6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzi, mi nepřipadá, že by Natálka tomu svému dala nůž na krk. Pod tímhle pojmem si představuji něco jiného. Spíš si myslím, že zjistila, že by to šlo i bez něj a tak mu to i řekla.
Jak to u Natálky dopadne je myslím teď jenom na ní. Buď to zvládne, počká až přejde zamilovanost a její manžel s ní zůstane nebo to prostě neustojí, vyhodí ho a bude z něj BM. Co je ale dobrý konec nikdo neví. Já se moct rozhodnout znovu, zkusila bych vydržet. Jestli bych to ustála ale nevím. Co ale vím je, že tím že je už BM, jsem nejen něco ztratila, ale taky získala.
A jen tak okrajově, tvé příspěvky k tématům se mi líbí (budu upřímná od Zklamané ne). U ní je to hodně o rýpání do ostatních. Ale vy obě máte podle mě jednu věc společnou. K těm, kterým manžel odešel se obě stavíte, jako že prohrály (neprošly zkouškou, jejich řešení a přístup nebyl dobrý). Vám zůstal, takže vy jste ve zkoušce obstály. Ale ono to tak být nemusí
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Zuzi, mi nepřipadá, že by Natálka tomu svému dala nůž na krk. Pod tímhle pojmem si představuji něco jiného. Spíš si myslím, že zjistila, že by to šlo i bez něj a tak mu to i řekla.
Jak to u Natálky dopadne je myslím teď jenom na ní. Buď to zvládne, počká až přejde zamilovanost a její manžel s ní zůstane nebo to prostě neustojí, vyhodí ho a bude z něj BM. Co je ale dobrý konec nikdo neví. Já se moct rozhodnout znovu, zkusila bych vydržet. Jestli bych to ustála ale nevím. Co ale vím je, že tím že je už BM, jsem nejen něco ztratila, ale taky získala.
A jen tak okrajově, tvé příspěvky k tématům se mi líbí (budu upřímná od Zklamané ne). U ní je to hodně o rýpání do ostatních. Ale vy obě máte podle mě jednu věc společnou. K těm, kterým manžel odešel se obě stavíte, jako že prohrály (neprošly zkouškou, jejich řešení a přístup nebyl dobrý). Vám zůstal, takže vy jste ve zkoušce obstály. Ale ono to tak být nemusí
Kuřátko- myslím, že to bude nedorozumění. Nemyslím si, že by ty , kterým manželé odešli prohrály. Vůbec ne. Naopak si myslím, že je to lepší než manželovo trpěné přebíhání od milenky k manželce- pro Somaiu - opět je to JEN MŮJ dojem. Nikomu svůj pohled nevnucuju. Pokud ti moje psaní připadá konfrontační , klíďo přeskoč, já se bez tvých připomínek též obejdu.
Zpět k tématu:
Čekání na odmilování není pro každou . Natálka to zřejmě zjišťuje podle toho co píše také. U toho žehlení jí seplo, že to co by ztratila, nebude postrádat tolik, jak si nejprve myslela. Podle mého je to pro ni lepší než to zjišťovat třeba tři roky a polykat u toho Lexaurin lopatou.... To ,že mu to ve správném rozpoložení řekla, je podle mě dobře. Pokud je pravda , co jí manža řekl, vpodstatě potvrdil to, co si myslím. Pokud totiž ta žena nedá dostatečně najevo, že takhle žít nechce, chlap tiše doufá , že jí to vlastně ani tolik nevadí. Nebo ještě lépe řečeno nechce se mu nic řešit , pokud se na něj okolí zeširoka usmívá, i když pod slupkou brečí krev....
To že po takové rozpravě může muž odejít- může. Pokud táhlo od manželky je dostatečně silné... Co na tom, že třeba po roce by už třeba nešel.. Ten rok by ta manželka trpěla jak zvíře, pokud by s touhle skutečností nebyla dočista srovnaná..A zas ukaž mi prstem ve svém okolí na jednu, která se opravdu v trojsvazku cítí dobře( tu v pozici manželky). Pokud to není žula , asexuální bytost, extrémně pracovně vytížená a extrémně společensky exponovaná ženská, tak jí něco chybí.....
Podle statistik, je jen málo partnerství, která přežijí dlouhodobou nevěru. Prostě se odcizí natolik, že jdou od sebe. Právě proto je můj názor : rychlé řešení, bez řevu, bez emocí .
"Nůž na krk" dostávají v tom okamžiku oba partneři. Žena , kteráse rozhodne žádat po manželovi volbu, si dává sama sobě nůž na krk, protože ta volba ji může taky doooost bolet.....
Není tady
Obecně - nechápu co to je za "chlapy", který informují manželku o tom, že už se rozešli, že se rozhodli, pak, odejdou a pak brečej...
Když jsem tedy byla za tu "rozhoďnožku", tak by mě úcta k mému muži vůbec nedovolila ho informovat o tom v jaké fázi je můj vztah s milencem a nedejbože plakat jak jsem se zamilovala, a ani jsem doma nečuměla do blba... To je podle mého názoru to, co to všechno podělá, ne ta nevěra.
Není tady
To nejsou chlapi, ale chlapci. To nejsou manželky, ale matky. Voni se asi nějak přitahujou, nebo co.
Upravil(a) Axi (14. 10. 2008 20:22)
Není tady
solkla napsal(a):
Obecně - nechápu co to je za "chlapy", který informují manželku o tom, že už se rozešli, že se rozhodli, pak, odejdou a pak brečej...
Když jsem tedy byla za tu "rozhoďnožku", tak by mě úcta k mému muži vůbec nedovolila ho informovat o tom v jaké fázi je můj vztah s milencem a nedejbože plakat jak jsem se zamilovala, a ani jsem doma nečuměla do blba... To je podle mého názoru to, co to všechno podělá, ne ta nevěra.
Axi napsal(a):
To nejsou chlapi, ale chlapci. To nejsou manželky, ale matky. Voni se asi nějak přitahujou, nebo co.
Myslím, že to tak bude. Dle toho, co Natálka píše o svém muži, přijde mi to jako by psala o mladíčkovi.......
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lakina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eee, uhrála bych to na pominutí smyslůproč pominutí smyslů,v dnešní době prý vražda manžela není vražda
ahoj laki teda proč jsi mi tohle neřekla dřív to celé mění situaci
jinak máš se ?
holky, a platí to i obráceně?
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lakina napsal(a):
proč pominutí smyslů,v dnešní době prý vražda manžela není vraždaahoj laki teda proč jsi mi tohle neřekla dřív to celé mění situaci
jinak máš se ?holky, a platí to i obráceně?
že by jsme naplánovali hromadnou vraždu
Není tady
Axi napsal(a):
výjimečně s tebou Axi souhlasím
Není tady
PetrHl napsal(a):
Axi napsal(a):
výjimečně s tebou Axi souhlasím
já si naposled taky nepřítáhla chlapa, ale přerostlé dítě, teda fakt nevím čím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ahoj laki teda proč jsi mi tohle neřekla dřív to celé mění situaci
jinak máš se ?holky, a platí to i obráceně?
že by jsme naplánovali hromadnou vraždu
ne, že by se mohly vraždit i manželky
Není tady
pro Somaiu - opět je to JEN MŮJ dojem. Nikomu svůj pohled nevnucuju.
Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní.
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to . naděje umírá poslední
Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 8:17)
Ja osobne silne pochybujem, že by sa AKÝKOĽVEK rozchod po dlhšom vzťahu obišiel bez emócií... a či uťať rázne a rýchlo, alebo si počkať, kým sa veci vykryštalizujú... Peti72 - odpusť, ale vezmem si ťa ako príklad. Petra podľa mňa potrebovala čas, aby si uvedomila niektoré nie nepodstanté veci - napr. že milenka je skôr zástupný problém, hlavný problém že je postoj jej manžela k nej, k ich vzťahu, k manželstvu všeobecne.... a že zrejme nie je ochotný tento postoj zmeniť a tvrdohlavo si za ním stojí. Možno trpela nejaký čas v "trojzväzku", ale možno by trpela voeľa viac, keby to bola uťala razantne hneď a potom si hrýzla nechty "čo keď som mu mala dať šancu, s milenkou by sa možno časom rozišiel a deti by mali otca doma"...
Veľa závisí aj od povahy manželky. Priaznivkyňa razantných riešení by sa určite nemala týrať pomalou agóniou, ale jednak ja napr. nie som ani schopná, ani ochotná robiť rýchle rezy v citových tsunami, jednak aj vzťahy sú rôzne a nedá sa predvídať, ako sa budú vyvíjať. Niekto trpí viac brutálnymi a bleskovými akciami ako pomalým vyhnívaním. Občas veci vyhnijú samy a dospejú prirodzene k rozchodu. Koľko vzťahov, koľko nevier, toľko riešení.
Ja Natálkinu akciu považujem za výbornú, lebo jednak úprimne povedala to, čo cíti, druhak sa presvedčila, že
udržať manželstvo doslova za každú cenu nie je to pravé orechové - a treťak si možno neverník uvedomil - konečne - o čo tu už ide a začal si robiť jasno vo veci a v citoch. Držím palce, aby to dopadlo čo možno najlepšie - nech to znamená v tejto situácii čokoľvek.
Není tady
Selima napsal(a):
Peti72 - odpusť, ale vezmem si ťa ako príklad. Petra podľa mňa potrebovala čas, aby si uvedomila niektoré nie nepodstanté veci - napr. že milenka je skôr zástupný problém, hlavný problém že je postoj jej manžela k nej, k ich vzťahu, k manželstvu všeobecne.... a že zrejme nie je ochotný tento postoj zmeniť a tvrdohlavo si za ním stojí. Možno trpela nejaký čas v "trojzväzku", ale možno by trpela voeľa viac, keby to bola uťala razantne hneď a potom si hrýzla nechty "čo keď som mu mala dať šancu, s milenkou by sa možno časom rozišiel a deti by mali otca doma"...
Sel, nemám ti co odpouštět. Tak to opravdu je. Popsala si to trefně.
Jsem v tomto ohledu realista. Protože jsem si zažila i já svou tajnou zamilovanost a dokázala jsem se vrátit nohama zpět na zem a hlavně jsem si uvědomila, co je pro mě prioritou, tak se dokážu vžít i do BM. Ale jen po určitou dobu. Pak to už nepovažuji za zamilovanost, ale záměrné odcházení ode mě.
Protože jsem naše manželství považovala před milenkou za celkem pohodové, celkem bezpoblémové, neměla jsem důvod ze vztahu odejít. Během těch 5-ti let jsme se oba dost změnili. Dnešní chování BM ke mě je pro mě nepřijatelné a proto ho doma opravdu nedržím (nedržela jsem nikdy, to on se domů vracel) a dokonce už nemám problém ho bez úzkosti v hrdle požádat, aby odešel a nezdržoval se v mém prostoru.
Dneska jsme opravdu jak dva cizí lidí.
Niekedy to proste chce naopak čas...
Není tady
Somaia napsal(a):
Tak piš jen ty své dojmy,v tom ti rozhodně nikdo nebrání a nejméně já a nevyjadřuj se předem k tomu, co psali, píší a budou psát ostatní.
No ,snad to časem pochopíš, o co jsem tě požádala a přejde to . naděje umírá poslední
Opravdu netuším, proč bych ve svém příspěvku nemohla použít odkaz na druhé, kteří píší o stejné věci:co: . A to že bych se neměla vyjadřovat k tomu , co píší ostatní snad nemyslíš vážně??? Nemáš náhodou nějaký problém s vnímánéím reality??? Co tady asi dělají ostatní? Na diskuzním fóru? Pokud máš pocit, že musíš někoho zdupat, zkus nějaké puberťáky, na mě to zkoušet nemusíš....
Končím, máš zřejmě dojem, že o Správných věcech a správně pojatých příspěvcích" by měla rothodovat komise,pokud možno s tebou v předsednictvu, ně???
Není tady
evidentně si nerozumíme ... tak nic, nech to být ..... snad příště....
Žádný problém nemám a nikoho zadupávat nepotřebuji ... nejsem právě militantně naladěná. Nemáš důvod hned vyskakovat jako čertík z krabičky . Je vidět, že ti stále ještě ležím v žaludku, co? Pac a pusu
Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 10:11)
Natálko, držím ti pěsti, protože asi bude chvíli trvat než tvého muže přejde ta zamilovanost. U nás to přešlo v snad pouhé dopisování si, ale i to je na hraně, takže se obrň trpělivostí. Snaž se být příjemnou manželkou od které se prostě neodchází.
Není tady
Somaia napsal(a):
Myslím Som, že zuzi přehlédla nebo nepochopila to slůvko PŘEDEM...nevyjadřuj se PŘEDEM.
Není tady
zřejmě ano, možná mi nezbyde nic jiného než použít jednou názorného příkladu a reagovat stejně, když budu rychlejší než Zuzi
Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 12:29)
Se musíte furt všude hádat, krucinál?
Hlavně mi neříkejte, že se nehádáte, když vidím, že se hádáte. A ještě ke všemu trapně
Není tady
Klíííííd...no tak se třeba hádají, no.....a co?
ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken, samonasírací lidičky...( + podštívači), co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko
Upravil(a) Somaia (15. 10. 2008 14:04)
Somaia napsal(a):
ach jo... , tihle spasitelé, bojovníci za morální čistotu všech vláken, samonasírací lidičky...( + podštívači), co si přečtou poslední příspěvek a zběsile reagují, to je taky pošušňáníčko
Jestli myslíš mě (fakt teď nevím), tak "zběsile" reaguji proto, že sem jdu číst o Natalky "bojích", nikoliv o tom, jak se tady přesvědčujete, kdo co komu kdy a jak řek a jak to a tamto zrovna přesně myslel nebo nemyslel, prostě už mě to unavuje, je tady takovýchhle žabomyších b(l)itek až až. That´s all. Já vím, kdo mě nutí to číst, že jo. Ale můj čas je příliš drahý na opakované nachytávání se na vláknech na ty vaše bláboly. Je čistota a čistota.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Se musíte furt všude hádat, krucinál?
Hlavně mi neříkejte, že se nehádáte, když vidím, že se hádáte. A ještě ke všemu trapně
Trapny to je,a to proto ze se nekdo nechce 'neceho' vzdat. Proste to ber tak, ze lidi jsou lidi.
Proste se jen snazi poznavat sebe a to dost drsnou technikou.
Není tady