|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
markétko, moc a moc gratulujeme
. přejeme celé rodince hodně štěstí, užívej si miminka
.

Marketko obrovska gratulace k Matyskovi 
Prejeme vam cele rodince jen a jen to nejlepsi 
Není tady
Marky to je teda krásná novinka. Matýsek už si chováš v náručí. Moc moc gratuluji a přeji celé rodině hodně štěstí a hlavně zdravíčko.
Není tady

Markétko sluníčko
velká gratulace k vytouženému Mathiaskovi,štěstí,zdraví a lásku Vám třem 
Není tady
Markétko přidáváme se s Aničkou ke gratulacím a přejeme oběma hlavně hodně zdravíčka

Není tady
Marky gratuluju k Máťovi (snad mu tak budeš taky říkat, nebo ti to oslovení aspoň nevadí), A je škodolibej už od malinka co? Žádná oslava a koukej se mi maminko věnovat.
Tak si to spolu krásně užívejte a hlavně zdravíčko a hodně mlíčka.
Není tady
Teda Market to je mazec
, chvilku tady nejsem a Matýsek je na světě
. Strašně moc gratuluju a přeju hlavně štěstí, zdraví a spokojenost celé rodince 
P.S. je to fešák
šmírovala jsem ho v konečníku 
Upravil(a) Kotrmelína (27. 9. 2008 22:45)
Není tady
Majky, tak a je to tady - JSI MÁMA!!!!!
Strašně moc Ti gratuluji k narození synáčka a do společného života Vám oběma přeju hodně zdraví, štěstí a vzájemné lásky 

Není tady

Marketko,ja jsem to propasla....To mne tak mrzi,jsem asi posledni,kdo Ti preje...Takze,je to nadhera,krasne si to spolu uzivejte..Preju vam vsechno nej.nej.nej.at se vam spolu dari.Mathiaskovi hodne zdravicka,lasky,stesti...a Tobe hodne mlicka a radosti a spokojenosti a ja nevim co jeste....Moooc gratuluju....

Není tady
Marketko, gratulujeme s Krystufkem. To jsou veci, clovek si na dva dny odskoci a uz je tu Matysek.
A pak se budeme ptat, jak dopadla uklizeci manie

Není tady
Marky
, pridavam se ke gratulantum a preju hodne zdravi a mlicka.
A tesim se na slohovku.
Není tady
MARKÉTKO,MOC GRATULUJU,MIMOCHODEM...KRÁSNÉ JMÉNO.PŘEJEME HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA A POHODY A MLÍČKA.

Není tady
Markétko,před dhvíli jsem se vrátila z Moravy z vinobraní a na Babinetu na mě vykoukla krásná zpráva.Přeju vše nej nej Tobě i broučkovi a hrozně moc gratuluju

Není tady
Marky - krásná zpráva
Matthiasek je přece mnohem lepší než nějaký prase, no ne?
však si na jaře nějaký upečem
hodně štěstí, co nejvíc pohody a zdraví 
Není tady
Jejda Makynko tak jsem asi poslední kdo to zjistil takže mooooooooooc a moooooc gratuluju !!!Beruško máš to za sebou paráda a teď už jen a jen všechno krásný!!! Přeji hodně zdravíčka,mlíčka,v rámci možností doma hodně pohody a klidu !!!!! 
Gratuluju!!!!!
Není tady