6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak mi dnes přišel ovulační tester.Buď jsem úplně blbá, nebo jsem zase vyhodila zbytečně 500,-korun. Prostě v tom mikroskopu vůbec nic nevidim.Jen zamlženo od slin.Doufám, že teda slinim to správný místo:-).Vždycky se mi tam objeví sliny s bublinkama.Prosím poraďte mi, kdo stím mikroskopem máte zkušenost, nebo už fakt nevím.PAPA
Není tady
ahojky, ty bublinky se snaž odstranit, že an to nebudeš přímo plivat, jen to spíš více nalízni , abys tam ty bublinky, neviděla, neměla a pak nezapomen zaostřit....možná to bude lepší, mikroskop mám ted druhý měsíc....a docela to jde, i když je obraz kolikrát zmatený, někdo ukazuje to , co by neměl a někdy naopak....pa.
Není tady
Luci a pliveš na to správné sklíčko?
Není tady
Taky tomu nerozumím (
Není tady
Já už na to přišla. Opravdu jsem slinila to špatný místo:-), ale teď už je to v pohodě. Konečně se tam objevuje to co má. Teda, alespoň doufám. Papa
Není tady