|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, která jste byla na IUI, bylo vám potom něco??? Myslela jsem a počítala jsem, že to je absolutně nic, ale furt mě bolí břicho, jako před MS, pořád jsem zmrzlá, jen bych spala... no a prostě nejsem absolutně ve své kůži
, a to je to 3.den po IUI. Bylo Vám některé něco???
Já taky nevím, jestli to třeba nemám jen začínající chřipku... nebo si to prostě nějak vsugerovávám... no jsem z toho na hlavu 
Není tady
Hele lusyl, já už si moc nepamatuju, jak jsem se tehdy cítila.
Ale tyhle příznaky, co popisuješ, to může být normál - přece jen je to zásah do organismu. Hormony se bouří a pokud se zadařilo, tak bych se ani nedivila - i když je to celkem brzo.
No budem držet palčáky, aby bylo.
Hlavně žádný léčení chřipky - max . paralen a vydržet. 
Není tady
Já jsem podstoupila 1. IUI tento čtvrtek a mám stejné příznaky jako Ty. Bolí mě břicho jako před MS, výtok, často musím na WC, mám hlad, k tomu je mi strašná zima a taky bych si šla lehnout.. Ale nevím, možná to budou fakt hormony..nechci být pak zklamaná..
Není tady
Ivko díky, léčit se zatím nehodlám, i když vím, že to nevyjde
, ale co kdyby náhodou ...
br79 tak to jsme na tom uplně stejně, vlastně já až v pátek, no ale podoba to je
... taky se na to nijak neupínám ... ale stejně tajně doufám
! Výtok mám taky, hlad bezpřestávky,
Holky díky, uvidíme, co se z toho vyklube ...... 
Upravil(a) lusyl (5. 10. 2008 17:18)
Není tady
Ahoj holky, já musím říct, že mně po IUI absolutně nic nebylo. Ale tyto příznaky mohou způsobovat třeba léky, pokud jste nějaké braly na stimulaci nebo teď na udržení (např. Utrogestan) jiná možnost mě nenapadá 
Není tady
No já jsem právě nic nebrala ... jenom mi píchli pregnyl a nic ... no bohužel musím počkat, co bude dál ...asi se jen hlásí mrcha o trochu dřív, to už se mi taky stalo
. Díky
Není tady
Tak já jsem asi nějaká cíŤa nebo co
??? Ale jestli mi nemá nic být, tak to spíš pracujou nervíky ... i když se cejtim v poho ... no já nevím, uvídím kdy to přejde ... 
Díky
Není tady
Ahoj Lusyl, jsme na tom fakt skoro stejně, i mě píchli jen Pregnyl a žádný jiný léky neberu ani jsem nebrala.. Tak uvidíme. jo, jsem ta br79.. Jen píšu z jinýho PC.
Upravil(a) pavvlina (6. 10. 2008 11:47)
Není tady
Ahoj Br nebo Pavli
, a neříkal ti Dr kdy máš testovat??? Mě teda řekl až 30.10. a mě se to zdá hrooozně pozdě
... jsem totiž netrpělivá ...
. Ale taky mi říkal, že příště budeme stimulovat vaječníky ... když se tohle nepovede ... Já to asi fakt nevydržím
. Mě to dělali v Jihlavě a říkali mi, že uspěšnost je tak 10-15% no a my ještě k tomu máme SPG pod tou hranicí co se má IUI dělat, tak stejně moc nevěřím ... 
Není tady
Ahoj Lusyl, mě doktor neřekl nic a testování ani, kdy tam mám přijít. Nejspíš na to zapomněl... Byla jsem v Pce.
Sperminogram máme taky na hranici, doktor taky říkal, že úspěšnost je cca 12%. Podle internetu je možné testovat až za 14-16 dní.. Jestli se máš testnout až 30.10., to bude za 27 dní ?? Zdá se mě to dýl, ale snad mudr ví, co říká? Uvidíš, pokud to vydržíš..
Tak nevím, asi během příštího týdne Mudrovi zavolám a zeptám se.. aby na mě nezapomněl
Naděje umírá poslední, šance určitě nějaká bude.. 
Není tady

Ahojte, chci se zeptat, co to je spermiogram na hranici, manžel měl 20% zdravých spermií, je to už 3 roky co jsme byly na ivf, tak asi od té doby to kleslo. Jen se v tom nevyznám, co je ještě v poho a co ne. Nechce se mi dr. pořád ptát.
Není tady
No mě řekl testovat tak pozdě ... ale to jen když nebude ta MS
, no a jinak se mám ozvat, až dostanu MS a uděláme další cyklus se stimulací
Jinak já nevím, co je SPG v normě, ale vím že spodní hranice pro Morfologii je 30% no a muj manža má 14%
, což by se ani prej nemělo dělat to IUI, protože spodní hranice pro IUI je 15% ... no uvidíme, holt testovat nestihnu, ale co nejdřív mu tam zavolám, až to dostanu a zkusíme další pokus ... 
Danano, ty si byla už tolikrát ... nemáte už jít na IVF??? Nás tam teda chtěli poslat hned, ale kvuli finanční stránce jsem to odložila a taky bych chtěla zkusit víckrát IUI...
! Ale ty už to máš asi se stimulací, vid??? A co to vůbec pro mě znamená ... stimulace ... 
Není tady

Tak nevím, manžel i já jsme na tom blbě a procenta neprocenta, máme kluka jak buka, tak snad to vyjde ještě jednou. Jen musím zajít k dr. jestli to neva, že měl manžel spálu, a říct mu jaké bral léky. Když to dostanu, tak bych měla začít brát clostík. Jen nevím jak dlouho ho budu moc brát. Užívala jsem ho teď druhý měsíc. Na ivf nejdu. Jinak celá ta stimulace je děs, na mě moc hormonů, já přece nepotřebuju 20 vajíček mě stačí 1. Jinak já i bez hormonů mám 1-2 vajíčka, ale přezrají a zaniknou.
Není tady
Dino, pokud vím, tak clostík je možné brát max. půl roku.
Na ovulaci se pak píchne pregnyl - to je právě na to, aby vajíčka nepřezrála a uvolnila se. To by byl asi tvůj připad. Mě se ze začátku taky neuvolňovala a dělaly se mi cysty. Ale nakonec se to napravilo. Navíc beru v druhé části cyklu Utrogestan na podporu činnosti žlutého tělíska.
Není tady

Lusyl, manža měl teď taky morfologii 14% a dr. jen řekl, že spermio sice není nejlepší a nic o nevhodnosti udělat IUI. No , my uvidíme zítra, jestli to bude lepší nebo je to trvalý stav. Tak ti pak dám vědět 

Není tady
Holky, mrkněte na tohle. Je to studie ze SANUSU a je celkem zajímavá
http://www.sanushk.cz/car/image/odborne … or_IUI.pdf
Není tady
Sadí, tak to jsem na vás zvědavá, nám fakt primář říkal, že se IUI dělá minim 30-15% no a my jsme pod, takže stejně jako vy
! Tak určo dej vědět ... 
Ivko díky za ty stránky, já teda neměla čas projít to celé, ale mám to tady a určitě to pročtu všechno 
Není tady

lusyl, víš jak se to říká, když bůh chce, tak i motyka střelí. Já si myslím, že žádný pokus není marný.
Není tady