6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
puntí ty holt musí mít nervy ze eleza...
Ambru, kdepak elezo, to jsou kvalitní tukové zásoby
I kdy díky té nemocnici jsem podle kalhot pěknej kousek zhubla
Není tady
holky, tak smradovi definitivně otrnulo a odfrčel na trampolínu, já jí roztrhnu jak hada
Buď ráda e jí je dobře
Holky mějte se, tady to sice vypadá na dé ale na rozdíl od včerejka chce jít Jíta ven.
Ale teď si vzala koblihu, tak nevím....
Nicméně, Lenka je vzhůru take pádím
Není tady
pa pa já si ju hrát, a neskáče :-/
Tak jsem to zakřikla, hráli jsme si sotva 10 min a zas řev jak sviňa. No a od 17 hod spí, tak jsem zvědavá s jakou se probudí. chjóooo :-/
To je fakt divný Ambru. Dríme palce a myslíme na vás a noc proběhne bez problémů a zítra u jste ok.
Není tady
a taky jsem se rozhodla pro změnu účesu-počkám a mi to naroste trochu delí a nechám si na to dát tu přírodní trvalou!!protoe moje vlasy to je ted fakt hnus....... bych si je mohla mýt dvakrát denně...........nevím jestli je to tím novým kondicionerem nebo eventuelním ..
Není tady
:PHolky, Vy tu tak krásně píete, tak Vám zase napíu já, e na mě padla opět nějaká depka.
Na nákup pojedeme a zítra a moc bych chtěla do Kauflandu. Protoe toho budeme kupovat mooooooc. Honí mě mlsná a doma u nic není. Lednice vybílená a ádná mňaminka. A to jsem včera pekla jablka v listovém těstě (trúdl ne) rozkrájela jsem jablka a zabalila do kousku list. těsta a na to jabko cukr a skořici.
Bylo to mňam mňam, ale u neníííííííí,
TAk jsem tak neastná........
Jinak teď poslední týden chodím s Míru uspávat ven do kočárku, kdy je tak hezky. Jinak s ním bojuju kadý den do půl druhé a je to na nervy.
Teď el s takou ven popřát kamarádovi k narozeninám. Mirečkovýmu kamarádovi.
A vdycky se tam nějak zaseknou.
Ale kdy mě manel viděl, jakou mám depku, tak radi vzal Míru ven.
Asi bych měla jít ehlit...........vypiju si čajíček zelenej s broskví a poletím, třeba to pomůe na tu depku, e jo.....
tak zatím
Není tady
Sudinko, taky pomáhá na mastící se vlasy melírek Trvalé bych se asi bála. Ale jestli si jí u někdy měla, jdi do toho
Nakonec se rozhodneme asi pro tuto kuchyňku, tu mení a tudí i levnějí aby jsme mohli pořídit víc dárečků
http://www.4kids.cz/shop/showimage.aspx … fee291a5f9
Není tady
Týýýý jo, Káčátko, takovou kuchyňku nemám ani já........
Pamatujete, jak byly takový ty kuchyňky za naich dětských let?????? To bylo něco!!!
Melíry mám, a teď co jsem těhu, tak vlasy i ple mám přímo ukázkový.......tak krásná sem nikdy nebyla
Není tady
Tak to je supeeeer Ivi, to já obojí těhu měla ple a kůi ílenou a tentokrát jetě ekzém se mi v těhu objevil U se těím a odrodím a odkojím a dám se do kupy, protoe já naopak tak ílenou kůi nikdy neměla jako v těhu a kojení Take vůbec nevěřím tomu e kdy čeká holčičku bere ti krásu a kdy kluka tak jsi krásná, protoe já to měla vdy stejné
Take se kuchyňka líbí? Myslíte e bude stačit?
Není tady
Tééda sudi na tu změnu účesu jsem zvědavá
IviK ty depky můe mít z hormónů klíííd. Jo a a se přítě bouchne do břicha, tak jeď hned a né a bude problém. Já byla asi 3x, jednou jsem si dala dveřma, pak na mě skočil pes a nakonec jsem upadla, ale to u bylo v pokročilým stádiu, take mě bez pardónu hospitalizovali na pozorování i kdy jsem se ani nebouchla. Take si s tím nezahrávej.
Kčátko ta kuchyňka se mi líbí. Taky půjdem do něčeho takovýho. Chci jetě tu annabellku a to bych prachy musela tisknout :-/
Jinak mladá se vzbudila v 18 - překvapivě se řevem, a se pochcala. Nechala si změřit teplotu, měla 37,7 a e chce zas spát. Tak jsme leeli, protoe jak jsem se hla o cenák, tak zas řev a řev. No v 19:30 jsme jí lupli nurofen, začínala árovat, no a teď si kreslí s tatínkem v pokojíčku. Nurofen očividně zabral. Předtím ho nechtěla ani vidět, řvala a válela se po mě. Tak jsem na tu noc fakt zvědavá. A doufám, e se z toho vyspí. Jediný co nám říká je, e je smutná. V tom, aby se prase vyznalo :-/
JO káčátko tu kníku s magnetkama jsem tady koupila normálně v knihkupectví.
káčátko proč myslí e by kuchynka nestačila????????? já myslím e víc ne dobrá mě osobně by taky stačila tahle malá...při představě e by si s ní nehrála ....a pak to tam překáelo no beru to podle sebe-e máme byt-sice velkej,ale věci větích rozměrů neberem........tatka odmítl i ten ponk..
Není tady
Ambrus to je des ty nemoci upolne me naskakuje husina kdyz si to predstavim moc dobre vim co to je kdyz dela takove sceny asi ji fakt neco boli nebo je i ta teplota to nebude jen tak. Preji pevne nervy a at v noci spite.
U nas ma tatka atb a s naty jsme byli rano u Dr. neb od vcera chrapti tak nam schvalila tu mucolitika ale doporucila jine tak snad uz bude ok. uz to trva 14 dnu a zitra maji prijet tchanovci s dortem a ma byt oslava tak jsem zvedava. Neuveritelne to utila ze uz bude mit 2 roky.
byli jsme ve cviceni tak tam bala jeste s kamaradkou velice naty chvalena no oni dve jsou tam nejsikovnejsi ty jine deti to jde videt ze do cviceni nechodili absolune neposlouchaji, rvou a nezapojuji se tak to me dost znechucuje. Naty s Eli dostali extra bombony navic:) a taky jsme matky asi pekne sraly jak nas porad chvalila a je karala:)myslim deti ne nas:)
Není tady
Dobrý večer..pozdrav spel pro paní Raulímovou nebojte se a přijdete mezi nás...nebo nám Vás můe někde potají Sudinka vyfotit...jako vy mírujete nás,ona bude Vás ...abysme věděli s kým máme tu čest
Není tady
Hojte ve spolek.
Holky co mi uniklo s tou paní Raulímovou ???
Není tady
Kačí kuchynka je krásná...taky byl můj favorit,tatka chtěl bohuel jinou
Ambru...at je Adrianka fit
Babu,taky Natuce ve nej,nej
Dneska mi volal brácha,e táta spadl z leení a je v nemocnici a e neví kde a tel.má vyplej..my se teda moc nestýkáme,ale obvolala jsem vechny brněnský pitály...protoe tam pracuje a nic,pak mě napadlo zavolat jetě k němu na firmu,tak vrátnej mi to zjistil,tak jsme ho nakonec dopátrala a v Boskovicích...má otřes mozku,odřeniny a ruku pochroumanou,ale jinak dobrý ...sem to ale FBI
Není tady
Markét,nic jen ji spel pozdrav to je ta paní co míruje Sudinku
Není tady
Tak a jí dá pokoj nebo tam vechny pojedem a uvidí
Není tady