|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Fool,
klikni pravým tlačítkem myši na fotku -> pak dej VLASTNOSTI -> okopíruj adresu URL a pak to sem dej mezi ty závorky....
jinak už fakt nevím 
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Dusi nemám já fakt nevím jak
stáhni si ten zoner10, jak jsem dala odkaz, tam uděláš ořez, nejdřív si musíš v tom prográmku zkopírovat tu fotku, aby ti zůstalo i ve větším formátu v pc.
Není tady

no konečně.................omlouvám se za tu velikost....................
na kolik to mám zmenšit prosím
Není tady
fool tady uplně stačí 600 ten druhý rozměr nevím, se ti tam asi automaticky objeví sám.
Není tady
Fool - vidíš - šikulka 
Není tady
Jsem vyslala kluka ven na hodinku s Marky, že budu vysávat, a vysedávám tady s vámi. Tak letím, za chvilku budou zpátky.
Není tady

ještě jednou 

zkouška mikrofonu 

Upravil(a) Fool-pick (1. 10. 2008 15:29)
Není tady

teda holky ale že to dalo práce....se vám o mě bude dnes zdát 

Novi já tam vážně nikde nemůžu najít tu adresu url....na počítači v ložnici to mám,ale tady na notebooku to prostě nemám...nemůže to být vistama????
Není tady

no já si to v gimpu taky dávám na A4,ale sem mi to pak dát nejde
musím to zmenšit v zoneru jak mi poradila Dušička 
Není tady

Tutule napsal(a):
Holky já koukám, jak se tady rodí mrňavý holčičky, Dusi Markétka taky, Fool, Kristinka měla 2410 a 46cm
Dami byl teda obr oproti vám 
měl 2820/47 
Není tady
Fool-pick napsal(a):
no já si to v gimpu taky dávám na A4,ale sem mi to pak dát nejde
musím to zmenšit v zoneru jak mi poradila Dušička
Já si to pak vkládám na stránky webgarden a nic zmenšovat nemusím.
Není tady
Novia napsal(a):
Tutule napsal(a):
Holky já koukám, jak se tady rodí mrňavý holčičky, Dusi Markétka taky, Fool, Kristinka měla 2410 a 46cm
Dami byl teda obr oproti vám
![]()
měl 2820/47
No úplný king-kong
, to Filípek od Dagi měl taky skoro 3 kila, kluk jako buk
, to jsme se sešly partička teda 
Není tady

kdo je teda tady "největší" ???
je tady někdo kdo měl NAD 3 kg ?? 
Není tady

to nemůžu sloužit, mám něco nastahovaný,ale nevím odkud, mám to už dlouho a jinak nemám ještě ani leden 
zkus na tom kubivet a hodně i dozadu, něco tam určo bude 
Není tady

Není tady