Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 1. 2006 13:50

lucie
Host

Řekněte svůj názor

Chci poradit. Měla jsem ženatého přítele. Dlouho o mě usiloval, ale nechtěla jsem. Pouze schůzky s polibky. Po nějaké době, když jsem se zamilovala a chtěla se s ním milovat, tak z toho nic nebylo.  Mrzelo mě to a nerozumím tomu. Měl předčasnou ejekulaci a pak už mu to nešlo. Je možné, že by o mě už nestál? Nedovedu si to vysvětlit, když předtím tak chtěl a choval se ke mně chvíli předtím něžně a pak to takhle dopadlo. On tvrdí, že mu podle mého chování při tom mazlení před tím než jsme se měli milovat připadá, že jsem dračice a že asi to se mnou nechtěl dělat. Nerozumím tomu. Není to jen výmluva? Prý na to musí mít čas a klid. Obojí jsme měli. Tehdy když o mě usiloval a já jsme nechtěla, tak mně podle náznaků přišlo, že bude v sexu hodně aktivní on. Faktem je, že jsem ho pak ponížila, že asi na mne nemá  a vyčetla mu to. Myslíte, že by se ještě dokázal se mnou někdy milovat. Mě to teď mrzí.

#2 25. 1. 2006 14:18

kolka
Host

Re: Řekněte svůj názor

no jestli jsi mu řekla že na tebe nemá a nějk jsi ho ztrapnila tak sis tím zřejmě definitivně zavřela ne-li přímo zabouchla dveře k něčemu dalšímu-bud ráda a najdi si svobodného kluka ne?

#3 25. 1. 2006 14:24

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Jediný co by tě mělo mrzet je to, že bereš někomu manžela a možná i otce! Jak by se ti to líbilo, kdyby ti jednou člověka, kterýho miluješ odvedla jiná (nebo se s ním scházela?)...

Není tady

#4 25. 1. 2006 16:45

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Měla by jsi spíše uvažovat o tom,co bude následovat pak.Nevadí ti že má rodinu?
Umíš si představit že budeš jednou v roli té druhé?To není pěkný pocit.
Co kdyby jsi to zkusila s mužem bez závazků," který na tebe má?"

Není tady

#5 28. 1. 2006 8:39

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Kdysi se mi stalo, že můj milý, který o mne usiloval, ve chvíli kdy mělo dojít k sexu, totálně selhal. V podstatě úplně stejně. Rozdíl byl, že jsme oba byli svobodní. Já nažhavená, těšila jsem se jako blázen a nic. V první chvíli jsem nevěděla jak reagovat, situace mi docela přišla směšná, cítila jsem se jako dítě, kterému právě vyprodali zmrzlinu na kterou mělo strašnou chuť. Ale i přes věk (17), jsem mu pošeptala" to nic není, to je jenom proto, že jsi se ne mne tolik těšil, že jsi o tom tolik snil a teď už víš, že mne máš. Najednou mne moc objal a ani ne za půl hodinky to už bylo správně. Pak mi povídal: moc jsem se bál, že se mi budeš smát ale to co jsi mi řekla bylo moc krásné.
Usoudila jsem z jeho chování, že mu už něco podobného stalo a o ní jsem si pomyslela, že to musí být pěkná kráva, protože jí stačí jen roztáhnout nohy, ale chlap je uspůsoben jinak a jedno nevhodné slovo ho může ovlivnit na hodně, hodně dlouho.
Buď ráda, že to dopadlo jak dopadlo, protože jsi zachránila jedno manželství a on dlouho nebude mít chuť na jinou - co kdyby to zase bylo stejný?

Není tady

#6 30. 1. 2006 10:38

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Holky - taj ji přece nelynčujte za to, že si zahrává s ženatým.  Možná vás ten váš také někdy podvedl, tak máte na to zkreslený pohled, ale uvědomte si, že na TO musejí být dva. A často je to ten muž, který má potřebu si něco dokazovat.
Když neuspěje u jedné, uspěje u jiné, takže "brát někomu manžela", to je dost nespravedlivé obvinění.

Lucie, myslím, že v podstatě tak daleko zajít nechtěl. Vyhovovalo mu, dokud jsi byla pro něj nedostupná. Byl to vzrušující flirt, on měl z něho dobrý pocit, ale jak došlo na věc, zkazilo se to.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#7 30. 1. 2006 13:54

Erica
Host

Barborka napsal(a):

Jediný co by tě mělo mrzet je to, že bereš někomu manžela a možná i otce! Jak by se ti to líbilo, kdyby ti jednou člověka, kterýho miluješ odvedla jiná (nebo se s ním scházela?)...

Nelze s tebou souhlasit, prožíváš možná jistě bolestné zklamání z rozchodu. Ta kdo začne chodit s ženatým, otcem není ta na vině..., často trpí později i ona. Na vině je ten kdo je své rodině nevěrný. Kdo zapomíná na svoji ženu a děti. A je vždy na vině jen on? Proč ne třeba jeho žena, která mnohdy přibere 20 a více kg, nedbá na sebe a je hašteřivá? Ono být za někoho vdaná neznamená ho ještě vlastnit...

#8 30. 1. 2006 13:58

Erica
Host

štěňátko napsal(a):

Mrkni se na forum Život po nevěře.. Aspoň pochopíš, co vlastně děláš, když máš poměr se ženatým mužem..

Týká se tě přesně to, co jsem psala teď Barborce...

#9 31. 1. 2006 11:55

Doublex
♥♥♥----

Lucie, kolik ti je let? Nemůžu si pomoci, ale jsi nevyzrálá. Nebudu tady řešit že svádíš ženatýho chlapa, to je trochu něco jiného než o čem tady píšeš, ale... Podle všeho trpí předčasnou ejakulací a tomu se poručit nedá. Když mu ještě pak vyčteš, že na tebe nemá, tak jsi ho zavedla na nejlepší cestu aby byl impotentem, aspoň duševně. Je to v hlavě a ty jsi místo toho měla naznačit, že to nevadí a že to zkusíte příště a tak jak bude chtít on. Rozhodně to není o tom že by tě neměl mít rád nebo tak nějak. Já být na jeho místě, tak tě nebudu už chtít vidět...

Není tady

#10 31. 1. 2006 12:14

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

myslím, že vinu na tom, že ženatý muž zanáší má on, ne ta dívla se kterou to dělá. On je ženatý, on má manželku a děti, on si musí uvědomit, že podvádí. Lucie je svobodná dívka (alespoň předpokládám) a nikomu se nemusí zodpovídat. Každý snad rozhoduje za sebe.Ale myslím, že jsi mu prokázala službu, ten na zanášení dlouho chuť mít nebude.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#11 31. 1. 2006 12:22

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Erica napsal(a):

Barborka napsal(a):

Nelze s tebou souhlasit, prožíváš možná jistě bolestné zklamání z rozchodu. Ta kdo začne chodit s ženatým, otcem není ta na vině..., často trpí později i ona. Na vině je ten kdo je své rodině nevěrný. Kdo zapomíná na svoji ženu a děti. A je vždy na vině jen on? Proč ne třeba jeho žena, která mnohdy přibere 20 a více kg, nedbá na sebe a je hašteřivá? Ono být za někoho vdaná neznamená ho ještě vlastnit...

Á paní psycholožka lol. Podle čeho soudíš, že když jsem proti milenkám, tak že prožívám bolestný rozchod? Pokud to takhle funguje, tak to já bych teda hned o tobě musela logicky napsat: ta se zastává milenek = je d....a, rozvracečka rodiny... Takhle to přece nefunguje, ne? Každý má svoje názory, životní hodnoty a přesvědčení... JAK MŮŽEŠ PODLE PÁR VĚT NĚKOHO SOUDIT?

O tom manželovi - nevěrníkovi, tak o tom ani nemá cenu psát... ten je jasnej viník.  Ale jeho žena? Připouštím, může se tak stát... ale v 99% případech bych jí vinu nedala. Ty kila navíc má často i muž, muž se po x letech pro svou manželku také neparádí... nemyslím si, že by byla rodina, kde by se ze ženy stala tlustá špindíra a manžel byl ten skvělej parádník... Alepoň já takové neznám.

Souhlasím s tebou ale v tom, že být za někoho vdaná, neznamená ho ještě vlastnit. Ale znamená to: mít k němu úctu.

Není tady

#12 31. 1. 2006 17:50

mashanka
Zablokovaný

Barborko, nikdo konkrétně Tebe nesoudil. Ale je fakt, že Tvé názory nejsou objektivní.
Já s Ericou ve všem souhlasím.
A co se týká toho - žena je tlustá, ale on taky ? Ta mladá ho chce i přes to, takže na něm musí být něco zajímavého, ne ? O tom to tedy nebude

Není tady

#13 1. 2. 2006 6:24

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych řekla, že každý má kousek pravdy, nemohu ale souhlasit s Erikou v tom, že manžel zahýbá své ženě jenom  proto, že je tlustá a hašteřivá. Mám v práci kolegyni, která je velmi hezká na svůj věk, je milá a pracovitá a ten její s bříškem a pleškou ji zanáší. Ona to ví a trpí tím, sama neví proč a on jí to nijak nekomentoval. Prý ji má rád, ale ta mladá mu dává nové možnosti. Ale jaké to neřekl. Asi to mládí, které jemu už ulítlo. Tak ta moje kolegyně trpělivě čeká až najde co hledá. A až se vrátí. Je mi jí moc líto, protože ona je takový ten odevzdaný typ, který nedostal do vínku tu potřebnou dávku sebevědomí a bojovnosti. Třeba zrovna to se mu na té mladé líbí, ale takovou si ji přace bral a věděl, jaká je. Člověk svoji danou povahu jen tak nezmění. Je pravda, že jsou případy opačné, kdy žena si svého muže neváží a ponižuje ho a on narazí na takovou, která ho obdivuje a opečovává ho. Určitě se to ale nedá vzít šmahem. Vím, že Erika to dávala jako příklad a jako s takovým s tím souhlasím, ale je moc možností, proč se toto děje, ale já dávám vinu více tomu, kdo je ženat a zapomíná na rodinu než dívce, která nemá závazky a neubližuje svému partnerovi. Není na ní, aby myslela na partnera svého přítele, na to by měl myslet především on.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#14 1. 2. 2006 8:27

janaxxx
Host

K tomu bych se jenom připojila svou vlastní zkušeností - Jsem zrovna ta, která žila 15 let v manželství s promiskuitním mužem. Jsem štíhlá, dlouhovlasá, pečuji o sebe, jsem atraktivní, příjemná a ze zcela nepochopitelných důvodů jsem byla svému manželovi i věrná. Mnoho známých mi říkalo, že mého muže nechápou. Ta děvčata, se kterými mi neustále zahýbal nebyla v drtivé většině ani hezká, ani štíhlá, ani příjemná, mnohé jsem měla možnost i poznat a musím říct, že to byly husy. Můj manžel byl pohledný muž a musím potvrdit, že nesčetněkrát jsem byla svědkem toho, že ty holčiny mu prakticky samy lezly do postele. Závěr je tento - mého muže to se mnou nebavilo, potřeboval neustálou změnu tak jak někdo potřebuje adrenalinové sporty a jiný zase adrenalin nesnáší. Vím však, že svým milenkám toto nevyprávěl a jistě rády věřily tomu, že má doma hroznou ženskou, která mu dělá ze života peklo atd., však víte, čím se maže med kolem huby těm, kdo to chtějí slyšet. Vina je na obou stranách.

#15 1. 2. 2006 8:35

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že jsi to vyjádřila tak, jak jsem to myslela i já. Souhlasím.

Není tady

#16 1. 2. 2006 8:50

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Barborko, nikdo konkrétně Tebe nesoudil. Ale je fakt, že Tvé názory nejsou objektivní.
Já s Ericou ve všem souhlasím.
A co se týká toho - žena je tlustá, ale on taky ? Ta mladá ho chce i přes to, takže na něm musí být něco zajímavého, ne ? O tom to tedy nebude

Možná je to pravda, že nejsem objektivní... Ale není to z toho důvodu, který mi podsouvala Erica, že jsem smutná z rozchodu nebo co to psala... protože rozchod jsem, dá se říct, žádný nezažila. Je to z toho důvodu, že já tyto slečny neumím pochopit. Jak mohou klesnout tak hluboko, že se dokážou zahazovat se ženatým mužem, který jim opravdu maže jen med kolem pusy a ty husičky tomu snad ještě věří a čekají na svého "boha" i pár let... Jak si můžou ničit život sami sobě a podporovat toho hajzla, aby ničil život i své rodině? Jak se takovýto člověk může těm slečnám zamlouvat? Co na něm vidí, pokud nejsou padlé na hlavu, tak musí vidět hajzla.  Jak si takovéto slečny můžou vážit sami sebe... Já to beru tak, že mám sama sebe natolik moc ráda, že bych si o nějakého podobného hajzla ani neopřela kolo... protože mám i natolik rozumu, že bych tím ublížila jen sama sobě. A sobě ublížit nenechám! Takže takhle nějak.

Není tady

#17 1. 2. 2006 9:16

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Barborko,rozhodně neschvaluji takovéhle vztahy,a osobně bych do toho nešla.Jenže ono to není vždy tak jednoduché.Mám kamarádku která se ve vztahu se ženatým mužem plácá 8 let.A je to normální krásná a velice inteligentní žena.
City dokáží s lidmi pořádně zamávat.

Není tady

#18 1. 2. 2006 14:54

Sandra07
♥♥-----

Vždyť je ženatej, já to taky zažila, teda podobně jako ty. Já byla se ženáčem 1rok a pochopitelně jsme spolu byli jen kvůli sexu, ke kterému samozřejmě nedošlo. Dělal frajera, jak by mě "neojel" a nakonec když jsem přitlačila, tak se z toho vyvlík....tak jsem se na něj vykašlala a přešla mě hned už i chuť...........po čase jsem si to všechno uvědomila a nakonec jsem byla i ráda, že jsem s ním nespala.......děs......být milenkou je asi to nejhorší co tě může kdy potkat, to máš potom city v háji.......tak se s tím nějak vyrovnej, promluv s ním a plno věcí si skuz uvědomit a pak sama uvidíš, tak hodně zdaru:)

Není tady

#19 1. 2. 2006 16:46

mashanka
Zablokovaný

Jóó, tak to je něco jiného :-) Já taky nejsem ten typ, který dělá ženatému chlapovi milenku a nikdy jsem nebyla, ani v 18. Ale musím přiznat, že to nebylo rozhodně proto, že by mi záleželo na jeho rodině. Jeho rodina by mi byla srdečně ukradená - ostatně, je to JEHO rodina. On je ten, kdo má závazek a kdo musí uvažovat o tom, jestli chce být nevěrný. A když chce, stejně bude - s jednou nebo druhou.
To, že jsem nikdy s ženatým nebyla, je z důvodu, podobného, co uvádíš Ty - nestojím o to, být pro někoho ta druhá.
Ale jestli to některé nevadí, neodsuzuji JI - to ON je ten zadaný, tedy podvádějící

Není tady

#20 1. 2. 2006 16:48

mashanka
Zablokovaný

předešlý příspěvek je odpověď Barborce

Není tady

#21 1. 2. 2006 19:19

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Copak tady se dá  NAJÍT,  KDO  MÁ VINU?
V té situaci jsou snad oba dobrovolně, ať už důvod - jeho či její - byl jakýkoli.
Jedni se zastávají  ženy, druzí chlapa. Nepřijde vám, že OBA  DĚLAJÍ vědomě stejnou blbost(jemně řečeno vztahu ženatého  se svobodnou).
Tím chci říct, že vinni jsou oba stejně.

Není tady

#22 1. 2. 2006 22:03

mashanka
Zablokovaný

Určitě - jsou vinni na té konkrétní situaci, do které se spolu dostali a která se týká jich dvou.
Jeho rodina je ale jeho rodina - to je samostatná kapitola. Ona, jako svobodná žádný závazek nemá a nikomu tudíž přímo neubližuje, jen sobě, protože ze vztahu s ženatým mužem bude nakonec nejvíc nešťastná ona.
(Až pojede s rodinkou na víkend, s dětičkami do ZOO, na dovolenou - a ona bude pořád jen čekat na druhé koleji, jestli náhodou pánečkovi nevybyde čas, někde se s ní na chvíli tajně sejít).

On se vlastně v pohodě - doma napapá, vezme si čisté prádlo a jde si frajeřit ke kočce, která k němu vzhlíží, zatímco doma by šupajdil s odpadky

Není tady

#23 2. 2. 2006 17:33

Majla
♥♥♥♥---

Dokážu pochopit že si holka začne něco ze ženatým muže a neodsuzuji to, ale souhlasím s tím, že bych si připadala jako "ta druhá jen pro zábavu" a ten vztah by mě nejak neuspokojoval. Nebavilo by mě čekat až si na mě najde čas.Pokud jsou v tom city, a ty se podle mě po nějaké době vztahu vždycky objeví, tak si ta holka obrovsky ubližuje a asi bych to nevydržela. Co se týče viny nejde říct kdo za to může. Jsou v tom oba, ale je fakt že on je v tom ten kdo určuje pravidla a ten kdo je nevěrný. Jako důvod k nevěře vidím spíš touhu po změně, pobavení, nových zážicích a ne to že jeho žena vypadá staře nebo je tlustá. Ale nevěřím, že by se svého teplého domova, zašitých ponožek a teplého jídla někdy vzdal.

Není tady

#24 3. 2. 2006 7:35

janaxxx
Host

Diskuze sklouzla někam jinam, než původně Lucie chtěla, nicméně musím ještě přidat jednu poznámku. Jistě nejde o to hledat viníka a ani to nejde, ale tak zcela bych neomlouvala sama sebe, vrhnu-li se do vztahu se ženatým mužem. Jistě - on má rodinu, on podvádí. Není to však alibismus? Jsem já naprosto čistá? Co třeba svědomí? Je to jako kupovat kradené věci s tím, že já přece nekradu, to ten druhý-zloděj, tedy co je mi do okradeného. Nebo půjčit sousedovi hůl, aby jí mohl týrat svého psa a vymlouvat se, že já přece netýrám, tedy mi do toho nic není, to je věc sousedova a ne moje. Jistě, namítnete, že hůl si sežene jinde. Ano, ale nebudu to já, kdo mu bude v tom pomáhat.

#25 3. 2. 2006 11:51

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že zásluhy jsou na obou stranách víceméně vyrovnané. No, leckdy tedy bych spíš nařezala tomu ženatému chlapovi, i když  všichni dost často sklouznou k nařčení milenky, že ona ho odtáhla od rodiny a svedla a tak podobně. Pánové leckdy lecos i zatají. Dokonce často zapomenou před dívkou říci, že jsou ženatí a případně mají dětičky.....  případ od případu se liší. No, ale co naděláte, láska je láska a ta si nevybírá. myslím, že ženatý chlap stejně jako vdaná paní může zase vzplanout, zvláš´t, když ve vztahu něco postrádá.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí