|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
no, na tom Marky něco bude, páč já se porodu (bolesti) bála a porody jsem měla oba příšerný, teda ty křížový bolesti byly příšerný, ale ty asi nevíš o čem píšu že?
a buď ráda, není o co stát 
Není tady

Markétko,zvládla jsi to na jedničku
tak jako vše kolem sebe.Ze slohovky jsem těžce naměkko
.Lásku,zdraví a spokojenost celé Tvé rodině

Není tady
Jeee Maky to je bomba slohovka!!Tak nepoznat porod
ale uznej že mezi kontrakcema je nejlepší uklízet
Ještě jednou ti moc gratuluju k bobiškovi,jsi silná holka,že jsi to zvládla i bez R.,já byla posera a byla jsem ráda že tam se mnou manža je
.
Hooodně krásných společných chvil
Není tady
Marky, moc gratulujeme k Matýskovi. Moc krásná slohovka, člověk se do toho vžije,jako by snad rodil on 
To co jsi zažila n aporodním sále bylo z mateřství to nejhorší, te´d si s malým užívejte jeden druhého a neopomínejte tatínka 
Ještě jednou veliká gratulace 

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Marky, moc gratulujeme. A slohovka je moc hezká, četla se hezky, takže klidně mohla být i delší.
Není tady
Marky, ja byla tyden pryc a tys mezitim porodila
Gratuluji moc a moc! 
Není tady
teda Markétko blahopřeju k nádhernýmu synkovi a musím říct, že to je snad nejlepší slohovka jakou jsme ,kdy četla, už hodně dlouho jsme se tak nezasmála a necítila s tebou ve výrocích typu" já tele jsme matkou" přesně tak si občas připadám 
Není tady
Markétko, skvělý zážitek, skvělý porod.. skvěle napsaný.. 
Jsi holka šikovná. Moc gratulujeme k Matýskovi
Krásnej klučina 
Není tady
Marky ještě jednou moc gratuluju k úžasnému synáčkovi, statečnému porodu a tak obrovskému štěstí 
Když sem to tak četla, chytla mě šílená nostalgie a zamáčkla nejednu slzu 

Není tady
Holky moc a moc vám všem díky
ani jsem nečekala takovou odezvu
snad jsem budoucí maminky trochu zbavila strachu a ty stávající navnadila na další miminko 
Díky za to, že vás tady na babinetu mám.
Není tady
Tedy Markét do telefonu jsem byla statečná, ale teď jsem si krásně pobrečela:hjarta: Nějak jsem si na Tebe s tím bříškem zvykla a vůbec mě nedošlo že to jednou skončí. Krásná slohovka už se moc těším až vás oba uvidím
Není tady
Moc hezká slohovka
Gratulujeme k narození
a dále přejeme už jen samá pozitiva a sociální jistoty 
Není tady
Markétko, ikdyž jsme si nikdy nepsaly, tak mooooooooooooooooooooooooooooc gratuluju. Bože, já řvu jak malé dítě. Mám termín 2.2.2009 a tak strašně moc se už těším. Do teď to byl Filípek, ale už týden manžel prosazuje Matyáše, tak uvidíme.
Přeju Tobě i Matýskovi hodně zdravíčka a štěstíčka.....
Není tady