Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 10. 2008 15:20

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mám věřit??? od Natalka08 - 2.

Zuzi, mi nepřipadá, že by Natálka tomu svému dala nůž na krk. Pod tímhle pojmem si představuji něco jiného. Spíš si myslím, že zjistila, že by to šlo i bez něj a tak mu to i řekla.

Jak to u Natálky dopadne je myslím teď jenom na ní. Buď to zvládne, počká až přejde zamilovanost a její manžel s ní zůstane nebo to prostě neustojí, vyhodí ho a bude z něj BM. Co je ale dobrý konec nikdo neví. Já se moct rozhodnout znovu, zkusila bych vydržet. Jestli bych to ustála ale nevím. Co ale vím je, že tím že je už BM, jsem nejen něco ztratila, ale taky získala.

A jen tak okrajově, tvé příspěvky k tématům se mi líbí (budu upřímná od Zklamané ne). U ní je to hodně o rýpání do ostatních. Ale vy obě máte podle mě jednu věc společnou. K těm, kterým manžel odešel se obě stavíte, jako že prohrály (neprošly zkouškou, jejich řešení a přístup nebyl dobrý). Vám zůstal, takže vy jste ve zkoušce obstály. Ale ono to tak být nemusí wink

Není tady

#27 14. 10. 2008 19:43

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kuřátko napsal(a):

Zuzi, mi nepřipadá, že by Natálka tomu svému dala nůž na krk. Pod tímhle pojmem si představuji něco jiného. Spíš si myslím, že zjistila, že by to šlo i bez něj a tak mu to i řekla.

Jak to u Natálky dopadne je myslím teď jenom na ní. Buď to zvládne, počká až přejde zamilovanost a její manžel s ní zůstane nebo to prostě neustojí, vyhodí ho a bude z něj BM. Co je ale dobrý konec nikdo neví. Já se moct rozhodnout znovu, zkusila bych vydržet. Jestli bych to ustála ale nevím. Co ale vím je, že tím že je už BM, jsem nejen něco ztratila, ale taky získala.

A jen tak okrajově, tvé příspěvky k tématům se mi líbí (budu upřímná od Zklamané ne). U ní je to hodně o rýpání do ostatních. Ale vy obě máte podle mě jednu věc společnou. K těm, kterým manžel odešel se obě stavíte, jako že prohrály (neprošly zkouškou, jejich řešení a přístup nebyl dobrý). Vám zůstal, takže vy jste ve zkoušce obstály. Ale ono to tak být nemusí wink

Kuřátko- myslím, že to  bude nedorozumění. Nemyslím si, že by  ty , kterým manželé odešli prohrály. Vůbec ne. Naopak si myslím, že je to lepší než manželovo trpěné přebíhání  od milenky k manželce- pro Somaiu - opět je to JEN  MŮJ   dojem. stolt Nikomu  svůj pohled nevnucuju. Pokud ti moje psaní připadá konfrontační , klíďo přeskoč, já se bez tvých připomínek též obejdu. stolt
Zpět k tématu:
Čekání na odmilování není pro každou .  Natálka  to zřejmě zjišťuje podle toho co píše také.  U toho žehlení jí seplo, že  to co by ztratila, nebude postrádat tolik, jak si nejprve myslela. Podle mého je to pro ni lepší než to  zjišťovat třeba tři roky  a polykat u toho Lexaurin lopatou.... To ,že mu to  ve správném rozpoložení řekla, je podle mě  dobře.  Pokud je pravda , co jí manža řekl, vpodstatě potvrdil to, co si myslím. Pokud totiž ta žena nedá dostatečně najevo, že takhle žít nechce, chlap  tiše doufá , že jí to vlastně ani tolik nevadí. Nebo ještě lépe řečeno  nechce se mu nic řešit , pokud se  na něj okolí zeširoka usmívá, i když pod slupkou brečí krev....
To že po takové rozpravě může  muž odejít- může. Pokud táhlo  od manželky je dostatečně silné... Co na tom, že třeba po roce by už  třeba nešel.. Ten rok  by ta manželka trpěla jak zvíře, pokud by s touhle skutečností nebyla dočista srovnaná..A zas ukaž mi prstem ve svém  okolí na jednu, která  se opravdu v trojsvazku cítí dobře( tu v pozici manželky). Pokud to není žula , asexuální bytost, extrémně pracovně vytížená  a  extrémně společensky  exponovaná ženská, tak jí něco chybí.....

Podle statistik,  je jen málo partnerství, která přežijí dlouhodobou nevěru.  Prostě se odcizí natolik, že jdou od sebe. Právě proto je můj názor :  rychlé řešení, bez řevu, bez emocí .
"Nůž na krk" dostávají v tom okamžiku oba partneři. Žena , kteráse rozhodne  žádat po manželovi volbu, si dává sama sobě nůž na krk, protože ta volba ji může taky doooost bolet.....

Není tady

#28 14. 10. 2008 20:03

solkla
♥♥♥----

Obecně - nechápu co to je za "chlapy", který informují manželku o tom, že už se rozešli, že se rozhodli, pak, odejdou a pak brečej...
Když jsem tedy byla za tu "rozhoďnožku", tak by mě úcta k mému muži vůbec nedovolila ho informovat o tom v jaké fázi je můj vztah s milencem a nedejbože plakat jak jsem se zamilovala, a ani jsem doma nečuměla do blba... To je podle mého názoru to, co to všechno podělá, ne ta nevěra.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#29 14. 10. 2008 20:16

Axi
♥♥♥♥♥♥-

To nejsou chlapi, ale chlapci. To nejsou manželky, ale matky. Voni se asi nějak přitahujou, nebo co.

Upravil(a) Axi (14. 10. 2008 20:22)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#30 14. 10. 2008 20:27

Alosek
Host

solkla napsal(a):

Obecně - nechápu co to je za "chlapy", který informují manželku o tom, že už se rozešli, že se rozhodli, pak, odejdou a pak brečej...
Když jsem tedy byla za tu "rozhoďnožku", tak by mě úcta k mému muži vůbec nedovolila ho informovat o tom v jaké fázi je můj vztah s milencem a nedejbože plakat jak jsem se zamilovala, a ani jsem doma nečuměla do blba... To je podle mého názoru to, co to všechno podělá, ne ta nevěra.

tummenupp

#31 14. 10. 2008 20:44

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Axi napsal(a):

To nejsou chlapi, ale chlapci. To nejsou manželky, ale matky. Voni se asi nějak přitahujou, nebo co.

Myslím, že to tak bude.  Dle toho, co Natálka píše o svém muži, přijde mi to  jako by psala o mladíčkovi.......

Není tady

#32 14. 10. 2008 21:42

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

lakina napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

eee, uhrála bych to na pominutí smyslů winkbig_smile

proč pominutí smyslů,v dnešní době prý vražda manžela není vražda lol

ahoj laki pussa teda proč jsi mi tohle neřekla dřív lol to celé mění situaci wink
jinak máš se ?

holky, a platí to i obráceně?

Není tady

#33 14. 10. 2008 21:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lakina napsal(a):

proč pominutí smyslů,v dnešní době prý vražda manžela není vražda lol

ahoj laki pussa teda proč jsi mi tohle neřekla dřív lol to celé mění situaci wink
jinak máš se ?

že by jsme naplánovali hromadnou vraždu vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 14. 10. 2008 21:58

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

výjimečně s tebou Axi souhlasím smile

Není tady

#35 14. 10. 2008 22:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Axi napsal(a):

výjimečně s tebou Axi souhlasím smile

já si naposled taky nepřítáhla chlapa, ale přerostlé dítě, teda fakt nevím čím vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#36 14. 10. 2008 22:11

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jinak máš se ?

že by jsme naplánovali hromadnou vraždu vissla

ne, že by se mohly vraždit i manželky lollollol

Není tady

#37 15. 10. 2008 8:14

Somaia
Host

pro Somaiu - opět je to JEN  MŮJ   dojem.  Nikomu  svůj pohled nevnucuju.

Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní. wink
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to big_smile. naděje umírá poslední big_smile

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 8:17)

#38 15. 10. 2008 8:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja osobne silne pochybujem, že by sa AKÝKOĽVEK rozchod po dlhšom vzťahu obišiel bez emócií... a či uťať rázne a rýchlo, alebo si počkať, kým sa veci vykryštalizujú... Peti72 - odpusť, ale vezmem si ťa ako príklad. Petra podľa mňa potrebovala čas, aby si uvedomila niektoré nie nepodstanté veci - napr. že milenka je skôr zástupný problém, hlavný problém že je postoj jej manžela k nej, k ich vzťahu, k manželstvu všeobecne.... a že zrejme nie je ochotný tento postoj zmeniť a tvrdohlavo si za ním stojí. Možno trpela nejaký čas v "trojzväzku", ale možno by trpela voeľa viac, keby to bola uťala razantne hneď a potom si hrýzla nechty "čo keď som mu mala dať šancu, s milenkou by sa možno časom rozišiel a deti by mali otca doma"...
Veľa závisí aj od povahy manželky. Priaznivkyňa razantných riešení by sa určite nemala týrať pomalou agóniou, ale jednak ja napr. nie som ani schopná, ani ochotná robiť rýchle rezy v citových tsunami, jednak aj vzťahy sú rôzne a nedá sa predvídať, ako sa budú vyvíjať. Niekto trpí viac brutálnymi a bleskovými akciami ako pomalým vyhnívaním. Občas veci vyhnijú samy a dospejú prirodzene k rozchodu. Koľko vzťahov, koľko nevier, toľko riešení. stolt
Ja Natálkinu akciu považujem za výbornú, lebo jednak úprimne povedala to, čo cíti, druhak sa presvedčila, že
udržať manželstvo doslova za každú cenu nie je to pravé orechové - a treťak si možno neverník uvedomil - konečne - o čo tu už ide a začal si robiť jasno vo veci a v citoch. Držím palce, aby to dopadlo čo možno najlepšie - nech to znamená v tejto situácii čokoľvek.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 15. 10. 2008 8:47

petra72
Host

Selima napsal(a):

Peti72 - odpusť, ale vezmem si ťa ako príklad. Petra podľa mňa potrebovala čas, aby si uvedomila niektoré nie nepodstanté veci - napr. že milenka je skôr zástupný problém, hlavný problém že je postoj jej manžela k nej, k ich vzťahu, k manželstvu všeobecne.... a že zrejme nie je ochotný tento postoj zmeniť a tvrdohlavo si za ním stojí. Možno trpela nejaký čas v "trojzväzku", ale možno by trpela voeľa viac, keby to bola uťala razantne hneď a potom si hrýzla nechty "čo keď som mu mala dať šancu, s milenkou by sa možno časom rozišiel a deti by mali otca doma"...

pussa  Sel, nemám ti co odpouštět. Tak to opravdu je. pussa   Popsala si to trefně.

Jsem v tomto ohledu realista. Protože jsem si zažila i já svou tajnou zamilovanost a dokázala jsem se vrátit nohama zpět na zem a hlavně jsem si uvědomila, co je pro mě prioritou, tak se dokážu vžít i do BM. Ale jen po určitou dobu. Pak to už nepovažuji za zamilovanost, ale záměrné odcházení ode mě.

Protože jsem naše manželství považovala před milenkou za celkem pohodové, celkem bezpoblémové, neměla jsem důvod ze vztahu odejít.  Během těch 5-ti let jsme se oba dost změnili.  Dnešní chování BM ke mě je pro mě nepřijatelné a proto ho doma opravdu nedržím (nedržela jsem nikdy, to on se domů vracel) a dokonce už nemám problém ho bez úzkosti v hrdle požádat, aby odešel a nezdržoval se v mém prostoru.

Dneska jsme opravdu jak dva cizí lidí.

#40 15. 10. 2008 8:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Niekedy to proste chce naopak čas... storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 15. 10. 2008 9:49

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní. wink
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to big_smile. naděje umírá poslední big_smile

Opravdu netuším, proč bych ve svém příspěvku nemohla použít  odkaz na druhé, kteří píší o stejné věci:co: .  A to že bych se neměla vyjadřovat k tomu , co píší ostatní snad nemyslíš vážně??? Nemáš náhodou nějaký problém s vnímánéím reality???  va Co tady asi dělají ostatní? Na diskuzním fóru? Pokud máš pocit, že musíš někoho zdupat, zkus nějaké puberťáky, na  mě to zkoušet nemusíš....
Končím, máš zřejmě dojem, že o Správných věcech a  správně pojatých příspěvcích" by měla rothodovat  komise,pokud možno s tebou v předsednictvu, ně???

Není tady

#42 15. 10. 2008 10:08

Somaia
Host

evidentně si nerozumíme ... tak nic, nech to být  big_smile big_smile..... snad příště.... tongue

Žádný problém nemám a nikoho zadupávat nepotřebuji ... nejsem právě militantně naladěná. Nemáš důvod hned vyskakovat jako čertík z krabičky big_smile. Je vidět, že ti stále ještě ležím v žaludku, co?  Pac a  pusu pussa

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 10:11)

#43 15. 10. 2008 10:25

Koi
♥♥♥♥---

Natálko, držím ti pěsti, protože asi bude chvíli trvat než tvého muže přejde ta zamilovanost. U nás to přešlo v snad pouhé dopisování si, ale i to je na hraně, takže se obrň trpělivostí. Snaž se být příjemnou manželkou od které se prostě neodchází.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#44 15. 10. 2008 11:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Myslím Som, že zuzi přehlédla nebo nepochopila to slůvko PŘEDEM...nevyjadřuj se PŘEDEM.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#45 15. 10. 2008 12:26

Somaia
Host

stolt zřejmě ano, možná mi nezbyde nic jiného než  použít jednou  názorného příkladu a reagovat stejně, když budu rychlejší než Zuzi big_smile

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 12:29)

#46 15. 10. 2008 13:23

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Se musíte furt všude hádat, krucinál? dumbom
Hlavně mi neříkejte, že se nehádáte, když vidím, že se hádáte. A ještě ke všemu trapně tongue
rock

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#47 15. 10. 2008 13:45

Vanda
Host

Klíííííd...no tak se třeba hádají, no.....a co?

#48 15. 10. 2008 14:03

Somaia
Host

ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken,   samonasírací lidičky...( + podštívači), big_smile co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko tongue

Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 14:04)

#49 15. 10. 2008 14:45

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken,   samonasírací lidičky...( + podštívači), big_smile co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko tongue

Jestli myslíš mě (fakt teď nevím), tak "zběsile" reaguji proto, že sem jdu číst o Natalky "bojích", nikoliv o tom, jak se tady přesvědčujete, kdo co komu kdy a jak řek a jak to a tamto zrovna přesně myslel nebo nemyslel, prostě už mě to unavuje, je tady takovýchhle žabomyších b(l)itek až až. That´s all. Já vím, kdo mě nutí to číst, že jo. Ale můj čas je příliš drahý na opakované nachytávání se na vláknech na ty vaše bláboly. Je čistota a čistota. vissla

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#50 15. 10. 2008 15:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Se musíte furt všude hádat, krucinál? dumbom
Hlavně mi neříkejte, že se nehádáte, když vidím, že se hádáte. A ještě ke všemu trapně tongue
rock

Trapny to je,a to proto ze se nekdo nechce 'neceho' vzdat. Proste to ber tak, ze lidi jsou lidi.

Proste se jen snazi poznavat sebe a to dost drsnou technikou.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí