29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Souhlasím s Netynkou, zásluhy mají oba dva! Když milenka ví, že je s ženatým chlapem, je to jasné, když to neví, vina je pouze na chlapovi. A nemá se cenu hádat o tom, kdo má vinu větší.
Nesouhlasím s tím, že milenka nikomu neubližuje! Ubližuje a to právě té manželce i když s ní není v žádným vztahu. Jeden moudrý člověk řekl, miluj bližního svého.
Není tady
Nedá mi to musím reagovat. Důvod proč jsem psala byl ten, jestli muž který se se mnou chtěl milovat a já po tom co se tak nestalo z důvodu jeho selhání, jsem ho ponížila, může mě mít ještě rád a milovat se se mnou. Místo toho se to stočilo na to, že se tady řeší jestli je nebo není ženatý a nevěra. Tak všem tu teď vzkazuji. Nevěra je věc, která je tu všude kolem nás a pokud člověka potká a je mu protějšek sympatický, tak nikdo skutečně nikdo neodolá. Moje rada zní nepátrat, protože i ta nebo ten z vás, který si myslí, že jeho protějšek 100% toto nedělá je na omylu. Každého pokud není úplný kakabus to v životě potká. Záleží pokud je to nevěra, že dotyčný odchází nebo nevěra proto , že mu cokoli chybí. Jsem vdaná a zažila jsem na vlastní kůži nevěru mého může, ale nad dotyčnou jsem svou inteligencií vyhrála. Manželovi asi chybělo mladé maso, ale po tom co jsem mu přišla na pár sms od ní a přečetla mu nahlas ty její nemysli, ocásané a hloupé věty hodné zastydlého puberťáka a dokázala manželovi, že je to drzá baba, která nehledí na nikoho a jen sama na sebe, tak pochopil. Důvod proč jsem to udělala já byl takový, že se mi dotyčný libil a já jsem chtěla na malou chvilinku změnu, která by nikoho neohrozila. Nikoho jsme neohrozili a na prvním místě byla vždy rodina. Byly to jen občasné schůzky pro zpestření tak všedního života. Nic víc. Nikomu bych manžela ani tátu nevzala.
lucie
omyl když chceš tak se odolat dá ale musí ti natom druhám záležet nejen s ním žít jako s podnájemníkem
a změna která nikoho neohrozila :-)
ale je to tvůj život musíš si ho žít podle sebe - jak tobě vyhovuje :-)
Není tady
No lucie, tak tímhle příspěvkem si to dorazila a musím říct, že tvé názory jsou mi cizí. Dovolit si říct, že všichni podvádějí, tak budu taky podvádět je naprostá hloupost. Svojí inteligencí bych se nikdy neoháněl, vetšinou je to právě naopak, ale neodsuzuju tě, žij si svůj život, jak chceš. Hodně zdaru a přeji ti, aby ti lidě dělali to, co děláš ty jim.
Není tady
lucie napsal(a):
Nedá mi to musím reagovat. Důvod proč jsem psala byl ten, jestli muž který se se mnou chtěl milovat a já po tom co se tak nestalo z důvodu jeho selhání, jsem ho ponížila, může mě mít ještě rád a milovat se se mnou. Místo toho se to stočilo na to, že se tady řeší jestli je nebo není ženatý a nevěra. Tak všem tu teď vzkazuji. Nevěra je věc, která je tu všude kolem nás a pokud člověka potká a je mu protějšek sympatický, tak nikdo skutečně nikdo neodolá. Moje rada zní nepátrat, protože i ta nebo ten z vás, který si myslí, že jeho protějšek 100% toto nedělá je na omylu. Každého pokud není úplný kakabus to v životě potká. Záleží pokud je to nevěra, že dotyčný odchází nebo nevěra proto , že mu cokoli chybí. Jsem vdaná a zažila jsem na vlastní kůži nevěru mého může, ale nad dotyčnou jsem svou inteligencií vyhrála. Manželovi asi chybělo mladé maso, ale po tom co jsem mu přišla na pár sms od ní a přečetla mu nahlas ty její nemysli, ocásané a hloupé věty hodné zastydlého puberťáka a dokázala manželovi, že je to drzá baba, která nehledí na nikoho a jen sama na sebe, tak pochopil. Důvod proč jsem to udělala já byl takový, že se mi dotyčný libil a já jsem chtěla na malou chvilinku změnu, která by nikoho neohrozila. Nikoho jsme neohrozili a na prvním místě byla vždy rodina. Byly to jen občasné schůzky pro zpestření tak všedního života. Nic víc. Nikomu bych manžela ani tátu nevzala.
Přečetla jsem si celý průběh diskuse a myslím, že je úplně normální, že se stočila trochu jinam, to je normální proces a nemůžeš nikomu nic vyčítat. Dost mě zarazila tvá reakce ohledně nevěry. Tvrdit, že "nikdo, opravdu nikdo neodolá" je opravdu hloupé a může to ostatní lidi, kteří věrní jsou urážet. Spíš si myslím, že jsi to psala sama na sebe. Tj. to ty zřejmě nejsi schopná odolat, když vidíš sympaťáka.
Nevím jak všední život ty máš, ale myslím, že žádný život není všední. Život je prostě ŽIVOT a záleží na každém, jak si ho každý sám obohatí. Jsou i jiné věci které ho spestřují, a nemusí to být přeci pouze nevěra! Pokud svůj protějšek milujeme, nemůžeme mu přeci být nevěrní. A pokud se stane, že svého milovaného podvedeme, považuji to za úlet, kterého pak litujeme. Ty mluvíš o své nevěře jakoby nic, jakoby to bylo normální. Zřejmě není váš vztah úplně v pořádku, když to bereš takhle.
A k tvé původní otázce: pokud jsi toho muže ponížila právě proto, že "selhal" tak to s ním budeš mít těžké. Pokud o něj opravdu tolik stojíš měla by sis s ním o všem promluvit a případně se mu omluvit. Ale POZOR! Žádná nevěra podle mého nemůže být bez následků (ohrožení).
Jamoona napsal(a):
... Tvrdit, že "nikdo, opravdu nikdo neodolá" je opravdu hloupé a může to ostatní lidi, kteří věrní jsou urážet. Spíš si myslím, že jsi to psala sama na sebe. Tj. to ty zřejmě nejsi schopná odolat, když vidíš sympaťáka.
Nevím jak všední život ty máš, ale myslím, že žádný život není všední. Život je prostě ŽIVOT a záleží na každém, jak si ho každý sám obohatí. Jsou i jiné věci které ho spestřují, a nemusí to být přeci pouze nevěra! Pokud svůj protějšek milujeme, nemůžeme mu přeci být nevěrní. A pokud se stane, že svého milovaného podvedeme, považuji to za úlet, kterého pak litujeme. Ty mluvíš o své nevěře jakoby nic, jakoby to bylo normální. Zřejmě není váš vztah úplně v pořádku, když to bereš takhle...
... Ale POZOR! Žádná nevěra podle mého nemůže být bez následků (ohrožení).
Musím se připojit k tomu, co napsala Jamoona a nezbývá mi, než s tím souhlasit. Jestliže jsem ve svém životě byla svým partnerům věrná, jsem podle Lucie asi nenormální, nebo jsem měla smůlu a nepotkala žádného sympaťáka... Takže buďte všichni nevěrní, je to podle Lucie normální.
Mám kolem sebe lidi, kteří to udělali. Pouze jedna kamarádka, které se zatím nikdo nedvořil a jedna starší kolegyně, která by do toho šla¨- dvoří se jí muži, ale stydí se za svoji ne zrovna vábnou postavu, tak do toho nejde. Myslím, že na tyto stránky se dívá člověk, který je něčím zklamaný, nebo má "starosti" tohoto charakteru. Ať už takové jako já - čili to ani starosti nejsou - spíš hlouposti, nebo horší - nevěra, podvody ...... Člověk, který je OK se na tyto stránky asi nedívá. Je šťastný a tyto fora nevyhledává. Takže z toho usuzuji, že mně odpovídají buď podvedené ženy, nebo podvedení a ponížení muži. Protomtakové reakce. I v odborné literatuře se píše, že je moooc málo partnerských párů, lteří jsou si celý život věrni. Tak to co píšete vy je nerealné a jsou to jen vaše sny.
Lucie - jsem šťastná, a přesto takováto fóra občas pročítám. Jsem vdaná tři roky, s manželem pak celkem skoro sedm let - za celou dobu jsem mu nebyla ani jednou nevěrná, ani mi to nepřišlo na mysl - a totéž jsem schopná s klidným svědomím říct i o něm. A přijde mi to normální. To, že zahýbá každý, je spíš tvoje představa, o které si zase já myslím, že je nereálná. Howgh.
Upravil(a) tina (6. 2. 2006 9:34)
Není tady
Má kamáradka je klidná do teď a to mi celou dobu tvrdí jak ten její by jí nevěrný nikdy nebyl, jak se věnují jeden druhému, jsou spolu i dětma, jak jí doma pomáhá, jak navštěvují známe, sportují spolu, chodí do kina ....., on jí pořád hladí a zahrnuje laskáním, super sex a dětem se oba a to vím opravdu hodně věnují. Ten by mi nikdy nezahnul. Až jsem ho před asi rokem viděla na jednom podzemním parkovišti u jednoho hyper obcho'dáku, jak se krásně něžně vede a líbe s nějakou ženou. Bylo to dopoledne. Měla jsem dovču a brouzdala po obchoďácích. Když jsem jí to naznačila, tak mě řekla, že žárlím, že ona má super manželství. No nechala jsem jí při tom. Cítí se dobře a má pocit, že má super manželství. Do teď to neprasklo. Kolegyně v práci zase přišla vzornému manželovi na nevěru náhodou, že jí nechal v nějakém zmatku - potřeboval poslat rychle sms, když jeli na dálnici, ale řídil. Takže to napsala ta má kolegyně a zírala. Taky žila s tím , že má doma jedničku. A hlavně ani jedna nic nepozná. Žádná změna v chování a řeknu ti, že když já příjdu k té mé kamarádce tak taky z jeho chování nic nepoznám. Jste bláhové, pracuji na pracovišti kde je dost mužů a řeknu ti, že hladový po tom, jsou úplně všichni. Jenže někteří nejsou žádaní a tak mají smůlu a jejich ženy si můžou říct, že jim by ten jejich nezahnul. A to jen proto, že o něho není zájem. Je to tak.
není - můj muž vypadá dobře, umí se oblékat, voní... a na pracovišti je okolo něj dost žen, ale stejně bych za něj dala ruku do ohně - stejně, jako může on za mě, i když já mám v práci jenom jednu kolegyni a jinak samé muže
Není tady
lucie napsal(a):
Mám kolem sebe lidi, kteří to udělali. Pouze jedna kamarádka, které se zatím nikdo nedvořil a jedna starší kolegyně, která by do toho šla¨- dvoří se jí muži, ale stydí se za svoji ne zrovna vábnou postavu, tak do toho nejde. Myslím, že na tyto stránky se dívá člověk, který je něčím zklamaný, nebo má "starosti" tohoto charakteru. Ať už takové jako já - čili to ani starosti nejsou - spíš hlouposti, nebo horší - nevěra, podvody ...... Člověk, který je OK se na tyto stránky asi nedívá. Je šťastný a tyto fora nevyhledává. Takže z toho usuzuji, že mně odpovídají buď podvedené ženy, nebo podvedení a ponížení muži. Protomtakové reakce. I v odborné literatuře se píše, že je moooc málo partnerských párů, lteří jsou si celý život věrni. Tak to co píšete vy je nerealné a jsou to jen vaše sny.
Není pravda to, co píšeš. Pokud si myslíš, že Ti odpovídají jen zachmuřené babky, které se neumí reálně podívat na svět, asi nemá smysl Ti cokoliv radit nebo vymlouvat. Vím, že je jistě velmi velmi snadné sklouznout k nevěře. Já sama za sebe říkám, že pokud jsem ve vztahu spokojená, není k nevěře důvod. Prostě by neměl šanci ani Brad Pitt. Alespoň tak to mám já. Pokud žiješ v představě, že každý každého podvádí, ani to nemůžeš mít v životě jinak. Tobě i všem nám ostatním přeji, ať je to na světě nadále i jinak, než to vidíš Ty.
Není tady
Tak jsem právě dočetla tyhle diskuzní příspěvky, všechny velmi zajímavé. Co si myslím já? Bez ohledu na to, co je a co není morální, myslím že když toho muže jak píše ponížila a vyčetla mu, nebo mu řekla, že na ni nemá, tak bych se divila kdyby chtěl ve vztahu pokračovat. Zajímalo by mne, jak se věc vyvíjí...
Není tady
Já mám Lucie z tvých příspěvků takový pocit, jakobys ty přestala věřit na věrnost a jsi z toho zklamaná. Možná ti manžel jeho nevěrou ublížil a ty si to nechceš připustit, možná proto máš takové názory a pouštíš se snadno do nevěry.
Ani já nejsem z těch, které by manžel podvedl a také bych za něj dala ruku do ohně. Každý pár si prochází zkouškami věrnosti nejrůznějšími způsoby, nemusí to být zrovna nevěra a buď to ustojí nebo ne. A jak už jsem říkala pokud někdo zahne a je mu to líto je to normální. Spíš opak mi přijde nenormální, nebo spíše drsný, možná až sobecký.
Navíc kolem mne jsou naopak páry, které jsou si věrné a věřím, že většina párů si je věrných. Možná záleží na tom, s jakými lidmi se stýkáš a jaké mají morální hodnoty, i to pak nejspíš může mít vliv na náš názor.
Není tady
Někdo z Vás měl zájem ať napíši, jak to vše pokračuje. Minulý týden jsme byli na rande. Já se za to mé nevhodné chování omluvila. Byl ke mně strašně hodný a nic mi nevyčítal. Pouze jsme se mazlili a bylo to super. Asi mě miluje. Holky bylo to vášnívé usmiřování a to i bez sexu. Nádherné :-))). Asi ke mně něco cítí, když takové ponížení je schopný hodit za hlavu. Řekl " co mám dělat, když tě mám rád". Jsem moooc šťastná.
cilka napsal(a):
... Usoudila jsem z jeho chování, že mu už něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, že to musí být pěkná kráva, protože jí stačí jen roztáhnout nohy, ale chlap je uspůsoben jinak a jedno nevhodné slovo ho může ovlivnit na hodně, hodně dlouho.
Buď ráda, že to dopadlo jak dopadlo, protože jsi zachránila jedno manželství a on dlouho nebude mít chuť na jinou - co kdyby to zase bylo stejný?
Cilko, věř že jedno nevhodné slovo ženské dokáže taky nadělat pěknou paseku a je to ještě lepší, protože leckterý chlap (aspoň co jsem znala nebo tady četla na forech) si pro slovo výčitky a urážky nejde daleko. Když to nejde (nechce se) ženská, tak za to může ona, a když to nejde jemu, tak za to zase většinou může ona. Ale jestli tobě stačí jen roztáhnout nohy, jak jsi hezky napsala, tak to dělat můžeš ... Mně to teda rozhodně nestačí ... Jo, a od ní to sice nebylo moc taktické, ale mezinámi, dobře mu tak, nemá zahejbat manželce
Není tady
Abadon, čti pořádně!
Usoudila jsem z jeho chování, že mu už něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, že to musí být pěkná kráva,
Není tady
No, kráva to možná byla, ale já reagovala na tvoji poučku, že ji stačí roztáhnout nohy, ale chlap je uzpůsoben jinak ... . Vím, jak jsi to myslela, ale reagovala jsem na to, jak to vyznělo ...
cilka napsal(a):
Abadon, čti pořádně!
Usoudila jsem z jeho chování, že mu už něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, že to musí být pěkná kráva,
Není tady
Asi miluje svoji ženu a začíná mít problémy v sexu,tak si to chtěl vyzkoušet na někom,na kom mu nezáleží.
Není tady
Mezi náma je to tak - oba bysme svoje partnery ani rodinu neopustili. A toto jsou jen občasné schůzky pro zpestření života.
Necítím se být jako druhá, protože i on musí kolikrát vydžet až budu mít na něho čas. Je to vzájemné. Nepočítám s tím, že by opustil svoji rodinu a hlavně to ani nechci. Doma jsem spokojená a tohle je jen, aby člověkovi ten život nezevšednil. Ráda se bavím a ikdyž mi nadbíhá více mužů, tak on je ten jedinný s kým jdu na večeři a na pokec a u kterého padne pár polibků a doteků. Je mi to příjemné a nikomu tím rodinu nerozvracím. I pro něho je rodina na prvním místě. Scházíme se až nás zrovna rodina nepotřebuje a všichni jsi jdou za svými zálibami.( děti, partner) Tak proč bysme nemohli i my. Bydlíme ve stejném městě, ale naštěstí jsme se jako rodiny nikdy nepotkali. JInak milování nám nevyšlo a už se o to ani pokoušet nebudem. A rozhodli jsme se, že už budem jen přátelé. A myslím, že pokud chytne přítel přítelkyni letmo kolem krku a dá jí letmý polibek, že to není nic pohoršujícího. Jsem spokojená.
luciea napsal(a):
Mezi náma je to tak - oba bysme svoje partnery ani rodinu neopustili. A toto jsou jen občasné schůzky pro zpestření života.
Necítím se být jako druhá, protože i on musí kolikrát vydžet až budu mít na něho čas. Je to vzájemné. Nepočítám s tím, že by opustil svoji rodinu a hlavně to ani nechci. Doma jsem spokojená a tohle je jen, aby člověkovi ten život nezevšednil. Ráda se bavím a ikdyž mi nadbíhá více mužů, tak on je ten jedinný s kým jdu na večeři a na pokec a u kterého padne pár polibků a doteků. Je mi to příjemné a nikomu tím rodinu nerozvracím. I pro něho je rodina na prvním místě. Scházíme se až nás zrovna rodina nepotřebuje a všichni jsi jdou za svými zálibami.( děti, partner) Tak proč bysme nemohli i my. Bydlíme ve stejném městě, ale naštěstí jsme se jako rodiny nikdy nepotkali. JInak milování nám nevyšlo a už se o to ani pokoušet nebudem. A rozhodli jsme se, že už budem jen přátelé. A myslím, že pokud chytne přítel přítelkyni letmo kolem krku a dá jí letmý polibek, že to není nic pohoršujícího. Jsem spokojená.
Tak to je fajn. Dej vědět, jestli to tak vydrželo.
Není tady
je :-)) to abych si hledal holku se jménem Alžběta :-))
Alžbětko ideální by bylo kdyby ti stačil manžel ale když nemá takovou potřebu ... nebo potřebu má a ty mu stejně zahejbáš ??
Není tady