jeden čas bála,že jsem frigidní :-) .Ale bylo to i kolotočem kolem malých dětí atak.Ted můžu spolehlivě říct,že frigidní opravdu nejsem.Jsem zase jako dřív,neskutečně nadr.....Takže moje rada zní,nějak to ozvláštnit,udělat si hezký večer,dát si něco alko,a třeba si pustit po*no,já nevim,nic jiného mě nenapadá.
Není tady
Ale fakt je ten,že některým ženským to po*no vadí,tak nevim,aby jsi jí nevyděsil. 
Upravil(a) Fifida (26. 10. 2008 8:33)
Není tady

Fifida napsal(a):
Můžu říct za sebe,s odstupem času,že když jsem byla s manželem-skoro 10 let,tak mě to fakt nebavilo.Byl už okoukaný.Tak to mají samozřejmě i chlapi,aspon si to myslím.
Jo, taky to tak máme...

Akorát že naše manželky to furt nedokážou nějak pochopit... 
Není tady