21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Souhlasím s Netynkou, zásluhy mají oba dva! Kdy milenka ví, e je s enatým chlapem, je to jasné, kdy to neví, vina je pouze na chlapovi. A nemá se cenu hádat o tom, kdo má vinu větí.
Nesouhlasím s tím, e milenka nikomu neubliuje! Ubliuje a to právě té manelce i kdy s ní není v ádným vztahu. Jeden moudrý člověk řekl, miluj bliního svého.
Není tady
Nedá mi to musím reagovat. Důvod proč jsem psala byl ten, jestli mu který se se mnou chtěl milovat a já po tom co se tak nestalo z důvodu jeho selhání, jsem ho poníila, můe mě mít jetě rád a milovat se se mnou. Místo toho se to stočilo na to, e se tady řeí jestli je nebo není enatý a nevěra. Tak vem tu teď vzkazuji. Nevěra je věc, která je tu vude kolem nás a pokud člověka potká a je mu protějek sympatický, tak nikdo skutečně nikdo neodolá. Moje rada zní nepátrat, protoe i ta nebo ten z vás, který si myslí, e jeho protějek 100% toto nedělá je na omylu. Kadého pokud není úplný kakabus to v ivotě potká. Záleí pokud je to nevěra, e dotyčný odchází nebo nevěra proto , e mu cokoli chybí. Jsem vdaná a zaila jsem na vlastní kůi nevěru mého můe, ale nad dotyčnou jsem svou inteligencií vyhrála. Manelovi asi chybělo mladé maso, ale po tom co jsem mu přila na pár sms od ní a přečetla mu nahlas ty její nemysli, ocásané a hloupé věty hodné zastydlého puberáka a dokázala manelovi, e je to drzá baba, která nehledí na nikoho a jen sama na sebe, tak pochopil. Důvod proč jsem to udělala já byl takový, e se mi dotyčný libil a já jsem chtěla na malou chvilinku změnu, která by nikoho neohrozila. Nikoho jsme neohrozili a na prvním místě byla vdy rodina. Byly to jen občasné schůzky pro zpestření tak vedního ivota. Nic víc. Nikomu bych manela ani tátu nevzala.
lucie
omyl kdy chce tak se odolat dá ale musí ti natom druhám záleet nejen s ním ít jako s podnájemníkem
a změna která nikoho neohrozila :-)
ale je to tvůj ivot musí si ho ít podle sebe - jak tobě vyhovuje :-)
Není tady
No lucie, tak tímhle příspěvkem si to dorazila a musím říct, e tvé názory jsou mi cizí. Dovolit si říct, e vichni podvádějí, tak budu taky podvádět je naprostá hloupost. Svojí inteligencí bych se nikdy neoháněl, vetinou je to právě naopak, ale neodsuzuju tě, ij si svůj ivot, jak chce. Hodně zdaru a přeji ti, aby ti lidě dělali to, co dělá ty jim.
Není tady
lucie napsal(a):
Nedá mi to musím reagovat. Důvod proč jsem psala byl ten, jestli mu který se se mnou chtěl milovat a já po tom co se tak nestalo z důvodu jeho selhání, jsem ho poníila, můe mě mít jetě rád a milovat se se mnou. Místo toho se to stočilo na to, e se tady řeí jestli je nebo není enatý a nevěra. Tak vem tu teď vzkazuji. Nevěra je věc, která je tu vude kolem nás a pokud člověka potká a je mu protějek sympatický, tak nikdo skutečně nikdo neodolá. Moje rada zní nepátrat, protoe i ta nebo ten z vás, který si myslí, e jeho protějek 100% toto nedělá je na omylu. Kadého pokud není úplný kakabus to v ivotě potká. Záleí pokud je to nevěra, e dotyčný odchází nebo nevěra proto , e mu cokoli chybí. Jsem vdaná a zaila jsem na vlastní kůi nevěru mého můe, ale nad dotyčnou jsem svou inteligencií vyhrála. Manelovi asi chybělo mladé maso, ale po tom co jsem mu přila na pár sms od ní a přečetla mu nahlas ty její nemysli, ocásané a hloupé věty hodné zastydlého puberáka a dokázala manelovi, e je to drzá baba, která nehledí na nikoho a jen sama na sebe, tak pochopil. Důvod proč jsem to udělala já byl takový, e se mi dotyčný libil a já jsem chtěla na malou chvilinku změnu, která by nikoho neohrozila. Nikoho jsme neohrozili a na prvním místě byla vdy rodina. Byly to jen občasné schůzky pro zpestření tak vedního ivota. Nic víc. Nikomu bych manela ani tátu nevzala.
Přečetla jsem si celý průběh diskuse a myslím, e je úplně normální, e se stočila trochu jinam, to je normální proces a nemůe nikomu nic vyčítat. Dost mě zarazila tvá reakce ohledně nevěry. Tvrdit, e "nikdo, opravdu nikdo neodolá" je opravdu hloupé a můe to ostatní lidi, kteří věrní jsou uráet. Spí si myslím, e jsi to psala sama na sebe. Tj. to ty zřejmě nejsi schopná odolat, kdy vidí sympaáka.
Nevím jak vední ivot ty má, ale myslím, e ádný ivot není vední. ivot je prostě IVOT a záleí na kadém, jak si ho kadý sám obohatí. Jsou i jiné věci které ho spestřují, a nemusí to být přeci pouze nevěra! Pokud svůj protějek milujeme, nemůeme mu přeci být nevěrní. A pokud se stane, e svého milovaného podvedeme, povauji to za úlet, kterého pak litujeme. Ty mluví o své nevěře jakoby nic, jakoby to bylo normální. Zřejmě není vá vztah úplně v pořádku, kdy to bere takhle.
A k tvé původní otázce: pokud jsi toho mue poníila právě proto, e "selhal" tak to s ním bude mít těké. Pokud o něj opravdu tolik stojí měla by sis s ním o vem promluvit a případně se mu omluvit. Ale POZOR! ádná nevěra podle mého nemůe být bez následků (ohroení).
Jamoona napsal(a):
... Tvrdit, e "nikdo, opravdu nikdo neodolá" je opravdu hloupé a můe to ostatní lidi, kteří věrní jsou uráet. Spí si myslím, e jsi to psala sama na sebe. Tj. to ty zřejmě nejsi schopná odolat, kdy vidí sympaáka.
Nevím jak vední ivot ty má, ale myslím, e ádný ivot není vední. ivot je prostě IVOT a záleí na kadém, jak si ho kadý sám obohatí. Jsou i jiné věci které ho spestřují, a nemusí to být přeci pouze nevěra! Pokud svůj protějek milujeme, nemůeme mu přeci být nevěrní. A pokud se stane, e svého milovaného podvedeme, povauji to za úlet, kterého pak litujeme. Ty mluví o své nevěře jakoby nic, jakoby to bylo normální. Zřejmě není vá vztah úplně v pořádku, kdy to bere takhle...
... Ale POZOR! ádná nevěra podle mého nemůe být bez následků (ohroení).
Musím se připojit k tomu, co napsala Jamoona a nezbývá mi, ne s tím souhlasit. Jestlie jsem ve svém ivotě byla svým partnerům věrná, jsem podle Lucie asi nenormální, nebo jsem měla smůlu a nepotkala ádného sympaáka... Take buďte vichni nevěrní, je to podle Lucie normální.
Mám kolem sebe lidi, kteří to udělali. Pouze jedna kamarádka, které se zatím nikdo nedvořil a jedna starí kolegyně, která by do toho la¨- dvoří se jí mui, ale stydí se za svoji ne zrovna vábnou postavu, tak do toho nejde. Myslím, e na tyto stránky se dívá člověk, který je něčím zklamaný, nebo má "starosti" tohoto charakteru. A u takové jako já - čili to ani starosti nejsou - spí hlouposti, nebo horí - nevěra, podvody ...... Člověk, který je OK se na tyto stránky asi nedívá. Je astný a tyto fora nevyhledává. Take z toho usuzuji, e mně odpovídají buď podvedené eny, nebo podvedení a poníení mui. Protomtakové reakce. I v odborné literatuře se píe, e je moooc málo partnerských párů, lteří jsou si celý ivot věrni. Tak to co píete vy je nerealné a jsou to jen vae sny.
Lucie - jsem astná, a přesto takováto fóra občas pročítám. Jsem vdaná tři roky, s manelem pak celkem skoro sedm let - za celou dobu jsem mu nebyla ani jednou nevěrná, ani mi to nepřilo na mysl - a toté jsem schopná s klidným svědomím říct i o něm. A přijde mi to normální. To, e zahýbá kadý, je spí tvoje představa, o které si zase já myslím, e je nereálná. Howgh.
Upravil(a) tina (6. 2. 2006 9:34)
Není tady
Má kamáradka je klidná do teď a to mi celou dobu tvrdí jak ten její by jí nevěrný nikdy nebyl, jak se věnují jeden druhému, jsou spolu i dětma, jak jí doma pomáhá, jak navtěvují známe, sportují spolu, chodí do kina ....., on jí pořád hladí a zahrnuje laskáním, super sex a dětem se oba a to vím opravdu hodně věnují. Ten by mi nikdy nezahnul. A jsem ho před asi rokem viděla na jednom podzemním parkoviti u jednoho hyper obcho'dáku, jak se krásně něně vede a líbe s nějakou enou. Bylo to dopoledne. Měla jsem dovču a brouzdala po obchoďácích. Kdy jsem jí to naznačila, tak mě řekla, e árlím, e ona má super manelství. No nechala jsem jí při tom. Cítí se dobře a má pocit, e má super manelství. Do teď to neprasklo. Kolegyně v práci zase přila vzornému manelovi na nevěru náhodou, e jí nechal v nějakém zmatku - potřeboval poslat rychle sms, kdy jeli na dálnici, ale řídil. Take to napsala ta má kolegyně a zírala. Taky ila s tím , e má doma jedničku. A hlavně ani jedna nic nepozná. ádná změna v chování a řeknu ti, e kdy já příjdu k té mé kamarádce tak taky z jeho chování nic nepoznám. Jste bláhové, pracuji na pracoviti kde je dost muů a řeknu ti, e hladový po tom, jsou úplně vichni. Jene někteří nejsou ádaní a tak mají smůlu a jejich eny si můou říct, e jim by ten jejich nezahnul. A to jen proto, e o něho není zájem. Je to tak.
není - můj mu vypadá dobře, umí se oblékat, voní... a na pracoviti je okolo něj dost en, ale stejně bych za něj dala ruku do ohně - stejně, jako můe on za mě, i kdy já mám v práci jenom jednu kolegyni a jinak samé mue
Není tady
lucie napsal(a):
Mám kolem sebe lidi, kteří to udělali. Pouze jedna kamarádka, které se zatím nikdo nedvořil a jedna starí kolegyně, která by do toho la¨- dvoří se jí mui, ale stydí se za svoji ne zrovna vábnou postavu, tak do toho nejde. Myslím, e na tyto stránky se dívá člověk, který je něčím zklamaný, nebo má "starosti" tohoto charakteru. A u takové jako já - čili to ani starosti nejsou - spí hlouposti, nebo horí - nevěra, podvody ...... Člověk, který je OK se na tyto stránky asi nedívá. Je astný a tyto fora nevyhledává. Take z toho usuzuji, e mně odpovídají buď podvedené eny, nebo podvedení a poníení mui. Protomtakové reakce. I v odborné literatuře se píe, e je moooc málo partnerských párů, lteří jsou si celý ivot věrni. Tak to co píete vy je nerealné a jsou to jen vae sny.
Není pravda to, co píe. Pokud si myslí, e Ti odpovídají jen zachmuřené babky, které se neumí reálně podívat na svět, asi nemá smysl Ti cokoliv radit nebo vymlouvat. Vím, e je jistě velmi velmi snadné sklouznout k nevěře. Já sama za sebe říkám, e pokud jsem ve vztahu spokojená, není k nevěře důvod. Prostě by neměl anci ani Brad Pitt. Alespoň tak to mám já. Pokud ije v představě, e kadý kadého podvádí, ani to nemůe mít v ivotě jinak. Tobě i vem nám ostatním přeji, a je to na světě nadále i jinak, ne to vidí Ty.
Není tady
Tak jsem právě dočetla tyhle diskuzní příspěvky, vechny velmi zajímavé. Co si myslím já? Bez ohledu na to, co je a co není morální, myslím e kdy toho mue jak píe poníila a vyčetla mu, nebo mu řekla, e na ni nemá, tak bych se divila kdyby chtěl ve vztahu pokračovat. Zajímalo by mne, jak se věc vyvíjí...
Není tady
Já mám Lucie z tvých příspěvků takový pocit, jakobys ty přestala věřit na věrnost a jsi z toho zklamaná. Moná ti manel jeho nevěrou ublíil a ty si to nechce připustit, moná proto má takové názory a poutí se snadno do nevěry.
Ani já nejsem z těch, které by manel podvedl a také bych za něj dala ruku do ohně. Kadý pár si prochází zkoukami věrnosti nejrůznějími způsoby, nemusí to být zrovna nevěra a buď to ustojí nebo ne. A jak u jsem říkala pokud někdo zahne a je mu to líto je to normální. Spí opak mi přijde nenormální, nebo spíe drsný, moná a sobecký.
Navíc kolem mne jsou naopak páry, které jsou si věrné a věřím, e větina párů si je věrných. Moná záleí na tom, s jakými lidmi se stýká a jaké mají morální hodnoty, i to pak nejspí můe mít vliv na ná názor.
Není tady
Někdo z Vás měl zájem a napíi, jak to ve pokračuje. Minulý týden jsme byli na rande. Já se za to mé nevhodné chování omluvila. Byl ke mně straně hodný a nic mi nevyčítal. Pouze jsme se mazlili a bylo to super. Asi mě miluje. Holky bylo to vánívé usmiřování a to i bez sexu. Nádherné :-))). Asi ke mně něco cítí, kdy takové poníení je schopný hodit za hlavu. Řekl " co mám dělat, kdy tě mám rád". Jsem moooc astná.
cilka napsal(a):
... Usoudila jsem z jeho chování, e mu u něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, e to musí být pěkná kráva, protoe jí stačí jen roztáhnout nohy, ale chlap je uspůsoben jinak a jedno nevhodné slovo ho můe ovlivnit na hodně, hodně dlouho.
