Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 1. 10. 2008 17:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak se o vás stará vaše rodina,když jste nemocné?

Pandorraa napsal(a):

BB napsal(a):

Pisateli, to jsi tedy jakási upgradeovaná odnož  chlapa ...

Není, on jen strašně kecá stoltroll
Rozdíl je jen v tom, že on si to ani tak nevybírá na fyzických nemocech, on skuhrá spíš v jiných situacích stolt

No jo, ale až po tobě  vissla vissla gloria

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 1. 10. 2008 18:39

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jé..., nemocná...to jsem byla asi před třemi roky. Nějaká viróza. Teda jinak nic nepamatuju... Myslím teda nemoc, u které vás neudržej nohy. Pokud se dovleču do auta, tak jdu do práce....Ale zato, dostanu(teda dostala jsem) čajíčky, léky..vyvenčené vyprané psy do postele, dárečky, jen to musím trošlu zorganizovat....to je můj miláček bezradnej... např. "co si mám obléct??!!"
A pokud má nějakou těžkou chorobu (rýmu) on, tak já ho láskyplně uložím, udělám čajíček, ukidním, změříme teplůtku a můžu si jít v klidu po svým. A vím, že ráno zase vystřelí do práce a o víkendu na hřiště smile
Je to krásné ne? Užít si svoji chřipénku obskakována svými nejbližšími...., ne??

Není tady

#53 1. 10. 2008 18:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Mám se ráda a nenechávám se opečovávat svými blízkými, protože až bych se postavila na nohy musela bych likvidovat škody a  uklízet až bych z toho znovu onemocněla dumbom .

Není tady

#54 1. 10. 2008 18:57

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Mám se ráda a nenechávám se opečovávat svými blízkými, protože až bych se postavila na nohy musela bych likvidovat škody a  uklízet až bych z toho znovu onemocněla dumbom .

Ale to si jen namlouváš. Naopak. Jen tak poznáš jak by domácnost měla skutečně vypadat a jak fungovat lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#55 1. 10. 2008 20:14

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

No je pravda,že před pár lety jsem měla těžkou angnu a manžel mě vozil do nemocnice na injekce.To cosi doma dělali ani nevím jak a co,ale výsledek byl ten,že když jsem se trochu sesbírala a vylezla ze své nory,tak jsem měla pocit,že jsem určitě u někoho na návštěvě.

Není tady

#56 1. 10. 2008 21:22

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Manžel se stará, jak nejlíp umí. Vaří čajíček, naklepává polštářek, peřinku a když na to přijde, tak klidně i uvaří, nebo vyžehlí. Ještě, že ho mám godlike

Není tady

#57 1. 10. 2008 21:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

když jsem byla malá a byla jsem nemocná, vždycky jsem dostala novou pohádkovou knížku smile hrozně jsem se těšila stolt teď funguju, dokud nepadnu big_smile nemocná nehrozí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 1. 10. 2008 21:59

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jé zrovna marodím..a manžel se ptá ,kdy půjdu do práce...Že by nestíhal??? godlike

já si nemůžu stěžovat ,,pokud je opravdu potřeba a mě je zle udělá cokoli..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#59 1. 10. 2008 22:44

Ona
♥♥♥----

pajaja napsal(a):

Pomáhají vám?Nosí čajíčky,uklízí,dělají práci za vás?Mají starost jak vám je?Tím myslím,jestli za vámi přijdou a zeptají se ,jestli něco nepotřebujete?sad

Ano , starají se jestli něco nepotřebuji a upřímně, pokud Vám opravdu něco je tak to jestli je uklizeno a navařeno  je mi v té chvíli "šumák".sovasovasova

Není tady

#60 1. 10. 2008 23:56

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Ona,když je mi blbě,tak je mi také fuk jestli je uklizeno,já mám stracch jestli nemají hlad a jestli už papali.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí