|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Každý člověk má svého anděla strážného. Mnozí dospělí lidé na ně už nevěří, protože je nevidí. Děti na ně věří, a proto je vidí. Učme se od dětí a najdeme krásnější a radostnější svět okolo sebe. Bude jednodušší, plný lásky, radosti, naděje a Svetla.

Není tady
ja verim na anjelov straznych a myslim, ze obcas ich je naozaj aj vidno...
Není tady
Také si myslím,že má každý svého strážného anděla.Myslím si,že jeden byl u mého manžela,který před vánocema upadl na hlavu tak nešťastně,že má prasklou lebku a krvácení do mozku.Primář mu říkal,že takové zranění přežije deset lidí ze sta už z toho důvodu,že šel na vyšetření až po třech dnech,které strávil v bolestech.Byl v nemocnici týden,pak šel na reverz domů.Samozřejmě proti mé vůli,měla jsem o něho šílený strach,ale on si prostě nic vážného nepřipouštěl.Naštěstí dnes je celkem v pořádku.Zrovna dnes šel opět na rentgeny,ale je mu o hodně lépe.No řekněte sami,nestál u něj anděl strážný?
Není tady
Stojí VŽDY a pri KAŽDOM...
Není tady
Jistě že jsou.A někdy dokáží i zavolat pomoc jiného člověka,když na to nestačí.Také jednoho mám.Jmenuje se Oro.
Není tady
Chci taky mit andilka, a jestli uz ho mam tak ho poznat. Jak na to? A nejsou nahodou andele vsichni lidi kolem, jen maji ruzne podoby ???
Hanit,
on se Ti někdy připomene. Nemusíš ho zrovinka vidět, ale cítit ho budeš určitě. A neboj, svého andílka určitě máš.
Není tady

U sebe nosím Metatrona.Gabriel,Uriel,Rafael,Michal,máme je doma.Snad se mi "neztratí",když jsem je prozradila.

Není tady
velakrát som pocítila jeho pomoc, ked už všetko zlyhalo
Není tady