29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Není tady
tak já to tam neumím najít sem ty opičkový našla po jedný a každá byla tak za 300
Není tady
Není tady
Jitu díky to první je drahý, ale to druhý vypadá dobře
Není tady
tyhle jsou nádhnerný, kdybych měla kluka tak už jsou naše http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16763152&tab=1
Není tady
Štarmí není zač a absolutně žádný problém, mám tři neteře a pět synovců, takže to mám všechno docela sjeté a vím kde co...když se potom sejde rodina, tak je to pomalu samý next nebo háemko, topolino a tak.....ale spoustu věcí nakupuju i už nošených v super stavu..když ty dětička tak rychle rostou, že ty věci nemůžou ani unosit...
Není tady
Ale třeba ten první odkaz za 400 nošené 2 čepice a šálu, do toho bych nešla, to už mi přijde moc na to že je to nošené
Není tady
Ale jinak ráda nakupuju oblečení v tescu, hlavně trička.
A taky nás slušně zásobuje tchyně, akorát to kupuje dost velké, tak to pak Kuba nosí až za rok
Není tady
Ahoj.
Jak tu řešíte nákupy ... já to letos trochu přehnala s bundami. Vždycky se mi nějaká líbila a pak další ...a už jich má 7 a 2 vesty Ale zase si říkám, že je čuňátko a jak vylezem ven, tak je hned špinavá
Taťka když viděl v mailu další vzkaz o koupené bundičce, tak už nechápal a šílel
Holt si léčím mindráky nákupame. Ovšem jak si budu léčit deprese z nedostatku peněz, to nevím
My byly dneska na cvíču
V pět máme zase prac. schůzku se stavitelem, takže zajdem na návštěvu k ségře a na tu chvilku tam malou necháme a pak ji zas vyzvednem. Takže zatím čauky
Není tady
vanilko, proto mám svůj email na obchůdky, o spoustě věcí manžel ani neví oblečení jde mimo něj. jen občas prohlásí, zda toho Kuba nemá nějak moc.
jituš, já bych vám přišla pomoct s uklidem těch bonbonier
Není tady
tak přijeď
manžel nákupy taky nějak nehodnotí a to máme účet společný, jen občas když u nás zvoní pošťačka pětkrát do týdne, tak řekne..chudák ženská
nebo když ho pošlu do skříně k Natynce a pošlu ho pro svetr ta, řekně a který z těch padesáti......
Není tady
Jé Jitu, můžu se také pozvat na kafíčko a čokošku
Nebo raději ne, včera jsem si u našich stoupla na váhu a zjistila jsem , že jsem přibrala . Takže musím víc než hodně ubrat, nebo se nevejdu do zimní bundy
Není tady
A holky, když už jsme u těch nákupů...
Stále přemýšlím o vánocích a protože Jíta potřebuje baťůžek už kvůli výletům se školkou nebo s náma když jdem do ZOO, asi budem kupovat rovnou dva.
Chtěla jsem Topgal, ale ty dětské už se špatně shánějí a mají malé kapsy.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5387695&tab=5
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13694926&tab=8
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13694017&tab=8
Prostě něco co má pořádně vypolstrovaná záda, odvětraná, s měkkými popruhy.....
Máte nějaký tip, abych na to nemusela vybrat banku
Není tady
HOlky me jebne noc u nas nic moc naty porad knourala rano jsme sly cela rodina k notari tak tam naty byla hodna a jeste rano rikama mojemu ze nejak divne kucka. Po obede /ktery nesnedla ani lzicku) uz bylo jasne za ma rymu a pred hodinou mi ji babi privezla pozvracenou do kocaru takze peru a peru ted tu hodinu litala jak cert tak jsem je vyhnala jeste na chvilicku at se projedou na konikovi neb teplotu nema ale to zase u nas bude noc uz to vidim cerne:(
Není tady
Jo a uz jsem si vzpomela co se nam stalo jeste ten prvni prijezdovy den tak jsme ztratili natalciny nove gumacky neb jsem ji ve brala na plaz ale nebyli traba a pak vecer jeste manzel ztratil u trampoliny od notepadu takovou tu elektronickou tuzku no a pak se mu jeste vylil ten cely myci gel do tasky tak to bylo na privitanou. Rano nasly tu tuzku u te trampoliny a dokonce i gumacky byli zapichnute na plazi:)
Není tady
Spunti ja koupila super v Intersparu asi pred mesicem a byl fakt levny a moc dobre delany tak jsem to vzala dopredu a vcera kdyz jsem tam bla tak jsem jeste pak kousku zahledla a stal myslim ze do 300,- ale mozna jeste min byl v akci a fakt se mi to zdalo super ho koupit.
Není tady
teda babu, vy máte furt něco, blbý je, že z toho Naty hned blindí no a ty věci z dovči, no aspon bylo veselo. Mě se zase podařilo zapomenout na horách nabíjječku na mobil, doma jsem to zjistila až druhý den, když jsem měla skoro vybito a tak musela jsem koupit novou
takovýhle zbytečný investice nesnáším
Na batůžky jsem zatím nekoukala, tak nevím.
Jdu zase něco dělat, Kubu hlídá babička. papa
Není tady
Jo a to jsem jeste na balkone nechali pri odjezdu chladici tasku se snacinou a taky obedem abych nemusela hned neco delat. (no takze jsem musela delat) na toto jsem taky radeji uz zapomnela.
U nas se blindi hned a u vseho nekdo rekne blba ryma no jo jenze u nas je u toho 2x za den poblite dite + vetsinou postel, ja, dite, kocar apod. takze ono neni ryma jako ryma. NO moc doufam ze z toho vyroste.
Není tady
babu s těma gumáčkama to je dobrý-je vidět že jste nebyli v čechách..
jinak mi nemluvte o nákupech..ehm ehm.. sem teda zašla do toho sekáče.... no paní tam měla konečně otevřeno, taky jsem jí to hned řekla.. no veci tam má pěkný-next,george,cherokee.... ale docela drahý.. no ale samozřejmě jsem neodolala.. máme tričko s motorkou, s robotem-to je překrásný, a pak opičkový!!! a ještě tam měla funglovku- v takový taštičce autíčko- 8mery slipy s různýma motivama-formule atd.. za 150,-
a zvládla jsem i ten čez!!!nikdo tam nebyl a nebylo to nic na dlouho ..
jo holky ,dneska koho jsem potkala-at kámošky, nebo i cizí lidi,tak hrozně obdivovali,jak je áda oblíklej.......... no to mi za ty utracený prachy stojí!!! (mě nepochválil nikdo )
no nic- musím jít ,tatka má prej hlad- jdu dělat zeleninový salát se sýrem a navrch nakrájený kuřecí maso
Není tady
ahoj kočky
nějak nestíhám,ráno jsme byli v MC a ted odpoledne na cvičení se Šášou..cvičitelka je převlečená za šaška
Tak já taky dost nakupuju,ale zase nejsme jak Vanilka zimní bundy máme jen dvě
a to stačí..stejně mám pár hadříků vyloženě oblíbených..je zajímavý,že na sebe jsme si už dlouho nic nekoupila
a velikou radost ,mám z bílé chlupatku..tu mě dneska na malé taky každej chválil...je v tom jak měda
a ty opičkový čepičky jsou fakt boží
Babu..ty jo tolik karambolů,ale stejně jste si to užili ..a hlavně at je Naty fit
Není tady