21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci poradit. Měla jsem enatého přítele. Dlouho o mě usiloval, ale nechtěla jsem. Pouze schůzky s polibky. Po nějaké době, kdy jsem se zamilovala a chtěla se s ním milovat, tak z toho nic nebylo. Mrzelo mě to a nerozumím tomu. Měl předčasnou ejekulaci a pak u mu to nelo. Je moné, e by o mě u nestál? Nedovedu si to vysvětlit, kdy předtím tak chtěl a choval se ke mně chvíli předtím něně a pak to takhle dopadlo. On tvrdí, e mu podle mého chování při tom mazlení před tím ne jsme se měli milovat připadá, e jsem dračice a e asi to se mnou nechtěl dělat. Nerozumím tomu. Není to jen výmluva? Prý na to musí mít čas a klid. Obojí jsme měli. Tehdy kdy o mě usiloval a já jsme nechtěla, tak mně podle náznaků přilo, e bude v sexu hodně aktivní on. Faktem je, e jsem ho pak poníila, e asi na mne nemá a vyčetla mu to. Myslíte, e by se jetě dokázal se mnou někdy milovat. Mě to teď mrzí.
no jestli jsi mu řekla e na tebe nemá a nějk jsi ho ztrapnila tak sis tím zřejmě definitivně zavřela ne-li přímo zabouchla dveře k něčemu dalímu-bud ráda a najdi si svobodného kluka ne?
Jediný co by tě mělo mrzet je to, e bere někomu manela a moná i otce! Jak by se ti to líbilo, kdyby ti jednou člověka, kterýho miluje odvedla jiná (nebo se s ním scházela?)...
Není tady
Měla by jsi spíe uvaovat o tom,co bude následovat pak.Nevadí ti e má rodinu?
Umí si představit e bude jednou v roli té druhé?To není pěkný pocit.
Co kdyby jsi to zkusila s muem bez závazků," který na tebe má?"
Není tady
Kdysi se mi stalo, e můj milý, který o mne usiloval, ve chvíli kdy mělo dojít k sexu, totálně selhal. V podstatě úplně stejně. Rozdíl byl, e jsme oba byli svobodní. Já nahavená, těila jsem se jako blázen a nic. V první chvíli jsem nevěděla jak reagovat, situace mi docela přila směná, cítila jsem se jako dítě, kterému právě vyprodali zmrzlinu na kterou mělo stranou chu. Ale i přes věk (17), jsem mu poeptala" to nic není, to je jenom proto, e jsi se ne mne tolik těil, e jsi o tom tolik snil a teď u ví, e mne má. Najednou mne moc objal a ani ne za půl hodinky to u bylo správně. Pak mi povídal: moc jsem se bál, e se mi bude smát ale to co jsi mi řekla bylo moc krásné.
Usoudila jsem z jeho chování, e mu u něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, e to musí být pěkná kráva, protoe jí stačí jen roztáhnout nohy, ale chlap je uspůsoben jinak a jedno nevhodné slovo ho můe ovlivnit na hodně, hodně dlouho.
Buď ráda, e to dopadlo jak dopadlo, protoe jsi zachránila jedno manelství a on dlouho nebude mít chu na jinou - co kdyby to zase bylo stejný?
Není tady
Holky - taj ji přece nelynčujte za to, e si zahrává s enatým. Moná vás ten vá také někdy podvedl, tak máte na to zkreslený pohled, ale uvědomte si, e na TO musejí být dva. A často je to ten mu, který má potřebu si něco dokazovat.
Kdy neuspěje u jedné, uspěje u jiné, take "brát někomu manela", to je dost nespravedlivé obvinění.
Lucie, myslím, e v podstatě tak daleko zajít nechtěl. Vyhovovalo mu, dokud jsi byla pro něj nedostupná. Byl to vzruující flirt, on měl z něho dobrý pocit, ale jak dolo na věc, zkazilo se to.
Není tady
Barborka napsal(a):
Jediný co by tě mělo mrzet je to, e bere někomu manela a moná i otce! Jak by se ti to líbilo, kdyby ti jednou člověka, kterýho miluje odvedla jiná (nebo se s ním scházela?)...
