19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Luminko - Tvoje kolegyně jsou bezchybné krasavy, co? Kdy si dovolí takovým způsobem do Tebe jet.
Jak píou holky, je to pro to, e jsi pro ně snadná obě a vidí, e Ti ublíí.
Pokud dělá pro svou čistotu i vzhled dost, tak se jimi sna nezaobírat a kadou poznámku jim vra.
A bude kolegyně rejt do Tvých vlasů, tak jí řekni:" zato ty tvoje jsou bezchybné, viď?"
Není tady
luminko, praktická rada Píe, e má výhrady i maminka a dcera - tak se s nimi domluv, a ti k něčemu dají jako dárek péči vizáisty nebo kadeřníka. Takovou tu "celkovou proměnu". Buď to pomůe, nebo okolí zjistí, e ta původní luminka byla lepí
Ale proč to nezkusit?
Není tady
helena napsal(a):
luminko, praktická rada http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Píe, e má výhrady i maminka a dcera - tak se s nimi domluv, a ti k něčemu dají jako dárek péči vizáisty nebo kadeřníka. Takovou tu "celkovou proměnu". Buď to pomůe, nebo okolí zjistí, e ta původní luminka byla lepí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Ale proč to nezkusit?
Helu, to je výbornej nápad
Není tady
PavlaH napsal(a):
luminko, ví proč se do tebe naváejí a jetě tak protikladným způsobem? Jsi výborná obět a oni si na tobě mohou zvednout svoj poramocené sebevědomí. Tvůj úkol by měl znít - jak nedělat obě. KOukni se na vlákno od macíka. Souvisí to se sebevědomím a tam také zaznělo hodně dobrých rad, které jsou přenositelné i pro tebe.
Tak teoreticky bych to věděla, jak nedělat obě, taková sebevědomá enská přijde a řekne mám novej účes, případně: vimla sis?, nebo: to kouká. Mám novej účes, prostě mám a hotovo. Lidi jako já přijdou, oívají se, mnou si prsty, ourají se vude moně a zeptají se: myslí, e bych to takhle mohla nosit, můu jít vůbec mezi lidi? A větinou se jim dostane zápo*né odpovědi. Pak se ten člověk div neomlouvá, co si to dovolil, jít v tom, kdy mu to nesluí a slíbí, e u to přítě neudělá. Nevím, jestli to tak je, ale já si to myslím. Myslím, e sebevědomý člověk tak nějak vyvolá dojem, e mu to sluí, i kdy to není přesně podle nějakých propočtů nějakých vizáistů, vdy i sebevědomý člověk můe udělat módní přehmat, ale tak nějak mu to odpustíme.
Není tady
luminka napsal(a):
PavlaH napsal(a):
luminko, ví proč se do tebe naváejí a jetě tak protikladným způsobem? Jsi výborná obět a oni si na tobě mohou zvednout svoj poramocené sebevědomí. Tvůj úkol by měl znít - jak nedělat obě. KOukni se na vlákno od macíka. Souvisí to se sebevědomím a tam také zaznělo hodně dobrých rad, které jsou přenositelné i pro tebe.
Tak teoreticky bych to věděla, jak nedělat obě, taková sebevědomá enská přijde a řekne mám novej účes, případně: vimla sis?, nebo: to kouká. Mám novej účes, prostě mám a hotovo. Lidi jako já přijdou, oívají se, mnou si prsty, ourají se vude moně a zeptají se: myslí, e bych to takhle mohla nosit, můu jít vůbec mezi lidi? A větinou se jim dostane zápo*né odpovědi. Pak se ten člověk div neomlouvá, co si to dovolil, jít v tom, kdy mu to nesluí a slíbí, e u to přítě neudělá. Nevím, jestli to tak je, ale já si to myslím. Myslím, e sebevědomý člověk tak nějak vyvolá dojem, e mu to sluí, i kdy to není přesně podle nějakých propočtů nějakých vizáistů, vdy i sebevědomý člověk můe udělat módní přehmat, ale tak nějak mu to odpustíme.
