29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj máte někdo zkušenosti se Silvovou metodou? Díky za odpovědi.
Není tady
Jedná se o ovládnutí mysli, zvládnutí zmírnění stresu a relaxace. Je to metoda, která se začala používát zejména v USA v 90. letech min. stol. Je dobré o tom vědět a zkusit si dle návodu tuto metodu Dr. Taga a Dr. Powella. Každý sám si musí najít svojí cestu k sobě.
Moc se mi tato kniha líbila v době, kdy jsem se s ní seznámila.
Není tady
Jo mam zkusenosti s necim podobnym, Modra Alfa se tomu tenkrat rikalo. Co te zajima?
Není tady
V Praze pořádají kurzy Silvova metoda- jsou o víkendu- základní kurz I. a II. Ráda bych tenhle kurz dala jako dárek. Myslíš, že je to vhodné a že se tam dá něco naučit.
Není tady
Tana napsal(a):
V Praze pořádají kurzy Silvova metoda- jsou o víkendu- základní kurz I. a II. Ráda bych tenhle kurz dala jako dárek. Myslíš, že je to vhodné a že se tam dá něco naučit.
Vždy záleží komu chceš takový dárek dát a co tím dárkem chceš říci.
Není tady
Pokud mas pocit, ze ten clovek tyhle veci apriori neodmita, tak je to urcite dobry darek - alespon me se ty vikendove seminare od modre alfy libily - super zazitek. Naucit se tam muze ledaccos, jestli to ale v praxi bude fungovat, to poradne nikdy nevis. Ja si mohu o sobe myslet, ze mi neco funguje, ale nikdy nemam moznost udelat to 'bez' a 's' a porovnat vysledky.
Není tady
Lukas napsal(a):
Jo mam zkusenosti s necim podobnym, Modra Alfa se tomu tenkrat rikalo. Co te zajima?
Také jsem byla na Modré alfě. Mohu jen doporučit..
Není tady
Kurzy Silvovy metody jsem absolvovala, moc mi to dalo. Ale doporučuju, aby jsi ty kurzy první navštívila sama a pak je dávala jako dárek dál.
Není tady
Já si obklady s vysokým leskem nemůžu vynachválit. Mám bílé, žádná kapka na nich opravdu není vidět, a to mám v koupelně velké okno = dostatek přímého světla. Obklady jsou krásné pořád, i když není čerstvě uklizeno. Udržba je jednoduchá, jen je otřu mikrovláknovou utěrkou a z hladkého povrchu je hned všechno pryč.
Upravil(a) AndreaP. (5. 1. 2015 12:44)
Není tady
????? Toto už je akože absolventka Silvovej metódy alebo čo...?
Není tady