6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, asi Vám budu připadat jako absolutní blázen, ale chci se zeptat co je to ta všude váma zmiňovaná prstíčková metoda?
A ještě mám jednu otázečku:je lepší BZ měřit digitálním teploměrem nebo obyčejným. Příjde mi že digitál dost zkresluje. Ptala jsem se i na starým foru. tak snad někdo poradí
Pa pa
Není tady
lucko já si měřim teplotu taky digi teploměrem a myslim že je to v pohodě, ukazuje mi to co má.. A ta prstíčková metoda znamená že po styku zůstaneš ležet (můžeš si třeba podložit zadeček polštářkem) a prstíkem pomůžeš spermijkám dostat se až k čípku, nějaký holčině co nemohla dlouho otěhotnět tohle pomohlo a otěhotněla. Tak snad sem ti to zodpověděla srozumitelně, jestli tě ještě něco zajímá, klidně se ptej
Není tady
Luci, já ještě dodám, že je jedno¨, jakým druhem teploměru si měříš, ale hlavně musíš měřit pořád jedním, protože každý má trošku jinou odchylku...
Není tady
Není tady
Brouzdám na NETU a našla jsem zajímavost ohledně miminek a td.......
posílám na pročtení, jsou tu další zajímavá témata
www.babinet.cz