|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

ČEKANKO A JAK JSTE TO VYŘEŠILI S TÍM DUDÁKEM???pORSTĚ JSTE MU HO NEDALI????
NO TO MI POVÍDEJ O TÉ DOKTORCE,JSEM MYSLELA ŽE MĚ ŠLEHNE,ALE JAK SI POPISOVALA HYSTERÁKY U MALÝHO TAK TO MI DOST PŘIPOMÍNA NAŠÍ ELLÍ,ALE NEŘEKLA BY SI TO DO NÍ CO????NA USEDLOSTI HMMM??? 
Čekanka napsal(a):
Fool typem osobnosti jo?
tak to snad nemyslela dr vážně, adamíš je divá zvěř, řve jako pitomej i při přebalování, neposedí, hysteráky než mu udělám jídlo no na palici, křičí že lidem okolo praskaj bubínky takže o nerváčkovi něco vím
ale spí ukázkově, taky jsem byla za podavačku dudlíka co hodinu, než jsme se rozhodli s tím něco udělat, ale bez slziček se to samozřejmě neobešlo, teď spí celou noc a bez dudáku.....
Není tady
Fool to jo, neřekla bych že budete mít takové problémy, no to jsou věci 
jo jo, dudlík jsme prostě odebrali páč já odmítla dělat celonoční podavačku. Dvě noci totálně prořval (chodili jsme k němu), pak mu asi došlo, že dudlík nebude (ani nic jinýho kromě pohlazení) a spí celou noc. Ale to mu byly 4 měsíce a zlozvyky nebyly nijak moc zakořeněný...... ale mít na to nervy, to vám teda povim, nebýt manžela, tak dudlíkujem a nespíme dodnes 
Není tady

čekanko: ja takovou podporu bych nemela asi, je mekota, mala jekne a ja nevstanu a on, breci, slysis ji, .. a ja, slysim, ale nechci se zvedat a on, ty jsi hrozna, ji nechas brecet.
Není tady
Musím se smát, když to tu čtu..
Michalka spala už od příchodu z porodky celou noc, ale poslední asi 2-3 noci chce 2x jíst a mezitím jsem snad každou hodinu podávala dudlík (se kterým normálně nespí, většinou ho vůbec nechce, pokud si ho vzala, minutu po usnutí ji vypadnul) a jsem totálně KO, protože nespala ani přes den... Nedovedu si představit, jak vypadá vstávat 17x za noc, jak tu někdo psal
Snad nás to nikdy nepotká 
Kamchi já jsem taky měkota, manžel má v tomhle pevnější nervy, ale nelituju, jsme vyspalá celá rodina a ty dvě prořvaný noci za to stály
nesouhlasím s názorem, že se prcek nemá nechat brečet. Je potřeba rozlišit kdy se jedná o vyřvávání si pozornosti a to ať se na mě nikdo nezlobí, řičení co hodinu v noci je silný kafe.... vůbec se nedivím, že je pak maminka nervní na zbytek rodiny, prcek je ufňukanej z nekvalitního spánku atd atd
Není tady

Tak dneska po večerním kojení vypila 100 UM (já zas nesouhlasím s tím,že mimi si vezme,jen kolik chce, to by naše Kačka vyžahla klidně rybník mlíka
), pravda,neřvala při odříhávání a po krknutí usnula jak špalek, tak uvidíme
Po hodině bych už taky řešila,jestli je to od hladu,ale zatím jste mě přesvědčily,že dvakrát za noc je normoš,díky
Ale jak jsem to sem včera napsala,vzbudila se poprvý už v jedenáct,nikdy teda neřve(to jen přes den vždycky po kojení), jen hrozně funí,tlačí a prdí a u toho si hryže ruce...začne pofňukávat,ale než se rozbulí,je u kozy
Pořád doufám,že je to i těma prdama, přestala jsem dávat kapky a do zavinky už ji taky nedáváme,aby mohla kopat 
Není tady

Mně se Andy budí tak 1x, max. 2x za noc - poprvé tak v 1 - 3 hod., podruhé kolem 4- 5 hodiny, ale někdy vydrží i do 8 hodin. Tak koukám, že to je zlatá. 
Jinak postýlku máme v ložnici, někdy večer po nakojení usne u prsu, tak ji hned fouknu do postýlky a je pohoda, ale když se nám to nepodaří, tak uspávám a houpám v náručí, než se podaří usnout. Myslíte, že to dělám špatně? Měla bych ji jen fouknout do postýlky, ať se naučí usínat sama? 
Dudlík nechce! Žádný! 
Není tady
Hojky Evíku, mě se Matýsek taky budí na kojení zhruva po třech hodinkách - 10 hodin v kuse jako vám ostatním mi ještě nikdy nespal. Vzbudí se, ale jen si vrzne, já jsem okamžitě s přískokem u postlýlky
, čapnu ho a dám mu sosnout. To trvá taky zhruba tak 4 minutky, spíš bych řekla, že mu jde o podudlání než o zahnání hladu a okamžitě vytuhne a já ho můžu vrátit tam odkud jsem ho vzala
. TAkže mi to noční buzení neva, protože mě to nějak neobtěžuje. Možná je to ale taky tím, že mám mlíka na rozdávání po litrech, takže je hned sytej. A to častý buzení bych přikládala tomu, že se napije hlavně toho předního mlíka, který není tak sytý. Nemůžeš to mít taky tak?

Není tady

Tak mi jsme dnes naspaly asi ta 2h
.....pdávání dudlíku dělám už automaticky snad i ze spánku,malá se v noci dusila,má šílenou rýmu,odsávala jsem jí a stejně to nepomohlo.
Je mi jí tak líto ani jíst nemůže,chrčí to v ní
....v noci se poblindila a šly z ní hleny
...no takže síla...mě se tu klýží oči a Ellí na mě kouká z postýlky a směje se
....no prostě k zulíbání
.....ale jsem fakt grogy,hlavně t moje migrošky jsou po nevyspání fakt super 
Není tady
Když tu tak píšete o dudlících?? Mates ho vůbec nechce. A to mu dávám dudlíky od různých značek a ani jeden nechce.
Není tady

Jo, mě Andrejka taky nechce žádný dudlík. Kdyby si nezačala cpát do pusy palec, tak by mi to ani nevadilo. Chtěla bych, aby si kvůli tomu raděj zvykla na dudlík, ale nic! 
Takže přiskakuju, když si cucá palec, odvádím pozornost, dávám palec pryč! 
Není tady

yellow: me mala v sestinedeli nespla ani ve dne, ani v noci.... to pak bys videla zombie:)... ale vydrzela jsem to a prislo se na reflux, ze to nebylo jen zbytecny plac....
Leri: ja malou davala do postylky spat samotnou asi na konci sestinedeli nejak priblizne... zkousela jsem vse, meli jsme i kocarek v loznici:)ale pak jsem najednou si rekla dost... koncim, a chvili plakala, nervala, plakala, a usla... chodila jsem tam porad tedy... ale naucila se to...
cherryl: neivm, nekdy nasi male taky staci jen cajik... nekdy mi prijde ze mame v noci doma vedro, tak bych se ji nedivila...
Není tady
Ahojky holky, když jste nakously to uspávání, my včera měli teda večer...malá se nabaštila po půl 8, v 8 už ležela, chvilku křik, ale hned to vypadalo, že usne (usíná sama už snad od začátku), jenže za chvíli jsme slyšely chůvičku....malá si oběma ručičkama držela dudlík, strkala ho dovnitř pusinky a ven, občas jí upadl, tak nás volala, aby jsme jí ho podali, povídala nám, smála se na celé kolo..., tak jsem v půl 9 zkusila znovu nakrmit, že u toho usne...a nic, chechtala se na celé kolo na kravičky, co máme na povlečení
, nakonec jsem jí přemluvila a půl 10 to zalomila
. V noci to samé, ale jak jsem zhasla, tak do 10-ti minut usnula. Pro ní je teď největší problém vlastní ručičky, nevím, kam jí je přivázat, aby jí nerušily 
Není tady

Holky ja jsem po noci zase utahaná
každý den stejné... budí se tak 6xza noc, k ranu snad kazdou hodinu,chodim tam a zpet... a uz jsem hotova... bojim se v posteli pohnout, abych ji nevbudila... pak asi pul hodiny se rozhodla ze si bude povidat a spat se nebude.
Není tady

Kamchi tohle znám...taky se bojím pohnout....a po dnešní noci jsem fakt kantáre...mám pocit,že usnu za chůze....to byla snad nejhorší noc jakou jsem zažila 

Kamchinka napsal(a):
Holky ja jsem po noci zase utahaná
každý den stejné... budí se tak 6xza noc, k ranu snad kazdou hodinu,chodim tam a zpet... a uz jsem hotova... bojim se v posteli pohnout, abych ji nevbudila... pak asi pul hodiny se rozhodla ze si bude povidat a spat se nebude.
Není tady
Kamči chodím s Fildou do kurzu,kde se potkávám s podobně "postiženýma" maminkama a holky hrozně chválily Gravimilk.Že ho pijí asi 14 dnů a to noční buzení lépe zvládají.Nejsou po něm tak vyřízené.
Já si s F. teď taky užívám noční buzení a Gravimilk právě testuju.Stojí kolem stovky a mají ho v lékárně,nebo DM.DRžím palce,at je líp.
Není tady

a to chutna jako ochuceny mliko? nebo jak? Heri ploblem je v tom, ze ja jsem hrozny spac, pred porodem jsem spala treba od 10 vecer do 12 dopoledne... proste bych spala porad.. vikendy byvaly u me ve znameni dlouuuuheeeho spanku a nyni to nemuzu dohnat, nejen brze budicky,ale jeste v noci vstavat nekolikrat... proste potrebaovala bych spáááát
ale mam smulu, co jsem si udelala, to mam:)
Není tady

Kamchi maj myslím vanilkový a kakaový,je to prostě ochucené mléko...já mléko nepiju,takže jsem se po tom málem po...alr to je o chuti 
Kamchinka napsal(a):
a to chutna jako ochuceny mliko? nebo jak? Heri ploblem je v tom, ze ja jsem hrozny spac, pred porodem jsem spala treba od 10 vecer do 12 dopoledne... proste bych spala porad.. vikendy byvaly u me ve znameni dlouuuuheeeho spanku a nyni to nemuzu dohnat, nejen brze budicky,ale jeste v noci vstavat nekolikrat... proste potrebaovala bych spáááát
ale mam smulu, co jsem si udelala, to mam:)
Není tady

ja mléko ano,ale jen bez chuti, ty ochuceny moc nemusim...
Není tady

Kamchi,ten gravimilk je jen lehce vanilkovej,ale fakt lehoučce...já to mám naopak...úplně jsem si na něm kdysi ujela...vypila jsem krabici za tři dny...to už leze do pěněz
Al jestli pomáhá,koupím si ho zas...měl by obsahovat podobné složení vitamínů a miner. jako Mamavit apod.
My teda po tom včerejším UM měli noc na 1*, vzbudila se jen jednou ve dvě a pak až v osm, samo že se mi stihlo udělat víc mlíka,takže po nakojení a přebal. usnula do minuty a spala ještě do desíti...fakt pohádka
Ale denně jí Nutroš na noc dávat nechci,tak nevím co s tím 
Není tady

evajs: ja zkousela umelou, nutrilon nechce, davam i kase, a taky nic, je to stejne.
Není tady
Kamči já mám čokoládovej Gravimilk a je dobrej.Chutná jako kakao,nebo čokoláda.Piju to teplý.Ochucený mlíka mi taky nechutnají.
Upravil(a) heri1 (29. 9. 2008 16:24)
Není tady
Adamíš taky nechtěl dudlík měli jsme jich doma asi třicet 

a nakonec vzal kytku z lékárny za 14 korun a jsme s ní dodnes, ale dudlík má jen při hysteráčcích ve dne (takže skoro furt) a v noci je bez 
Eviku dobrý, najedený dítě, spokojený dítě 

Není tady
Evci,tak jsem Ti tu knizku poslala.
Heri, ja mela zkusenost,ze po tom Gravimilku mu plakaval,tak nevim,co mu potom vadilo pri kojeni,proste kdyz jsem ho prestala pit,tak to ze dne na den zmizelo. 
Není tady

Díky moc,ta knížka je super...už znám náš problém...je to cumel
Ale zatím je ještě dost malá,píšou pevnej spací režim až od 6.měsíce,nicméně dělám spoustu chyb i přes den...sice ji dávám spát i ve dne i v noci bdělou,ale první denní spaní probíhá už hodinu po úplným probuzení a před večerním uložením do postýlky se často stane,že spí třeba od čtyř do půl sedmý,což taky nemá bejt...má být bdělá min. 4 hodiny před usnutím a krmení má probíhat nejp. půl hodiny před uložením...tak zkusím zatím změnit aspoň toto a po 4.měsíci budem odbourávat noční dudlání
děkuju moc 
Není tady