29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stavíme domek a starou myčku dávám synovi-měli jsme indesit a moc spokojená jsem s ní teda moc nebyla. Do domečku chceme koupit novou myčku a taky bych chtěla sušičku prádla. Můžete poradit, kterou značku....jaké máte zkušenosti?
Není tady
Myčku máme Electrolux, máme ji krátce, ale jsem spokojená. Tím víc, že předtím jsme myčku neměli :-) Tak jsem nadšená.
Sušičku prádla jsme plánovali, ale zatím nekoupili, možná nekoupíme vůbec. Prý je to hodně energeticky náročné, tak sušíme klasicky na sušáku.
Není tady
Dobrý den, prosím já bych taky chtěla poradit jakou mám koupit myčku. Chtěla bych takovou co by měla antibakteria , kvuli oplachu. Prosím mohu se zeptat je stli neškodí zdraví ty přípravky co se dávají do myčky? Prosím a ještě bych se chtěla zeptat jakou troubu si koupit jestli teplovzdušnou anebo klasiku. DĚKUJI MOC všem za odpověď.
Není tady
Sušičku nemám, myčku mám druhou v pořadí - první byla Bosch-naprostá spokojenost 12 let. Teď mám Whirpoool , ale prý jsou poruchové, tak nevím. Já ji mám přesně 2 měsíce po záruce, tak uvidíme, jestli to bude pravda.
Není tady
Ahoj zuzi, jaké měla funkce tedy programy ta Bosch. Dík
Není tady
Všechny základní , volba zkráceného programu, poloviční náplň..... Prostě klasika . Jo a měla v té době novou věc- schovaný ohřívač vody - neměla topnou spirálu uvnitř prostoru pro nádobí. Tahle nová to má také. Mě říkal opravář praček, že nejspolehlivější jsou AEG/ Elektrolux, pokud chceš kupovat ve střední třídě. Pak jsou ty lepší Miele , Ariston. Ty jsou ale mimo mé finanční sféry...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Všechny základní , volba zkráceného programu, poloviční náplň..... Prostě klasika . Jo a měla v té době novou věc- schovaný ohřívač vody - neměla topnou spirálu uvnitř prostoru pro nádobí. Tahle nová to má také. Mě říkal opravář praček, že nejspolehlivější jsou AEG/ Elektrolux, pokud chceš kupovat ve střední třídě. Pak jsou ty lepší Miele , Ariston. Ty jsou ale mimo mé finanční sféry...
Ahoj zuzi, tak už jsem koupila Electrolux ESI 66010X tak snad budu spokojená, když tak mrkni na ni na veb.stránce jsem zvědavá na tvuj názor. Ale v obchodě řekli, že je prý dobrá a je to prý vyšší třída tak uvidím. Drž palečky abych byla spokojená.
Není tady
Já mám Whirpoolku už 9 let,max.spokojenost,ale ještě jsem neviděla myčku s ohřívacím tělesem vyvedeným dovnitř do myčky do prostoru,kam se dává nádobí.Nebo sem to špatně pochopila?
Sušičku nemáme a nechtěla bych ji,proč platit za elektřinu navíc,když nemusím a prádlo uschne zadara.
Není tady
Ty první dovážené myčky to tak měly. Prostě takovou spirálu v prostoru pod spodním košem. Vypadalo to jak ponornej vařič. Bylo to fujtajblózní.....
Sarah- manžova dcera teď také koupila Elektroluxku a myslím, že jste rozhodně neudělali chybu. Kdo odzkoušel myčku, nerad se vrací k dřezu. Mě když ta první opustila ( samozřejmě před vánoci), byla jsem nešťastná jak šafářuv dvoreček, než manža sáhnul do tajných zdrojů a dovezl novou....
Není tady
Jak jsem psala,máme myčku už 9 let a když jsme se tenkrát rozhodovali,jestli myčku nebo dovolenou v Egyptě,byli naši kluci jasně pro myčku-museli totiž o víkendech umývat nádobí (11 a 9let)
A nedávno mi starší syn říkal,že bychom měli koupit novou myčku.A já se ptala proč,když tato funguje.A on: abychom prý měli v záloze okamžitě náhradu,až ta stará nám vypoví službu.
PS: A Tenkrát před 9 lety nakonec byla myčka i Egypt.Kluky jsme jen zkoušeli a překvápko teda bylo na naší straně.
Není tady
Se sušičkou asi také nepočítám. Zatím mi stačí pračka , která mi vyhazuje prádlo už prakticky suché - mám 1400otáček a fakt je to na době schnutí znát. Nevím, jestli by mi nebylo líto energie vložené do sušičky. A pokud mám správné informace, tak se do ní musí zas ještě přidávat něco proti mačkání- no a to si myslím, že zas ještě praní zbytečně prodražuje. Ono stačí Calgon, prášek, aviváž, umývač praček..... Když to spočtu je to slušná pálka na jedno vyprání.
Možná , kdybych měla možnost ji vyzkoušet, změním názor,ale podle informací vyčtených z letáků a inzercí zatím o ní vůbec neuvažuji.
Není tady
Tak já teda zdaleka takhle nedotuju drogistické řetězce - používám dobrý prací prášek a občas aviváž,když suším venku tak aviváž vůbec ne,protože prádlo je navoněné pěkně vzduchem.Žádný Calgonit ani čističe,to jsou jen způsoby,jak nám vytahovat prachy z peněženek,ale jinak je to nanic.
Není tady
Kuty napsal(a):
Tak já teda zdaleka takhle nedotuju drogistické řetězce - používám dobrý prací prášek a občas aviváž,když suším venku tak aviváž vůbec ne,protože prádlo je navoněné pěkně vzduchem.Žádný Calgonit ani čističe,to jsou jen způsoby,jak nám vytahovat prachy z peněženek,ale jinak je to nanic.
Přesně tak Kuty . Používám bezfosfátový prací prášek,takže Calginit není potřeba. Před 5.měs se mi rozbila po skoro 10.letech pračka a buben byl naprosto čistý,žádné usazeniny
, odešel programátor a ten nemá s prášky co do činění.
Není tady
No , já mám opravdu vele tvrdou vodu- z vlastní studně, sice v kojenecké kvalitě , ale tvrdou. Vodovodní trubky jsme nuceni vyměnit po 15 letech- jsou zarostlé. Takže Calgonit používám docela oprávněně. Musela bych dát mnohem víc prášku aby se prádlo vypralo, kdybych neměkčila vodu . Prášek jsem vystřídala víckrát, te´d peru v Dedře.
Upravil(a) zuzi777a (24. 10. 2008 13:10)
Není tady