Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 20. 10. 2008 13:47

Somaia
Host

Re: som zúfalá

PavlaH napsal(a):

Tak bych řekla že tu máme dalšího "lavského" Anjika se v podstatě změnit nechce. Vždyt podle svého soudu je vtipná, milá a úžasná baba a pančelka. Jen ti ostaní jsou nějací divní. No co je na tom? big_smilebig_smile

něco jako : všichni okolo  jsou blázni, jen já jsem letadlo? lol lol ....

Upravil(a) Somaia (20. 10. 2008 13:48)

#102 20. 10. 2008 14:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: som zúfalá

Anjika napsal(a):

Ja som priateľská k tým ľuďom, ktorí sú dobrí ku mne. Ak je niekto arogantný, vrátim mu to podobným spôsobom alebo sa s ním jednoducho nebavím.

Ale nás si tu zavrhla všetkých sakumprásk bez rozlišovania. Ja osobne si radšej zahryznem do prstov na klávesnici, než by som ti ešte napísala. wink Nie sme hádam povinní furt trčať za PC a kontorlvoať, či Anjika niečo nenapísala. roll A okamžite zareagovať a napísať jej, čo chce počuť(čítať).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí