29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Matysku, já jsem po rozchodu 3/4 roku a jsem v pohodě do té doby, dokud nesedím doma sama a když je k tomu hnusně, tak to na mě občas sedne. Takže musím pořád něco dělat.. Ale už si samotu dokážu i užít, hlavně kvůli lidem, které mám kolem sebe. Momentálně se snažím vymyslet si nějakou novou aktivitu, která by mě vytrhla ze stereotypu, ale nic mě nenapadá.. Chodím pravidelně cvičit, na AJ, ale chce to něco nového. Kdyby měl někdo inspiraci, dejte vědět. :-) Každopádně jsem z Prahy a kdyby sis chtěla pokecat, zatím třeba po ICQ, tak se ozvi, třeba si budeme rozumět. ;-) Drž se, bude líp!!
Není tady
Matysekk, dokud nebudeš spokojená sama se sebou a nevydržíš sama se sebou, nemůžeš nikoho potkat, kdo by vydržel s Tebou a bral Tě, jaká jsi! Není potřeba urychleně hledat, ale zastavit se, vydechnout a rozhlídnout se. Pokud se poženeš do dalšího vztahu za každou cenu, po pár pokusech ztratíš chuť někoho poznat blíž. Máš přece svou cenu, i když nikoho nemáš!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jednou zase uvěříme. Já věřím, že uvěříme.
do doby, než si zase nameleme čumák ...
A není o tom ten život ? Namlet si čumák, zvednout se a jít dál ? Vždyť by to byla nuda ...
Není tady
Amriana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jednou zase uvěříme. Já věřím, že uvěříme.
do doby, než si zase nameleme čumák ...
A není o tom ten život ? Namlet si čumák, zvednout se a jít dál ? Vždyť by to byla nuda ...
na to, že jak se to vlákno jmenuje, jste príma optimisti BI
tleskám vám, holčiny
Není tady