29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A já vzpomínám na své první džíny české provinience značky Prekon - asi teda spíš slovenské Vypadaly příšerně - ale já byla tak ráda
ÁNO! Prešovská konfekcia... mala som menčestgáky Prekon a akú parádu som v nich robila!
Není tady
Je a pamatujete rifle Pyramidy? Vzadu byla velbloud na štítku u pásku a měly takové ty cvoky ve tvaru pyramidy. Tak rok 89:) Tahali je šmelináři z Polska. Plísńáky.
Není tady
Klubí, mne prišlo zvláštne, že sa toho srandistického nostalgického večierku zúčastnila aj tá kamoška, lebo ona ako dcéra emigranta - ocko sa jej rozviedol a keď bola ešte malá, emigorval do Švédska - mala problémy so všetkým, najviac so štúdiom. Až na tretí raz - tesne pred revolúciou - sa dostala na vytúžený odbor... a zrazu tá nostalgia. Ale asi pomáha urobiť si z toho srandu a uvedomiť si, že to je už minulosť.
Není tady
Seli, tak si dosaď za svou kamášku mého otce a je to to samé. Taky si z toho dnes už dělá legraci a zbytek rodiny taky. I když babička si emigrací svého bratra do Australie asi pěkne vyslechla a její děti to odnesly taky. A to se dědí a dědí.
Vím, jak děda pro nás k vánocům stál 2 dny se spacákem v Chebu před výrobnou kol LIberta, abychom je se segrou dostali k vánocům. Teda myslím, že v Chebu se vyráběly,snad nekecám. Místo dvou nakonec dovezl jedno a měly jsme se segrou přesný timetable, kdy na něm může jet ona a kdy já
Není tady
No, aj môj otec mal jeden čas sv.i.n.ské problémy s režimom, ale ku koncu to našťastie poľavilo. A snáď ma to nijako nepoznamenalo, až na to, že som v 12 čítala Škvoreckého a Tatarku(nie že by mi to bol oveľa dlao... Tatarka aspoň písal farbisto o sexe, to Škvorecký ma veľmi nechytil).
Není tady
Včera jsem koukala na ČT24 na 25 let staré Televizní noviny. Byl tam šot o tom, jak CKM (pro mladší - Cestovní kancelář mládeže - hlavně pro svazáky) začne prodávat zimní zájezdy. Katalogy, hovořící mlučí... tak jsem si vzpomněla na přespávání před CKM a před Čedokem, shánění kontaktů, úplatečky...
Není tady
Klubko napsal(a):
Je a pamatujete rifle Pyramidy? Vzadu byla velbloud na štítku u pásku a měly takové ty cvoky ve tvaru pyramidy. Tak rok 89:) Tahali je šmelináři z Polska. Plísńáky.
please, no...
Není tady
Jessika napsal(a):
Klubko napsal(a):
please, no...
Jak ne? Už jsou zas v módě
Upravil(a) Pisatel (13. 10. 2008 11:37)
Není tady
plísňáky jsem naštěstí nikdy neměla, byl to strašný hnus. Moje máma hodně šila, tak jsem se vyhnula pleteným sukýnkám, tesilkám, dederonům a jiným fujtajblům
Upravil(a) Barusja (13. 10. 2008 14:05)
Není tady
Barusja napsal(a):
plísňáky jsem naštěstí nikdy nebyla, byl to strašný hnus. Moje máma hodně šila, tak jsem se vyhnula pleteným sukýnkám, tesilkám, dederonům a jiným fujtajblům
Ty a z čeho máti šila?, když ne z těch fujtajblů?
Není tady
Co se týče módy, tak se spousta trendů vrací, tak třeba netopýří rukávy, boty na klínku a taky bílé ponožky do sandálů - ty se řešily nedávno na Pavlači.
Není tady
Pisateli podle mě v obchodu s látkami. Nosila jsem manžestráky nebo džíny nebo pláťáky a trika byli ok. Halenky šila z dobrých materiálů
Není tady
dixina napsal(a):
Co se týče módy, tak se spousta trendů vrací, tak třeba netopýří rukávy, boty na klínku a taky bílé ponožky do sandálů - ty se řešily nedávno na Pavlači.
kdyby jenm na pavlači, ale přímo v TV jako česká rarita a že to má být IN
Není tady
Patnáct věcí, které byly dříve lepší
1. MUŽSKÁ GALANTNOST
Pokaždé Vás muž pozdravil a podržel Vám dveře i v případě, že jste nebyla jeho typ.
