Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 2. 10. 2008 12:45

petra72
Host

Re: Co poradit?

Mikeš napsal(a):

...nebo se s tím ona tak nějak vnitřně smíří a bude to klasickej život ve třech, než to někoho z účastníků přestane bavit definitivně...

Klasika. Pak přeji hooodně síly, páč to je ta nejdelší cesta. usch

#127 2. 10. 2008 13:14

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

petra72 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

...nebo se s tím ona tak nějak vnitřně smíří a bude to klasickej život ve třech, než to někoho z účastníků přestane bavit definitivně...

Klasika. Pak přeji hooodně síly, páč to je ta nejdelší cesta. usch

.... a nejbolestnější.

Není tady

#128 2. 10. 2008 13:24

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

No a jsme u toho- já jsem pro "kudlu" taky.... Co přinese té manželce pohled na zaláskovaného   manžela?? Co to přinese vztahu, 5letému dítěti?  Asi tak 15 tub Lexaurinu  , nervy stejně v kýblu,    vztah na sr*** čky,  světlé zítřky v nedohlednu pro všechny zúčastněné....

Když si představím sebe na místě Mikešovy švagrové , neváhala bych ani vteřinu a  šla od  toho, pokud by si ten chlap po dvou hodinách neuvědomil , co chce , tak ať si to uvědomuje někde mimo můj dosah.......   Ale to bych udělala já...

kurňa že já neznala tenkrááát babinet big_smile já oslovi dala půl roku big_smile  bylo mi to platný jako všem tady big_smile teda co to melu, mohla jsem o půl roku dýl šetřit milence pračku a žehličku dumbom
na tu úlevu kdy se jeho fusekle přesunuly na správný šnury nezapomenu, ještě ted jak to píšu se směju. Přece kvuli jednomu kvítí se nenchám otravovat, jsem tu jen na chvíli wink

dum spiro spero

Není tady

#129 2. 10. 2008 13:27

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Mikeš napsal(a):

... on se prostě ve středu sbalil s tím, že jde bydlet k milence, a nechal jí tam s 5-letým dítětem samotnou sad ... je to jistě jejich problém a ne můj, ale ona mi věří, že jí poradím něco inteligentního a já nevím, co... sad

Pokračování: big_smile
Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě" big_smile big_smile big_smile
Takže klasika... tummenupp
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat sad ... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...

chudák malej, já bych věděla jak mu pomoct big_smile

dum spiro spero

Není tady

#130 2. 10. 2008 14:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

No a jsme u toho- já jsem pro "kudlu" taky.... Co přinese té manželce pohled na zaláskovaného   manžela?? Co to přinese vztahu, 5letému dítěti?  Asi tak 15 tub Lexaurinu  , nervy stejně v kýblu,    vztah na sr*** čky,  světlé zítřky v nedohlednu pro všechny zúčastněné....

Když si představím sebe na místě Mikešovy švagrové , neváhala bych ani vteřinu a  šla od  toho, pokud by si ten chlap po dvou hodinách neuvědomil , co chce , tak ať si to uvědomuje někde mimo můj dosah.......   Ale to bych udělala já...

Jasnně, kudla pod krk - u tebe Zuzi to je... máš dvě hodiny si srovnat v hlavě, kde chceš být, u mě by to byla debata možná na dýl, ale jasně by zaznělo, zda chce zůstat zde, nebo zda chce jít o dům dál - ale že nehodlám žít ve trojce. Ty dvě hodiny bych tam nedávala - ono totiž, když se takovýto nůž pod krk přiloží a nezná se reakce na dotyčného, ajk uvažuje ve stresu, mohlo by to také skončit právě tím prásknutím dveří a odchodem - pokud ho však manželka přeci jen doma chce a dá tu možnost, tak vyříkat si co ano a co už ne je fakt dobré. Klidně mu říct, že jo, pokud tedy chceš zůstat, věz, že příště to už tahle lehce neprojde a je smytec. Doufám že jsem dostatečně vysvětlila ten "můj nůž pod krkem"
Jinak souhlas naprostý se Zuzi - co z toho vzrëjde, když se to neřeší a nechává se to vyhnít a říkat si, no, ono to nějak dopadne. takže já jsem také pro buď - anebo.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#131 2. 10. 2008 14:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Jasnně, kudla pod krk - u tebe Zuzi to je... máš dvě hodiny si srovnat v hlavě, kde chceš být, u mě by to byla debata možná na dýl, ale jasně by zaznělo, zda chce zůstat zde, nebo zda chce jít o dům dál - ale že nehodlám žít ve trojce. Ty dvě hodiny bych tam nedávala - ono totiž, když se takovýto nůž pod krk přiloží a nezná se reakce na dotyčného, ajk uvažuje ve stresu, mohlo by to také skončit právě tím prásknutím dveří a odchodem - pokud ho však manželka přeci jen doma chce a dá tu možnost, tak vyříkat si co ano a co už ne je fakt dobré. Klidně mu říct, že jo, pokud tedy chceš zůstat, věz, že příště to už tahle lehce neprojde a je smytec. Doufám že jsem dostatečně vysvětlila ten "můj nůž pod krkem"
Jinak souhlas naprostý se Zuzi - co z toho vzrëjde, když se to neřeší a nechává se to vyhnít a říkat si, no, ono to nějak dopadne. takže já jsem také pro buď - anebo.

nůž na krk / ježiši to zase bude červenej fábor pro bejka/ "funguje" jen tam kde se neverník lekne a chce zůstat / začne neveru s tím, že to je jen špás a jinej sex/ale tam kde zustat nechce mu můžeš dávat na krk třeba mačetu a jen to urychlí celý proces odchodu k milence milenci. To, že to u nich po dvou letech bude tam kde ted už nevidí a ani přes lásku nemůže. Za hlasem srdce se běží i přes mrtvoly, ňáká kudlička je jen legrační....
S nohama na zemi dneska říkám, že když se rozhodnu za někým jít z lásky jdu. Jedno je mi divný, že lidi kvuli tomu pustí i děti, to bych nedala, jsem asi měkká

dum spiro spero

Není tady

#132 2. 10. 2008 14:16

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Za dvě hodiny se dá tak rozhodnout, jestli si koupím zelenou nebo modrou bundu, ale nikoli, zda totálně a nezvratně překopu svůj život…. Nemusíš být zase až tak tvrdá, Zuzi… big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#133 2. 10. 2008 14:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Za dvě hodiny se dá tak rozhodnout, jestli si koupím zelenou nebo modrou bundu, ale nikoli, zda totálně a nezvratně překopu svůj život…. Nemusíš být zase až tak tvrdá, Zuzi… big_smile

A Mikeš, dvě hodiny za tu dobu se toho dá vymyslet učinit rozhodnutí i to jak to vše obrátit nas ruby. Někdy nemáš ani ty dvě hodiny a jen vteřiny či zlomky. Zkus si šlápnout na minu.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#134 2. 10. 2008 14:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zkus si šlápnout na minu.
Někdy totéž, jako když doma praskne nevěra...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#135 2. 10. 2008 14:29

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

xxxx napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

nůž na krk / ježiši to zase bude červenej fábor pro bejka/ "funguje" jen tam kde se neverník lekne a chce zůstat / začne neveru s tím, že to je jen špás a jinej sex/ale tam kde zustat nechce mu můžeš dávat na krk třeba mačetu a jen to urychlí celý proces odchodu k milence milenci. To, že to u nich po dvou letech bude tam kde ted už nevidí a ani přes lásku nemůže. Za hlasem srdce se běží i přes mrtvoly, ňáká kudlička je jen legrační....
S nohama na zemi dneska říkám, že když se rozhodnu za někým jít z lásky jdu. Jedno je mi divný, že lidi kvuli tomu pustí i děti, to bych nedala, jsem asi měkká

Hele , říkáš " lekne se " - No, ono je fuk, jestli budeme říkat, že se lekne, nebo že si rychle uvědomí.... big_smile
Pokud to totiž neumí, přináší to jen trápení pro oba( tři). 

Já jsem radikál. Vím, že bych si ( kdyby si  TM -krásná zkratka okouknutá na Blbadle big_smile - opravdu sbalil raneček a šel) bývala byla  pobrečela,  mám ho moc ráda, je opravdu  pro mě  ten nejsprávnější pod sluncem. Ale kdyby měl býval nejistotu, kde chce být,  nechtěla bych  být ta, která mu chystá sváču  pro výlet za milenkou. Prostě  bych to utnula. Mám totiž za to, že život je fakt dost krátký na to abych se trápila. A při jeho setrvání v "trojčlence" bych se natuty trápila a to že  moc.....  Čím jsem starší, tím  míń potřebuju kompromisy. Asi by to tak nemělo být, ale   mě to vyhovuje.

Mikeš- možná že bych se dýl rozhodovala , kterou bundu si koupím, než  o tomhle.... Jak to má ten chlap, to nechám na něm.. big_smile  já totiž musím až do smrti žít sama se sebou a tak musím koukat přežít  pokud možno v dostatečném duševním zdraví.  Prodlužované přechody manželů k milenkám jsou pro mě vstupenka do Bohnic.

Není tady

#136 2. 10. 2008 14:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Zkus si šlápnout na minu.
Někdy totéž, jako když doma praskne nevěra...

No nevím nevím, zkusil a zažil jsem obé. Je ale pravdou, že na nevěru se umírá podstaně méně než na minu.

Není tady

#137 2. 10. 2008 14:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

No nevím nevím, zkusil a zažil jsem obé. Je ale pravdou, že na nevěru se umírá podstaně méně než na minu.

Ty jsi šláp na minu??? va

Ale stejně je hezký bavit se o nevěře a nebejt v tom osobně namočenej, co? ... tummenupp big_smile big_smile

Není tady

#138 2. 10. 2008 14:50

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já jsem si šlápla na rezavý  hřebík-stačilo- minu zkoušet radši nehodlám.......
Jo a o nevěře s chutí pokecám - jen doufám ne u nás doma a o vlastní či manžově........  big_smile

Není tady

#139 2. 10. 2008 14:55

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Jo a o nevěře s chutí pokecám - jen doufám ne u nás doma a o vlastní či manžově........  big_smile

Mi povídej... možná tady na vás působím jako lehkomyslnej vtipálek, ale když jsem psal své (naštěstí už zrušené) vlákno "Mlčeti zlato", nebylo mi tehdy vůůůůbec do smíchu... neutral

Není tady

#140 2. 10. 2008 15:13

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Mi povídej... možná tady na vás působím jako lehkomyslnej vtipálek, ale když jsem psal své (naštěstí už zrušené) vlákno "Mlčeti zlato", nebylo mi tehdy vůůůůbec do smíchu... neutral

Tvé vlákno jsem nečetla- stačí mi ty smutné příběhy  současné. Jsi vlastně pro mě " na druhém břehu"- ale  můžu směle za sebe v roli " té podvedené" říct, že  to necelé odpoledne ( opravdu cca 2hod mé nepřítomnosti) a následující hovor "H" mi úúúúpně stačily. Představa , že se v tom hnípu dýl mě děsí.... TM vypadal jak těsně před infarktem, já měla chuť  ho zabít ( vlastním  zbroják i zbraň, šlo by to ... cool ), do toho ten náš malý šmudla , který   jako všechny mrňavé děti  vycítil, že něco je v jeho  jistotách jinak..... FUJ! Radši jdu  do Kuchyňky nabrat inspiraci na večeři, než si na to vzpomínat.....

Není tady

#141 2. 10. 2008 15:14

majkafa
Host

Být tvou švagrovou, pošlu ho po svých životních zkušenostech a pročítání babinetu i jiné odborné literatury lol štandopede k milence a ukončím agonii. Čím dříve, tím líp. Stejně většina vztahů, kde se podařilo nevěru ustát, jde dříve nebo později stejně do háje. Jen naprostá menšina jich přetrvá a i to není ještě jisté, ještě není všem dnům konec. Můj názor. Doufám, že kdybych se znovu dostala do takovéhle situace, zachovala bych se podle své rady. smile

#142 2. 10. 2008 15:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

to seš borec já když vybírám barvu šatů tak se na ně tak dlouho koukám ve výloze až je prodaj big_smile

dum spiro spero

Není tady

#143 2. 10. 2008 15:26

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Být tvou švagrovou, pošlu ho po svých životních zkušenostech a pročítání babinetu i jiné odborné literatury lol štandopede k milence a ukončím agonii. Čím dříve, tím líp. Stejně většina vztahů, kde se podařilo nevěru ustát, jde dříve nebo později stejně do háje. Jen naprostá menšina jich přetrvá a i to není ještě jisté, ještě není všem dnům konec. Můj názor. Doufám, že kdybych se znovu dostala do takovéhle situace, zachovala bych se podle své rady. smile

vytesat do mramoru to neumim, ale napíšu si to v garáži na zeď wink ono to možná zní neuvěřitelně, ale možná mi pár lidí co tohle udělali dá za pravdu v tom, že když člověk ty dveře zabouchne je to hrozná uleva, u mě to byl balvan přes kterej jsem už pomalu neviděla a najednou klid, sice finanční mazec a zařizování, ale úleva hrozná, první noc jsem se vyspala po půl roce poprvé jako andílek, ....a jak jsem už psala, měla jsem být rychlejší, jen to prodlužuje nespavost a taky a to v neposlední řadě, dává to možnost nechat se olupat finančně, přeci jen milenka prahnooucí po vašem autíčku aj aj a odcházející partner jsou v tomhle o krok napřed.....jenže v tom chaosu a sbírání pošlapanýho ega a srdce to člověk bohužel ke vlastní škodě  opomíjí wink

Upravil(a) xxxx (2. 10. 2008 15:27)

dum spiro spero

Není tady

#144 2. 10. 2008 15:38

majkafa
Host

xxxx je to tak. Vlastní zkušenost. Já začala spát líp až tehdy, když jsme prodali náš dům a přestěhovala jsem se do JENOM svého bytu.
Tenkrát jsem nevěřila, že je lepší to odseknout a pak už "jen" hojit ránu. Dloouho jsem se v tom hňahňala.
Teď s odstupem času si říkám, proč my lidé, jsme tací masochisté. dumbom
Nechápu toho muže. Je to zbabělec a slaboch. Buď neměl odcházet, nebo, když už jednou odcházel, měl být MUŽ a stát si za svým rozhodnutím. A ne prodlužovat agonii. dumbom
Tak by to měla rázně vyřešit jeho manželka. Ale člověk je tak ..... blbej? dumbom

#145 2. 10. 2008 15:43

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

xxxx je to tak. Vlastní zkušenost. Já začala spát líp až tehdy, když jsme prodali náš dům a přestěhovala jsem se do JENOM svého bytu.
Tenkrát jsem nevěřila, že je lepší to odseknout a pak už "jen" hojit ránu. Dloouho jsem se v tom hňahňala.
Teď s odstupem času si říkám, proč my lidé, jsme tací masochisté. dumbom
Nechápu toho muže. Je to zbabělec a slaboch. Buď neměl odcházet, nebo, když už jednou odcházel, měl být MUŽ a stát si za svým rozhodnutím. A ne prodlužovat agonii. dumbom
Tak by to měla rázně vyřešit jeho manželka. Ale člověk je tak ..... blbej? dumbom

když to je právě to, že si to každej musí vyžrat sám, zkušenost je nepřenosná ...sad kdž jsem představila jak je ted mikešově švagrové tak mě oklepalo, fakt nic horšího než takovej tanec v .....vissla

dum spiro spero

Není tady

#146 2. 10. 2008 16:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ty jsi šláp na minu??? va

Ale stejně je hezký bavit se o nevěře a nebejt v tom osobně namočenej, co? ... tummenupp big_smile big_smile

Mikeš budeš se divit, šlápl. Informace, že žena je mi nevěrná mě nechala téměř klidným.

Není tady

#147 2. 10. 2008 16:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

...kdž jsem představila jak je ted mikešově švagrové tak mě oklepalo, fakt nic horšího než takovej tanec v .....vissla

Jak jí je, to nevím, já mezi ně nelezu... dnešní info jsem tu napsal díky tomu, že jsem dopoledne ve městě potkal tchýni... ale hezky jí asi nebude, tchýně mi řekla, že on ji "deptá" a já jsem se radši neptal, jak... sad
Je ovšem fakt, že oni se k sobě asi opravdu nehodí, jak tu napsala Majka... a to je viděla jednou v životě (!) ...

Není tady

#148 2. 10. 2008 16:05

petra72
Host

Majkafa napsala:  Být tvou švagrovou, pošlu ho po svých životních zkušenostech a pročítání babinetu i jiné odborné literatury lol štandopede k milence a ukončím agonii. Čím dříve, tím líp. Stejně většina vztahů, kde se podařilo nevěru ustát, jde dříve nebo později stejně do háje.

Majkafa napsala: je to tak. Vlastní zkušenost. Já začala spát líp až tehdy, když jsme prodali náš dům a přestěhovala jsem se do JENOM svého bytu.
Teď s odstupem času si říkám, proč my lidé, jsme tací masochisté. :dumbom

Majkafo, možná se mýlím, kdyžtak mě oprav, ale já si myslím, že to u vás bylo maličko jinak, než tady teď píšeš. Nevím proč, ale nějak mám v hlavě to, že tvůj BM odešel a (až na malou vyjímku) se nechtěl vrátit. Začal bydlet se slečnou. Možná si špatně myslím, že to bylo rozhodnutí na straně tvého BM. Né to, že jsi ho poslala k milence ty. Možná se fakt mýlím. Projevil tvůj BM opravdu skutečný zájem o zachování vašeho vztahu a tys ho poslala ke slečně? 

Docela mi vadí (myslím to teď obecně), když někdo píše: poslala jsem ho k milence .... a ono  to bylo jinak. Ty ramena mi u toho nesedí.

Já skutečně můžu říct - poslala jsem ho k milence. Můj BM opravdu nechtěl odejít  a  já jsem byla ta, co to rozhodla. Sice již poněkolikáté vissla , ale vždy jsem jednala já.

Opravdu jsi to u vás byla ty, kdo nebožáka nevěrníka poslal za svým štěstím????

Upravil(a) petra72 (2. 10. 2008 16:13)

#149 2. 10. 2008 16:09

petra72
Host

Osobně si myslím, že rozhodnutí není možné ve 2 hodinách. Mikešovci to mají teď jako čerstvou záležitost, určitě to nebude ze dne na den, kdy se to rozhodne.

Každý má mít čas na to, aby si uvědomil, co je pro něj důležitější. Rozhodně to vidím minimálně na měsíc - na obou stranách.

#150 2. 10. 2008 16:11

petra72
Host

majkafa napsal(a):

Být tvou švagrovou, pošlu ho po svých životních zkušenostech a pročítání babinetu i jiné odborné literatury lol štandopede k milence a ukončím agonii.

Opravdu by ses takto zachovala s 5-ti letým dítětem? Opravdu bys to během pár dní měla v sobě vyřešeno  a balila bys kufry?  Nepokoušela by ses to nějak vyřešit jinak?  Nehledala bys cesty?   

Nevím, asi jsem divná.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí