Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#476 4. 3. 2009 14:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Mám věřit??? od Natalka08 - 2.

Já mám pocit, že tenhle manžel má vyřešeno jen jedno - nechce o nic přijít, chce mít všechno, nechce ce se rozhodnout, chce aby to za nej udělal někdo jiný, neví vlastně, co chce, chce ale všechno. Přitom v tom plave jak utopenec v láku, nemá na to, aby měl vůbec NĚCO natož VŠECHNO stolt
Nehodlá hnout prstem, ani nemůže, drží se zuby nehty.

Zkrátka já bych četla a četu, že potřebuje pořádnou lekci stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#477 4. 3. 2009 14:39

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pan, já si myslim že on si tu lekci uštědří sám, aniž by Natálka hla prstem. Ona už na něm není citově zavěšená a to je jedině dobře. Dost klidně se může stát, že panáček se vrátí k rodině, milenku pošle k šípku, ale Natálka už mu bude mávat z druhého břehu smile

Není tady

#478 4. 3. 2009 14:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jj i tak to může být smile
Každopádně lekcička příjde ať už pro oba nebo jen pro jednoho z nich smile)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#479 4. 3. 2009 14:57

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Natálko, on ti řekl? A co takhle mu na to říct....by ses měl zeptat jestli tě ještě zpátky chci. Asi by hodně koukal. A kdyby se zeptal, tak bych teprve potom dala ten "nůž na krk". Ano, ale bude to tvá poslední šance. Vola totiž ze sebe dělat nenechám.

Není tady

#480 4. 3. 2009 15:37

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s Kuřátkem. Natálko, zkus teď už uvažovat tak, že si to sama rozhodneš. On rozhodl, že odejde a neptal se tě, jestli se ti to líbí. Teď ho zkus postavit do situace, že musí počkat, jak se rozhodneš ty. Není to žádné ultimátum, ale sebeobrana (ochtrana). Chráníš tím svoje duševní zdraví.

Jen si schválně zkus představit, že se vrátí domů a bude se zas a znovu opakovat to, co už jsi prožila. To je na palici. Jestli chce, abys ho přijala zpátky, měl by se, myslím, snažit především on, abys mu vůbec po tom všem uvěřila, že to tentorkát už opravdu myslí vážně. Rozhodně o jeho vážných úmyslech nesvědčí jeho chování, když stále žije s milenkou, že? dumbom

Není tady

#481 23. 3. 2009 8:08

Kerrin
♥♥♥♥---

Ahoj Natálko, jak se daří?

Není tady

#482 20. 4. 2009 21:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Natálko, tak co u tebe, už se manžel nějak rozhodl? Nebo jsi se rozhodla ty? Držim palce

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí