6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky mám malou otázečku - včera mě opět začaly bolet prsa, jako když jsem byla těhu. jsem 14 dnů po revizi a nikdy předtím mi to nedělalo (kromě toho, když jsem byla těhu). Nevíte, co to může znamenat? Včera mě dokonce bolelo i břicho a bylo mi trošku špatně... Prostě jako kdybych měla příznaky těhu... nevím, co si mám myslet. Může to být ovulace? Jsem z toho celem zmatená... Prosím poraďte. Nemůže to doufám znamenat nic zlého, co se týká špatně provedené revize apod,? Možná zbytečně plaším, ale poraďte mi prosím.
Není tady
Lenulko zajdi si radši co nejdřív k doktoru!Nezanedbej to!Ovulace by na bolesti břicha odpovídala ale aby ti bylo zle a bolely tě prsa to je divný. Neboj,třeba to nic není třeba se tělo vzpamatovává ale radši to konzultuj s lékařem!Zavolej mu a poraď se s ním! Myslím na tebe!
Není tady
Lenulko, já měla tento měsíc to samý, prsa mě začla bolet už týden po MS a to dost , ale dnes ráno jsem to bohužel normáolně regulérně dostala, myslím, že to je nevyváženou hladinou hormonů, ty jsi po zákroku a já půl roku od vysazení HA po 10 letech, takže to je asi tím, ale ono se to časem srovná nám oběma a budem těhu, uvidíš, pa:-)))
Není tady