Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 8. 10. 2008 8:24

x62358
Host

Re: Moderní doba a tradice

A já vzpomínám na své první džíny české provinience značky Prekon - asi teda spíš slovenské lol Vypadaly příšerně - ale já byla tak ráda lol

#227 8. 10. 2008 9:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ÁNO! Prešovská konfekcia... mala som menčestgáky Prekon a akú parádu som v nich robila! tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#228 8. 10. 2008 9:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Je a pamatujete rifle Pyramidy? Vzadu byla velbloud  na štítku u pásku a měly takové ty cvoky ve tvaru pyramidy. Tak rok 89:) Tahali je šmelináři z Polska. Plísńáky.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#229 8. 10. 2008 9:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Klubí, mne prišlo zvláštne, že sa toho srandistického nostalgického večierku zúčastnila aj tá kamoška, lebo ona ako dcéra emigranta - ocko sa jej rozviedol a keď bola ešte malá, emigorval do Švédska - mala problémy so všetkým, najviac so štúdiom. Až na tretí raz - tesne pred revolúciou - sa dostala na vytúžený odbor... a zrazu tá nostalgia. Ale asi pomáha urobiť si z toho srandu a uvedomiť si, že to je už minulosť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#230 8. 10. 2008 9:43

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, tak si dosaď za svou kamášku mého otce a je to to samé. Taky si z toho dnes už dělá legraci a zbytek rodiny taky. I když babička si emigrací svého bratra do Australie asi pěkne vyslechla a její děti to odnesly taky. A to se dědí a dědí.

Vím, jak děda pro nás k vánocům stál 2 dny se spacákem v Chebu před výrobnou kol LIberta, abychom je se segrou dostali k vánocům. Teda myslím, že v Chebu se vyráběly,snad nekecám. Místo dvou nakonec dovezl jedno a měly jsme se segrou přesný timetable, kdy na něm může jet ona a kdy jásmile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#231 8. 10. 2008 9:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, aj môj otec mal jeden čas sv.i.n.ské problémy s režimom, ale ku koncu to našťastie poľavilo. A snáď ma to nijako nepoznamenalo, až na to, že som v 12 čítala Škvoreckého a Tatarku(nie že by mi to bol oveľa dlao... Tatarka aspoň písal farbisto o sexe, to Škvorecký ma veľmi nechytil).

Brita

Není tady

#232 8. 10. 2008 9:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Včera jsem koukala na ČT24 na 25 let staré Televizní noviny. Byl tam šot o tom, jak CKM (pro mladší - Cestovní kancelář mládeže - hlavně pro svazáky) začne prodávat zimní zájezdy. Katalogy, hovořící mlučí... tak jsem si vzpomněla na přespávání před CKM a před Čedokem, shánění kontaktů, úplatečky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#233 8. 10. 2008 10:41

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Klubko napsal(a):

Je a pamatujete rifle Pyramidy? Vzadu byla velbloud  na štítku u pásku a měly takové ty cvoky ve tvaru pyramidy. Tak rok 89:) Tahali je šmelináři z Polska. Plísńáky.

please, no... smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#234 13. 10. 2008 11:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Klubko napsal(a):

please, no... smile

Jak ne? Už jsou zas v módě tongue

Upravil(a) Pisatel (13. 10. 2008 11:37)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#235 13. 10. 2008 11:54

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

plísňáky jsem naštěstí nikdy neměla, byl to strašný hnus. Moje máma hodně šila, tak jsem se vyhnula pleteným sukýnkám, tesilkám, dederonům a jiným fujtajblům smile

Upravil(a) Barusja (13. 10. 2008 14:05)

Není tady

#236 13. 10. 2008 12:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

plísňáky jsem naštěstí nikdy nebyla, byl to strašný hnus. Moje máma hodně šila, tak jsem se vyhnula pleteným sukýnkám, tesilkám, dederonům a jiným fujtajblům smile

Ty a z čeho máti šila?, když ne z těch fujtajblů?

Není tady

#237 13. 10. 2008 12:58

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Co se týče módy, tak se spousta trendů vrací, tak třeba netopýří rukávy, boty na klínku a taky bílé ponožky do sandálů - ty se řešily nedávno na Pavlači.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#238 13. 10. 2008 13:24

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Pisateli podle mě v obchodu s látkami. Nosila jsem manžestráky nebo džíny nebo pláťáky a trika byli ok. Halenky šila z dobrých materiálůsmile

Není tady

#239 13. 10. 2008 13:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

dixina napsal(a):

Co se týče módy, tak se spousta trendů vrací, tak třeba netopýří rukávy, boty na klínku a taky bílé ponožky do sandálů - ty se řešily nedávno na Pavlači.

kdyby jenm na pavlači, ale přímo v TV jako česká rarita a že to má být IN smile

Není tady

#240 21. 10. 2008 7:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Patnáct věcí, které byly dříve lepší

1. MUŽSKÁ GALANTNOST
    Pokaždé Vás muž pozdravil a podržel Vám dveře i v případě, že jste nebyla jeho typ. 
    Dnes "velcí firemní manažéři" zásadně nezdraví a do dveří se hrnou jako první.

