29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dagi to ne.....mistr to by se tu mělo říkat jiným....ale moc děkuji...potěšilo mě to
Není tady
fool je to pravda, máš dílka čím dál tím hezčí, až se naučíš ještě jiná tajemství gimpu, tak z tebe ten mistr vážně bude
já dneska ukázala známému těch pár měsíců co mám a moc se mu to líbí, tak mi zadal, ať udělám 3 kalendáře s koníkama, každý jiný, jsem teda zvědavá, kdy je udělám, asi po nocích
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Dagi to ne.....mistr to by se tu mělo říkat jiným....ale moc děkuji...potěšilo mě to
Fool... taky si myslím, že Dagi není s tím mistrem daleko od pravdy.... tvoje poslední dílka jsou jasným důkazem.... fakt moc krásný
.... jinak jestli nechtěl manža kojení na plochu na PC v práci .... tak to se ani nedivím to by se mu tam dveře netrhly
Není tady
Jo jo Fool, já si to taky myslím
Já vím, žes to nemyslela špatně, taky jsem zvažovala, jestli to není takový nevhodný sem a je fakt, že je to tady barevné a veselé, tak se to sem nehodilo, to akorát to pozadí mě prostě nedalo a musela jsem to použít...
Já mám zase za úkol udělat PF našim a s tou naší taky nejsem stále spokojená a chtěla bych už konečně zkusit něco jak máte vy....tak se inspiruju a hledám a hledám, co by se mi k tomu líbilo.
Není tady
dagi napsal(a):
EvaR napsal(a):
dagi napsal(a):
holky, které pracujete v gimpu - jak tvoříte formát fotky 10x15? v předvolbách to není a když to zadám ručně, tak mi to ze 100x150mm skočí na 99,84x149,93
. je to tak ok? kdybych něco nechávala vyvolat, tak ať tam třeba nehybí kus okraje..
Dagi, já myslím, že to je ok
já dělám v rozměrech 13 x 18 (dostala jsem album těchto rozměrů, tak jsem ho pojala jako takové scrapbookové album) a taky mi to vždycky trochu uskočí..... a pár fotek jsem si už nechala vytisknout a je tam všechno .... ještě zadávám 299dpi pro lepší kvalitu tisku.....
evi, díky
. asi jsem trouba, ale kde zadáváš to dpi?
jinak říkala jsem si, že možná zůstanu u toho formátu A4, ono to všechno tak krásně vynikne.
Dagi to rozlišení Dpi se zadává hned pod tím jak zadáváš tu velikost obrázku..... takže soubor... nový..... rozklikneš + pokročilé volby a tam je rozlišení XY.... jinak máš pravdu na té A4 je to všechno lépe vidět, ale zas to skladování , to budeš mít při své produkci za chvíli novou knihovnu
Není tady
Fool - nádherný
u nás nikdo neví, že tu s vámi vykecávám a vykrášluju fotky. Jenom kluci, a ty to zas tolik nezajímá, aby to vykládali babičkám. Manžel to taky neví, proč pořád koukám do pc. Jak já jsem zvědavá, až uvidí na vánoce kalendář,
Není tady
Tutulko teď ty nožičky jsem gumovala a ten březen taky...tam by to šlo těžko vyříznout kolem toho rámečku když je z větviček....to bych si dala
Tutule napsal(a):
Fool, já stejně dodneška nechápu ten výřez napůl...můžeš mi nějak polopatě napsat postup? Děkuju moc
Není tady
Evi - to je nádhera.
Já pořád přemýšlím, jak změnit březen - narozeninový měsíc, pořád se mi nezdá. Jdu žehlit, zatím pa pa asi už v novém domečku
Není tady
No vidíš, to by mě nenapadlo, je to parádní
Teď jsem se nasmála, ptám se manžela, v jakém formátu mám ty fotky dělat a on mi na to takovým odborným tónem řekl v pédéefku , říkám a víš vůbec co to je? Prý ne, ale občas mu to chodí v mejlu
Není tady
dusička napsal(a):
Evi - to je nádhera.
Já pořád přemýšlím, jak změnit březen - narozeninový měsíc, pořád se mi nezdá. Jdu žehlit, zatím pa pa asi už v novém domečku
Dusi nic neměň, máš to všechno moc krásný!!!!!!
Není tady
Co takhle rijen
Upravil(a) sillwan (16. 10. 2008 21:05)
Není tady
Tutule napsal(a):
No vidíš, to by mě nenapadlo, je to parádní
Teď jsem se nasmála, ptám se manžela, v jakém formátu mám ty fotky dělat a on mi na to takovým odborným tónem řekl v pédéefku, říkám a víš vůbec co to je? Prý ne, ale občas mu to chodí v mejlu
Není tady
září
Holky fakt to máte krásný až se sem stydím něco dát .
Není tady
Teda holky, vy jste ale ukecané Člověk tady pár hodinek není a už abych šla dělat další chlíveček
Předně ale ještě tady musím moc moc moc moc moc pochválit všechny dílka, je to nádhera za nádherou, a všechny se tak neuvěřitelně lepšíte, až se tají dech.
Někdo se mě tady ptal (tuším že Tutulka) na ty drobné kvítečka, co mám na ločku, jestli si nepamatuju, kde jsem je vzala. Tak tady musím bohužel zklamat, tohle je totiž z kupovaného kitu, takže to nestáhneš, ale určitě jsou na netu nějaké podobné jako frebíčko
A jdu na tu trojku
Není tady
Holky, tak jsem nám založila třetí chatík v pořadí, takže šup šup sem http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 3#p1601363 , už tam na vás čekám a vzhůru do další tisícovky. Tady tohle vlákno uzavírám, nadále však zůstane zhruba 14 dní ke čtení .
Bylo to tady super a věřím, že v dalším bude ještě líp
Není tady