29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naše holka někde četla že se chovají jakési domácí veverky.Máte někdo tušení o co jde?Zajímalo by mě kde se dají koupit,jak se zvířátko přesně jmenuje a hlavně
zkušenosti s chovem.Mají být údajně hodně společenské a milé.A protože jsou veverky krásné,určitě bych si jí chtěla pořídit.
Není tady
Nejspíš jste slyšeli o veverce zemní.
Víc informací (tedy vpodstatě všechny) najdeš zde:
http://www.volny.cz/babacek.axl/veverka.htm
Není tady
Možná jste slyšeli o veverce, která se jmenuje burunduk. Je velice krásná, milá, ale musí se chovat od maličkého mláděte, aby nebyla divoká. Je to takový pruhovaný andílek jako byli Chips a Deyl v kreslené pohádce. Já jsem ji měla, ale bohužel za rok zemřela na vrozené zauzlení střev. Chystám se koupit novou a to je období právě tak březen-duben protože to jsou maličká mláďata.
Není tady
Veverušku už mám přislíbenou od chovatele.Jsou opravdu úžasné,přímo k sežrání.
Doma u nás by měla být během dubna.Už se těším na její lumpárničky!
Není tady
Ahojík myslíte že seženu i mládě burunduka ted v srpnu? prosíííím o odpověd... taky nevím kolik stojí a kde jí sehnat
Není tady