Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 9. 2008 8:18

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Značka sušičky prádla a myčky nádobí

Stavíme domek a starou myčku dávám synovi-měli jsme indesit a moc spokojená jsem s ní teda moc nebyla. Do domečku chceme koupit novou myčku a taky bych chtěla sušičku prádla. Můžete poradit, kterou značku....jaké máte zkušenosti?

Není tady

#2 27. 9. 2008 16:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Značka sušičky prádla a myčky nádobí

Myčku máme Electrolux, máme ji krátce, ale jsem spokojená. Tím víc, že předtím jsme myčku neměli :-) Tak jsem nadšená.
Sušičku prádla jsme plánovali, ale zatím nekoupili, možná nekoupíme vůbec. Prý je to hodně energeticky náročné, tak sušíme klasicky na sušáku.

Není tady

#3 3. 10. 2008 16:28

sarah
♥♥-----

Dobrý den, prosím já bych taky chtěla poradit jakou mám koupit myčku. Chtěla bych takovou co by měla antibakteria , kvuli oplachu. Prosím mohu se zeptat je stli neškodí zdraví ty přípravky co se dávají do myčky? Prosím a ještě bych se chtěla zeptat jakou troubu  si koupit jestli teplovzdušnou anebo klasiku. DĚKUJI MOC všem za odpověď.

Není tady

#4 3. 10. 2008 16:37

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sušičku nemám, myčku mám  druhou v pořadí - první byla Bosch-naprostá spokojenost 12 let. Teď mám Whirpoool , ale  prý jsou poruchové, tak nevím. Já ji mám přesně 2 měsíce po záruce, tak  uvidíme, jestli  to bude pravda.

Není tady

#5 3. 10. 2008 22:44

sarah
♥♥-----

Ahoj zuzi, jaké měla funkce tedy programy ta Bosch. Díkhjarta

Není tady

#6 4. 10. 2008 18:01

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Všechny základní , volba zkráceného programu, poloviční náplň..... Prostě klasika . Jo a měla v té době novou věc- schovaný ohřívač vody - neměla topnou spirálu  uvnitř prostoru pro nádobí. Tahle nová to má také. Mě říkal opravář praček, že nejspolehlivější jsou AEG/ Elektrolux, pokud  chceš kupovat ve střední třídě. Pak  jsou  ty lepší Miele , Ariston. Ty jsou ale mimo  mé finanční sféry...hmm

Není tady

#7 14. 10. 2008 19:10

sarah
♥♥-----

zuzi777a napsal(a):

Všechny základní , volba zkráceného programu, poloviční náplň..... Prostě klasika . Jo a měla v té době novou věc- schovaný ohřívač vody - neměla topnou spirálu  uvnitř prostoru pro nádobí. Tahle nová to má také. Mě říkal opravář praček, že nejspolehlivější jsou AEG/ Elektrolux, pokud  chceš kupovat ve střední třídě. Pak  jsou  ty lepší Miele , Ariston. Ty jsou ale mimo  mé finanční sféry...hmm

Ahoj zuzi, tak už jsem koupila Electrolux ESI 66010X tak snad budu spokojená, když tak mrkni na ni na veb.stránce jsem zvědavá na tvuj názor. Ale v obchodě řekli, že je prý dobrá a je to prý vyšší třída tak uvidím. Drž palečky abych byla spokojená.hjartahjartahjarta

Není tady

#8 14. 10. 2008 21:18

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Já mám Whirpoolku už 9 let,max.spokojenost,ale ještě jsem neviděla myčku s ohřívacím tělesem vyvedeným dovnitř do myčky do prostoru,kam se dává nádobí.Nebo sem to špatně pochopila?
Sušičku nemáme a nechtěla bych ji,proč platit za elektřinu navíc,když nemusím a prádlo uschne zadara.

Není tady

#9 14. 10. 2008 22:27

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ty první dovážené myčky to tak měly. Prostě takovou spirálu v prostoru pod spodním  košem. Vypadalo to jak ponornej vařič. Bylo to  fujtajblózní.....

Sarah- manžova dcera teď také koupila  Elektroluxku a myslím, že jste rozhodně neudělali chybu.  Kdo  odzkoušel myčku,  nerad se vrací k dřezu. big_smile Mě když ta první opustila ( samozřejmě před vánoci), byla jsem nešťastná jak šafářuv dvoreček, než manža sáhnul do tajných zdrojů a  dovezl novou.... big_smile

Není tady

#10 14. 10. 2008 23:06

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Jak jsem psala,máme myčku už 9 let a když jsme se tenkrát rozhodovali,jestli myčku nebo dovolenou v Egyptě,byli naši kluci jasně pro myčku-museli totiž o víkendech umývat nádobí (11 a 9let)
A nedávno mi starší syn říkal,že bychom měli koupit novou myčku.A já se ptala proč,když tato funguje.A on: abychom prý měli v záloze okamžitě náhradu,až ta stará nám vypoví službu.
PS: A Tenkrát před 9 lety nakonec byla myčka i Egypt.Kluky jsme jen zkoušeli a překvápko teda bylo na naší straně.

Není tady

#11 16. 10. 2008 10:13

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Se sušičkou  asi také   nepočítám.  Zatím mi stačí pračka , která mi vyhazuje prádlo už prakticky suché - mám 1400otáček a fakt je to na době schnutí znát. Nevím, jestli by mi nebylo líto energie  vložené do sušičky.  A  pokud mám správné informace, tak se do ní musí zas ještě přidávat něco   proti mačkání- no a to si myslím, že zas ještě praní  zbytečně prodražuje. Ono stačí  Calgon, prášek, aviváž, umývač praček.....  Když to spočtu je to slušná pálka na jedno vyprání.
Možná , kdybych měla možnost ji vyzkoušet, změním názor,ale  podle informací  vyčtených  z letáků a inzercí  zatím o ní vůbec neuvažuji.

Není tady

#12 22. 10. 2008 18:55

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tak já teda zdaleka takhle nedotuju drogistické řetězce - používám dobrý prací prášek a občas aviváž,když suším venku tak aviváž vůbec ne,protože prádlo je navoněné pěkně vzduchem.Žádný Calgonit ani čističe,to jsou jen způsoby,jak nám vytahovat prachy z peněženek,ale jinak je to nanic.

Není tady

#13 24. 10. 2008 12:38

Helča2
♥♥♥♥♥--

Kuty napsal(a):

Tak já teda zdaleka takhle nedotuju drogistické řetězce - používám dobrý prací prášek a občas aviváž,když suším venku tak aviváž vůbec ne,protože prádlo je navoněné pěkně vzduchem.Žádný Calgonit ani čističe,to jsou jen způsoby,jak nám vytahovat prachy z peněženek,ale jinak je to nanic.

Přesně tak Kuty smile . Používám bezfosfátový prací prášek,takže Calginit není potřeba. Před 5.měs se mi rozbila po skoro 10.letech pračka a buben byl naprosto čistý,žádné usazeniny smile, odešel programátor a ten nemá s prášky co do činění.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#14 24. 10. 2008 13:09

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

No , já mám opravdu vele tvrdou vodu- z vlastní studně,  sice v kojenecké kvalitě , ale tvrdou. Vodovodní trubky jsme nuceni vyměnit po 15 letech- jsou zarostlé. Takže  Calgonit používám docela oprávněně. Musela bych dát mnohem víc prášku aby se prádlo vypralo, kdybych neměkčila vodu . Prášek jsem vystřídala víckrát, te´d peru v Dedře.

Upravil(a) zuzi777a (24. 10. 2008 13:10)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí