|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Markétko
To je krásný...gratuluju k Matthiaskovi...je nádhernej
úplně vzpomínám na svoji slohovku a porod a taky to každodenní bulení první tejden
Přeju vám,ať jste tak šťastní,jak to jen jde, užívej si ho jak nejvíc můžeš, strašně rachle to utíká...teším se až za vámi přijedem

Není tady

jejda.... až mi slzička ukápla 
Mamince přeju hodně mlíčka, dál zlatého přítele a krásně a zdravě rostoucího drobečka 

Není tady
Marky to je moc krásná slohovka a strašně sem se těšila až jí budu číst.
ještě jednou vám přeji hodně štěstí a hlavně zdraví.
Není tady
Nikdy jsem si nemyslela, že budu bulet u slohovky. No, nikdy neříkej nikdy, koulejí se mi po tvářích slzy jako hrachy a moc Markétce závidím. Závidím jí zdravé krásné dítě a relativně rychlý porod. Také se jednou dočkám a budu vám psát slohovku. Věřím, že ano. Markétce a celé její rodině přeju hlavně zdraví, klid a pohodu. To ostatní se dostaví samo.
Není tady
Nikdy jsem si nemyslela, že budu bulet u slohovky. No, nikdy neříkej nikdy, koulejí se mi po tvářích slzy jako hrachy a moc Markétce závidím. Závidím jí a současně moc a moc přeju zdravé krásné dítě. Také se jednou dočkám a budu vám psát slohovku. Věřím, že ano. Markétce a celé její rodině přeju hlavně zdraví, klid a pohodu. To ostatní se dostaví samo.
Není tady
Bulím, je to krása, moc gratuluju a moc závidím! Přeju zdraví, štěstí a hlavně klid v rodině.
Není tady
Nikdy jsem si nemyslela, že budu bulet u slohovky. No, nikdy neříkej nikdy, koulejí se mi po tvářích slzy jako hrachy a moc Markétce závidím. Závidím jí zdravé krásné dítě a relativně rychlý porod. Také se jednou dočkám a budu vám psát slohovku. Věřím, že ano. Markétce a celé její rodině přeju hlavně zdraví, klid a pohodu. To ostatní se dostaví samo.
Není tady
Nikdy jsem si nemyslela, že budu bulet u slohovky. No, nikdy neříkej nikdy, koulejí se mi po tvářích slzy jako hrachy a moc Markétce závidím. Závidím jí a současně moc a moc přeju zdravé krásné dítě. Také se jednou dočkám a budu vám psát slohovku. Věřím, že ano. Markétce a celé její rodině přeju hlavně zdraví, klid a pohodu. To ostatní se dostaví samo.
Není tady
Není tady
Není tady
Marky mooooc gratuluji. Při čtení slohovky jsem se fakt bavila. ty jsi číslo. tak hlavně hodně zdraví a radosti do života vám všem 3.
(ps: co kočárek?
)

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Marky moooooc gratuluji k prckovi
fakt moc pěkná slohovka i já bulím
přeji moc a moc štěstíčka 
Není tady
Marky, jsi opravdu šikula
na jednu stranu mě tvoje slohovka ohromně pobavila, ale zároveň jsem i utřela slzu v oku
Vzpomínala jsem jaké to bylo když se narodil ten náš "dneska už pěknej klacek"
Rozhodně ti ještě jednou ze
přeji ať jste s Matýskem v pohodě, zdraví a šťastní a moc moc moc ti gratuluji.
Až bude větší tak se určitě přijedeme s Dadlou kouknout na nového kámoše
však to máme kousek že? 

Není tady
Marky - to je naprosto úžasná slohovka, vtipná a zároveň moc dojemná - ještě jednou moc gratuluji a hodně štěstí celé tvé rodince 

Není tady

.
markétko ..moc krásně napsané,úplně jsem si vzpoměla na svůj porod a se zatajeným, dechem to četla 

všem vám tady přeji hodně zdraví Vám i vašim prckům...
Není tady
Marky to je paráda, takovej rychlej porod, fakt závidím a musím přiznat, že pocity štěstí se u mě při prvním porodu taky nedostavily a šití bolí jako prase, to souhlasím. Takže ať jste moc spokojení a zdraví a těším se na Matýska, doufám, že ho brzy uvidím.. 

Není tady
Marky, moc gratuluji k narozeni Matthiase

Slohovka je bezvadna, tenktokrat se mi chtelo vic smat nez brecet 
Není tady
Holky moc díky...
jste zlata
No, vtipnej byl celej porod - teda skoro
tak ještě aby taková nebyla slohovka
Všem budoucím maminkám přeju takové "kýchnutí"
Chtěla bych vám jen poradit... porodu se nebojte, ale těšte se na něj, aspoň podle mě to má trošku vliv...
Není tady