29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Misa II napsal(a):
Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo. Aspon, já
to tak dělala
![]()
Jo???
Takže Ty jsi přivedla manžovi kámošku do trojky???
Kurwa, to bych si i tu masáž odpustil...
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Můj švagr si před lety našel milenku, švagrová to zjistila, nevěla si rady, požádala svého tchána, aby synáčkovi domluvil. Tchán se toho zhostil, švagrovi domluvil. A jak to dopadlo? Švagr se naoko milenky vzdal a vrátil se k rodině, ve skutečnosti jen o pár roků oddálil svůj odchod, s milenkou vztah nepřerušil, jen to dělal tajně. Dneska jsou stejně se švagrovou od sebe, takže vlastně jen švagrová ztratila roky života s někým, s kým to nemělo budoucnost, zatímco kdyby šli od sebe už tenkrát, dostala by prostor být šťastná s někým jiným....
A navíc - dobrovolné rozhodnutí je daleko cenější než rozhodnutí, do kterého člověka někdo nutí...
s tímhle souhlasím, nedávno jsem v nějakém časopise četla článek "Díky, že jsi mě opustil" prostě tam ženský byly rády, že je opustil chlap co jim zahýbal a dělal doma husto, povětšinou litovaly, že ho neopustily dřív. Možná Mikeši jednou bude opuuštěná ráda, že je opustěná. Se švagrem bych promluvila, ale určitě ne ve smyslu : " ty ty ty vrat se domu" snad jen připomenout, aby se zachoval jako chlap a nenechal švagrovou s děckem na holičkách než si někoho najde a možná mu připomen, jestli mu nebude vadit, že jeho děcko bude chovat a třeba i bít někdo cizí jak to tak chodí nejedné neúplné rodině......
Není tady
Selima napsal(a):
Zblbnutého chlapa nechcem, zblbnutý chlap je pod moju úroveň.
navyše tkaý, ktorý sa enchá zblbnúť MNOU!
(Ako hovorieva môj otec Zblbnutých nepotrebujeme, sami sme zblbnutí!
)
a kdo říká, že ho chci doma??? zblbnutej chlap je prima hračka...ale poruchová..nejlépe s ní pak do konťáku a pořídit si novou
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Selima napsal(a):
)
a kdo říká, že ho chci doma???
zblbnutej chlap je prima hračka...ale poruchová..nejlépe s ní pak do konťáku a pořídit si novou
Kokám další adebt na bonznutí i společnosti na ochranu týraných mužů
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Selima napsal(a):
)
a kdo říká, že ho chci doma???
zblbnutej chlap je prima hračka...ale poruchová..nejlépe s ní pak do konťáku a pořídit si novou
Kokám další adebt na bonznutí i společnosti na ochranu týraných mužů
chi...prej adept si mě pobavil...každá "hračka" by ti řekla, jak je spokojená a vůbec není týraná...vždyt jsem deklarovala, že by byla zblbnutá
Není tady
Heřmanko
Mikeš napsal(a):
Misa II napsal(a):
Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo. Aspon, já
to tak dělala
![]()
Jo???
Takže Ty jsi přivedla manžovi kámošku do trojky???
Kurwa, to bych si i tu masáž odpustil...
V jeho snech určitě
Misa II napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin
Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné
![]()
![]()
Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, játo tak dělala
![]()
? Si děláš pr..l. Ne?
Není tady
Jsem zapoměla, že někteří mě neznají osobně
Jasně že jo , by to jenom zkusil, jeho bych zmlátila pánví a kočičku by sbírali po kouskách
Klíííd holka, kluci tu psali o ideální manželce, tohle přání / nebo spíše povzdech / od chlapů slýchávám furt.
No proto! Jsem chtěla jen ujistit
Není tady
Míšo, pomněnko, vy se přeciž znáte.
Misa II napsal(a):
Jsem zapoměla, že někteří mě neznají osobně
Jasně že jo, by to jenom zkusil, jeho bych zmlátila pánví a kočičku by sbírali po kouskách
Klíííd holka, kluci tu psali o ideální manželce, tohle přání / nebo spíše povzdech / od chlapů slýchávám furt.
Sadistko
Není tady
majkafa napsal(a):
Míšo, pomněnko, vy se přeciž znáte.
Že jo...Miša je přeci šílenej fotbalovej fanoušek ...že se nepletu?
Není tady
Jak byla v té fotbalové euforii, tak neviděla neslyšela.
No joooo, když já byla tak mimo, že tam nemaj televizi a goly tipovala dle výkřiků vesnice , že jsem byla mimo.
Jen by mě teda zajímalo, jak sis mohla bys na jednu vteřinu myslet , že jsem to myslela vážně
Já? Já ne
MIšo, nemyslela
, ale to víš ten čevíček tam byl
, tak jsem chtěla to malinké ujištění
Jo a tyhle chlapské povzdechy taky znám
Není tady
Mikeš napsal(a):
... on se prostě ve středu sbalil s tím, že jde bydlet k milence, a nechal jí tam s 5-letým dítětem samotnou
... je to jistě jejich problém a ne můj, ale ona mi věří, že jí poradím něco inteligentního a já nevím, co...
Pokračování:
Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě"
Takže klasika...
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat ... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...
Není tady
Jojo... klasika... Chlapec evidentně nechce nic řešit a předpokládá (doufá), že to baby vyřeší za něj, jedna nebo druhá. Buď se namíchne milenka a opustí ho či si najde jiného, takže ona bude ta vypočítavá mrcha - nebo se nas.ere žena a vykopne ho, což je dobrý důvod k tomu označit ji za mrchu rovněž, případně jí ještě přiškrtit penězovod, když je taková... V každém případě on bude za "oběť" některé z nich - aspoň sám před sebou, před kámoši nebo potencionální další kočičkou.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pokračování:
Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě"![]()
![]()
Takže klasika...
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...
Jak nůž pod krk? Fuj. Jdi skuhrat ke Zklamaný.
Já bych poradil teď svagrový, že pokud bude vzdychat po milence, že tam nechal mistr tesař díru, tedy udělal dveře.
Není tady
No a jsme u toho- já jsem pro "kudlu" taky.... Co přinese té manželce pohled na zaláskovaného manžela?? Co to přinese vztahu, 5letému dítěti? Asi tak 15 tub Lexaurinu , nervy stejně v kýblu, vztah na sr*** čky, světlé zítřky v nedohlednu pro všechny zúčastněné....
Když si představím sebe na místě Mikešovy švagrové , neváhala bych ani vteřinu a šla od toho, pokud by si ten chlap po dvou hodinách neuvědomil , co chce , tak ať si to uvědomuje někde mimo můj dosah....... Ale to bych udělala já...
Není tady
Mikeš napsal(a):
[ Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě"
![]()
![]()
Takže klasika...
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...
Klasika. Ještě že mají v rodině takového sečtělého psychologa (kocoura), který už zná téměř všechny varianty řešení.
Já bych byla pro, sednout si se svárou a říct mu: Ty wole, to je normálka. U nás na "ženském" fóru se takovýmu říká Buridanův vosel. Hele, teď dostaneš nůž na krk a zblázníš se tuplém.
Hele, kocoure, jsi ve výhodě - máš to jak film v kině - můžeš jim napovídat.
Mikeš napsal(a):
Mikeš napsal(a):
... on se prostě ve středu sbalil s tím, že jde bydlet k milence, a nechal jí tam s 5-letým dítětem samotnou
... je to jistě jejich problém a ne můj, ale ona mi věří, že jí poradím něco inteligentního a já nevím, co...
Pokračování:
Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě"![]()
![]()
Takže klasika...
Teda ...já snad dám na modlení, jak by řekla má babička ....já si hned myslela že to takhle dopadne.
Není tady
petra72 napsal(a):
Hele, kocoure, jsi ve výhodě - máš to jak film v kině - můžeš jim napovídat.
No... musím přiznat, že to sleduju tak trochu s úsměvem (když se mě to netýká, žejo ) ... je neuvěřitelné, jak to do puntíku kopíruje desítky vláken, co jsem si četl tady...
Jinak si ale myslím, že nůž pod krkem nebude... moje švagrová je jiná než moje žena - o hodně méně razantní... já osobně tipuju, že buď to nevydrží on a odejde sám (on se k Evce nikdy nechoval zrovna moc hezky, je to takovej ten autoritativní typ, co vyžaduje, aby ho všichni poslouchali), nebo se s tím ona tak nějak vnitřně smíří a bude to klasickej život ve třech, než to někoho z účastníků přestane bavit definitivně...
Není tady