Dnes "velcí firemní manažéři" zásadně nezdraví a do dveří se hrnou jako první.
2. NEEXISTOVAL POJEM CELULITIDA
O žádné celulitidě jsme nevěděly, a tak jsme byly s našimi stehny i zadečkem a i se sebou samými
nadmíru spokojné.
3. NEBYL ANI AIDS
Anebo i když byl, my jsme o něm nevěděli, a tak byl náš sexuálny život míň frustrující, než je
v současnosti.
4. NATÁČELY SE VÝBORNÉ FRANCOUZSKÉ, ITALSKÉ A ANGLICKÉ FILMY
A přicházely k nám v rámci Filmového festivalu pracujících.
Kina byla na každém kroku, lístek stál osm korun a za jedno odpoledne a večer se daly stihnout i tři filmy.
5. MICHAEL JACKSON
Byl to ten nejúžasnější černoch v bílých ponožkách. Byl talentovaný, kreativní, milovaly ho miliony lidí.
Až do té doby, než se změnil na kreaturu bělocha.
6. JABLKA, HRUŠKY, JAHODY A TŘEŠNĚ
Neměly tu jednotnou chuť chemické nadvýroby a chutnaly jako jablka, hrušky, jahody a třešně.
7. LET LETADLEM
Nebyl hororovou scénou, při které Vás oberou i o pilník a manikurové nůžtičky a zaznamenají Vás
do databáze podezřelých z mezinárodního terorizmu, ale vzrušujícím dobrodružstvím spojeným s flirtem
a dobrou náladou.
8. PÁTEK ODPOLEDNE
Z práce se chodilo už o třetí odpoledne, takže víkend trval dva a půl dne.
9. LÉTO
Bylo dlouhé, šťavnaté, sladké a horké. Tak akorát.
Ne jako poslední roky, kdy je buď 45 stupňů ve stínu a nebo 3 stupně nad nulou.
10. MAMINČINY KOLÁČE A KRUPICOVÁ KAŠE
Jedli jsme jich hodně, protože byly výborné, a neměli jsme žádné výčitky svědomí, protože jsme
nevěděli, že "in" je suchá rýže a hlávkový salát.
11. ROZHLASOVÉ HRY PRO MLÁDEŽ
Seděli jsme při nich každé sobotní odpoledne a rozvíjeli svoji představivost.
12. STARÉ TRAMVAJE
S plošinami a s průvodčími, před kterými jste mohli kdykoliv utéct, protože plošiny neměly dveře
a tramvaje jezdily pomalu.
13. ESKYMO
Milovali ho všichni. Nemělo tyčku, zato mělo křupavý čokoládový obal a skvělou vanilkovou chuť.
A stálo 50 halířů.
14. MLÉČNÉ BARY
Vonělo tam čerstvé pečivo, loupáky a pravé kakao. Hlavně tam jsme utráceli svoje kapesné.
15. ŽENSKÉ TĚLO
Ženy měly vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní zadek a mužům se to líbilo!!!
Jó, to byly časy
Není tady
Není tady
Heleno jo to bejvávay časy.
Není tady
Helčo máš pravdu to co jsi tu napsala. Dneska mi taky některé věci chybí, ktré byly dříve.
Není tady
1: člověk se nemusel bát, že když dámě podrží dveře a usměje se přitom na ni, že bude označen za sexistický prase
4: v multikině se za odpoledne a večer dá stihnout spousta filmů (sice je nemám rád, ale tuhle výhodu maj)
10: jím jich hodně a výčitky svědomí nemám
13: nemám rád vanilkovou příchuť, ať žije tvarohovej Míša
15: ženy v mém okolí mají vlastní vlasy, vlastní tvář, vlastní prsa i vlastní zadek a mě se to líbí
Není tady
Helčo, u nás v práci se pořád traduje, že pátek je malá sobota ...a proto ředitel tam už od 11 není a my ostatní se pomalu a jistě vytrácíme za ním
Není tady
Kuba napsal(a):
1: člověk se nemusel bát, že když dámě podrží dveře a usměje se přitom na ni, že bude označen za sexistický prase
přeháníš... nebo děláš v USA?
Není tady
Jessika napsal(a):
Kuba napsal(a):
přeháníš... nebo děláš v USA?
Co se týče situace u nás, je to záměrně přehnaný tvrzení, ale upřímně řečeno kdyby se tohle u nás stalo, nebylo by to tak, že bych naprosto nevěřil a koukal co se děje. Bohužel.
Není tady