Nelze s tebou souhlasit, proívá moná jistě bolestné zklamání z rozchodu. Ta kdo začne chodit s enatým, otcem není ta na vině..., často trpí později i ona. Na vině je ten kdo je své rodině nevěrný. Kdo zapomíná na svoji enu a děti. A je vdy na vině jen on? Proč ne třeba jeho ena, která mnohdy přibere 20 a více kg, nedbá na sebe a je hateřivá? Ono být za někoho vdaná neznamená ho jetě vlastnit...
těňátko napsal(a):
Mrkni se na forum ivot po nevěře.. Aspoň pochopí, co vlastně dělá, kdy má poměr se enatým muem..
Týká se tě přesně to, co jsem psala teď Barborce...
Lucie, kolik ti je let? Nemůu si pomoci, ale jsi nevyzrálá. Nebudu tady řeit e svádí enatýho chlapa, to je trochu něco jiného ne o čem tady píe, ale... Podle veho trpí předčasnou ejakulací a tomu se poručit nedá. Kdy mu jetě pak vyčte, e na tebe nemá, tak jsi ho zavedla na nejlepí cestu aby byl impotentem, aspoň duevně. Je to v hlavě a ty jsi místo toho měla naznačit, e to nevadí a e to zkusíte přítě a tak jak bude chtít on. Rozhodně to není o tom e by tě neměl mít rád nebo tak nějak. Já být na jeho místě, tak tě nebudu u chtít vidět...
Není tady
myslím, e vinu na tom, e enatý mu zanáí má on, ne ta dívla se kterou to dělá. On je enatý, on má manelku a děti, on si musí uvědomit, e podvádí. Lucie je svobodná dívka (alespoň předpokládám) a nikomu se nemusí zodpovídat. Kadý snad rozhoduje za sebe.Ale myslím, e jsi mu prokázala slubu, ten na zanáení dlouho chu mít nebude.
Není tady
Erica napsal(a):
Barborka napsal(a):
Nelze s tebou souhlasit, proívá moná jistě bolestné zklamání z rozchodu. Ta kdo začne chodit s enatým, otcem není ta na vině..., často trpí později i ona. Na vině je ten kdo je své rodině nevěrný. Kdo zapomíná na svoji enu a děti. A je vdy na vině jen on? Proč ne třeba jeho ena, která mnohdy přibere 20 a více kg, nedbá na sebe a je hateřivá? Ono být za někoho vdaná neznamená ho jetě vlastnit...
Á paní psycholoka . Podle čeho soudí, e kdy jsem proti milenkám, tak e proívám bolestný rozchod? Pokud to takhle funguje, tak to já bych teda hned o tobě musela logicky napsat: ta se zastává milenek = je d....a, rozvracečka rodiny... Takhle to přece nefunguje, ne? Kadý má svoje názory, ivotní hodnoty a přesvědčení... JAK MŮE PODLE PÁR VĚT NĚKOHO SOUDIT?
O tom manelovi - nevěrníkovi, tak o tom ani nemá cenu psát... ten je jasnej viník. Ale jeho ena? Připoutím, můe se tak stát... ale v 99% případech bych jí vinu nedala. Ty kila navíc má často i mu, mu se po x letech pro svou manelku také neparádí... nemyslím si, e by byla rodina, kde by se ze eny stala tlustá pindíra a manel byl ten skvělej parádník... Alepoň já takové neznám.
Souhlasím s tebou ale v tom, e být za někoho vdaná, neznamená ho jetě vlastnit. Ale znamená to: mít k němu úctu.
Není tady
Barborko, nikdo konkrétně Tebe nesoudil. Ale je fakt, e Tvé názory nejsou objektivní.
Já s Ericou ve vem souhlasím.
A co se týká toho - ena je tlustá, ale on taky ? Ta mladá ho chce i přes to, take na něm musí být něco zajímavého, ne ? O tom to tedy nebude
Není tady
Já bych řekla, e kadý má kousek pravdy, nemohu ale souhlasit s Erikou v tom, e manel zahýbá své eně jenom proto, e je tlustá a hateřivá. Mám v práci kolegyni, která je velmi hezká na svůj věk, je milá a pracovitá a ten její s bříkem a plekou ji zanáí. Ona to ví a trpí tím, sama neví proč a on jí to nijak nekomentoval. Prý ji má rád, ale ta mladá mu dává nové monosti. Ale jaké to neřekl. Asi to mládí, které jemu u ulítlo. Tak ta moje kolegyně trpělivě čeká a najde co hledá. A a se vrátí. Je mi jí moc líto, protoe ona je takový ten odevzdaný typ, který nedostal do vínku tu potřebnou dávku sebevědomí a bojovnosti. Třeba zrovna to se mu na té mladé líbí, ale takovou si ji přace bral a věděl, jaká je. Člověk svoji danou povahu jen tak nezmění. Je pravda, e jsou případy opačné, kdy ena si svého mue neváí a poniuje ho a on narazí na takovou, která ho obdivuje a opečovává ho. Určitě se to ale nedá vzít mahem. Vím, e Erika to dávala jako příklad a jako s takovým s tím souhlasím, ale je moc moností, proč se toto děje, ale já dávám vinu více tomu, kdo je enat a zapomíná na rodinu ne dívce, která nemá závazky a neubliuje svému partnerovi. Není na ní, aby myslela na partnera svého přítele, na to by měl myslet předevím on.
