27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Asi takovou věc musí sama chtít, i my kadá pouívám jiné značky vloek či tamponů, prostě proto, e nám vyhovují a jiné by jsem nechtěly.
Není tady
Jo, jo, asi nás takové problémy brzy taky čekají. Já sama pouívám tampóny, take se ve vlokách moc nevyznám. Které vám nebo vaim dcerám vyhovují? Mimochodem, doufám, e ne příli osobní otázka: V kolika letech vae dcery (příp. vy) dostaly menstruaci? Mě jetě nebylo jedenáct, ale měla jsem tenkrát velký stres (smrt otce), tak myslím, e se to urychlilo. Dceři bude devět, ale fyzické (nejen ty znaky puberty u se začínají objevovat, tak jsem zvědavá, kdy ta menstruace ...
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
Jen se zeptám, jestli je nějaká hranice, kdy začít s tampónama
dceři je dvanáct, jetě menstruaci teda nemá, ale učitel děvčata upozornil, e plavání ve kole bude pokadé a protoe je moderní doba tampónů, a se podle toho zaříděj
nevím, ale snad ty mini tampóny
Blanko, ten ucitel je ale asi trosku prastenej, ne? Myslim, ze do toho vubec nema co mluvit a kvuli plavani bych tak mladou holku urcite do tamponu nenutila... Ne kazde z nas vyhovuji...
Není tady
Já rozhodně upředostňuju kvalitnějí vloky, třeba Libresse invisible ultra thin jsou tenké a přesto dost dlouhé, e i při větím pohybu nehrozí prosáknutí, ale je jich na trhu dost, a intimky jsou nejlepí discreet.
Není tady