29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dekuju moc!
Gábi máš pravdu já taky néééé
už to musim říct, ta má IQ pračky.....vypnutý
Není tady
Gabrielle napsal(a):
víš, co mě dostalo? Ta hláška o kojení... vzala jsi mi odpověď z pusy, byla jsem na tom podobně jak ty... Už jen doufám, že si z nás Rebi dělá jen prču
hele tahle mi nějak utekla ?????
no to já taky doufám, protože jestli neni schopná si dát dohromady všechny věci které tu krafe, tak vážně nevim..
jakože jeden den je těhu, pak hned řeší jestli náhodou to není zamlklý, potom hned přeskočí na jména, nato hned že neví jestli s tim chlapem chce vůbec být ...hele mě to připadá že jí prostě baví
Není tady
rebi-debie..moji reakci(ktera se ti stopro nebude libit) mas na druhem tematu..je to asi jedno.. je mi te lito (jen si nejsem jista,jestli to je ten spravny pocit,protoze bud musis byt neskutecne hloupa,hodne vycurana nebo strasne zabavna) ;-)
Není tady
Gági jj tak tuhle hlášku sem četla...taky sem na ní reagovala
rebi si to představuje jak Hurvínek válku
Není tady
možná na to má trošičku právo, vzhledem k tomu že je těhu poprvé. Já si taky představovala před prvním klukem jak budu do půl roku kojit....a houby kojila jsem 10 dní. S druhým jsem byla ještě "úspěšnějšíů - "kojila" jsem 3 dny Holt realita byla krapet jiná
Není tady
Nemůžu se zbavit dojmu, že kojení není tím jediným, co si představuje jak Hurvínek válku...
Není tady
pozor holky..bude zakladat nove tema...ohledne exekutora...mame na dalsich par dni o zabavu postarano...jezis,jak muze bejt nekdo v petadvaceti tak hloupej.... :-(
Není tady
Pokud chete diskutovat zde, tak prosím k tématu a bez urážek - jinak je vám prostor otevřen zde : http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33413 děkuji
Není tady