2. NEEXISTOVAL POJEM CELULITIDA
   O žádné celulitidě jsme nevěděly, a tak jsme byly s našimi stehny i zadečkem a i se sebou samými
   nadmíru spokojné.

3. NEBYL ANI AIDS
    Anebo i když byl, my jsme o něm nevěděli, a tak byl náš sexuálny život míň frustrující, než je
    v současnosti.

4. NATÁČELY SE VÝBORNÉ FRANCOUZSKÉ, ITALSKÉ A ANGLICKÉ FILMY
    A přicházely k nám v rámci Filmového festivalu pracujících. 
    Kina byla na každém kroku, lístek stál osm korun a za jedno odpoledne a večer se daly stihnout i tři filmy.

5. MICHAEL JACKSON
    Byl to ten nejúžasnější černoch v bílých ponožkách. Byl talentovaný, kreativní, milovaly ho miliony lidí. 
    Až do té doby, než se změnil na kreaturu bělocha.

6. JABLKA, HRUŠKY, JAHODY A TŘEŠNĚ
    Neměly tu jednotnou chuť chemické nadvýroby a chutnaly jako jablka, hrušky, jahody a třešně.

7. LET LETADLEM
    Nebyl hororovou scénou, při které Vás oberou i o pilník a manikurové nůžtičky a zaznamenají Vás
    do databáze podezřelých z mezinárodního terorizmu, ale vzrušujícím dobrodružstvím spojeným s flirtem
    a dobrou náladou.

8. PÁTEK ODPOLEDNE
    Z práce se chodilo už o třetí odpoledne, takže víkend trval dva a půl dne.

9. LÉTO
    Bylo dlouhé, šťavnaté, sladké a horké. Tak akorát. 
    Ne jako  poslední roky, kdy je buď 45 stupňů ve stínu a nebo 3 stupně nad nulou.

10. MAMINČINY KOLÁČE A KRUPICOVÁ KAŠE
     Jedli jsme jich hodně, protože byly výborné, a neměli jsme žádné výčitky svědomí, protože jsme         
     nevěděli, že "in" je suchá rýže a hlávkový salát.

11. ROZHLASOVÉ HRY PRO MLÁDEŽ
      Seděli jsme při nich každé sobotní odpoledne a rozvíjeli svoji představivost.

12. STARÉ TRAMVAJE
     S plošinami a s průvodčími, před kterými jste mohli kdykoliv utéct, protože plošiny neměly dveře
     a tramvaje jezdily pomalu.

13. ESKYMO
      Milovali ho všichni. Nemělo tyčku, zato mělo křupavý čokoládový obal a skvělou vanilkovou chuť.
      A stálo 50 halířů.

14. MLÉČNÉ BARY
      Vonělo tam čerstvé pečivo, loupáky a pravé kakao. Hlavně tam jsme utráceli svoje kapesné.

15. ŽENSKÉ TĚLO
      Ženy měly vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní zadek a mužům se to líbilo!!!

Jó, to byly časy

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#241 21. 10. 2008 8:36

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

godlikegodlikegodlike

Není tady

#242 21. 10. 2008 9:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heleno jo to bejvávay časy. smile lol

Není tady

#243 21. 10. 2008 9:21

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Helčo máš pravdu to co jsi tu napsala. Dneska mi taky některé věci chybí, ktré byly dříve.

Není tady

#244 21. 10. 2008 10:05

Kuba
♥♥♥♥---

1: člověk se nemusel bát, že když dámě podrží dveře a usměje se přitom na ni, že bude označen za sexistický prase
4: v multikině se za odpoledne a večer dá stihnout spousta filmů (sice je nemám rád, ale tuhle výhodu maj)
10: jím jich hodně a výčitky svědomí nemám
13: nemám rád vanilkovou příchuť, ať žije tvarohovej Míša
15: ženy v mém okolí mají vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní zadek a mě se to líbí lol

Není tady

#245 21. 10. 2008 11:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Helčo, u nás v práci se pořád traduje, že pátek je malá sobota smile...a proto ředitel tam už od 11 není a my ostatní se pomalu a jistě vytrácíme za ním big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#246 21. 10. 2008 11:54

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kuba napsal(a):

1: člověk se nemusel bát, že když dámě podrží dveře a usměje se přitom na ni, že bude označen za sexistický prase

přeháníš... nebo děláš v USA? wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#247 21. 10. 2008 14:59

Kuba
♥♥♥♥---

Jessika napsal(a):

Kuba napsal(a):

přeháníš... nebo děláš v USA? wink

Co se týče situace u nás, je to záměrně přehnaný tvrzení, ale upřímně řečeno kdyby se tohle u nás stalo, nebylo by to tak, že bych naprosto nevěřil a koukal co se děje. Bohužel.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí