Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 10. 2008 16:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Mám věřit??? od Natalka08 - 2.

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

pro Somaiu - opět je to JEN  MŮJ   dojem.  Nikomu  svůj pohled nevnucuju.

Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní. wink
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to big_smile. naděje umírá poslední big_smile

Myslím Som, že zuzi přehlédla nebo nepochopila to slůvko PŘEDEM...nevyjadřuj se PŘEDEM.

No, když už bychom měli jít do hloubky, tak by mě tedy zajímalo právě to slovo PŘEDEM v souvislosti s tím, co jiní PSALI a PÍŠÍ. To je jaksi nelogické. Když už je potřeba to slovo PŘEDEM vyzdvihnout, tak maximálně v souvislosti BUDOU PSÁT. tongue
Ale teď pozor - možná že to má někdo nastaveno jinak - v jiné dimenzi, no a to potom je těžké takto smrtelníkovi předhodit - to už by chtělo nějaký rozbor.... K POCHOPENÍ

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#52 15. 10. 2008 16:42

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Somaia napsal(a):

Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní. wink
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to big_smile. naděje umírá poslední big_smile

Opravdu netuším, proč bych ve svém příspěvku nemohla použít  odkaz na druhé, kteří píší o stejné věci:co: .  A to že bych se neměla vyjadřovat k tomu , co píší ostatní snad nemyslíš vážně??? Nemáš náhodou nějaký problém s vnímánéím reality???  va Co tady asi dělají ostatní? Na diskuzním fóru? Pokud máš pocit, že musíš někoho zdupat, zkus nějaké puberťáky, na  mě to zkoušet nemusíš....
Končím, máš zřejmě dojem, že o Správných věcech a  správně pojatých příspěvcích" by měla rothodovat  komise,pokud možno s tebou v předsednictvu, ně???

Zuzi, na moje názory se můžeš odkázat, píši téměř o stejném principu a stejné věci.
Jinak naprosto s tebou souhlasím - ve všem wink (pro rýpavé - mám na mysli zejména příspěvky k věci - tj. k nevěře - i když wink pokud by takto na mě Somaia vyskočila, asi bych ji to napsala více bez obalu a pozlátka tongue - ale to už bych byla zralá na BAN lol)
dopisuji - můžeme se přesunout na RING do dalšího kola dumbom

Upravil(a) Zklamaná (15. 10. 2008 16:46)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#53 15. 10. 2008 19:11

Somaia
Host

přesuňte se v pokoji... kam chcete, já jsem celkem dohovořila .... tongue  a jsem přesvědčená o tom, že jsem slušně požádála. Nemůžu za to, že to někdo z gruntu  nepochopil. Neboť já jsem na nikoho nevyskakovala, jen jsem napsala, že se mi něco nelíbí a není to záležitost jednoho nebo dvou příspěvků, děje se tak pořád na mnohých vláknech.  Když to vezmu v nadsázce , tak se tu opakuje stále asi toto například :

Milá tazatelko ABC, tvůj problém zcela chápu, jsem toho názoru, že záležitosti se mají řešit rázně a čistým řezem . Jen tu je skupina lidí, kteří se mnou zásadně nesouhlasí a čistý řez je pro ně nepřijatelný, raději nechávají věci vyhnít a pak v tom pěstují žampióny.  Až sem někdo ze skupiny KLM-hniloba   nakoukne, to uvidíš to tóčo, jak tě roznesou na kopytech.....

Takže ještě jednou  a naposledy  prosím (slušně) skupinu XYZ, aby změnila trochu (pokud možno) rétoriku a vyjadřovala názory své... případně nechala svobodně v zájmu plurality názorů taky vyjádřit k problému skupinu KLM bez úvodních komentářů.
Sakra big_smile co na tom stále není k pochopení..???, že mě i Hirondel považuje za trapnou  big_smile big_smile big_smile ????
P.S. a to jsem se tu několik týdnů nevyskytovala a žádných obskurních hádek se neúčastnila, že jo, Hirondel ... nemám alespoň jednou pravdu? tongue

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 19:14)

#54 15. 10. 2008 20:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ale ano Somco,nahodou mas pravdu,ze jsi se tu nevyskytovala.
Ale stale Ti neco prokluzuje mezi prsty. Pokud muzes a dokazes to,slusne Te pozadam-rozhledni se poradne kolem sebe,ale nezapomen se predevsim podivat na sebe,ukazat prstem na sebe mam na mysli,na sve vyjadrovani k druhym lidem,na retoriku,jak rikate Vy. Na to,ze to co pozadujes(slusne prosis) ,musi splnovat vsichni bez rozdilu,vcetne tedy i Tebe.
Skutecne to neni tak tezke pochopit.  I kdyz vim ze pro nekoho ano. Neni lehke se videt,ale neni to nemozny. wink
Vis co tim myslim Som?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#55 15. 10. 2008 20:26

Somaia
Host

ne .... a děkuji za další NEVYŽÁDANÉ proškolení Hirčo... rock

Jedno je mi však zcela  jasné, že kdybych napsala cokoliv..., tak ty budeš zase v opozici. Tak s pánem bohem  fuckyou

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 20:34)

#56 15. 10. 2008 20:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

ne .... a děkuji za další proškolení Hirčo... rock

Jedno je mi však zcela  jasné, že kdybych napsala cokoliv..., tak ty budeš zase v opozici. Tak s pánem bohem  fuckyou

Proskoleni Somco? Ale ,ale...  Stale ta sama pisen. Opozice? Stale ta sama vidina.
  Dostavas tolik sanci skrze sebe sama, ale nedokazes je videt, natoz prijmout. 
Neni nic nepochopitelnyho na tom, ze ne kazdy clovek dokaze videt sebe sama spravne ,ze nedokaze ukazat prstem na sebe a zahlednout, ze vlastne pozadavky kladeny druhym, jsou pozadavky ke splneni u sebe.
Pro Tebe to je jako nekoncici pribeh,ani se nedivim. Jsi prilis uzavrena ve svem prostoru.  Posilas me takovyhle smail  a to proto, ze nejsi snad v pozici sebekontroly.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#57 15. 10. 2008 20:46

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken,   samonasírací lidičky...( + podštívači), big_smile co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko tongue

Tak proč to děláš?????

Není tady

#58 15. 10. 2008 20:59

Somaia
Host

ach můj boooože.... tongue tongue ... takovou dobu a furt je to to samé ,svatá Hirondel, svatá prostoto lol  jsem zvědavá , jestli si dáš někdy pokoj a dojde i tobě , co ti dojít má i ten hmyz je někdy příjemnější méně obtížný než tvoje bláboly big_smile ... ty se fakt musíš zběsile nudit v tý cizině. Neverending story.  lol lol

#59 15. 10. 2008 21:02

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Somaia napsal(a):

Myslím Som, že zuzi přehlédla nebo nepochopila to slůvko PŘEDEM...nevyjadřuj se PŘEDEM.

No, když už bychom měli jít do hloubky, tak by mě tedy zajímalo právě to slovo PŘEDEM v souvislosti s tím, co jiní PSALI a PÍŠÍ. To je jaksi nelogické. Když už je potřeba to slovo PŘEDEM vyzdvihnout, tak maximálně v souvislosti BUDOU PSÁT. tongue
Ale teď pozor - možná že to má někdo nastaveno jinak - v jiné dimenzi, no a to potom je těžké takto smrtelníkovi předhodit - to už by chtělo nějaký rozbor.... K POCHOPENÍ

Hele teď jsem si teprve všimla tohoto časoprostorového paradoxu.... Že by Červený trpaslík pane Rimmer ??????  big_smilebig_smile

Není tady

#60 15. 10. 2008 21:16

Somaia
Host

to , co jsem napsala , za tím si stojím. Má to své opodstatnění i logiku vzhledem k tomu, že se jisté věci  stále opakují a ... ale asi to dá makačku se nad tím zamyslet... lepší a snažší než trochu přemýšlet, je rychle to shodit pod stůl jako blbost, to le LOGICKÉ  a zde nic nového pod sluncem. tongue tongue

#61 15. 10. 2008 21:25

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

to , co jsem napsala , za tím si stojím. Má to své opodstatnění i logiku vzhledem k tomu, že se jisté věci  stále opakují a ... ale asi to dá makačku se nad tím zamyslet... lepší a snažší než trochu přemýšlet, je rychle to shodit pod stůl jako blbost, to le LOGICKÉ  a zde nic nového pod sluncem. tongue tongue

Na to bych skutečně potřebovala nějakou vyšší školu  : Nevyjadřuj se předem k tomu , co psali, píší a budou psát  druzí....

Můj češtinář by asi brečel, pokud by viděl mé hrubky, u tebe by možná pochyboval o obsahu    Tvé mozkovny...... A zahalovat se vyšší logikou věcí ???   K opakování čeho jsi předurčena ty???? Měla by sis dát makačku a zamyslet se nad tím.... 

Neměl by tu zas někdo naházet hrách, aby bylo dost zobání??? lol

Natálka, promiň  kapitulation   ale   měla jsem dobrou snahu  psát jen  tobě, jenže  některé věci jsou natolik směšné! Zareagovat bych sice nemusela , ale mě to baví.....

Není tady

#62 15. 10. 2008 21:29

Somaia
Host

Taky se dnes  hodně  nudíš Zuzi , viď?  fuckyou tak dobrou

#63 15. 10. 2008 21:31

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

Taky se dnes  hodně  nudíš Zuzi , viď?  fuckyou tak dobrou

Já ne,já  čekám na majlík, jak mi doletělo štěně. Ale ty máš asi  nůďo večer, tak budeš mít  dost času na  přemýšlení  o časových posloupnostech a blbosti améby  jako jsem já...  stolt

Není tady

#64 16. 10. 2008 7:07

Petuna
♥♥♥♥♥--

ADFka2 napsal(a):

Somaia napsal(a):

ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken,   samonasírací lidičky...( + podštívači), big_smile co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko tongue

Jestli myslíš mě (fakt teď nevím), tak "zběsile" reaguji proto, že sem jdu číst o Natalky "bojích", nikoliv o tom, jak se tady přesvědčujete, kdo co komu kdy a jak řek a jak to a tamto zrovna přesně myslel nebo nemyslel, prostě už mě to unavuje, je tady takovýchhle žabomyších b(l)itek až až. That´s all. Já vím, kdo mě nutí to číst, že jo. Ale můj čas je příliš drahý na opakované nachytávání se na vláknech na ty vaše bláboly. Je čistota a čistota. vissla

Naprostý souhlas:kapitulation:

Není tady

#65 16. 10. 2008 8:39

Somaia
Host

a to já si pořád optimisticky myslím, že to nebyla  tak marná diskuze big_smile big_smile big_smile wink wink

Zuzi, ne, buď v klidu.... nemám čas se nudit.... big_smile mám krásný život a šikovné  tvořivé ručičky... cool cool cool V mé nové pracovně se nalézá spousta prostoru pro tvořivost.... a důvodů proč trávit večery v konfrontaci s někým, kdo se rád a často hádá bude určitě valem ubývat. wink

Upravil(a) Somaia (16. 10. 2008 8:48)

#66 16. 10. 2008 10:02

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petuna napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Somaia napsal(a):

Jestli myslíš mě (fakt teď nevím), tak "zběsile" reaguji proto, že sem jdu číst o Natalky "bojích", nikoliv o tom, jak se tady přesvědčujete, kdo co komu kdy a jak řek a jak to a tamto zrovna přesně myslel nebo nemyslel, prostě už mě to unavuje, je tady takovýchhle žabomyších b(l)itek až až. That´s all. Já vím, kdo mě nutí to číst, že jo. Ale můj čas je příliš drahý na opakované nachytávání se na vláknech na ty vaše bláboly. Je čistota a čistota. vissla

Holky, hluboká omluva Vám Petuna, ADFka2 i Natálce-  nechala jsem se blbě vytočit něčím, co fakt nemá   smysl. Pokud prolítnete tohle vlákno, zjistíte, že jsem kromě pár posledních absolutně zbytečných  příspěvků Somaie  doteď psala jen Natálce..... kapitulation

Není tady

#67 16. 10. 2008 10:30

Petuna
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Petuna napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Holky, hluboká omluva Vám Petuna, ADFka2 i Natálce-  nechala jsem se blbě vytočit něčím, co fakt nemá   smysl. Pokud prolítnete tohle vlákno, zjistíte, že jsem kromě pár posledních absolutně zbytečných  příspěvků Somaie  doteď psala jen Natálce..... kapitulation

tummenupp

Není tady

#68 16. 10. 2008 13:02

Somaia
Host

zuzi777a napsal(a):

Pokud prolítnete tohle vlákno, zjistíte, že jsem kromě pár posledních absolutně zbytečných  příspěvků Somaie  doteď psala jen Natálce..... kapitulation

big_smile big_smile absolutní  souhlas tummenupp tummenupp

Upravil(a) Somaia (16. 10. 2008 13:03)

#69 16. 10. 2008 18:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

sorry Somaio, ale pokud se tedy stále dokola n+ěco opakuje - a dle tvého toto tvé psaní má opodstatnění a logiku, pak se tedy zcela logicky ptám tebe, proč se sama stále opakuješ? Asi to fakt dá tu makačku - dávat nevyžádané rady a brojit proti nim

Není tady

#70 16. 10. 2008 19:08

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

ach můj boooože.... tongue tongue ... takovou dobu a furt je to to samé ,svatá Hirondel, svatá prostoto lol  jsem zvědavá , jestli si dáš někdy pokoj a dojde i tobě , co ti dojít má i ten hmyz je někdy příjemnější méně obtížný než tvoje bláboly big_smile ... ty se fakt musíš zběsile nudit v tý cizině. Neverending story.  lol lol

Některé druhy slepoty se tváří hrozně důmyslně, co? A přitom jsou stejně primitivní jako ty rozhoďnožkové. Jak říkám, je to kruh.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#71 16. 10. 2008 19:15

Natalka08
♥♥♥----

Koi napsal(a):

Natálko, držím ti pěsti, protože asi bude chvíli trvat než tvého muže přejde ta zamilovanost. U nás to přešlo v snad pouhé dopisování si, ale i to je na hraně, takže se obrň trpělivostí. Snaž se být příjemnou manželkou od které se prostě neodchází.

Jo, jo, to právě bude to nejhorší to vydržet... Taky vím, že si pořád dopisují. Naposledy psal dnes ráno na záchodě a když vylezl s mobilem v ruce, málem ho trefil šlak vissla . Dělala jsem jako by nic, ale teď večer, než šel do práce a kouřili jsme na balkóně, tak jsem se ho ptala, proč ji znovu kontaktuje, když řekl, že je to definitivní a chce zůstat s náma. Tak chvilku mlčel a pak řekl, že je mu to hrozně líto, ale že si tak vzájemně pomáhají se s tím vyrovnat. Jenže já vím, že od toho je jen krůček k tomu, aby se zase viděli a pokračovalo to znovu. Vydržela jsem mu o tom neříct, že to vím, asi 3 dny, jen jsem si pak řekla, že když budu ze sebe dělat hloupou, řekne si, doma dobrý, tak co bych zase nezačal, když to nebude vědět. Já prostě nechci aby ze mě dělal blbce. Vím, že mě tady začnete postupně ukamenovávat, ale řekla jsem mu to v klidu, jednou větou a víc jsem se k tomu nevracela. Jen aby si nemyslel, že jsem úplně blbá. Jen si teď nejsem jistá, jestli jsem ho měla vzít zpátky, protože nevím, jestli na tom za pár dnů, týdnů nebudu zase stejně jako předtím. Jinak musím říct, že od té neděle je moc fajn, měli jsme včera krásný den, dívali jsme se na film a pak jsme se dokonce i pomilovali (až do 4.30 do rána lol vissla ). Proto jsem mu to dnes musela říct, abych nezačala něco budovat a nemusela z toho obláčku zase spadnout. Co si o tom myslíte vy? Myslíte že to jsou jen dozvuky? Řekl mi, že po tom, co ji napsal, mu ona řekla, že už ho nechce nikdy vidět a tím u ní skončil. A on mi říkal, že ikdyž se už asi 6x za tu dobu rozcházeli, tak ona ho nikdy nekontaktovala, to vždy on. Tak proto se toho bojím. Holky, co dělat? Jak jste to měli vy?

Není tady

#72 16. 10. 2008 19:29

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Teda Natálko, klobouk dolů před tabou. Ty ho musíš moc milovat. Já bych to na tvém místě asi tak nezvládla. Přeju ti moc a moc trpělivosti, protože si myslím, že je to běh na dlooouhé tratě a hlavně ten životní nadhled co máš v těch nejkrušnějších chvílích hjarta

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#73 16. 10. 2008 19:49

Somaia
Host

Zklamaná napsal(a):

Somaia napsal(a):

sorry Somaio, ale pokud se tedy stále dokola n+ěco opakuje - a dle tvého toto tvé psaní má opodstatnění a logiku, pak se tedy zcela logicky ptám tebe, proč se sama stále opakuješ? Asi to fakt dá tu makačku - dávat nevyžádané rady a brojit proti nim

V čem se opakuji konkrétně, Zklamčo?
A k těm radám obecně:  pokud mě oči neklamou , tak se nalézám na serveru, jehož základní filozofií je poradit si mezi sebou na základě svých vlastních životních zkušeností.  Takže je normální, že sem někdo příjde a požádá o radu nebo názor.... ten, kdo se chce vyjádřit, tak se vyjádří...
Pak se tu samozřejmě taky vyskytují i rady jiného druhu... nevyžádané.... a tam už bych byla opatrná. Pokud jsem někdy přestřelila, tak se snažím to dál nedělat. Není to příjemné, to uznávám. Pokud máš na mysli, že jsem se naposledy dopustila toho trestuhodného  aktu a oslovila Zuzi, tak to nebyla rada, ale žádost nebo spíš prosba.... a proč jsem se k tomu uchýlila jsem taky vysvětlila dostatečně , včetně toho , že jsem použila názorného příkladu. Takže o co ti jde pořád? Proč to furt řešíš?notabene za ní...

Upravil(a) Somaia (16. 10. 2008 19:50)

#74 16. 10. 2008 20:05

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ahoj Natálko, já si nemyslím, že to jsou dozvuky. Měla jsem to podobné - M mi opakovaně tvrdil, že se rozhodl pro mne. A vždy, když jsem uvěřila, že bychom mohli krizi překonat ... tak jsem pak po čase zjistila, že se opět scházejí. A o "vzájemné pomoci" jsem si taky musela vyslechnout. Můj M měl zhruba tříměsíční periodu opětovného zbližování se s milenkou. Zažila jsem jeho slzy a prosby, abych ho neopouštěla, abych mu dala čas ... atd. Ani promilované noci nechyběly. Sama to asi znáš. Moje trpělivost byla  k ničemu. Jenom jsem ublížila sama sobě. Těsně před jeho odchodem ode mne jsem se nemohla pořádně nadýchnout, trpěla jsem permanentně zatuhlou šíjí, třásly se mi ruce ... prostě ze mě byla vystresovaná ženská. A pořád jsem byla ochotná naši rodinu zachovat. Prostě "blbka obecná" se ze mne stala. Moc Ti přeju, aby to u vás bylo jinak.

Po manželově odchodu jsem omezila kontakty s ním na nejnutnější a začala jsem na sobě pracovat. Nejhorší bylo, když jsem se pak dokázala podívat na svoji tehdejší situaci optikou ženský, která je z toho srabu venku.  Když jsem pochopila, co všechno jsem si nechala líbit. Naštěstí už je to pryč. Dnes je mi fajn.

Není tady

#75 16. 10. 2008 20:21

solkla
♥♥♥----

Natálko, když Ty jsi taková hodná holka, skoro jako jeho maminka... Napiš co Tebe baví, jak trávíš volný čas, kdy manžela doma necháš s dítětem a sama někam vypadneš se pobavit a pokecat s kámoškama, ale hlídat bude manžel, žádná babička. Příjdeš mi, že pořád mluvíš jenom o něm, jak se rozhodl, co sms, a další s prominutím pindy o tom, jak se podporujou s milenkou v době rozchodu.
Můj názor - buď ho necháš tu jeho zamilovanost dotáhnout až do jeho odmilování a mezitím budeš pracovat na sobě, přestaneš si všímat kdy kam jak píše a přestaneš mu lézt do zadní části těla anebo ho prostě vykopneš.
Snad nejsem moc tvrdá, jsi přes písmenka taková sympaťačka, určitě budeš i hezká holka - to zvládneš.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí