Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 10. 2008 16:15

Pavlen
♥------
Web

Jsem nešťastná!!

Ano,jsem nešťastná. Jsem prostě nešťastný člověk.
Přítel se kterým mám dítě a který po mně dítě mervomocí chtěl, mě před rokem opustil.
Miloval mě a já mu tak věřila, nakonec mě opustil kvůli jiné velmi mladé dívce.
Mě kdysi sexuálně obtěžoval nevlastní otec (a jelikož bydlím zase u rodičů, začíná to nanovo)a pak ještě jeden chlap tady od nás z vesnice. Ten si ale už víckrát nedovolil na mě šáhnout.
Po rozchodu s přítelem mě začal sexuálně obtěžovat ještě jeho otec (otec přítele).
Všichni jsou stejné věkové kategorie, takže prostě jsem došla k závěru, že přitahuji jen starší generaci. Ti "mladí" o mě ani nezakopnou.

Dnes mi moje sestra řekla, že potkala bývalého přítele s jeho novou přítelkyní. Prý je hezká a má krásnou pleť, je štíhlá. (je o 4roky mladší)

Trochu mě to vzalo, že mám takovou smůlu.
Pochopitelně už nechci s přítelem za to jak se na mě vykašlal být, ale prostě mě to vzalo, že mě opustil pro mnohem hezčí, mladší holku.
Je to sice už mírně zhojená rána, ale teď začala zase krvácet. Achjo. Už jsem myslela, že to mám v sobě vyřešené. Snad mě to zase přejde.

Přítel na nás totálně kašle a navíc je sobota a měl tu být pro malého, zatímco ho dneska potkala moje sestra s tou holkou. No prostě je mi na nic.

Proč je svět tak nespravedlivej? Proč nemůžu mít také trochu štěstí.

Navíc chodím k psychiatrovi a beru AD. Prostě jsem z toho blázen. AD jsem začala brát hlavně kvůli depresím z rozchodu.

Ještě jsem chtěla napsat, že nějak rozumově chápu, že by náš vztah už stejně neměl smysl a že kdyby to nebyla tahle, byla by to jiná. Ale srdcem to nedokážu pochopit. Pořád mě to trápí a říkám si kdyby atd. a jak to mohl udělat atd.
No prostě no coment.

Holky, jak se mám zachovat?
Ještě totiž potřebuji radu.
Přítel neplatí alimenty a dluží mi 51 000Kč.(a to ještě si toho hromadu napůjčoval, ale to nebudu už řešit,to už z něho nedostanu a ani to nechci, prostě to nechci) Byla jsem u sociál. pracovnice a tam navrhli exekuci-srážky ze mzdy.
Jenomže on mi asi 3dny po podání návrhu mi přišla složenka s 3 000Kč.
Jsem povinna exekuci odvolat? Ovlivní to rozhodnutí soudu?
A co styk. Nejezdí, nemá zájem a pak najednou přijede po cca měsíci a půl a chce si ho vzít pryč.
Nevím jak to řešit. Na dnešek jsme byli domluveni a opět nepřijel. A až příště někdy? přijede, tak bude chtít malého ke své matce. (Trvalý bydliště má u své matky a bydlí u té nové přítelkyně u jejích rodičů, dřív byl na ubytovně).Nevíte jak to mám vyřešit se stykem?

Jsem fakt už zoufalá!
Díky moc za radu

Život je pes a proto žít je psina!!!

Není tady

#2 4. 10. 2008 16:58

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Jsem nešťastná!!

Nic, co jsi podala, neruš - soud už si s ním poradí sám.
Kluka mu půjčovat nemusíš, dokud on nepožádá o úpravu styku a nebude vyřešena soudem.

A jinak ti chci říct, že pokud se trochu nevzchopíš, nebudeš nešťastný člověk jen ty, ale také tvůj syn. S nešťastnou matkou vyroste nešťastné dítě.
Nelituj se, neřeš, co bylo, začni přemýšlet nad tím, co bude. Jak chceš žít, jaký život synovi nabídnout, co pro to můžeš dělat..... to, co bylo, už bylo a nevrátí se, takže je zbytečné to neustále pitvat, hrabat se v tom a tím ztrácet energii na to, aby sis ten život nějak přijatelně uspořádala.
Kdyby bylo nejhůř, obrať se na Bílý kruh bezpečí, tam ti poskytnou bezpečné ubytování i s dítětem, než si to všechno srovnáš v hlavě a zorganizuješ si život - myslím, že ti i pomohou, pokud jsi bezradná

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 4. 10. 2008 19:04

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Víš, spousta žen je s děckem sama a má problémy s alimenty. Ale kdyby se z toho všechny položily, jako Ty, komu by to pomohlo...? Vysíláš-li svému okolí signály JSEM NEŠŤASTNÁ OSAMOCENÁ ZOUFALÁ je logické, že se Ti navrátí jenom dovolování si /ta si to nechá líbit, nic jiného jí nezbývá/...!

Píšeš, že tatínek neplatí...mělas to řešit už dříve a nenechat dluh narůstat. na ty prachy máte s dítětem právo. Každý má mít svoje cíle, plány, ideály, radosti, třeba i malé. Nebudeš přece věčně na mateřské, dostaneš se mezi lidi, jednou se odstěhuješ od rodičů, ale začni na tom všem pracovat. Jinak sem za pár let napíšeš...jsem nešťastná, chodím do práce, bydlím u rodičů a to je celá náplň mého života. Co s tím?

No a my Ti zase napíšeme totéž: NA TOBĚ TO VŠECHNO ZÁLEŽÍ!

Není tady

#4 6. 10. 2008 10:33

mona1
♥♥♥♥---

ahoj pavlen, rozumím ti více než myslíš, u nás sice není jíná žena, ale bohužel chlast - také čekám s přítelem miminko, ale ten chlastá, vyměnil rodinu za alkoohol, jestli pít nepřestane, pochybuju, že bude mít peníze na to aby mi platit alimenty na to miminko, také se pořád motám v začarovaném kruhu a nevím jak z něho ven, jeden den si myslím, že už to vím, ale pak zase uvěřím jako pitomec a už se v tom zase plácám a plácám. Až se to narodí a on ho bude chtít vidět? a co když se opije? copak bych mohla svěřit miminko alkoholikovi? jo holka co nás ještě v životě potká, vid?????jenomže mi máme děti, my se o ně musíme postarat, ne ty "tatínkové" co stojí za h....., je to na nás, my musíme být silné, ikdyž večer bulíme do polštáře, ale děti jsou důležitější, nejdůležitější než všichni chlapy světa. A neboj jednoho dne třeba potkáš nějakého muže, který tvoří vyjímku a budeš zase štastná........naivita - viď??????????

Není tady

#5 6. 10. 2008 10:38

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tohle mě vždycky dožere!
Nechat to dojít tak daleko - tím myslím 51 000!!! Ale snad nebudu muset řešit podobnou situaci. Je to skoro jako ohrožování finanční situace dítěte (když mu matka nečinností odpírá pravidelný přísun peněz od jeho otce).

Cesta k většimu sebevědomí = větší radosti = jsem více štastná...nevede skrze zkratky, ale je trochu delší.

Napadá mě ted, že bys jako anonymní alkoholici dostala svého staršího bráchu nebo sestru, která by tě podporovala a kontrolovala, jestli se někam posouváš. Je to trochu proti zásadám: udělej si to jak chceš, protože nikdo ti nemůže proti tvé vůli pomoci. Ale aspon by te to trochu koplo do zadku.

Ale dobře to děláš s tou exekucí a že jsi se zaktivizovala se soc. pracovnicí!!! Super. Nekdo se neodhodlá ani k tomuto. Hlavně vydrž a pokračuj i po malých krůčkách.

Není tady

#6 6. 10. 2008 10:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

"Přítel neplatí alimenty a dluží mi 51 000Kč.(a to ještě si toho hromadu napůjčoval, ale to nebudu už řešit,to už z něho nedostanu a ani to nechci, prostě to nechci) Byla jsem u sociál. pracovnice a tam navrhli exekuci-srážky ze mzdy....."
Netřeba odvolávat exekuci. Jsou to peníze dítěte. Že zaplatil je hezké ale má dluh.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#7 6. 10. 2008 11:20

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Nicolas, mně bývalý dlužil přes 30 000 Kč, když jsem byla na MD. Ty peníze mi hodně chyběly. Šla jsem za exekutorem a ten chtěl skoro 8 000 zálohy a rovnou mi řekl, že výsledek je nejistý. 8000 Kč jsem neměla. Dluh se postupně vyšlhal na 50 000 Kč. Ta záloha byla v naoprávněné výši. Nakonec se to vyřešilo - ale až když jsem pracovala a měla nějaké peníze a právníka - a nakonec jednal exekutor i bez zálohy.

Pavlen, seber se. Vykašli se na bývalého přítele, nech ho té jiné a smiř se s tím, že se asi nebude o dítě zajímat. Taky pro mě bylo nepochopitelné, že bývalý nechtěl malého vidět a ještě jsem se mu s ním vnucovala, než jsem pochopila, že to fakt nemá smysl. No a dnes jsem ráda, že mám klid.
Jestli si na Tebe dovoluje nevlastní otec, jestli na Tebe sáhne, tak mu dej najevo svoje NE a případně mu jednu vraž. Možná Ti ji vrátí - a budeš mít důkaz pro policii, která ho za to sebere. Co na to Tvoje matka, ví o tom, že Tě otčím obtěžuje? V tom vidím mometnálně Tvůj největší problém, že jsi nenašla klid ani tam, kde bys měla být doma.

Upravil(a) eva4444 (6. 10. 2008 14:10)

Není tady

#8 8. 10. 2008 7:49

lucrezia
♥♥-----
Místo: Kanada

Si nestastna, lebo sa nechavas manipulovat ostatnymi ludmi. Dokial nezacnes dbat na svoje potreby a bojovat o ne, nebudes stastna. Vsetci ti chlapi co ta obtazuju, to robia lebo vidia v tebe osobu ktora sa necha obtazovat. Daj im vsetkym najavo, aby prestali. Tvoj byvaly ta opustil nie preto ze si nasiel mladsiu a krajsiu ale niekoho, kto vie co chce a ma zdrave sebevedomie a to je prave sexy. Ty so svojim postojom si ako seda mys, kazdy sa ta snazi iba vyuzit. Precitaj si nejaku knizku o asertivite - tam je tvoja cesta. Ked budes viac asertivna, najdes si aj priatela, ktory ta bude mat rad.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí