29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My máme priorix a mudr říkal že je to skoro stejný ,akorát že po tom priorixu by neměla být žádná reakce ,stálo to dohromady 1040 kč a pojišťovna to proplácí.
Já chci taky čepičku s opičkou
Není tady
My máme obě dvě, vel. 3-5 let a připadají mi malé, moc se neroztahnou, ale jsou krásný, to jo
No kdybyste je někdo chtěl a máte menší hlavu než my, tak se můžeme nějak domluvit.
Co máte za pojištovnu, že vám platí priorix?
Není tady
Tak mi to nedalo a šla jsem mrknout na ty čepice a zjistila jsem, že ta hnědá mu je Já mu totiž zkoušela jen tu modrou, pže zrovna moc nechtěl a ted jsem to měřila a ta hnědá je větší, takže mu je líp... teda na tu vteřinu, co mi dovolil ji mít na hlavě. Ona je taková silnější, na větší zimu.
Ono to nevyjde tak draho, třeba tenhle duopack čepiček stál 6 liber (libra 38), takže jedna čepka 114Kč
Není tady
Sigi, to věřím že jste si to s kámoškou užily
To musela být ňamka
Sudi, že by kámoška už navštívila psychologa a díky tomu vyrazila na cvíčko?
To je dobře že je adámek tak šikovný.
Spirul, Lenka dostala taky ten priorix. Ostatní vakcíny má ty klasické, ale na tuhle mi Dr. řekla v podstatě bez ptaní: Vy máte OZP, já vám napíšu recept a vy si koupite ten priorix, pojišťovna Vám to proplatí.
Holky, o jakých čapkách mluvíte? NEmůžete hodit odkaz?
Není tady
Jity ty fotky jsou parádní a to žrádlo jěště lepší a není to náhodou ten hejtman náš ??má tu bilborty a je mi hrooozně nesympatickej,nevím proč.
Spirulko máme revírní bratrskou,dává každýmu 1200kč.
Není tady
spirula napsal(a):
Tak mi to nedalo a šla jsem mrknout na ty čepice a zjistila jsem, že ta hnědá mu je
Já mu totiž zkoušela jen tu modrou, pže zrovna moc nechtěl a ted jsem to měřila a ta hnědá je větší, takže mu je líp... teda na tu vteřinu, co mi dovolil ji mít na hlavě. Ona je taková silnější, na větší zimu.
Ono to nevyjde tak draho, třeba tenhle duopack čepiček stál 6 liber (libra 38), takže jedna čepka 114Kč
a podívej za kolik je nabízej na mmb....... a ty tp scháníš kde??
Není tady
Není tady
Přes jednu mamku na mmb, která to vozí přímo z Anglie
Není tady
Holky já mám doma zas veselo.
Jíta se ráno probudila, kašel jak tuberák, žlutý nudle....
Omluvila jsem jí ze školky a ona byla za hoďku v pohodě
Tak jsem uvařila pořádnou polívku ze 3 kuřecích stehen a knedlíčkama z půl kila jater.
Pěkně jsme si nacpaly bříška a máme jí i k večeři.
Jita to hnde zajdela ještě zbytkem roládky od babí.
Lenka mi usnula teprv před chvilkou.
Holky musím jít něco posbírat a žehlit, to co zvládly udělat než jsem uvařila polívku je katastrofa
Není tady
Není tady
Jé ta s velkou opicí je nááádherná
Jenže holky mají "krátkou" hlavu a kupování čepiček je pro nás utrpení.
Zimních máme dost zato ty slabé na teď, to je katastrofa.
Není tady
Sudi Máta má taky 50 centáků ale to je v tomhle věku normální obvod, mín by bylo špatně a chlapečci mají asi i o nějaký ten centák víc než holčičky, holt mají velký myslivny
s čepičkama je to děs, vůbec tu ještě nemají zimní a když tak jen holčičí, tak jsme mu aspon koupila jednu v cherokee a velikostně mu sedla na 8-12 let!! takže jsme z toho jelen
a co se očkování týče, tak máme priorix tetra, s těma neštovicema, já je totiž prodělala až jako dospělá a s dost vážným průběhem tak jsme nechtěla aby Máta musel podstoupit něco podobnýho a taky kvůli riziku pásovýho oparu
holky u nás je dneska tak nádherně, ještě jsme před spaním byli v lese a donesli jsme další hromadu suchýho, tak až se probudí brouček tak vyrazíme na zahradu a budem zvelebovat
Není tady
teda ty čepičky jsou nádherný a to se dá normálně sehnat přes MMB? mě se tam v tom odkazu líbí i ty trička s dlouhým rukávem
Není tady
dají no..já bych se šla podívat i u nás v sekáči,ale ta bába má furt zavřeno, já vždycky říkám že už tam nepůjdu ale stejně mě to tam furt táhne... ale ani jednou neměla otevřeno.. a má tam samý zančkový dětský hadry-co teda má ve výloze.. a píše tam že dětské oblečení z anglie..
holky tady je taky krásně..a já musím na ten debilní čez... ráno jsem tam byla ale byla tam spousta lidí.. a holky mi venku hlídali adama,ted půjdu s ním.. to bude něco...asi mu musím nakoupit BOBOM-jak říká a pokut mi daj formulář rovnou tam tak ještě do realitky,..ach jo..
Není tady
My máme slabou na ted taky jen jednu, ještě jednu by to chtělo.
A Kuba má taky těch asi 50cm.
Není tady
Markéta111 napsal(a):
Jity ty fotky jsou parádní a to žrádlo jěště lepší a není to náhodou ten hejtman náš ??má tu bilborty a je mi hrooozně nesympatickej,nevím proč.
Spirulko máme revírní bratrskou,dává každýmu 1200kč.
Markét samo že náš
a je strašně super, příjemný, kominikativní a nejen když je před volbami
Není tady
Štarmik napsal(a):
teda ty čepičky jsou nádherný
a to se dá normálně sehnat přes MMB? mě se tam v tom odkazu líbí i ty trička s dlouhým rukávem
Sehnat se dá všechno
Není tady
my máme obvod 46cm ...Natynka má z háemka sadu se šálou, a některé ještě z loňska, taky jedna paní z MMB plete fantastické, tak jsme v pořadníku na letošek a jedna z háemka má ještě dorazit...takže my jsme s čepicemi vybavení...
tak já při uspávání malé usnula splu s ní a te´d jsem se probudila
natulka ještě chrní
Není tady
Spirul tak jsme na to ted koukala a jsou tam šíleně drahý....to si nelajznu dát skoro čtyři stovky za čapku...by mě tatka hnal
Není tady
tak záleží jak co, já už to tu psala že ten duopack s opičkama vyjde na cca 220Kč
Není tady