6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda ta Anabelka je pěkně drahá...
Není tady
Ta opička je mooc pěkná, ale plyšáky raději více pořizovat nebudem a Lenďule je prasátko, takže by za chvilku vypadala hrozně
Není tady
Spirulko je fakt drahá
My jsme jí Jítě kupovali za tisícovku a byla k tomu ještě pro anabelku autosedačka.
Teď mají samotnou okolo 1600,- a to se mi zdá už fakt moc.
Musím sehnat nějakou levnější.
Upravil(a) spunt (30. 9. 2008 12:06)
Není tady
HOlky, já se s váma rozloučím.
V noci jsem moc nespala. Lenka se budila po půl hodinách a od rána jí teče z nosu jak z vodovodu.
Než šla spát měla 37,6 °C, doufám že se z toho vyspí.
Já teď asi něco poklidím, pak se natáhnu a pak budu žehlit.
Není tady
Spuntíííí a tady ta Anabelka taky nemluví? Já asi objednám tu s mag.očima..aspon ji může i koupat
Není tady
tak s těma čepičkama jsem si to rozmyslela.. to by měl na hlavně fakt narvaný...prdím na to..
no jinak stále ještě nespí........asi jak je rozjetej z tý návstěvy.. no skejsli jsme tam docela dlouho............. kecali jsme kecali,až najednou začali být kluci priótivní,vojtík si už nosil plínku se kterou spí..že jsme zjistili že už je hafo hodin:lol: no ale áda prostě ne a ne usnout...zíve tady,protivnej .. no jinak kluci dobrý- zazačátku si sebe nevšímali-každej si hrál s jiným ahračkama a pak už byli bitky.. ale oni se prali jako velký
dneska nám přišlo to povlečení večerníček- já ho schovala do ložnice a adam tam vlezl a takový divadlo že ho chce....... tak jsem mu ho povlíkla..smrdí to pěkně tou barvou ale jemu to nevadí.. až se vyspí tak to hodím do pračky..
a jsme obědnaní k té fotografce-jedeme v pondělí ráno v 9!!!! ještě musím sehnat jednobarevnou košili , vezmu mu ty kostkatý gatě z mmb ,tu bekovku.. a ještě jiný hadry.. jedeme k této:
http://www.fotohorka.cz/data/deti/index.php
Není tady
luci-dneska budu vařit:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=24844
Není tady
ahojky tak my dneska stihli klasické očkování, tak jsem zvědavá na reakci malá se nabaštila a zalehla......
..když jsme šly od doktorky tak jsme čeklay na manžela byl u zubařky a malá si začala hrát s kaštanama a najednou přišla paní a začala si jí fotit, tak jsem přišla blíž a ona říká nevadí vám to, já si jen vyfotím s těmi kaštany pro podzimní fotku do blesku tak nevím , ale možná bude mít fotku v blesku!!
Sudinko fotografka vypadá dobře!!!!
Babuško nám nepřišly fotečky
Není tady
jé jitu-tak to hlídej!! já si ho koupím!!!!! jinak to nečtu..
mi dneska sbírrali listy javoru a chci mu to nalepit na papír a že by jsme jako dokreslili nohy a ruce a hlavu-jako postavičku.......ale jelikož jeho nebaví kreslit tak nevím nevím... si asi panďuláci budu kreslit sama
Není tady
Ahoj holky, koukám, že jste ze zimnátek přešly sem . Jdu se vám pochlubit s nečekanou novinkou, jsem těhotná včera jsem si dělala test. Příští čtvrtek jdu na gyndu, tak budu vědět víc, ale myslim, že budu těhotná něco přez 6 týdnů
Není tady
Ahojky Tiff
tak to teda obrovská gratulace k pak dej vědět a udělej si metřík
Není tady
Ahojky tak vás jdu taky pozdravit.
Musim vás pobavit jak jsem pořád scháněla tu kombinezu tchibo .... tak nakonec mám dvě .. modrou a růžovou. Chtěla jsem růžovou, ale tu už jsem nemohla nikde sehnat tak jsem objednala aspoň modrou ( modrá taky dobrá) a dneska mi psala paní že sehnala tu růžovou tak jestli ji chci. Manža mi to schválil a tak čekáme než přijdou apodle toho která se nám bude ve skutečnosti líbit víc tak tu si necháme a tu druhou prodám
No připadám si jak blázen , nejdřív ji nemůžu sehnat a pak mám nakonec dvě
Jo myslím, že Lucinak tu psala že bude kupovat tohle http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=1989712 tak tady je odkaz na aukci, zatím je to tam za super cenu.
Není tady
Tiffi moooc gratuluju a ani nevíš jak ti závidím. Co já bych za to dala. Zatím se nám nějak nedaří
Není tady
Fakt už tak dlouho? Neboj to přijde! Nesmíš na to myslet a bude to hned! Máš k tomu nějaký důvod, že se snažíte o druhý? Nebo cheš mít děti jen kousek od sebe? Já původně chtěla aspon ještě rok počkat, ale ted když to takhle přišlo, tak bude mít Týnka aspon partáka
Není tady
Ahojky holky, jdu vás pozdravit. Kuba teď spí a Davídek si hraje. Zatím jsme všichni v pohodě, jenom už mi nezbývá čas se sem dostat. Jsme ještě pořád hodně venku, takže když jsme doma a já mám chvíli čas, tak buď vyhodím kopyta nebo tady uklízím atp. Ve čtvrtek jedeme k mámě a budeme tam zůstávát do neděle, takže zase abych zítra zabalila.. no znáte to.
Jinak Kubajs roste jako z vody, už má přes 5 kilo!!!! Zatím jenom kojím, tak asi bude otesánek jako byl Davídek. Co je tady nového? Koukám, že je tady spousta nových "tváří"
Kačátko jak to jde??? Doufám, že se najde někdo, kdo mi tady shrne novinky a já se tady večer zase ukážu! Jdu nás na chvilku vypravit ven, než začne pršet. Mějte se krásně!!!
Není tady
No chtěla bych to stihnout než budu muset nastoupit dopráce, abych nemusela přerušovat mateřskou.Anička nám taky trvala delší dobu, tak jsme začalis předstihem a jak to tak vidím tak jsme udělali dobře, protože jestli mi to vyjde podle mých plánů budu moc ráda. Nějak se mi do práce tak brzy nechce
Není tady
Tiffi, přidávám se ke gratulacím a vítám tě v podzimňátkách pokud u nás zůstaneš. Budeš tak má nástupkyně v těhu Držím palce ať je vše ok. U nás to bylo stejně jak u vás nečekané, původně jsme taky chtěli ještě rok počkat a vidíš, už mám před porodem
A Sigi neboj, ono to přijde když to budeš nejmíň čekat Držím palce aby to bylo co nejdřív. A gratuluju ke kombinézkám.
Tééééda, koukám že tady bude brzy zase spouuuuuuuuuuuuuuuuuuusty těhulek. Sudinko, co ty a tvé nevolnosti? Už jsi to dostala?
Není tady
Ahoooooooooooooj Dezynko, jde to, ale blíží se to čím dál víc Bojim bojim. Jsem ráda že ses ozvala, ptala jsem se tu po tobě a jsem ráda že jste ok a že krásně rostete atak.
Možná tu brzo bude další Kuba, manža se ho nechce vzdát. Takže pořád s jménem nejsme rozhodnuti A já si už na Kryštůfka tak zvykla
Není tady
Lucko, ta anabelka "mluví", tedy pohybuje pusou když dostane lahvičku.
Když jí vyndáš lahvičku, tak si buď odříhne sama, nebo začne plakat a potřebuje namasírovat bříško a teprve pak si odříhne.
Když povídáš tak ona jakoby reaguje miminkovskou hatmatilkou a pobrukuje a když se směješ, směje se taky
Nebo když jí dáš dudlík a položíš, chvilku tahá ( hýbe pusou), pak zavře oči a nahlas začne oddychovat a pak usne a je ticho. Než něčím bouchneš a ona začne plakat
Ale dá se vypnout a zapnout pod dupkama, že ani nemusíš vyndavat baterky.
Není tady
Tiffi, moc blahopřeji k těhu.
Dezy, jsem ráda, že jsi se ukázala a jste v pořádku.
Sigi, koukala jsem na odkaz, to je opravdu dobrá cena za tu sadu, ale večer se to vyšplhá určitě výš a hlavně nepolezu Lucce do zelí , a pak nevím kam bych to dala i když škoda že se to nedá koupit jednotlivě.....
Sudi, ta fotografka vypadá moc dobře, doufám že se pak pochlubíš
Štármiku, Jitu, pěkné nové fotky u metříků
Není tady
teda Tiffi,taky moc gratulujeme
aky si myslím,že se to na té mma vyšplhá hodně,už ted to dost roste..vsadím se,že to bude víc než za co se to prodává A taky by mě stačila jen postýlka a ta sedačka
Sigi,no vidíš tak nakonec máš dvě
Spuntí takže je to hodně podobný téhle,že??
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16387301&tab=0 právě se bojím,aby malá nebyla z těch zvuků atd nesvá a aby se ji nebála..v kolikati ji Jíta dostala...a není moc těžká
Není tady