3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dagi to ne.....mistr to by se tu mělo říkat jiným....ale moc děkuji...potěilo mě to
Není tady
fool je to pravda, má dílka čím dál tím hezčí, a se naučí jetě jiná tajemství gimpu, tak z tebe ten mistr váně bude
já dneska ukázala známému těch pár měsíců co mám a moc se mu to líbí, tak mi zadal, a udělám 3 kalendáře s koníkama, kadý jiný, jsem teda zvědavá, kdy je udělám, asi po nocích
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Dagi to ne.....mistr to by se tu mělo říkat jiným....ale moc děkuji...potěilo mě to
Fool... taky si myslím, e Dagi není s tím mistrem daleko od pravdy.... tvoje poslední dílka jsou jasným důkazem.... fakt moc krásný
.... jinak jestli nechtěl mana kojení na plochu na PC v práci .... tak to se ani nedivím to by se mu tam dveře netrhly
Není tady
Jo jo Fool, já si to taky myslím
Já vím, es to nemyslela patně, taky jsem zvaovala, jestli to není takový nevhodný sem a je fakt, e je to tady barevné a veselé, tak se to sem nehodilo, to akorát to pozadí mě prostě nedalo a musela jsem to pouít...
Já mám zase za úkol udělat PF naim a s tou naí taky nejsem stále spokojená a chtěla bych u konečně zkusit něco jak máte vy....tak se inspiruju a hledám a hledám, co by se mi k tomu líbilo.
Není tady
dagi napsal(a):
EvaR napsal(a):
dagi napsal(a):
holky, které pracujete v gimpu - jak tvoříte formát fotky 10x15? v předvolbách to není a kdy to zadám ručně, tak mi to ze 100x150mm skočí na 99,84x149,93
. je to tak ok? kdybych něco nechávala vyvolat, tak a tam třeba nehybí kus okraje..
Dagi, já myslím, e to je ok
já dělám v rozměrech 13 x 18 (dostala jsem album těchto rozměrů, tak jsem ho pojala jako takové scrapbookové album) a taky mi to vdycky trochu uskočí..... a pár fotek jsem si u nechala vytisknout a je tam vechno .... jetě zadávám 299dpi pro lepí kvalitu tisku.....
evi, díky
. asi jsem trouba, ale kde zadává to dpi?
jinak říkala jsem si, e moná zůstanu u toho formátu A4, ono to vechno tak krásně vynikne.
Dagi to rozliení Dpi se zadává hned pod tím jak zadává tu velikost obrázku..... take soubor... nový..... rozklikne + pokročilé volby a tam je rozliení XY.... jinak má pravdu na té A4 je to vechno lépe vidět, ale zas to skladování , to bude mít při své produkci za chvíli novou knihovnu
Není tady
Fool - nádherný
u nás nikdo neví, e tu s vámi vykecávám a vykráluju fotky. Jenom kluci, a ty to zas tolik nezajímá, aby to vykládali babičkám. Manel to taky neví, proč pořád koukám do pc. Jak já jsem zvědavá, a uvidí na vánoce kalendář,
Není tady
Tutulko teď ty noičky jsem gumovala a ten březen taky...tam by to lo těko vyříznout kolem toho rámečku kdy je z větviček....to bych si dala
Tutule napsal(a):
Fool, já stejně dodneka nechápu ten výřez napůl...můe mi nějak polopatě napsat postup? Děkuju moc
Není tady
Evi - to je nádhera.
Já pořád přemýlím, jak změnit březen - narozeninový měsíc, pořád se mi nezdá. Jdu ehlit, zatím pa pa asi u v novém domečku
Není tady
No vidí, to by mě nenapadlo, je to parádní
Teď jsem se nasmála, ptám se manela, v jakém formátu mám ty fotky dělat a on mi na to takovým odborným tónem řekl v pédéefku , říkám a ví vůbec co to je? Prý ne, ale občas mu to chodí v mejlu
Není tady
dusička napsal(a):
Evi - to je nádhera.
Já pořád přemýlím, jak změnit březen - narozeninový měsíc, pořád se mi nezdá. Jdu ehlit, zatím pa pa asi u v novém domečku
Dusi nic neměň, má to vechno moc krásný!!!!!!
Není tady
Co takhle rijen
Upravil(a) sillwan (16. 10. 2008 21:05)
Není tady
Tutule napsal(a):
No vidí, to by mě nenapadlo, je to parádní
Teď jsem se nasmála, ptám se manela, v jakém formátu mám ty fotky dělat a on mi na to takovým odborným tónem řekl v pédéefku, říkám a ví vůbec co to je? Prý ne, ale občas mu to chodí v mejlu
Není tady
září
Holky fakt to máte krásný a se sem stydím něco dát .
Není tady
Teda holky, vy jste ale ukecané Člověk tady pár hodinek není a u abych la dělat dalí chlíveček
Předně ale jetě tady musím moc moc moc moc moc pochválit vechny dílka, je to nádhera za nádherou, a vechny se tak neuvěřitelně lepíte, a se tají dech.
Někdo se mě tady ptal (tuím e Tutulka) na ty drobné kvítečka, co mám na ločku, jestli si nepamatuju, kde jsem je vzala. Tak tady musím bohuel zklamat, tohle je toti z kupovaného kitu, take to nestáhne, ale určitě jsou na netu nějaké podobné jako frebíčko
A jdu na tu trojku
Není tady
Holky, tak jsem nám zaloila třetí chatík v pořadí, take up up sem http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 3#p1601363 , u tam na vás čekám a vzhůru do dalí tisícovky. Tady tohle vlákno uzavírám, nadále vak zůstane zhruba 14 dní ke čtení .
Bylo to tady super a věřím, e v dalím bude jetě líp
Není tady