|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky, co si já vybavuju z 5 IUI,tak to první jsem pocitťovala dost, bolelo mě břicho a jak píšeš, byla mi zima, prostě byla jsem hotová a musela jsem pod peřinu a spát. Ale možná to bylo tím, že jsem hned před tím měla prohlídku a dělali mi stěr z dělož. čípku, po kterým se i krvácela,tak možná proto, protože jinak byly IUI docela v pohodě. Přeju hodně štěstí

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Vy teda těch IUI podstupujete
... já byla na nervy jen z toho prvního
, jsem zvědavá, jestli budu mít tolik nervů podstoupit jich tolik ... jsem totiž fakt nervák jako pra.se
!!!
Holky víte o někom, kdo otěhotněl po IUI .... ???? Já totiž řeším, jestli se nemám vydat už rovnou na to IVF, což mi bylo doporučeno, nebo dál zkoušet .... 
Není tady

Lusyl, nebeč! Jukni na nástěnku u vytrvalek, ale zcela určitě tuším po 1.IUI otěhu Markéta 

Není tady
Ahoj Lusyl, neboj, ono to vyjde.. Já to taky případně párkrát zkusím a pak třeba IVF..
A jak Ti je dneska? Na mě leze chřipka, takže bych i šla spát, ale jsem v práci..
Není tady

Lusyl, musíš věřit, že to vyjde. Rozmazluj se a užívej si už teď. Já se rozmazluju hlavně v jídle.(přibrala jsem 8 kg).
Není tady
Tak holky, já to teda taky zkusím víckrát
, no a s tím rozmazlováním ... já bych řekla, že už by mi to mohlo stačit, protože v jídle se rozmazluju, už mám nahoře 6kg
!!! No jenže hubnutí mi nejde, jsem holt žravec
!
Chřipka na mě snad neleze, ale spala bych stejně
, já jsem na mateřský, tak aspon nemusím do práve, v tom vám teda nezávidím
!!!
Není tady
Promin že se tak blbě ptám, ale co je to NATIV??? A za jak dlouho můžu zkusit další IUI??? Jde to hned nebo musím počkat??? A prosím tě, kolik platíš za IUI, my jsme platili 500kč, ale nevím kolik to bude s tou "stimulací" ... ???
Není tady

Lusyl, jak máš staré dítko. Malý má pět, já chvilku chodila do práce, a teď jsem zase doma. Dostala jsem padáka kvůli té mojí silné pot. alergii. Asi povalím do obchodu a koupím herkulesa. Na papír namalujeme nějaký obrázek(hrušku, jablko), nevybarvíme jen načrtneme. a pak vždycky potřeme herkulesem, a posypeme kořením. Vždy jiným , stopku bobkovým listem. Dají se z toho udělat docela pěkné obrázky, nejen do dětských pokojů, ale třeba na chodbu, halu či průjezd. To aby jsme se(hlavně já) zabavili, co vy na to?
Není tady
tak IUI máš nárok 6Xdo roka teda ob měsíc a čekat se nemusí. U nás se teda neplatí akorát za léky ke stinulaci . Tak já měla Clostík přesně to nevím ale asi za 120 a Pregnyl asi také tak a po IUI na udržení Duphaston nějakých 260 toť vše.
Není tady
Dinosaurku
, Neldě jsou skoro 3roky, ale to co děláte, to je super nápad, hned to zítra vyzkoušíme
!
Danano, tak to je dobrý, zkusím to ještě možná 2x
no a pak se do toho pustím ... teda do toho IVF 
Není tady

nazdár kočky, musím pochválit manžu, spermio se nám zlepšilo na 5 mil.
Jinak unavená jsem nebyla, ale bolí mě břucvh a trochu jsem špinila a mám pocit, že mi tam nic nedali 

Není tady

No nevím, uvidíme
jsem blbá, že, místo toho abych byla ráda 

Není tady
Ahoj Lusyl, tak mě 1. IUI nevyšla.. snad příště..
Není tady
Pavvli, tak to jsme na tom stejně ... no neva, za měsíc půjdem do další a prej to bude se stimulací, tak jsem zvědavá ... Co vy, půjdete do toho taky víckrát? Nebo pujdete hned na IVF???
Není tady

Lusyl, jak jsi přišla na to, že vám to nevyšlo?!?!?!? už se hlásí MS? No podle toho, že máš napsaný test až 26.10. tak mi to nějak nesedí? 

Není tady
No ten test mi řekli v Sanusu a kdyby to mělo vyjít tak bych testila až 26. ale bohužel, mrcha už se zahlásila ... zatím jen minimálně, ale je to na ho...
, no ale řekla jsem, že do toho půjdu ještě určitě znova!!! A jak ty??? Ty máš ještě čas, vid???
Není tady

aha, tak to mě mrzí, a kolikátého jsi byla na IUI?
Já mám času, ajk husa klasu, ale nečekám žádné dálnice, už plánuji kdy půjdu na tu hydro a jak to s dalším IUIčkem uděláme s prací
pako ..... žiju měsíc dopředu 

Není tady

no ani moc ne, jestli ti jájo prdlo den poté, tak to máš dneska 12 dní po. Já čekám špíňo po neděli. A brala jsi taky Utrogestan?

Není tady
Ne, ne, mě jen píchli pregnyl a teprve tedkom, že zkusíme stimulaci atd ... no jsem zvědavá! Ale já jsem v klídku, ani jsem s tím nijak nepočítala, že by to mohlo vyjít na poprvé ... ale manža s tím docela počítal, tak to mě mrzí
! Hele, žádné špíno nečekej, budu držet palčáky, aby se mrcha vůbec nedostavila 
Není tady

no ti chlapi to všechno berou automaticky, oni přece nemůžou selhat, že?
Já jsem manžu rovnou upozornila, že pravděpodobnost je tak 10 - 15%. A na druhou stranu budu radši, když tu laparku budu mít za sebou a budu vědět na čem jsem, ikdyž vím, že v dalším cyklu už budu vyšilovat a stresovat. Te´d jsem taky v klidu, až někdy moc.

Není tady
To já mu to taky říkala, a ještě, že u nás je ta šance menší, protože Dr říkal, že má SPG i pod hranicí na IUI, ale nějak to nebere ... Já asi začnu šílet, až budu nastimulovaná jako pra.. a nic se nepovede
! No uvidíme ... 
Není tady