Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 1. 10. 2008 9:09

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak se o vás stará vaše rodina,když jste nemocné?

Damila napsal(a):

helena napsal(a):

nebreč, jsi přece chlap...
Ale když má chlap tu zmiňovanou rýmičku, zalehne a nechá se opečovávat. Já si můžu z titulu toho, že jsem ženská, zabrečet, ale být nemocná je pouhopouhý výmysl a umřít smím až poté, co mám doma hotovo, aby mě smuteční hosti nepomluvili... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Helen,
ale to si děláš sama. Resp. my ženy si to děláme samy. Já bych se mohla na smuteční hosty z vysoka vyprdnout, páč oni by ode mě ani nic jiného nečekali, kdož mě zná, ví, že pohřby nesnáším. smile
Když dělám i při nemoci (jakože kolem dětí dělám), je to z mého vlastního rozhodnutí.
Páč kdybych umřela, neumřou se mnou, někdo by se o něj postarat musel stejně. Všichni jsme svým způsobem nahraditelní.

tak marodit si můžu tak poslední 2 roky... to se stará o mě dcera smile
ale asi hodně dlouho nezapomenu na "ty jsi nevařila? co budu jíst?" od nyní už BM... nevstat a nenakoupit, neuvařit a neumejt nádobí - tak jsme umřeli hlady a ve špíně hmm

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#27 1. 10. 2008 9:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Už půl hodiny "odcházím" do práce, ale ještě musím:

Pisateli, Ty bys chtěl přivinout na hruď, pohladit , zabalit do peřinky, anebo se dokonce s některou Babinetkou vypotit???
(Teď jsem málem napsala "vyfotit"lol )

Tak Ti aspoň virtuálně posílám pohlazení.sjuk

Tys tak hodná, hned se mi ulevilo. Děkuji hjarta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#28 1. 10. 2008 9:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Romča napsal(a):

Neboj kořen se obnoví wink První pomoc poskytují na čísle 155 lol tak si vem telefon a někam si zavolej. stolt

Pisatel napsal(a):

Romča napsal(a):

Myslím že nějaký pátek ještě s mámi vydržíš, neboj.Máš tuhý kořen. lollol

No pokud nebude ta první pomoc ve smyslu okamžitého vypocení na cizím těle pak asi ano, kořen jsem někde pozapomněl či mě opustil hapčí lol

Hmmm tak ti tedy děkuji za pomoc. Zkusil jsem to, ozvaly se Olšany tongue
P.S. Už se vraťmě k tématu. Já už zlobit nebudu.

Upravil(a) Pisatel (1. 10. 2008 9:12)

Není tady

#29 1. 10. 2008 9:16

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Já se starám sama o sebe.
BM byl nemocný pořád, tak jsem kolem něj hopsala. Když jsem byla nemocná já, byla jsem podezřelá. Jednou jsme marodili oba a tchýně si vzala syna na víkend. Nakonec sama ulehla s horečkou a malý to chytl od ní, takže byl doma týden..

Já jsem při nemoci protivná, nechci ležet, tak musím pořád něco podnikat. Naštěstí jsem nemocná málokdy:)

Není tady

#30 1. 10. 2008 10:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

nemarodím, když na mě cosi leze nacpu se pseudoefedrinem a  kupodivu to zatím funguje, zato ted mám doma mužíka, umírá na rýmičku, děláme si z toho legraci ošetřuju ho jak nejlíp umím smile
navíc nesnášim nečinnost a ležení, takže i s horečkou musím něco dělat, dýl než dva dny mě neudržela v posteli ani borelioza dumbom

Upravil(a) xxxx (1. 10. 2008 10:09)

dum spiro spero

Není tady

#31 1. 10. 2008 10:55

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

pajaja napsal(a):

Pomáhají vám?Nosí čajíčky,uklízí,dělají práci za vás?Mají starost jak vám je?Tím myslím,jestli za vámi přijdou a zeptají se ,jestli něco nepotřebujete?sad

Uvaří čaj s medem a občas přihodí řečnickou otázku, jestli něco nepotřebuji ... taky mě čas od času oblažují radami, že mám jako ležet a nic nedělat ...  smile
A já su špatný pacient, páč když zmizej, tak obejdu celej byt a poklidím vše, co není podle mých představ. smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#32 1. 10. 2008 12:33

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Stalo se zatím jen jednou, že jsem stonala v přítomnosti muže. Když mě přivezl z nemocnice, velmi se hrnul k vaření a jeden (slovy jeden) oběd mi připravil. Do večera, natož do druhého dne, ho to přešlo. Prý "a co bych měl ZASE vymýšlet za jídlo?" Ale já netrvám na vyvařování, tak jsem si mazala chleby sama. Nádobí umyl na požádání, vysál na požádání a ten zbytek vydržel do mého zmátoření.
Ale pozor, ochotně mi předčítal z knížek i vícekrát denně. S horečkou nemůžu číst, skáčou mi písmenka.

Není tady

#33 1. 10. 2008 12:56

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

No nevím /a to říkám s plným vědomí a při řádném svědomí smile /, že se mnou si obě ženy při mém marodění asi užily.
Jednak marodím velice často, jednou za uherský rok a ještě musí být přetupný smile nějak se mě ty rýmy a chřipky či jak se to vše "běžné" vyhýbá. Ale když už se náhodou potkáme, tak mám na to jeden obrovský lék. POkud vládnu uvařím si velkou čínskou termosku tea, vrazím do ní asi tak 30 kostek cukru, 5 lžic medu, dva citrony, půl lirtu slivovice či vodky a s tím zalejzám do postele zavírám dveře a pouštím si Kleopatru. Bohužel nikdy jsem jí nedokoukal dál než k onomu slavnému procesí v Římě. Jakmile jsem dál vstávám a odcházím pracovat. Po dobu mého nemocenského spánku odmítám přijímat jakoukoli potravu krom víše zmíněného léku a jednou denně nějaké sušenky. S chutí s jídlem jsem zdráv. smile Rovněž tak nekomunikuji ono se to nedá pro můj spánek smile
Tak dámy kde je ono skuhrání o kterém se zmiňujete?

Není tady

#34 1. 10. 2008 13:31

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Doma,doma ho máme,schovaný a nikomu ho neukážem.

Není tady

#35 1. 10. 2008 13:41

BB
♥♥♥♥♥♥-

Pisateli, to jsi tedy jakási upgradeovaná odnož  chlapa .... my, co máme " normální " mužíky v původní verzi, víme o čem mluvíme .....

Rýma a bolení hlavy je skoro záležitost na přivolání "rychlé", a polovina reklam v televizi propaguje zrovna něco, co on by nutně potřeboval .... takové ty voltarény na bolavé nožičky a podobně ....  vissla  vissla

Pokud se stane a umřu já  ( asi 3x za 25 let) , tak první den se manža tváží chápavě a vstřícně, že on si  něco namaže na chleba , k večeru zkoumá můj stav otázkami : ... jakže to vidím se zítřkem  ....  s " meziřádkovým" významem, budu - li schopna vyrobit nějaké jídlo  a doufá, že  se pochlapím a  vyrobím .....  dumbom

Jinak jsem na tom stejně, jak pajaja ...  uf uf, musím přehodnotit přístup a začít požadovat větší péči .........

BB

Není tady

#36 1. 10. 2008 13:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Byla jsem vdaná 20 let, za tu dobu si pamatuji dvě hnusné chřipajzny ke konci manželství. První tři dny jsem ležela v horečkách a takřka jsem nevěděla o světě. Přiznávám, že by mě v ložnici nechali skoro umřít, děti i manžel. Taky se pamatuju na ten nechápavý pohled "co ti je? vstaň a choď, buď zase jako dřív".
Naštěstí nemarodím nijak často.

Není tady

#37 1. 10. 2008 14:18

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Tak si tak čtu na netu,,Před rýmou ochrání jogurt i uherský salám,,.????????

Není tady

#38 1. 10. 2008 14:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já bych to nekombinoval...

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#39 1. 10. 2008 14:35

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Já bych to nekombinoval...

proč né? já klidně lol mě to nic nedělá

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#40 1. 10. 2008 14:38

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Tak běžim do krámu,chlapi maj rýmu.Jenže jak dostanu do vegetariána ten uherák?

Není tady

#41 1. 10. 2008 14:40

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

pajaja napsal(a):

no tak mu dej jogurt a uherák si dej ty jako prevenci wink

Není tady

#42 1. 10. 2008 14:41

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

pajaja napsal(a):

kombinace není nutná wink
vegoš ať baští jogurt a vy ostatní si dejte uheráček smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#43 1. 10. 2008 14:56

majkafa
Host

Jak se o vás stará má rodina, když jsem nemocná? Nijak. Jsem sama, musím se o sebe sama postarat, neboť já jsem svoje rodina. smile
Kolem a kolem se teda o sebe starám tak, jak mi má nemoc dovolí, abych neumřela hlady atd. Naštěstí nejsem moc často nemocná.
Má rodina je na Slovensku, v denním dosahu nemám žádnou rodinu.
Ale myslím, kdyby bylo nejhůř, postaraly by se děti a má rodina na Slovensku, ale to jen opravdu kdyby bylo nejhůř. Ostatně mi to už jednou - před 2 lety, potvrdili. Díky.

Upravil(a) majkafa (1. 10. 2008 15:03)

#44 1. 10. 2008 15:36

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Když jsem před rokem měla chřipku, tak mi manžel vařil čaj. A pořád se mě ptal jestli něco nepotřebuji. ¨
A i když to sem nepatří moc mi pomáhá s Matýskem. Je to příkladný táta.

Není tady

#45 1. 10. 2008 16:17

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Můj drahý Pisateli, odpovídám lol lol lol to je to, co na to říkám lol lol jsem se opravdu zasmála. Škoda, že u toho není videozáznam jak se rozhořčuješ nad tou nespravedlností big_smile Taková se mi moc líbí.vissla
PS: nechceš utřít nosánek? big_smile a uvařit čajíček s troškou rumu? big_smile

Jinak zírám tady, jak jsou někteří chlapi nesamostatní co se týče vaření. Ten můj se to naučil, když jsem s dcerou byla v nemocnici a on zůstal doma se synem. K rodičům se odmítl nastěhovat, že by byl pod kontrolou. Tak si vypůjčil hospodské receptury a podle nich se naučil vařit. A vaří rád (občas) a dobře.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#46 1. 10. 2008 16:25

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak zírám jak zoufale nesamostatní chlapi dokážou být, ale nicméně...kdo je tak rozmazlil ? No kdo ?

Není tady

#47 1. 10. 2008 16:26

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

pajaja napsal(a):

Pomáhají vám?Nosí čajíčky,uklízí,dělají práci za vás?Mají starost jak vám je?Tím myslím,jestli za vámi přijdou a zeptají se ,jestli něco nepotřebujete?sad

Nijak, myslim, ze je to dost otravuje. Ale je fakt, ze kdyz jsem mela zlucnikovy zachvat , kdy jsem se svijela v krecich na zemi , tak za mne vyvencili psy.

Není tady

#48 1. 10. 2008 16:56

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Kdo je to naučil?Dvacet let jsem se snažila a výsledek nula.Asi jsem nebyla dost důrazná,navíc manžel moji výchovu schazoval slovy,,Nech je chvíli bejt,pořád něco chceš,pořááád se ti něco nelíbí,,nebo jim dovolil co já ne.Také jsem byla nedůsledná,než někomu něco desetkrát opakovat dokola,šla jsem to udělat sama.Tak napůl si za to můžu sama.Teď abych si sypala popel na hlavu.

Není tady

#49 1. 10. 2008 17:00

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

pajaja napsal(a):

Kdo je to naučil?Dvacet let jsem se snažila a výsledek nula.Asi jsem nebyla dost důrazná,navíc manžel moji výchovu schazoval slovy,,Nech je chvíli bejt,pořád něco chceš,pořááád se ti něco nelíbí,,nebo jim dovolil co já ne.Také jsem byla nedůsledná,než někomu něco desetkrát opakovat dokola,šla jsem to udělat sama.Tak napůl si za to můžu sama.Teď abych si sypala popel na hlavu.

U nas temer stejny model, akorat , ze dneska uz mi je to jedno a asi by mi vadilo , kdyby neco chteli delat . Uz jsem si zvykla a vyhovuje mi to.

Není tady

#50 1. 10. 2008 17:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

BB napsal(a):

Pisateli, to jsi tedy jakási upgradeovaná odnož  chlapa ...

Není, on jen strašně kecá stoltroll
Rozdíl je jen v tom, že on si to ani tak nevybírá na fyzických nemocech, on skuhrá spíš v jiných situacích stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí