|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

no však jsem ti taky psala, že máme spermio mizerné a vidíš, přesto se nám zadařilo 2x přirozeně . drž se , jdu spát 

Není tady
Ahojky Lusyl tak já se hlásím, že jsem otěhotněla po 1. IUI. Já měla PCOS, brala jsem Clostík, Glucophage, pak Pregnyla po // Utroš. Manžel měl špatný SPG (koncentrace jen 5 mil., pohyblivost v normě, velké procento morfolog. změněných-už si nepamatuju kolik přesně). Dr. nám nabídl IUI, ale že spíš budeme muset na IVF.
Po Clostíku se mi vytvořilo 1 vajíčko, pak proběhlo IUI a asi 12DC jsem nevydržela a testovala. A byly tam slaboučké //. Pak už jen sílily. Hned po IUI mi nic nebylo, naopak jsem se cítila moc dobře. Byla jsem ráda, že se po roce snažení konečně něco děje. Den po IUI jsme si s manžou užili moc velkou romantiku. Po dlouhé době to nebylo " a teď se nám musí povést to miminko". Až tak den před testováním jsem při běhu ze schodů zjistila, že mě nějak bolí prsa. Což bylo divné a pak mě pořád bolelo bříško jako před MS a já i přes // na testu myslela, že to dostanu. Pořád jsem se chodila kontrolovat na WC, jako že to přišlo. Naštěstí to byl jen výtok, který jsem měla po celou dobu těhu. Nic hrozného, jen jsem byla takový "vlhčí" a nosila slipovku.
Holkám, které máte po výkonech a čekáte na vytoužené // moc a moc držíme s Ondráškem pěstičky. Určitě se dočkáte a budete mít taky takového rošťáka jako já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Jéééžiš, tak ted si mě teda strááášně moc potěšila!!!! Teda, to jsem ani nedoufala, že by to někdy mohlo vyjít a tys mi ted teda fakt dodala spoustu energie
!!!
Moc děkuju a doufám, že budu taky brzo hlásit // 
Není tady
Ahoj Lusyl, tak jsem v pondělí podstoupila 2.IUI. Jak jsi na tom Ty? Půjdeš znova?
Není tady
Ahoooj! No já už jsem měla jít v pátek ted na druhý pokus, ale bohužel, nemám folíky
, takže jdu zas na nějaké testy a vyšetření a příští cyklus jdeme znova!! Ríkali mi, že nám daj 3 pokusy a pak IVF ...
Tak doufám, že ted ti to napodruhé vyjde
!!!
Není tady
Mně říkal doktor, že zkusíme případně 3.IUI, potom bych měla jít na Laparoskopii (mám z toho strach..) a pak buď další IUI nebo umělé..
Na folíky Ti dají nějaké léky a zabere to...
Moji sestře nedozrávalo vajíčko, brala Clostík a poprvé to nevyšlo, při druhém pokusu absolutně nečekala, že to vyjde.. Rezignovala .. vyšlo to a teď má skoro měsíčního syna.. Bude to hodně o psychice.. ono se říká nemyslet na to, ale moc to nejde...
Není tady
Já jsem na laparce už byla, tak to jsem v klidu. Ale já jsem se ho ptala na ty prášky, protože jsem od svého gyndry měla clostilbegit a clomhexal, ale on říkal, že zatím nebude nic předepisovat, počkáme ny vyšetření ...
A ty to máš s nějakou stimulací, nebo zas jen přírodně ???
Jo a nemyslet na to ... no někdy to jde a někdy zase obsolutně NEEEE 
Není tady
Ty brdo, tak to ti musíme držet taky hoodně palce
!!! Tak doufám, že to vyjde!!! Ale ty už máš nějé prášky, jak tak čtu ... já jsem zvědavá, co zas budou vymýšlet semnou
.
Tak já na vás intenzivně budu myslet a koukejte mi poslat pozitivní zprávy
, at jsem dobře naladěná na příští měsíc 
Není tady
Lusyl díky, já měla IUI se stimulací Menopurem, protože mám vysoké FSH a měla jsem jen dva folíky a spermio taky nic moc, takže tomu moc šancí nedávám, ale co kdyby že jo...
. A co ti řekl doktor k těm folíkům? proč nejsou??
Není tady
Já mám totiž asi pravej vaječník nefunkční ... bez podpory práškama, ale minule jsem byla na IUI a měla jsem stejně jen jeden folík ... já je nějak neumím produkovat
. Tak uvidíš, každopádně se určitě ozvi, co a jak 
Není tady
Lusyl, já jsem otěhotněla po 5.IUI (1.měs 1x, pak vždy v měsíci 2x), takže def. po 3 cyklech jsem otěh. A folíky jsem mívala tak 1-2,naposledy 3. Pak se podařilo a na levým vaj. jsem měla 2 velký cysty, který mě dlouho zlobily- Přeju hodně štěstí

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Nataly, jaktože jsi chodila 2x v cyklu??? To sis sama vyžádala, nebo ti to navrhnul Dr??? Já tu pravou stranu bych nějak vynechala, ale na levou sázím, tak bych klidně dala tu možnost 2x za sebou ...
Není tady
Ahoj Lusyl, žádné prášky neberu, ani při 1.IUI ani při 2. IUI. Tak uvidím.. Každopádně Ti držím palce a další cyklus ať máš OK.
Není tady
Fajn, držím moc palečky..
Není tady
Ahoj holky, tak folík vyrostl na levé straně a v pondělí v 10h jdu na IUI, tak vás brzo doženu
! Budeme si držet palčáky navzájem a hooodně moooc 
Není tady
lusyl napsal(a):
Nataly, jaktože jsi chodila 2x v cyklu??? To sis sama vyžádala, nebo ti to navrhnul Dr??? Já tu pravou stranu bych nějak vynechala, ale na levou sázím, tak bych klidně dala tu možnost 2x za sebou ...
Ja jsem chodila do CARu a tam mi IUI udělali podle toho, jestli už folík prasknul nebo ne. V určitém dnu udělali první a pak za asi dva dny jsem přišla znovu a když dle UZ nebyl folík prasklý, udělali IUI znovu

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady

Lusyl, mi tady někdo z holel říkal, že to tak běžně dělají u nás na Moravě, v Olmíku, nevím, jak je na tom Vysočina, ale za zeptání nic nedáš. Já jsem taky měla přijít za 2 dny na KO a pokud by folík ještě nebyl prasklý, udělali by mi druhé kolo.

Není tady
No já jsem o tom tak přemýšlela a myslím, že tento cyklus u mě budou 2xIUI zbytečný ... Budou mi to dělat v pondělí a to je už 17DC!!! Tak si myslím, že bude spíš pozdě ... no uvidíme!
Tak ahoj a díky!!!
Jo a koukejte hlásit průběžné stavy
!!!
Není tady
Ahoj holky,chystam se tento cyklus na 1IUI a mam prijit na 1 UTZ 12dc-neni to pozde??Ktery den jste sly vy k Dr.???Jinak ovu mivam cca 13,14dc-ale bez stimulacnich leku.ted budu papat Clost 5-9dc,nevite jestli diky tem lekum byva ovu pozdeji,nebo drive.?No snad muj Dr.vi co dela.Jen bych nerada tu IUI propasla.Dekuji za pripadne odpovedi.
Není tady
Ahoj Pajti, já chodím vždycky až ten 12dc, udělají mi UTZ a podle velikosti folíků mi řeknou, kdy se mám dostavit na IUI, nebo na další UTZ ... Já myslím, že na ovušku clostíky nemají vliv, řekla bych, že jsou na vytvoření více folíků ... větších ... ptostě aby dozrály, takže asi tak ...
Myslím, že tam jdeš přesně v pravej čas, takže hooodně štěstíčka 
Není tady

Pajti, já si taky myslím, že to je v pravý čas. Mi řekli, že se mám objednat na 11 DC a šla jsem až 12(byla to neděle) a stejně IUI mi dělali až 14 DC. Držím moc palce!!!!!

Není tady