6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtěla bych se zeptat, jak probíhají genetické testy, co se při nich dělá a na co se máme připravit - jestli tam chodí oba, nebo jen ten, u koho to riziko je... jak dlouho trvá vyšetření a jak dlouho než jsou výsledky....
Byla jsem dnes na kontrole, výsledky z histologie dle očekávání nic neodhalily, zmínila jsem se Dr, že v naší rodině je postižený chlapec a ona mi řekla, že mě pro jistotu pošle na genetiku...
Moc děkuju za jakékoliv poznatky a zkušenosti
Není tady
Pošle vás nejspíš na nejbližší oddělení lékařské genetiky do poradny a bude se jednat hlavně o konzultaci- vzhledem k postiženému dítěti v rodině. Sestavení rodokmenu- záleží na charakteru postižení chlapce, jestli to náhodou není dědičné, jak vzdálený je příbuzný-ze všech informaci stanoví možné riziko pro vašeho budoucího potomka, to vám možná poví hned. Možná provedou vyšetření chromosomů vás, budoucích rodičů, to se dělá náběr krve.