29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vypadá to, jako vypelichanej kamzík bělák...
Není tady
...a ba ne! Nahur modrý je to ...(Pseudois nayaur)
Není tady
Tady Macku, tadýýýýýýýýýýýý...!
Není tady
no buď je tá Macinda už nadobro přisleplá, nebo zapomněla, co to sem dala, nebo ti to dělá naschvál
Není tady
Jasně, že naschvál! Jako bys ji neznala...c.u nohatou... Závidí figuru!
Není tady
Hellga Omlouvám se, já tam vlezla někdy o víkendu z cizího počítače prohlídla si, že to Hellga uhodla, ale už jsem zapomněla, že až budu na svém, že jí mám přiklepnout goldňáka... NO, tak si aspoň počkala, ne?
Není tady
Výmluvy, výmluvy ... se bojíš, aby ti něco Hellguše neuřkla, co?
Není tady
Kulíš, škoda kejklí, Macek už má všechno uřklý, aspoň dvakrát... a furt je to prd platný...
Není tady
Není tady
čínská trumpetka .... Aulostomus chinensis
Není tady
Není tady
...a copak je tohle za chlupáčka?
Není tady
Stepník moravský
surikata -
Ty hadice! Taky mě mohlo napadnout, že s novinkou nepochodím!
Není tady
Jé to bych uhodla i já ... jakmile o něm psali, hledala jsem, jak vypadá další nebezpečný tvor v mém rodném kraji ... byl nalezen dokonce aj na sever od nás, to znamená ... že se vyskytuje aj tu
Není tady
Kulíš, taky hned, jak o něm psali, jsem si na tebe vzpoměla...
Není tady
Není tady
Nevím, co to je, ale kdybys dala jen ty průhledný uši na rostliny, tak by se aj Loco zbláznila a hledala a hledala......
Není tady
No, jestli ale nezačnete hádat, tak zapomenu, co to vlastně bylo
Není tady
Včera jsem tomu ušounovi věnovala asi 15 minut a pak mne naprdnul, protože je to jasná fotomontáž... Úplně stejnýho jsem našla, ale neměl ty plachťáky. Pak jsem našla zase úplně stejnýho, ale neměl ten chobot místo nosu. Když měl chobot, neměl plachty, když měl plachty a chobot tak to byl akorát slon...
Není tady
...ten je klášnej.... bandikut králíkovitý... ten by si pohrál s naším psem, mají podobný ušiska...
Není tady
Ha baba jedna, vytáhla další encyklopedii ze sklepa a už zase všechno ví.... A není to sprostá nadávka "bandikut"?
Není tady
No koukám, že on si chudák nevybere "vakojezevec ušatý" to je taky děsný....
Není tady
AlixaZS napsal(a):
...ten je klášnej.... bandikut králíkovitý... ten by si pohrál s naším psem, mají podobný ušiska...
jojó
Depa montáž, copa já bysem dávala nějakó montáž?
Není tady
Kulíš, ty a montáž? ...klidně!
Není tady