Jo a to je asi ten problém /já ho mám taky/ - oni toti ti sebevědomí sice přijdou jako kingové, ale moná mají taky malou duičku a jen se prsí. Já jsem se lety naučila, e kdy mám hlavu nahoru a tvářím se jako borec, tak to lidi berou, i kdy se tak necítím. Kdy dám najevo pochyby /kterých mám o sobě milion/, tak mi začne kadý říkat, co si mám myslet a cítit a jak se mám chovat atd... Co mě zase srazí dolu. Ona upřímnost není někdy úplně na místě. hlavně pro nás s malým sebevědomím. Já jsem hodně otevřená a dlouho jsem si myslela, e to lidi kolem mě berou. Není to tak, berou toho, kdo se tváří jako borec, i kdy je to blbec.
Není tady
Tak jsem to dneska konzultovala s kolegyní, která do mě před 4mi lety taky oklivě rýpala (kolikrát se myju), a teď se mi podařilo dostat ji na svoji stranu. Povídám jí, e dělám to, co ostatní, ráno si vyčistím zuby, učeu se, plíchnu deodorant do podpaí, namaluju se (to dřív nebývalo), proč tedy působím pinavě. A ona mi řekla, e vypadám neupravená a e skutečně neví, čím to je a co by mi poradila, e si u prostě neví rady. A e kdy jsem na tom psychicky hůř, tak i hůř vypadám. Jediné, co mi radí, je vykalat se na to a bavit se o něčem jiném, uklízet, zdobit byt na Velikonoce, mít z toho radost, tak jako ona.
Dneska se mě jetě snaila dorazit dcera. e prý spoluačky si s matkami půjčují oblečení, co ona kvůli mé tlouce nemůe.
Upravil(a) luminka (18. 3. 2009 1:38)
Není tady
Luminko - přesně tak
"sebevědomý člověk tak nějak vyvolá dojem, e mu to sluí, i kdy to není přesně podle nějakých propočtů nějakých vizáistů, vdy i sebevědomý člověk můe udělat módní přehmat, ale tak nějak mu to odpustíme."
Teoreticky to má zmáknuté skvěle. Teď u stačí jen jedno - stát se jím - a má vystaráno
Upravil(a) mashanka (18. 3. 2009 5:40)
Není tady
Suzie napsal(a):
luminka napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Jo a to je asi ten problém /já ho mám taky/ - oni toti ti sebevědomí sice přijdou jako kingové, ale moná mají taky malou duičku a jen se prsí. Já jsem se lety naučila, e kdy mám hlavu nahoru a tvářím se jako borec, tak to lidi berou, i kdy se tak necítím. Kdy dám najevo pochyby /kterých mám o sobě milion/, tak mi začne kadý říkat, co si mám myslet a cítit a jak se mám chovat atd... Co mě zase srazí dolu. Ona upřímnost není někdy úplně na místě. hlavně pro nás s malým sebevědomím. Já jsem hodně otevřená a dlouho jsem si myslela, e to lidi kolem mě berou. Není to tak, berou toho, kdo se tváří jako borec, i kdy je to blbec.
ale ony neexistují jen extrémy. Zdravé sebevědomí přece neznamená, e se člověk tváří jako borec a dělá ze sebe co není. Zdravě sebevědomý člověk vůbec nemá potřebu řeit, jak se tvářit.
Není tady
e prý spoluačky si s matkami půjčují oblečení, co ona kvůli mé tlouce nemůe.
To znám... oblečení nemohla, ale nové punčocháče, botičky a minky kdykoli... Taky jsem si vyslechla, jak jsem tlustá - to se to děvence kecalo, kdy jí bylo o 25 míň a neměla tři děti - dneska má jedno, k tomu kolem 80 kg a JÁ nosím velikost 46
(a mívala jsem taky 54).
Není tady
Luminko, sebevědomí a prsit se a vykalat se na "dobré mínění" ostatních. Ona ta krása uvnitř pak vsákne i napovrch..
Není tady
luminko na dceru se vyprdni. já moc neuznávám tohle půjčování oblečení mezi matkou a dcerou ... matka i dcera by se měly oblékat kadá úměrně věku ... proč ze sebe puboka dělat starí ne je a matka zase lítat jako náctka .. kadej věk má svoje, v určitém věku by se měla enská oblíkat víc aby měla mrnc, ne chodit jako puboka ..
a na kolegyně se vykali
Není tady
PPavlaa napsal(a):
luminko na dceru se vyprdni. já moc neuznávám tohle půjčování oblečení mezi matkou a dcerou ... matka i dcera by se měly oblékat kadá úměrně věku ... proč ze sebe puboka dělat starí ne je a matka zase lítat jako náctka .. kadej věk má svoje, v určitém věku by se měla enská oblíkat víc aby měla mrnc, ne chodit jako puboka ..
a na kolegyně se vykali
Tak tohle je přesný
Navíc bych dodala a beruce objasnila, e i kdybychom spolu měly stejnou velikost, tak by nebyla má povinnost jí cokoli půjčit , ale má dobrá vůle . jetě e mám synka- a půl
.. nikdo mi nebude krást sukně
Není tady
čeká chlapečka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
čeká chlapečka
Jo
bude to dalí muskej doma
Není tady
Amriana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
čeká chlapečka
Jo
![]()
bude to dalí muskej doma
![]()
teda Amri, tak to bude doma jako růe mezi trním kluci jsou fajn, já bych toho svýho neměnila
u máte jméno ?
Není tady
helena napsal(a):
e prý spoluačky si s matkami půjčují oblečení, co ona kvůli mé tlouce nemůe.
To znám... oblečení nemohla, ale nové punčocháče, botičky a minky kdykoli... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Taky jsem si vyslechla, jak jsem tlustá - to se to děvence kecalo, kdy jí bylo o 25 míň a neměla tři děti - dneska má jedno, k tomu kolem 80 kg a JÁ nosím velikost 46 http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png (a mívala jsem taky 54).
Tak u mě děti za tu tlouku opravdu nemohou, po druhém dítěti - to je ta dcera - jsem váila míň ne po prvním a blíila se své "svatební" váze. Přibírat jsem začala později. A opravdu nevím, co by si chtěla půjčit, ádné výkřiky módy ve skříni nemám. A kdybych si půjčila já, jetě by nadávala, e jsem to upinila nebo roztrhla.
Není tady
luminko, já nevím, jak to říct, abych tě neurazila, ale přijde mi hrozně taková - uláplá
Není tady
PPavlaa napsal(a):
luminko, já nevím, jak to říct, abych tě neurazila, ale přijde mi hrozně taková - uláplá
Nikdo se nenarodí uláplý, to ho někdy někdo musí ulápnout, aby byl uláplý.
Není tady
luminka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale ty si libuje v tom svém ulápnutí .
Není tady
luminka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jene on si k tobě lumi kadej dovolí jen to co mu dovolí ty ... sama si to vechno nechává líbit, já nevím, co blázní, proč se chová, jakobys snad byla něco míň jak ostatní
Není tady
Tak u se některé případy mého prasátkovství trochu vysvětlily. Jedna kolegyně mi řekla, e si dělá srandu a já se tomu nezasměju, protoe jsem morous. A ta, co nesnáela tahání vidličky po zubech a usykávala při skřípání vidličkou po talíři, odela, a pár lidí, co s ní stolovali, si oddechlo, e u se můou v klidu najíst. Byl to spí její problém, ne můj.
Není tady
no mě osobně teda nepřijde vtipný, pokud ze mě někdo dělá čuně ... ale prostě na to kali, klídeček, pohodička, přece by ses nenechala rozhodit
Není tady
A kdybych si půjčila já, jetě by nadávala, e jsem to upinila nebo roztrhla.
??? Chce tím říct, e bys na půjčené oblečení nedávala bacha a vrátila ho pinavé nebo pokozené?
Není tady
luminka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to je sice pravda, ale aby ho mohl někdo ulápnout, musí se přikrčit a nechat
Není tady
helena napsal(a):
A kdybych si půjčila já, jetě by nadávala, e jsem to upinila nebo roztrhla.
??? Chce tím říct, e bys na půjčené oblečení nedávala bacha a vrátila ho pinavé nebo pokozené?
To nechci říct, e jsem neopatrná, ale e mám smůlu, větinou se rozbije to, co právě nejvíc hlídám. Teď mám větinou kadou noc sen, e jsem něco pokazila a omlouvám se.
Není tady