|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandorraa napsal(a):
BB napsal(a):
Pisateli, to jsi tedy jakási upgradeovaná odnož chlapa ...
Není, on jen strašně kecá
Rozdíl je jen v tom, že on si to ani tak nevybírá na fyzických nemocech, on skuhrá spíš v jiných situacích
No jo, ale až po tobě

Není tady
Jé..., nemocná...to jsem byla asi před třemi roky. Nějaká viróza. Teda jinak nic nepamatuju... Myslím teda nemoc, u které vás neudržej nohy. Pokud se dovleču do auta, tak jdu do práce....Ale zato, dostanu(teda dostala jsem) čajíčky, léky..vyvenčené vyprané psy do postele, dárečky, jen to musím trošlu zorganizovat....to je můj miláček bezradnej... např. "co si mám obléct??!!"
A pokud má nějakou těžkou chorobu (rýmu) on, tak já ho láskyplně uložím, udělám čajíček, ukidním, změříme teplůtku a můžu si jít v klidu po svým. A vím, že ráno zase vystřelí do práce a o víkendu na hřiště 
Je to krásné ne? Užít si svoji chřipénku obskakována svými nejbližšími...., ne??
Není tady
Mám se ráda a nenechávám se opečovávat svými blízkými, protože až bych se postavila na nohy musela bych likvidovat škody a uklízet až bych z toho znovu onemocněla
.
Není tady
aprill napsal(a):
Mám se ráda a nenechávám se opečovávat svými blízkými, protože až bych se postavila na nohy musela bych likvidovat škody a uklízet až bych z toho znovu onemocněla
.
Ale to si jen namlouváš. Naopak. Jen tak poznáš jak by domácnost měla skutečně vypadat a jak fungovat 
Není tady
No je pravda,že před pár lety jsem měla těžkou angnu a manžel mě vozil do nemocnice na injekce.To cosi doma dělali ani nevím jak a co,ale výsledek byl ten,že když jsem se trochu sesbírala a vylezla ze své nory,tak jsem měla pocit,že jsem určitě u někoho na návštěvě.
Není tady
Manžel se stará, jak nejlíp umí. Vaří čajíček, naklepává polštářek, peřinku a když na to přijde, tak klidně i uvaří, nebo vyžehlí. Ještě, že ho mám 
Není tady
když jsem byla malá a byla jsem nemocná, vždycky jsem dostala novou pohádkovou knížku
hrozně jsem se těšila
teď funguju, dokud nepadnu
nemocná nehrozí.
Není tady

Jé zrovna marodím..a manžel se ptá ,kdy půjdu do práce...Že by nestíhal??? 
já si nemůžu stěžovat ,,pokud je opravdu potřeba a mě je zle udělá cokoli..
Není tady
pajaja napsal(a):
Pomáhají vám?Nosí čajíčky,uklízí,dělají práci za vás?Mají starost jak vám je?Tím myslím,jestli za vámi přijdou a zeptají se ,jestli něco nepotřebujete?
Ano , starají se jestli něco nepotřebuji a upřímně, pokud Vám opravdu něco je tak to jestli je uklizeno a navařeno je mi v té chvíli "šumák".

Není tady