6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak jsem vam holky poslala foto z italie ale chtela jsem odeslat vice ale porad mi to pada takze nekdy jindy:)
Není tady
babu,jako ochutnávka zatím stačí,ale u se těím na dalí!!! ta trampolína je super,hned bych si taky skočila
tak jsme dostali od tchánovců peníze k vánocům,tak jsme si ted obědnali papiňák fagor a váhu od ety . no já jsem ráda e nám jako ty peníze dali,ale ona o tom ted furt bude mluvit... jako e nám dala-ségře e dá to samé,e si koupíme co chceme,e by nám třeba koupila co by se nám nelíbilo..ale kdy to posloucháte furt..
jo a včera mě natvala,,, ona si myslí a prodám já ten barák,e vyplatím A ségru z tohohle bytu a A a naetří dvě stavebka e mi to vrátí.....no je to takový zamotaný,ale já nebudu pro mě cizí enský dávat peníze,kdy tady není moje nic.. (teda je,ale víte jak to myslím)
Upravil(a) sudina (29. 9. 2008 20:25)
Není tady
Holky prosim jak se zmensuji a posilaji ty hromadny fotky treba je chyba na me strane ze to posilam velike a tak to pada a nejde to protlacit dratama:)
Není tady
Sudi tak ty reci to mam taky hrozne rada:( a rozhodne nikoho nevyplacej a stuj si za svym a vubec co vam to ma to organizovat to me tak toci tyto tchynarny:) ale kdo vi jake budeme semetriky my ja tedu rozhodne budu hrozna
Není tady
no ona to říká jen předemnou,protoe ví e ale by jí poslal někam.. já mu to včera řekla a hned říkal,e co to zas vymejlí za kraviny,e ty peníze jsou moje a domluvený to bylo tak e prachy jí naetří on!! oni to jsou hrozný saně jak jde o prachy,nehledě na to e nejsme ani manelé ejo.. největí prča třeba byla e ségra A v loni před vánocema sem přila brečet,e je bez peněz, e jí hrozní kvůli průserům synátora exekuce,no komedie ílená-a po vánocích si koupila sedačku za 40 tisíc.... a stará nám řekla e si na ní vagru vzala v práci bezúročnou půjčku-jene mojí nej.kámoky mamka tam dělá na účtu a o ničem takovým neví... tak mi to vysvětlete... já si myslím e jí na ní dali starý.. a nechtěj nám to říct,ale mě to je v celku jedno,hlavně at se nemontujou do mých prachů e..
Není tady
tak jsem ted za zády A domluvila s kámokou doprovod na focení ádi- u se na to chystám tak dlouho a s A ne se domluvím tak u mi adámek řekne,e jsem trapná a jeliko to je v jiným městě a já to tam neznám,tak pojede semnou ..
Není tady
Babu,fotečky super..a taky se těím jetě na víc já zmenuju v Zoneru,ale holky tady měli nějaký mailík o hromadným zmenování..v tom bude asi zakopanej pes,e ti to pak nejde poslat...a mimochodem ze zmenenýho je větí poitek,protoe vdycky ne se to načte tak je to vopruz..take já jsem za zmenování
Tak kdy mluvíte o tom utrácení,tak jsem jukla na aukci a vyhrála pro malou rifle http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=1991309
a ted jdu objednávat panenku,mamka se dohodla s se svoji mamkou moji babičkou,e se sloí malé k narozkám http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15635021&tab=2
a líbí se mi i toto,myslím e je to za super cenu,ale kočárek bude kupovat tchýně tak at se plácne přes kapsu,né http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=15679937&tab=0
Není tady
Babuko díky za fotečky jsou krásný, ale jájsem taky pro zmenování, páč mám pomalý připojení, take větí fotky se mi načítají i hodinu já je po jedný zmenuju v Irfan View programu, je to normální prohlíecí program na fotky a dá se v něm i zmenovat
Není tady
holky a kdy si na mmb budu chtít obědnat next-pro kterej letej-je to na obědnávku,tak to funguje jak?? nala jsem paní která má libru za 38,- take ten duopack výjde na 224,- to beru
Není tady
Babu tak nám fotečky nedorazily
Lucinko tuím, e tento kočárek měli v qulle o 100,- levnějí, ale nevím jestli ta akce jetě trvá...taky jsem chtěla pro malou k vánocům, ale ona má ty golfky, tak se mi zdá druhý zbytečný, já pořád přemýlím nad tou kuchyňkou líbí se mi jedna je sice dost drahá,ale nikde není napsané od kolika let je a u některých je to psané, tak nevím podle čeho to píí a taky nevím jestli kdy udávají rozměry hlavně výku tak jestli berou výku pracovní plochy nebo a po digestoř...budu muset sehnat nějaké info...
já včera malé koupila dalí kalhoty u budu muset s nima končit, protoe jich má u docela dost...potřebuju sehnat bodyčkové nátělníčky...
Není tady
Sudinko je tam paní libra po 36,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! některá chce zálohu jiné nééé, ta co myslím ji chce, zale ti objednávkový formulář, ten vypíe, ona ti pole podklady a za pár týdnů má zboíčko doma, kdy náhodou něco není skladem tak vrátí peníze nebo objedná znovu...
Není tady
Ahojky holky, koukám jak nakupujete
My u z MMB moc nenakupujem, jen kdy se mi tam vyloeně něco líbí, nebo hračky. Tady v sekáči koupim levně dost pěkný věci, kdy dobře natrefim Take na MMB u nějakou dobu prdim.
V nemocnici jsme nakonec nebyli. Kačka měla ráno celkem tuhej bobek a to zvracení bylo nejspí z těch léků, take jsme je přestali dávat. Dneska měla bobana klasika, take Dokonce i snědla víc k obědu, protoe tam měla "mao" Jen nevím kdy zase z ačít dávat mlíko? Aby se jí ten průjem zas nevrátil. Dnes jsem koupila aspoň rýovou kai, aby měla nějaký iviny. Poraďte???
K narozeninám jsem koupila tohle : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5495834
a babička xylofon, tam budem dělat rambajz
To zatloukátko tam má pani taky, jen o pár korunek draí. Taky jsem na to koukala, ale má to kamarádka a Kačí to vůbec nebere. Ona je spí na tahací a na kníky.
Babu prosím poslala byc mi jetě ten odkaz na ten ruční vysavač? Nejspí mi nějaký přinese Jeíek, tak pro představu
Není tady
u jsem jí nala akorát musím zítra ádovi změřit myslivnu.. to bude velkost jako psala spirul- 3-5 let,ale je to kravina.. já se bojím aby se ta opice na tý čepici moc neroztáhla a nevypadalo to blbě
Není tady
Vy jste toho zase napsaly. A koukám, e Nexačky jste skoro vechny. Tak to teda chudák Máa a Amálka. A na tom MMB taky nějak neumím hledat.
U nás bylo dneska moc hezky, tak jsme byli dopoledne vyzkouet kolo co dostal od mé kamarádky, ale zatím mu nejde lapat. Ono je to kolo takové co se mu neprotáčí lapky a tak nějak nechápe co se po něm chce. Chvíli se nechá vezt a jenom řídí a chvilku si sleze ze sedátka dolů a pouívá to jako odráedlo. Odpoledne jsme byli na cvičáku a protoe se tam dneska selo i dost dětí, tak se vyřádil nejen pes, ale i Máa.
Babu vítám tě z dovolené a je to fajn, e i přes ne zcela ideální počásí jste si to hezky uili.
Není tady
tarmíčku...krásná fotečka u metříku
veru,to je skvělý e jste to ustály a taky vecičko nej,nej kačence
Jitu,tak u nás asi vyhraje tato kuchynka,tatkovi se nejvíc líbí http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=14825458&tab=0
holky mám dilema..nevím jeslti koupit tu papnenku s magickýma očima nebo mluvící..tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16387301&tab=0 poradte
Není tady
holky koukáte na nic ne pravda..ty jo ta její dcera snad nemůe zítra ani do koly
Není tady
tech 97 je určo a k digestoři..teda si myslím
Není tady
jitka2 napsal(a):
tu poslední panenku má Natálčina sestřenka a Natálka je z ní hotová, kdy spustí tak spustí i Natálka íleně se jí bojí .......
take radči nemluvící vid....
Není tady