29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ba, dokonce víc, než jsem sama chtěla... Omlouvám se, je to scolopendra, ale zrovna tahle je daleko víc známá pod zcela jiným názvem. Něco centipede.....
Takže uznám buď celé centipede nebo celé scolopendra.....
Není tady
Mám jí, mám jí...carára.... Scolopendra subspinipes...
Bydlí to ve Vietnamu, je to škaredější než já a tím pádem je to nechutný hemženec!
Macku, to mě děláš schválně, protože víš, že jak to má víc jak čtyři nohy, tak se vosejpám...
Upravil(a) Hellga (4. 6. 2009 18:51)
Není tady
a za vosejpání....
Scolopendra subspinipes nebo Vietnamese centipede
Není tady
Není tady
A tam patří čísla nebo to co to je za směs? Páč ten první šimpán nelze ani poslepu zaměnit s těma dalšíma dvouma potvorama....
Není tady
Nené, všechno jsem našla pod tím samým názvem
Není tady
No jo, tak to popisoval nějak blbec... páč to první je jasnej šimpán a rozhodně podle stavby těla, hustoty a typu srsti, tvaru hlavy a hlavně uší to nemůže být žádnej makak, kočkodan a jiná podobná potvora jakou jsou ty 2+3.
Ta pravá fotka je podobná makakům z Afenbergu, kde je taková rezervace či jak to napsat a tam se volně "pasou" desítky ba stovky samic, samců, malých opiček a čekají, až jim turisti nastrčí dlaň s nesoleným popkornem, kterého jsou tam u vchodu plné pytle a kterým se mají krmit. Ale mají světlejší obličej.
A to třetí, to je takovej nafoukanej a navoněnej frajer s černým gesichtem a taky jsem zatím nenašla jeho komnatu. Ale řekněme by to mohl být teda extra vyvedenej kousek od těch dvou vpravo, ale s šimpáánem to křížit fakt nejde....
Není tady
A stejně by to mohl být nějaký jinak zbarvený druh makaka magoka.... , potom, co jsem jich viděla asi naráz asi 350, už mi je připomíná skoro každá opice....
Není tady
Všechny tři mají být údajně nově objeveným druhem opice ... dokonce tím samým ... tak ti nevím, Kadle
Není tady
No tak to v tom případě jo...
1. vopice po fernetu
2. vopice po whisky
3. vopice po tequile
Jinak:
1. šimpán- jelikož má zakloněnou hlavu, tak není přesně vidět jakej, ale takovéhle skoro lidské ucho, má zkrátka jen šimpááán...
2. Macaca munzala - makak arunachálský
3. Rungwecebus kipunji - mangabej kipundži (ale ta fotka je divná, vypadá to, že mu někdo usek ocas... a hlavně je pro něj typické, že má na hlavě číro a tenhle byl čerstvě u holiče....)
No uvidíme, co na to chodící encyklopedie.... Ale já to vidím takhle....
Není tady
Taky bych se přikláněla ke kipundžimu(3),ten ocas vypadá,že má svisle podél těla
Není tady
I ta dvojka sedí na munzalu
Není tady
No, Mací ... voni všechny tři vydávají za makaka macaa munzalu alias arunachalského makaka, kterýžto byl vědci objeven až v roce 2004 v indické oblasti Arunachal Praduše, přestože pro místní domorodce to byl starý známý lupič, který útočí na jejich plodinami osázená pole, podle čehož s ním taky zacházejí. Zajímavá je oblast jeho výskytu - 1 600 až 3 500 m.n.m., tzn. že si žije na dost vysoké noze - z opic nejvýše.
Není tady
Kulíši, Kulíši...furt tě říkám nevěř Gůglovi a furt je to prd platný...! ...to první je docela obyčejnej šimpanz, to druhý je Macaca munzala a to třetí je Macaca maura... Ty jseš ďábej..!
Není tady
Ale zasejc jste si po dlouhý době pěkně zahádaly, no ni?
Není tady
Tak vám sem, ženy a Oto, zkusím dát jednu zelenou bééérušku ánfas a z profilu...
Určo ji poznáte okamžitě a střelhbitě!