Buď ráda, e to dopadlo jak dopadlo, protoe jsi zachránila jedno manelství a on dlouho nebude mít chu na jinou - co kdyby to zase bylo stejný?
Cilko, věř e jedno nevhodné slovo enské dokáe taky nadělat pěknou paseku a je to jetě lepí, protoe leckterý chlap (aspoň co jsem znala nebo tady četla na forech) si pro slovo výčitky a uráky nejde daleko. Kdy to nejde (nechce se) enská, tak za to můe ona, a kdy to nejde jemu, tak za to zase větinou můe ona. Ale jestli tobě stačí jen roztáhnout nohy, jak jsi hezky napsala, tak to dělat můe ... Mně to teda rozhodně nestačí ... Jo, a od ní to sice nebylo moc taktické, ale mezinámi, dobře mu tak, nemá zahejbat manelce
Není tady
Abadon, čti pořádně!
Usoudila jsem z jeho chování, e mu u něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, e to musí být pěkná kráva,
Není tady
No, kráva to moná byla, ale já reagovala na tvoji poučku, e ji stačí roztáhnout nohy, ale chlap je uzpůsoben jinak ... . Vím, jak jsi to myslela, ale reagovala jsem na to, jak to vyznělo ...
cilka napsal(a):
Abadon, čti pořádně!
Usoudila jsem z jeho chování, e mu u něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, e to musí být pěkná kráva,
Není tady
Asi miluje svoji enu a začíná mít problémy v sexu,tak si to chtěl vyzkouet na někom,na kom mu nezáleí.
Není tady
Mezi náma je to tak - oba bysme svoje partnery ani rodinu neopustili. A toto jsou jen občasné schůzky pro zpestření ivota.
Necítím se být jako druhá, protoe i on musí kolikrát vydet a budu mít na něho čas. Je to vzájemné. Nepočítám s tím, e by opustil svoji rodinu a hlavně to ani nechci. Doma jsem spokojená a tohle je jen, aby člověkovi ten ivot nezevednil. Ráda se bavím a ikdy mi nadbíhá více muů, tak on je ten jedinný s kým jdu na večeři a na pokec a u kterého padne pár polibků a doteků. Je mi to příjemné a nikomu tím rodinu nerozvracím. I pro něho je rodina na prvním místě. Scházíme se a nás zrovna rodina nepotřebuje a vichni jsi jdou za svými zálibami.( děti, partner) Tak proč bysme nemohli i my. Bydlíme ve stejném městě, ale natěstí jsme se jako rodiny nikdy nepotkali. JInak milování nám nevylo a u se o to ani pokouet nebudem. A rozhodli jsme se, e u budem jen přátelé. A myslím, e pokud chytne přítel přítelkyni letmo kolem krku a dá jí letmý polibek, e to není nic pohorujícího. Jsem spokojená.
luciea napsal(a):
Mezi náma je to tak - oba bysme svoje partnery ani rodinu neopustili. A toto jsou jen občasné schůzky pro zpestření ivota.
Necítím se být jako druhá, protoe i on musí kolikrát vydet a budu mít na něho čas. Je to vzájemné. Nepočítám s tím, e by opustil svoji rodinu a hlavně to ani nechci. Doma jsem spokojená a tohle je jen, aby člověkovi ten ivot nezevednil. Ráda se bavím a ikdy mi nadbíhá více muů, tak on je ten jedinný s kým jdu na večeři a na pokec a u kterého padne pár polibků a doteků. Je mi to příjemné a nikomu tím rodinu nerozvracím. I pro něho je rodina na prvním místě. Scházíme se a nás zrovna rodina nepotřebuje a vichni jsi jdou za svými zálibami.( děti, partner) Tak proč bysme nemohli i my. Bydlíme ve stejném městě, ale natěstí jsme se jako rodiny nikdy nepotkali. JInak milování nám nevylo a u se o to ani pokouet nebudem. A rozhodli jsme se, e u budem jen přátelé. A myslím, e pokud chytne přítel přítelkyni letmo kolem krku a dá jí letmý polibek, e to není nic pohorujícího. Jsem spokojená.
Tak to je fajn. Dej vědět, jestli to tak vydrelo.
Není tady
je :-)) to abych si hledal holku se jménem Alběta :-))
Albětko ideální by bylo kdyby ti stačil manel ale kdy nemá takovou potřebu ... nebo potřebu má a ty mu stejně zahejbá ??
Není tady