6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ale stejně jsouto ílené prachy e??? tady mi vichni pořád říkají, e je moc drahá, e mám koupit pro začátek levnějí jestli jí to vůbec zaujme..take já jsem pořád na vákách, ale domluvili jsme se s manelem e kolo dostane nějaké zánovní, tak by mi to na ni vylo, ale fakt nevím mám strach e to bude zabírat místo v pokojíčku a ona si s tím nebude hrát...vy u ji máte objednanou???
Není tady
nemáme..jetě čas u nás bude zabírat místo v obýváku no snad se ji bude líbit,ale jetě nejsme na sto pro rozhodnutí...jen jsem je ukazovala tatkovi a tahle ho zaujala,prej kdy u tak u
Není tady
no já ji mám taky v merku, manel se o to tak nezajímá, vdycky řekne vak něco vyber ty si holka já jí vyberu autíčka a tak...ale ta cena je ílená, take jsem v rozhodování....ikdy mě zaujala na první pohled hlavně ten uzavřený obvod vody
Není tady
Luci tahle panenka se mi líbí víc ne ta první
Kuchyňka by se mi taky líbila.... Ale nemáme místo. My musíme jen drobotinu. Panenky u nechci, má jich dost, ale tohle je nádherný, kamarádka má prasátko a je boí
My plánujem k vánocům tuhle opičku http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=8240189
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16165054
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16165134
jetě mají ovečku a to prasátko
Chudák holka, v tom nic ne pravda...
Není tady
panenek taky máme dost a hlavně těch mluvících a hracích se natálka bojí ta opička vypadá zajímavě...te´d je na trhu takových hraček, e člověk neví co by
Upravil(a) jitka2 (29. 9. 2008 22:24)
Není tady
Z hrajících jsem vyndala baterky jedno děsně řvalo-kvičelo a druhý se zas debilně smálo a jedno mluví hezky, to baterky jetě má
Není tady
Veru to je hezký..to jsem nikde neviděla natálku ted právě panenky moc berou,tak myslím e bude mít radost,jetě dostane postýlku na ní jen fakt nevím kterou,zase mám starch jak píe Jíta,aby se ji malá nebála......a taky asi bude o dost těí,díky strojku...
jo za kuchynku je to darda,ale ná tatínek si dneska přitáhl tenhle rok u čtvrtou novou motorku take asi tak.... plus krabici tuningovejch dílů..ani se neptejte za kolik peněz...jsme mohli mít pomalu 20 takových kuchyněk
Není tady
tak asi půjdu do nehrací,....aspon mě to nebude prudit
Není tady
Nojo ale my máme takový levnějí co dostala od babiček. Osibně bych jí koupila draí, ale kupovat dalí do tlupy se mi nechce. Ale ta jedna jak nemá vyndaný baterky je dobrá, taky byla draí
Není tady
Lucinko tak koníčky chlapů jsou veobecně drahé, take tohle mě u nebere....no jsem zvědavá jak to z kuchyňkou nakonec dopadne, pak dej Lucko vědět, jakou jsi pořídila... valím do hajan, ořád dospává ten víkend
Není tady
dobrou
taky se jdu koupat a hají
No panenku budou kupovat babičky k narozkám...já jen vybírám a zatím vede nemluvící jen plakací a koupací
Není tady
dobrou!!! No mě osobně to plakání právě vadí nejvíc, ale to e je i koupací se mi taky moc líbí, z toho by byla Kačka taky nadená
Není tady
jinak přeju vem ostantím dobré (u nás detivé) ráno!!!!
mi zachvíli razíme ke kámoce- má asi o měsíc starího kluka-taky pěknej roták, tak to bude masakr . jdem pěourem-bydlí tady kousek-známe se tak dlouho,ale na návtěvě jsme u sebe jetě nebyli..
a odpoledne se staví jedna z mých hodně dobrých kamarádek s holčičkou-u se na ně těím, dlouho jsme se neviděli-co se rozvedla a bydlí u rodičů-daleko odsud..ach jo -zrovna ona mi tady tak chybí
a zavolám tý fotografce!! myslím e tam zvládnu dojet i bez kámoky..no bude to prča.. já to město znám jen e jsem tam párkrát projíděla,ale co jsem koukala do mapy,tak bych to měla najít.. snad
no adulka snídá a čučí na červený traktůrek -to u tu dlouho nebylo...
Není tady
Sudinko uijte si to u kámoky a ke kterému fotografovi něco mi uniklo??????
tady je krásně, svítí sluníčko, malá si hraje s mainkou a včera nám dorazila Dáda a malá se do přímo zamilovala, nehraje od včerejka nic jiného..hlavně jé holky mučí kluky
Není tady
Dobré ránko
Já dneska vylezla a po osmé a v pokojíčku jsem měla opět překvápko...malá nahatá,v jednou koutě nasr...ý a v druhým načůraný a ona od toho samo,e tak je po spre a já peru
Kačence jetě jednou vecičko nej,nej k narozeninám
Sudi,tak at se Vám návtěva vydaří Malá má nějakou rýmu a kael a J. taky ráno,e ho bolí v krku a má rýmu
Jitu,tak u nás taky frčí Dáda na DVD..zrovna ted ji chtěla pustit,ale já ji nemusím...ale co nadělám,e Včera jsme koupili v Blesku tak je to apson jiný ne co tu běelo dotedka Jetě sháním Maxim Turbulenc na DVD..nemáte?
a co budete vařit? Nějak mě dochází insprace..mám tam ampiony,tak asi něco z nich
Upravil(a) Lucka 1 (30. 9. 2008 9:01)
Není tady
Dobré ránko
taky přejem Kačence ve nej nej nej k druhým narozeninkám
u nás je zatím příjemně, take akorát dovařím poblívku a jdem ven a po spaní jedem za tatkou do práce, musíme koupit vody a tak, aspon se podíváme za dědou
u nás tyhle dývka vůbec nefrčej, asi proto, e je ani nemáme Mates ted nejraději kouká na est medvědů s Cibulkou a chce po Sendyně (fenka) aby dělala MTVEEEJ A MÁTA PÁE ( Sendy mrtvá a Máta pláče) dle vzoru medvědů
Lucinko děkuji za pochvalu
Vanilko si mě dostala se sedmi bundama my máme jednu a s velikostí jsme to tak přehnala, e ji bude nosit jetě v první třídě, take mu ted chci objednat na MMB jednu mení
Není tady
Ahoooj holky, taky přejeme Kačence ve nejlepí k narozeninám , hlavně to zdravíčko a jsme moc rádi, e jste to zvládli bez nemocnice
Teda Luci, to muselo být probuzení
A Leničkooooooooo, já taky nejsem Nexačka a nenakupuju přes MMB. Raději ve vyzkouím ne takhle přes internet, to se bojíííííííííííííííííííím. Jednak kvůli velikosti protoe kadý výrobce je má troku jinak a jednak aby se mi nestalo e mi přijde něco poničené.
A k vánocům? Nějaké nápady u mám ale tak jako vy holky to jetě neřeím, máme toho jetě teď nějak moc. Ale asi bych měla, protoe pak a bude mimi, bude času jetě míň cooo Ta kuchyňka je super. Mě se líbí jetě ta Mielle, ale jsou dost drahé a jeliko si kuchyňku k vánocům pro Teru zamluvila vagrová, pochybuju e by kupovali tak drahou.
Není tady
Tady je ta kuchyňka Miele.
http://imep.cz/shop/hry-a-hracky/aktivn … ele-239098
Není tady
Ahojky!
Předevím také přejeme vechno nejlepí Kačence na narozeninám!
Babu díky moc za fotečky!
U nás u zase běí Shrek. Já musím uvařit a pak budou malou hlídat nai a já pojedu podepsat smlouvu na kuchyň.
O kuchyňce pro malou taky uvauju, jen doufám, e ji bude bavit. Zatím tyhle zájmy neprojevuje, ale zase si říkám, e ji třeba začne bavit později ...
ale jetě nevím jakou ... me se taky líbí spí ty, co vypadají trochu realisticky, ne ty celé plastové a růové Ale ta cena mi u taky asi neprojde. I kdy ... uvidíme
Nechci to s mnostvím dárků nějak přehánět ... doufám, e budem na Vánoce bydlet ... take bude nových věcí a a ... malá bude mít nový pokoj, take bude mít nových podnětů dost
Není tady
Kačence ve nej k narozeninám
hlavně teď to zdravíčko
Není tady
Lucko, s těma panenkama je to těké.
Chce to vyzkouet, jestli si bude hrát s tou která dělá nějaké zvuky.
Máme nějaké levnějí (jedna byla zdarma ke kočárku) a to je tedy nic moc.
Pak ale Jíta dostala anabelku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15754255&tab=2
Je drahá jako .... ale Jíta z ní byla a je nadená. Je to jediná panenka a hračka které dala jméno.
Lenka mi jde po ní také, je z ní úplně hotová, ale Jíta jí nechce půjčovat.
Chtěla jsem jí koupit v nějakém výprodeji Lence k narozkám, ale zatím jsem nesehnala.
Kouknu u nás v tom sekáčku občas paní majitelka brala nějaké německé co toho uměly hooodně a stály pod tisícovku.
Kuchyňku bohuel nemáme kam dát. Jinak jsou z ní holčičky hotové. I Jíta ve kolce první rok snad jen vařila
Není tady
Sudi, ale kdy bude objednávat jen ty čepice a plus jetě potovný, to se vyplatí jetě něco k tomu, včera jsem taky viděla libru za 36. Ale ta modra je fakt mení, teda aspon nam, zda se mi mělká. Ale ta s tou velkou opicí je fakt dobrá a je silnějí do větí zimy.
Ja vdycky posílám název, kod výrobku z té stránky a velikost, ona pak pole vyučtovaní,kolik by to bylo i s potovným a je to.
Kačence taky přejeme ve nej k narozeninám
Jo Sudi, jaká je ta gará, hraje si s tím Ada? my chceme sehnat nějakou, aby tam byla závora...on o tom pořád mluví, závora blik blik otevřít zavřít (to má z toho pindlu)
Není tady