6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kuchaři a kuchařky. Dostala jsem krásné červené papriky, tak bych je chtěla zužitkovat na dnešní malou oslavičku. Vím, že mě někdo tenkrát říkal, že je plní nějakou sýrovou hmotou a pak se to krájí na plátky, ale bohužel si nepamatuji, jak to bylo. Nevíte někdo? Moc děkuju
Není tady
Já je dělám takto: 8 smetanových sýrů, 20 dkg měkkého salámu nastrouhat, půlka másla, trošku tatarky, 3 vejce natvrdo, sůl, pepř. To vše smíchat, naplnit do paprik a nechat ztuhnout v lednici. Jsou výborné. Toto množství je na větší várku, tak podle potřeby ubrat.
Není tady