Není tady
K tomu bych se jenom připojila svou vlastní zkueností - Jsem zrovna ta, která ila 15 let v manelství s promiskuitním muem. Jsem tíhlá, dlouhovlasá, pečuji o sebe, jsem atraktivní, příjemná a ze zcela nepochopitelných důvodů jsem byla svému manelovi i věrná. Mnoho známých mi říkalo, e mého mue nechápou. Ta děvčata, se kterými mi neustále zahýbal nebyla v drtivé větině ani hezká, ani tíhlá, ani příjemná, mnohé jsem měla monost i poznat a musím říct, e to byly husy. Můj manel byl pohledný mu a musím potvrdit, e nesčetněkrát jsem byla svědkem toho, e ty holčiny mu prakticky samy lezly do postele. Závěr je tento - mého mue to se mnou nebavilo, potřeboval neustálou změnu tak jak někdo potřebuje adrenalinové sporty a jiný zase adrenalin nesnáí. Vím vak, e svým milenkám toto nevyprávěl a jistě rády věřily tomu, e má doma hroznou enskou, která mu dělá ze ivota peklo atd., vak víte, čím se mae med kolem huby těm, kdo to chtějí slyet. Vina je na obou stranách.
Myslím, e jsi to vyjádřila tak, jak jsem to myslela i já. Souhlasím.
Není tady
mashanka napsal(a):
Barborko, nikdo konkrétně Tebe nesoudil. Ale je fakt, e Tvé názory nejsou objektivní.
Já s Ericou ve vem souhlasím.
A co se týká toho - ena je tlustá, ale on taky ? Ta mladá ho chce i přes to, take na něm musí být něco zajímavého, ne ? O tom to tedy nebude
Moná je to pravda, e nejsem objektivní... Ale není to z toho důvodu, který mi podsouvala Erica, e jsem smutná z rozchodu nebo co to psala... protoe rozchod jsem, dá se říct, ádný nezaila. Je to z toho důvodu, e já tyto slečny neumím pochopit. Jak mohou klesnout tak hluboko, e se dokáou zahazovat se enatým muem, který jim opravdu mae jen med kolem pusy a ty husičky tomu snad jetě věří a čekají na svého "boha" i pár let... Jak si můou ničit ivot sami sobě a podporovat toho hajzla, aby ničil ivot i své rodině? Jak se takovýto člověk můe těm slečnám zamlouvat? Co na něm vidí, pokud nejsou padlé na hlavu, tak musí vidět hajzla. Jak si takovéto slečny můou váit sami sebe... Já to beru tak, e mám sama sebe natolik moc ráda, e bych si o nějakého podobného hajzla ani neopřela kolo... protoe mám i natolik rozumu, e bych tím ublíila jen sama sobě. A sobě ublíit nenechám! Take takhle nějak.
Není tady
Barborko,rozhodně neschvaluji takovéhle vztahy,a osobně bych do toho nela.Jene ono to není vdy tak jednoduché.Mám kamarádku která se ve vztahu se enatým muem plácá 8 let.A je to normální krásná a velice inteligentní ena.
City dokáí s lidmi pořádně zamávat.
Není tady
Vdy je enatej, já to taky zaila, teda podobně jako ty. Já byla se enáčem 1rok a pochopitelně jsme spolu byli jen kvůli sexu, ke kterému samozřejmě nedolo. Dělal frajera, jak by mě "neojel" a nakonec kdy jsem přitlačila, tak se z toho vyvlík....tak jsem se na něj vykalala a přela mě hned u i chu...........po čase jsem si to vechno uvědomila a nakonec jsem byla i ráda, e jsem s ním nespala.......děs......být milenkou je asi to nejhorí co tě můe kdy potkat, to má potom city v háji.......tak se s tím nějak vyrovnej, promluv s ním a plno věcí si skuz uvědomit a pak sama uvidí, tak hodně zdaru:)
Není tady
Jóó, tak to je něco jiného :-) Já taky nejsem ten typ, který dělá enatému chlapovi milenku a nikdy jsem nebyla, ani v 18. Ale musím přiznat, e to nebylo rozhodně proto, e by mi záleelo na jeho rodině. Jeho rodina by mi byla srdečně ukradená - ostatně, je to JEHO rodina. On je ten, kdo má závazek a kdo musí uvaovat o tom, jestli chce být nevěrný. A kdy chce, stejně bude - s jednou nebo druhou.
