19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Lidičky poraďte mi něco na migrénu, něco přírodního, něco s čím máte zkuenosti, práky - analgetika brát nemohu jeliko kojím, a obyčejný paralen nezabírá. Jsou i nějaké bylinky??
Není tady
Zkus akupunkturu. A mezi námi. Jednorázově při ataku jsem si vzala i analgetikum. Bylo to lepí ne tři dny skučet. Větinou po koju, poloviční dávku a zaspat. Dcery potřebovaly funkční matinkua kdy to bylo jednou za čtvrt roku....
Jinak na www.safebryo.cz najde rady ohledně léků nejen při těhu ale i koju
Není tady
PavlaH napsal(a):
Zkus akupunkturu. A mezi námi. Jednorázově při ataku jsem si vzala i analgetikum. Bylo to lepí ne tři dny skučet. Větinou po koju, poloviční dávku a zaspat. Dcery potřebovaly funkční matinkua kdy to bylo jednou za čtvrt roku....
Jinak na www.safebryo.cz najde rady ohledně léků nejen při těhu ale i koju
já kojím tak po 2 hoďkách, někdy po 3 h, a to si Algifen dát nemohu, Mates by to bez mlíčka nevydrel,
Není tady
a půlka ibalginu by ti snad nevadila..
Není tady