29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jinak vzdávám holt všem,co se podílí na nástěnce
Upravil(a) Novia (30. 9. 2008 22:21)
Není tady
Novio, díky, už mám u té nástěnky v sobě druhé kafe, no to bude noc
Není tady
jé mě to sežralo příspěvek
všechny jsem zdravila
Andrej, ty děláš ve phot. i gimpu?
tady dnešní malej výtvor,ale ta absence je znát
Není tady
Novio, v GIMPu nedělám, dělám ve Photoshopu a pak spoustě dalších programů, ale Photoshop je ten hlavní.
Fotečka náhodou suprová, a hlavně, je úplně první v tomhle druhém chatu
Není tady
Andrej,
tak všestranná jo?
a v čem ještě děláš? nebo se tě zeptám takhle, co je pro blbce ??? Já dělám ve photofiltru,ale taky tam neumím vše, něco v gimpu,tak bych šla i do něčeho jinýho ještě, něco ještě víc pro blbce spíš není čas se něco moc učit
a děkuju
Není tady
Novia napsal(a):
Andrej,
tak všestranná jo?
a v čem ještě děláš? nebo se tě zeptám takhle, co je pro blbce ??? Já dělám ve photofiltru,ale taky tam neumím vše, něco v gimpu,tak bych šla i do něčeho jinýho ještě, něco ještě víc pro blbcespíš není čas se něco moc učit
a děkuju
no nevím, jestli všestranná, manžel by možná řekl všehoschopná
Hele, a co ta otázka, co že je pro blbce? Tady mezi náma žádné takové nejsou, my jsme všechny hrozně ŠIKOVNÉ !!!! No a jinak, co mám za programy, tak již zmiňovaný Photoshop, pak Photofiltr, novější Photofiltr Studio, pak Corel, Zoner, Corel Paint Shop Pro Photo, teď zkouším Lightroom, a pak jsem vyzkoušela mnoho programů, co jsem si postahovala na zkoušku z netu, už si ani nepamatuju názvy, bylo jich fakt hodně. Noo, ale ze všeho toho dávám jednoznačně na první místo Photoshop, nad něj není
A k tomu učení, pokuď už se jedná o náročnější grafické programy, tak tam to holt bez učení nejde, člověk si to musí ošahat a zjistit, co mu vyhovuje nejvíce.
A neděkuj...nemáš zač
Není tady
no já si momentálně jako blbec přijdu to nepatřilo na nikoho jinýho
ale asi je tzo fakt tím časem
já tomuhle propadla před 2 rokama, to jsem seděla i celou noc u PC, manžel byl v kosovu,tak mě nikdo neříkal,že jsem "nemocná"
a ten photoshop je ale placenej že? to si nikde nestáhnu
já zkoušela taky kde co, umím docela v tom photofiltru, ale taky žádná sláva, něco dělám v gimpu,ale ten mi tak moc nevyhovuje,tak hledám něco přímo pro mě tak abych do důchodu něco našla že
Není tady
já vím, že jsi toho blbce myslela jako na sebe, a ne na nikoho jiného, právě proto jsem se snažila ti to vyvrátit, že to není pravda
Jééé, tak ty děláš v Photofiltru, tak to vím, kam můžu chodit do učení, já ho mám, něco v něm umím, ale fakt asi jen ty základy, no využívám tam hlavně ty masky.
GIMp jsem měla stáhnutý, ale nemůžu si pomoct, ale nevyhovoval mi,tak jsem ho raději smazala. Photoshop je bohužel placený (a to dosti draze), je to už opravdu profesionální program, ale já na něj prostě nedám dopustit. Když tak si zkus stáhnout zkušební verzi, tak je tak na měsíc, a uvidíš
Jinak souhlas, že je to požírač času, ale mě to tak hrozně moooc baví. No co, dětičky chodí čisté, oblečené, najezené....tak to se mnou ještě není tak zlé Jinak manžel samozřejmě pindy o mé závilosti má, jako každý chlap
Není tady
Jooo, ještě jsem zapoměla, děláš v klasickém Photofiltru, a nebo už v novějším Photofiltre Studiu? To už má v sobě totiž taky vrstvvy, takže už se dá celkem dobře použít na scrapy
Není tady
no ten starej , teď jsem přišla na to,že už je jinej, tak ho jdu najít a stáhnout... v tom starým nešlo všechno co jsem chtěla a tak jak bych potřebovala....
Není tady
Andrejko pomoc poraď jak dávat příspěvky?Jakto že se mi to vložilo někam nahoru?Já to tady vůbec nechápu.
Není tady
Ahooooj čarodějko, aneb Haničko, to jsem ráda, že jsi k nám přišla My jsme tady super partička a vše tě naučíme, neboj.
Není tady
čarodějka napsal(a):
Andrejko pomoc poraď jak dávat příspěvky?Jakto že se mi to vložilo někam nahoru?Já to tady vůbec nechápu.
Haničko, není to složité, neboj, to časem vše zvládneš. Pokud se ti příspěvěk, co píšeš objeví nahoře, a chceš to klasicky, aby se to řadilo za sebou, tak si to musíš změnit v nastavení. Nahoře v té modré liště je kolonka NASTAVENÍ, na tu klikneš, pak dáš ZOBRAZENÍ, a tam si zatrhneš, jak chceš, aby se to zobrazovalo. Zkus, pokud nepůjde, tak na to mrknu, můžu to předělat i já jako moderátor.
Není tady
Vítám mezi nás Haničku
Jo Andrejku tu my nemít...... ale všichni jsou tu naprostý zlatíčka
Není tady
Tak první pokus gumování,dělala jsem to hodně rychle,takže je to nedokonalý,ale aspoň už vím jak na to......
Upravil(a) Fool-pick (1. 10. 2008 11:22)
Není tady
Holky já furt nevím jak to sem mám vložit....dělám to v ImageShack...teda ani nevím jakou velikost mám dát,tak tam nějakou dám,ale jak to pak hodit sem???????
Není tady
Fool chybí ti tam ty závorky..musíš dát [img]mezi tohle adresu fotky[/img] a hlavně to musíš mít někde na netu..já si to ukládám na rajče
Upravil(a) Lucka 1 (1. 10. 2008 11:27)
Není tady
A já ti to zpravila, máš to tady
A upřímně, máš to fakt nádherný
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Vítám mezi nás Haničku
Jo Andrejku tu my nemít...... ale všichni jsou tu naprostý zlatíčka
Jéééé, já se budu červenat
Není tady