To, e jsem nikdy s enatým nebyla, je z důvodu, podobného, co uvádí Ty - nestojím o to, být pro někoho ta druhá.
Ale jestli to některé nevadí, neodsuzuji JI - to ON je ten zadaný, tedy podvádějící
Není tady
předelý příspěvek je odpověď Barborce
Není tady
Copak tady se dá NAJÍT, KDO MÁ VINU?
V té situaci jsou snad oba dobrovolně, a u důvod - jeho či její - byl jakýkoli.
Jedni se zastávají eny, druzí chlapa. Nepřijde vám, e OBA DĚLAJÍ vědomě stejnou blbost(jemně řečeno vztahu enatého se svobodnou).
Tím chci říct, e vinni jsou oba stejně.
Není tady
Určitě - jsou vinni na té konkrétní situaci, do které se spolu dostali a která se týká jich dvou.
Jeho rodina je ale jeho rodina - to je samostatná kapitola. Ona, jako svobodná ádný závazek nemá a nikomu tudí přímo neubliuje, jen sobě, protoe ze vztahu s enatým muem bude nakonec nejvíc neastná ona.
(A pojede s rodinkou na víkend, s dětičkami do ZOO, na dovolenou - a ona bude pořád jen čekat na druhé koleji, jestli náhodou pánečkovi nevybyde čas, někde se s ní na chvíli tajně sejít).
On se vlastně v pohodě - doma napapá, vezme si čisté prádlo a jde si frajeřit ke kočce, která k němu vzhlíí, zatímco doma by upajdil s odpadky
Není tady
Dokáu pochopit e si holka začne něco ze enatým mue a neodsuzuji to, ale souhlasím s tím, e bych si připadala jako "ta druhá jen pro zábavu" a ten vztah by mě nejak neuspokojoval. Nebavilo by mě čekat a si na mě najde čas.Pokud jsou v tom city, a ty se podle mě po nějaké době vztahu vdycky objeví, tak si ta holka obrovsky ubliuje a asi bych to nevydrela. Co se týče viny nejde říct kdo za to můe. Jsou v tom oba, ale je fakt e on je v tom ten kdo určuje pravidla a ten kdo je nevěrný. Jako důvod k nevěře vidím spí touhu po změně, pobavení, nových záicích a ne to e jeho ena vypadá staře nebo je tlustá. Ale nevěřím, e by se svého teplého domova, zaitých ponoek a teplého jídla někdy vzdal.
Není tady
Diskuze sklouzla někam jinam, ne původně Lucie chtěla, nicméně musím jetě přidat jednu poznámku. Jistě nejde o to hledat viníka a ani to nejde, ale tak zcela bych neomlouvala sama sebe, vrhnu-li se do vztahu se enatým muem. Jistě - on má rodinu, on podvádí. Není to vak alibismus? Jsem já naprosto čistá? Co třeba svědomí? Je to jako kupovat kradené věci s tím, e já přece nekradu, to ten druhý-zloděj, tedy co je mi do okradeného. Nebo půjčit sousedovi hůl, aby jí mohl týrat svého psa a vymlouvat se, e já přece netýrám, tedy mi do toho nic není, to je věc sousedova a ne moje. Jistě, namítnete, e hůl si seene jinde. Ano, ale nebudu to já, kdo mu bude v tom pomáhat.
Myslím, e zásluhy jsou na obou stranách víceméně vyrovnané. No, leckdy tedy bych spí nařezala tomu enatému chlapovi, i kdy vichni dost často sklouznou k nařčení milenky, e ona ho odtáhla od rodiny a svedla a tak podobně. Pánové leckdy lecos i zatají. Dokonce často zapomenou před dívkou říci, e jsou enatí a případně mají dětičky..... případ od případu se lií. No, ale co naděláte, láska je láska a ta si nevybírá. myslím, e enatý chlap stejně jako vdaná paní můe zase vzplanout, zvlá´t, kdy ve vztahu něco postrádá.
Není tady