|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lucko jo jo, je to něco podobného, akorát když jsme jí kupovali tak anabelka byla levnější než chou chou.
Jíta jí dostala skoro ve třech letech k vánocům, ale potřebuji něco podobného sehnat Lence teď k narozkám, nebo k vánocům.
Je z té anabelky hotová, dneska jí hodinu krmila
a hrozně se smála jak si odříhne 
Není tady

no já právě pořád řeším jeslti tuhle nebo tu s mag.očima a pořád nevím...přeci jen to nestojí kačku,že 
Není tady
holky Matýsek má panenku se zvukama od babičky a hraje si s ní už víc jak půl roku a zvuků se určo nebojí, naopúak, když dojdou baterky tak se dožaduje, aby mimi plakalo a volalo tatíííí a tak podobně
takže se těch zvukových nanynek nebojte 
Není tady
Tiff vítej v podzimˇnátkách a velká gratulace k těhu.
U nás bylo dopoledne hezky, tak jsme místo do MC vyrazili ven a teď odpoledne ho vzal táta do cvičení. Chtěla jsem žehlit, ale Málinku bolí bříško a chce se chovat, takže možná až večer u Ordinace. Aspoň jsem během jejich spaní uklidila, už to bylo fakt potřeba.
Není tady
jo holky úplně jsme se zapoměla pochlubit
náš mladej má 11 KILO!!!!!! pro nás neuvěřitelnej pokrok
sice nechápu z čeho přibral, když si k jídlu ani nečuchne, ale přibral 
Není tady
Tiffi taky moc gratuluji k těhu. 

Luci, malá dostala panenku co plakala vloni k Vánocům od mé ségry a hrozně se jí bála. Nechtěla se na ni ani podívat. Ale za čas jsme ji zkusili znovu vyndat a už se nebála. Spíš ji chovala, aby neplakala. Takže i kdyby se jí třeba ze začátku Naty bála, tak myslím , že časem si ji oblíbí. Ono ještě to "maminkovské" období těm našim holčičkám přijde. Alespoň myslím. 
Vanesku panenk
Já dneska malé pořídila kšandy, protože jsou jí kalhoty buď dobře v pase, ale krátké, nebo dost dlouhé, ale plave v nich ... tak snad je bude nosit
Pásek jsem totiž taky zkoušela, ale nechce ho nosit, že prý jí to škrtí (a to jsem jí samozřejmě moc neutahovala, jen aby to mělo efekt). A zdrhá, jen jí ho chci dát 
Není tady
Ještě se chci zeptat, jak Vám dětičky zvládají případné buzení...
U nás je to totiž katastrofa
Dneska jsem zase malou budila a ona to hrozně špatně nese. Pokaždé brečí a znovu a znovu si lehá a teď odpoledne byla po probuzení ještě protivnější, než kdyby nespala vůbec
Dlouho brečela, pak byla protivná a chtěla se nosit.
Je mi to nepříjemné, ji budit, když vidím, jak to nemá ráda. Ale asi to musím vydržet, co?
Není tady
Vanilko já budím tak, když je to zapotřebí, že se přestanu chovat tiše..tzn. roztáhnu žaluzie, závěsy, otevřu okno, jdu spláchnout záchod
zapnu mikrovlnku, vysavač, zazvoním..nebo tak podobně, ne že bych ho budila JÁ
ale vzbudí ho okolí
on se pak rozkoukává a za chvíli je v pohodě
ale samozřejmě, že musí spát aspon hodinku, jinak je taky protivnej
ty jí budíš ráno i odpoledne? snaž se to všechno posunovat o deset minut za den a za chvíli to bude lepší, hlavně jediný na co dbej striktně, je večerní usínání, jak zavedeš pevnou osmou hodinu tak se ti ten zbytek postuně srovná sám
vím jak je to těžký, když jsou problémy se spánkem, my ted strašíme zase od pěti 
Není tady
Taky se snažím ji budit hlukem, ale jak kdy ... můžu jí třeba pustit budíka u hlavy a jen se otočí, zakňourá a spí dál 
Dneska odpoledne jsem ji začala hladit a mluvit na ní a to spala něco přes hodinu
a dopadlo to jak to dopadlo.
Já se z toho picnu 
Zítra bude buzení zase kvůli plavání, tak uvidím ... prostě tomu musím dát čas, já vím.
To vstávání má po mě (a vlastně i po taťkovi - oba jsme spáči) a já osobně, když mě někdo vzbudí, bych vraždila 
Pokaždé když ji budím, tak trpím s ní 
Není tady
uffffffffff to byl den.. adam nakonec neusnul,takže to s ním bylo něco......... protivnej až na půdu. no vždyt to znáte taky.. a jak přijela kámoška-tak její anetka řvala jak tur-protože zapoměli doma nánu-její hadrovou panenu-kterou všude tahá.... měla úplně záchval
,do toho ten můj exot
, dodatečně ádovi přivezli dáreček k narozkám-hadrovýho koníka-krásnýho
. a v pondělí odpolko k nim jsme pozvaní zase mi- takže od tý doby co odjeli-tak adam furt že chce jet k anetce.... rodiče mají velkej statek-i koně!!!
vítám tiffi a gratuluju k // 
starmi-to je bezva že jste nabrali kila!!¨
kači,to jsem zvědavá jaké nakonec bude jméno 
Není tady
Sudi, tak bude mít adam v pondělí krásný výlet.
Mě Lenka spala jen hodinu a půl ( na to jak v noci nespala a co spí normálně je to málo).
A protivná je taky pěkně.
Manžel je na tréninku
Jdu jim napustit zelenou vodu do vany 
Není tady
Holky tak ja dneska litala jak hadr na holi. RAno jsme jeli k Dr. aby nam napsala ATB kapky do nosu neb rano to mela tak zalepene ze to proste jedna dirka nebyla pruchodna nemohla jsem to ani vysat ani vystriknout vincentkou tak jsem to musela temer slopat z nosiku aby dychala. No jinak dnesk akonecne jedla (na rozdil od vcerejska) tak snad uz bude lip noc u nas takova nic moc ale cekala jsem to horsi neustele se valela po me takze ja jsem nevyspana.
Jako pozitivum jsem jela do oblibeneho sekace a zrovny vybalili detske takze sjem tam nechala pres 700,- ale jela jsem s obrovskou taskou plnou znackovych veci vc. rukavic , cepic, sal, a kdyz jsem platila tak jsem zahlidla jeste naprosto super bundu (neco jak je z toho Tchiba) za 95,- no tak kjsem to popadla a narvala do kabelky (mam velkou kabalku:)) a to jsem tam ukoristila i kalhoty jeste se stitkem z obchodu naprosto super ze sportu z GB ma to i vodni sloupec no naprosto perfektni trekingove pro naty na dite 6 let ale to doroste no nevemte to za 65,- a ma to i odepinaci nohavice ze z toho jsou kratasy.
tak jsem prala dve pracky a jeste mam v pradelnim kosi
vysala (nastesti nevytrala) neb se mi naty ted 2x fest pocurala a pak hladila kalhotky se zirafkou pry zirafka place ze natalky pocurala udelam mala mala neplac promin:)
Není tady
Ahoj holky, teda já vás fakt nestíhám.
Jíťo a Babuško, děkuju za fotečky, jsou opravdu super 
Koukám, že řešíte čepičky, ještě nemáme žádnou, zítra jedu do HK, tak budu koukat. Budu mít od Nextu nějakou starší za 50 Kč, tak uvidím, jaká bude. Včera jsem byla u kamarádky, co nakupuje od jiné kamarádky starší věci a ukazovala mě čepičku od Nextu a že prý nabízela i větší, nám ta jejich byla malá, takže se jí prej zeptá a kdyžtak nám ji vezme.
Jo a u té kamarádky má chlapeček taky takovou tu garáž, jak dáš nahoře autíčko a sjede až dolů, Lukyn u toho seděl celou dobu, takže budeme shánět.
Ten ruční vysavač mě taky zajímá, pokud to je ten nabíjecí. My bychom ho určitě užili. Takže, kdo ho máte,pište, jak jste spokojeni a jaký máte.
Veru jsem ráda, že jste zdraví, moc jsem na vás myslela 
Není tady
Veru to je pro tebe
http://www.pixmania.cz/cz/cz/642014/art … apido.html
Jo a jsem moc rada ze jste to ustaly bez nemocnice:)
A Kacence preji moc moc zdravicka, spokojene rodice a spoustu kamaradu k druhym narozeninam.
Není tady
Lucinko ta kuchynka je super pokud mate prachy a misto kam ji dat tak to urcite bude darek na hodne roku.
Tu panenku ja koupila tu schou- schou nejdrive jsem mela tu co jsi posilala naposledy ten odkaz ale pak sjem to vymenila za nejakou dravotni co se ji meri teplota apod. neb byla za 600,- v akci v Tescu takze to bylo za hubicku z 1600,- naty ji dostane na vanoce.
Me pekne sere tchyne ze naty ted koupila nejaky drek panenku z peny a ze to ma k narozkam pro ni a ja ji porad rikam ze pokud chteji naty neco kupovata tak at se nas zeptaji co a nebo ze jim to koupime a oni zaplati neb my mame maly byt a tchyne jede na kvantitu a ne ne kvalitu a ja nevim kam ty draky budeme davat kdyz jsme ji jasne rikaly ze mame pro malou velikou panenku tu schou- schou a ona udela toto krava jedna dela to schvalne pritom naty by tak chtela ten detsky vysavac.
Není tady
Babu, to jsi pamatuji, já hned jela do Tesca taky, jenže u nás měli za 600 leda příslušenství k panenkám. Žádnou panenku nezlevnili 
Moc času do Lenky narozenin nemám. A to ještě pro ní nemám jediný dárek.
Když ona má vše po Jítě 
Není tady

Tak my s buzením problémy nemáme..příjdu začnu na ní potichu mluvit,routáhnu žaluzky a malá je vzhůru a je fakt v pohodě 
Teda Štarmí Máta přibral..no super 
Babu..to mě taky štve,proto každýmu říkám co má malé asi tak koupit a krásně si nakoupila,šikulka 
Holky já vím,že už jsme s těma Nánama trapná..jak jsme jednu dobu měla v hlavě jen golfky tak ted mám jen Nány a už mě to prudí 
ale mám další adepty..tu s mag. očima jsem vypustila úplně..pročetla jsem celou diskuzi na MMB a docela tam odrazujou pro tak malý děti,takový těžký panenky
Spuntí mrkni http://sarion.mimishop.cz/detail.php?zbozi=614458
http://www.sambik.cz/zbozi/12219/BABY-A … LCICKA.htm
http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=318587 ...ta už je ale drahá 
Není tady
Aha babuško, tak ty máš jinej vysavač než jsem myslela. A jak se s takovým vysávají drobky na kuchyňské lince, jak tam píšou? Jestli dobře, tak mě to fakt zajímá. Ten nabíjecí, co jsem myslela, mě připadá, jak taková hračka, vysát centimetr po centimetru, má malinký sací otvor 
Není tady
hani,ty garáže máme!! a áda si s ní rád hraje-má hromadu angličáků, a pouští je!!
mi ted koukali zase na vrtačku nebo pilu od playscool!! mají i velkou motorovku,ale ta už je dost drahá.. tyhlety malý veci stojí do 300-dneska si s tím vcelku vyhrál u toho kámoše,tak uvidíme.. hlavně že jsem nedávno psala že toho moc k vánocům kupovat nebudeme..
Není tady
Lucko, díky za odkazy, jsou to pěkné panenky, no samo se mi líbí ta poslední 
U té druhé bych se bála, že když kope nožičkama, že jí jednou pustí Lenka na zem a bude vystaráno 
Haninko, já mám ten malý vysavač, mám Clatronic
http://aukro.idnes.cz/item432232314_vys … rucni.html
A je naprd.
Dělá rámus a dlouho nevydrží, pak saje slabě a slaběji....
Holt Ježíšek šetřil až mám krám na nic
Není tady

Hani,my ten vysavač máme taky a je super..drobky z malé plochy se vysávají tím,že se jakoby vytáhne z toho mini vysavač
už ho máme tři roky a super 
Spuntí ta já už mám vybráno..teda asi
..cena super né http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11341389
Není tady
Lucinko ještě bych se před koupí zeptala na výšku panenky..kámoška se takhle na MMB doběhla, když na fotce vypadala panenka velká, ale došla jí minipana..

Upravil(a) jitka2 (30. 9. 2008 21:30)
Není tady
Spuntí,díky. Právě tohle chci slyšet. Když už, tak nechci kupovat další "krám" do baráku.
Jinak si vám taky musím postěžovat. Lukyn skoro nejí "normální " jídlo, takže když mu minule panimáma hned po příjezdu dala ty velké kinder čokolády, tak ji manžel tak trochu sejmul, že mu to nemá dávat, že nejí a že by jedl jen čokolády. Trochu mě ji bylo líto, no spíš proto, že to mohl říct víc v klidu.
No a co myslíte, že udělala při příchodu dneska? On k ní běžel a ona mu dala už rozbalenou čokoládu do ruky "jako že potají"
Fakt nevím, co si o tom mám myslet, prostě s někým není domluva možná. Zřejmě si myslí, že Lukyn je totální chudáček, že nedostane čokoládu.
Není tady