Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 29. 9. 2008 20:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co poradit?

Misa II napsal(a):

Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo. Aspon, já gloriagloria  to tak dělala lollollol wink

Jo???
Takže Ty jsi přivedla manžovi kámošku do trojky???
Kurwa, to bych si i tu masáž odpustil... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#102 29. 9. 2008 20:28

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

Můj švagr si před lety našel milenku, švagrová to zjistila, nevěla si rady, požádala svého tchána, aby synáčkovi domluvil. Tchán se toho zhostil, švagrovi domluvil. A jak to dopadlo? Švagr se naoko milenky vzdal a vrátil se k rodině, ve skutečnosti jen o pár roků oddálil svůj odchod, s milenkou vztah nepřerušil, jen to dělal tajně. Dneska jsou stejně se švagrovou od sebe, takže vlastně jen švagrová ztratila roky života s někým, s kým to nemělo budoucnost, zatímco kdyby šli od sebe už tenkrát, dostala by prostor být šťastná s někým jiným....

A navíc - dobrovolné rozhodnutí je daleko cenější než rozhodnutí, do kterého člověka někdo nutí...

s tímhle souhlasím, nedávno jsem   v nějakém časopise četla článek "Díky, že jsi mě opustil" prostě tam ženský byly rády, že je opustil chlap co jim zahýbal  a dělal doma husto, povětšinou litovaly, že ho neopustily dřív. Možná Mikeši jednou bude opuuštěná ráda, že je opustěná. Se švagrem bych promluvila, ale určitě ne ve smyslu : " ty ty ty vrat se domu" snad jen připomenout, aby se zachoval jako chlap a nenechal švagrovou s děckem na holičkách než si někoho najde a možná mu připomen, jestli mu nebude vadit, že jeho děcko bude chovat a třeba i bít někdo cizí jak to tak chodí  nejedné neúplné rodině......hmm

dum spiro spero

Není tady

#103 29. 9. 2008 20:37

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Zblbnutého chlapa nechcem, zblbnutý chlap je pod moju úroveň. hmm navyše tkaý, ktorý sa enchá zblbnúť MNOU! big_smile (Ako hovorieva môj otec Zblbnutých nepotrebujeme, sami sme zblbnutí! lol )

a kdo říká, že ho chci doma??? big_smile zblbnutej chlap je prima hračka...ale poruchová..nejlépe s ní pak do konťáku a pořídit si novou smile

Není tady

#104 29. 9. 2008 20:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Selima napsal(a):

Zblbnutého chlapa nechcem, zblbnutý chlap je pod moju úroveň. hmm navyše tkaý, ktorý sa enchá zblbnúť MNOU! big_smile (Ako hovorieva môj otec Zblbnutých nepotrebujeme, sami sme zblbnutí! lol )

a kdo říká, že ho chci doma??? big_smile zblbnutej chlap je prima hračka...ale poruchová..nejlépe s ní pak do konťáku a pořídit si novou smile

Kokám další adebt na bonznutí i společnosti na ochranu týraných mužů

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#105 29. 9. 2008 20:46

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Selima napsal(a):

Kokám další adebt na bonznutí i společnosti na ochranu týraných mužů

chi...prej adept big_smilebig_smilebig_smile si mě pobavil...každá "hračka" by ti řekla, jak je spokojená a vůbec není týraná...vždyt jsem deklarovala, že by byla zblbnutá lolgloriavissla

Není tady

#106 29. 9. 2008 20:49

x21365
Host

Heřmanko tummenuppgodlikegodlikegodlikelollollol

#107 29. 9. 2008 20:53

x21365
Host

Mikeš napsal(a):

Misa II napsal(a):

Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo. Aspon, já gloriagloria  to tak dělala lollollol wink

Jo???
Takže Ty jsi přivedla manžovi kámošku do trojky???
Kurwa, to bych si i tu masáž odpustil... lol

V jeho snech určitě winklol

#108 30. 9. 2008 6:02

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Misa II napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin reta

Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné big_smile tummenupp godlike

Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, já gloriagloria  to tak dělala lollollol wink

va ? Si děláš pr..l. Ne?

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#109 30. 9. 2008 12:57

x21365
Host

Jsem zapoměla, že někteří mě neznají osobně lollollol
Jasně že jo wink, by to jenom zkusil, jeho bych zmlátila pánví a kočičku by sbírali po kouskách winklollol

Klíííd holka, kluci tu psali o ideální manželce, tohle přání / nebo spíše povzdech / od chlapů slýchávám furt. smile

#110 30. 9. 2008 13:46

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

big_smile No proto! Jsem chtěla jen ujistit big_smile

Není tady

#111 30. 9. 2008 13:56

majkafa
Host

Míšo, pomněnko, vy se přeciž znáte. big_smile

#112 30. 9. 2008 14:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Jsem zapoměla, že někteří mě neznají osobně lollollol
Jasně že jo wink, by to jenom zkusil, jeho bych zmlátila pánví a kočičku by sbírali po kouskách winklollol

Klíííd holka, kluci tu psali o ideální manželce, tohle přání / nebo spíše povzdech / od chlapů slýchávám furt. smile

Sadistko lol

Není tady

#113 30. 9. 2008 15:10

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Míšo, pomněnko, vy se přeciž znáte. big_smile

Že jo...Miša je přeci šílenej fotbalovej fanoušek lol...že se nepletu?

Není tady

#114 30. 9. 2008 15:23

majkafa
Host

stolt Jak byla v té fotbalové euforii, tak neviděla neslyšela. lol

#115 1. 10. 2008 22:56

x21365
Host

No joooo, když já byla tak mimo, že tam nemaj televizi a goly tipovala dle výkřiků vesnice , že jsem byla mimo.
Jen by mě teda zajímalo, jak sis mohla bys na jednu vteřinu myslet , že jsem to myslela vážně glorialolgloria

#116 2. 10. 2008 5:27

majkafa
Host

Já? lol Já ne smile

#117 2. 10. 2008 6:08

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

MIšo, nemyslela lol lol, ale to víš ten čevíček tam byl dumbom, tak jsem chtěla to malinké ujištění lol lol
Jo a tyhle chlapské povzdechy taky znám lol

Není tady

#118 2. 10. 2008 10:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

... on se prostě ve středu sbalil s tím, že jde bydlet k milence, a nechal jí tam s 5-letým dítětem samotnou sad ... je to jistě jejich problém a ne můj, ale ona mi věří, že jí poradím něco inteligentního a já nevím, co... sad

Pokračování: big_smile
Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě" big_smile big_smile big_smile
Takže klasika... tummenupp
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat sad ... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...

Není tady

#119 2. 10. 2008 11:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jojo... klasika... Chlapec evidentně nechce nic řešit a předpokládá (doufá), že to baby vyřeší za něj, jedna nebo druhá. Buď se namíchne milenka a opustí ho či si najde jiného, takže ona bude ta vypočítavá mrcha - nebo se nas.ere žena a vykopne ho, což je dobrý důvod k tomu označit ji za mrchu rovněž, případně jí ještě přiškrtit penězovod, když je taková... V každém případě on bude za "oběť" některé z nich -  aspoň sám před sebou, před kámoši nebo potencionální další kočičkou.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#120 2. 10. 2008 11:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě" big_smile big_smile big_smile
Švagrová je nešťastná a neví co má dělat sad ... Nechat ho v tom plácat, nebo "kudla pod krk?" Já osobně bych byl spíš pro druhou variantu, ale radit jí to rozhodně nebudu...

Jak nůž pod krk? Fuj. Jdi skuhrat ke Zklamaný.
Já bych poradil teď svagrový, že pokud bude vzdychat po milence, že tam nechal mistr tesař díru, tedy udělal dveře.

Není tady

#121 2. 10. 2008 11:20

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

No a jsme u toho- já jsem pro "kudlu" taky.... Co přinese té manželce pohled na zaláskovaného   manžela?? Co to přinese vztahu, 5letému dítěti?  Asi tak 15 tub Lexaurinu  , nervy stejně v kýblu,    vztah na sr*** čky,  světlé zítřky v nedohlednu pro všechny zúčastněné....

Když si představím sebe na místě Mikešovy švagrové , neváhala bych ani vteřinu a  šla od  toho, pokud by si ten chlap po dvou hodinách neuvědomil , co chce , tak ať si to uvědomuje někde mimo můj dosah.......   Ale to bych udělala já...

Není tady

#122 2. 10. 2008 11:52

petra72
Host

Mikeš napsal(a):

[ Můj nevěrný švagr se vrátil bydlet k manželce, ale "sedí doma a vzdychá touhou po milence", a že prý "je má rád obě" big_smile big_smile big_smile

Klasika. Ještě že mají v rodině takového sečtělého psychologa (kocoura), který už zná téměř všechny varianty řešení.

Já bych byla pro, sednout si se svárou a říct mu: Ty wole, to je normálka. U nás na "ženském" fóru se takovýmu říká Buridanův vosel. lol   Hele, teď dostaneš nůž na krk a zblázníš se tuplém. reta

#123 2. 10. 2008 11:55

petra72
Host

Hele, kocoure, jsi ve výhodě - máš to jak film v kině - můžeš jim napovídat. lol

#124 2. 10. 2008 11:57

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Mikeš napsal(a):

... on se prostě ve středu sbalil s tím, že jde bydlet k milence, a nechal jí tam s 5-letým dítětem samotnou sad ... je to jistě jejich problém a ne můj, ale ona mi věří, že jí poradím něco inteligentního a já nevím, co... sad

Teda ...já snad dám na modlení, jak by řekla má babička ....já si hned myslela že to takhle dopadne.

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#125 2. 10. 2008 12:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Hele, kocoure, jsi ve výhodě - máš to jak film v kině - můžeš jim napovídat. lol

No... musím přiznat, že to sleduju tak trochu s úsměvem (když se mě to netýká, žejo big_smile) ... je neuvěřitelné, jak to do puntíku kopíruje desítky vláken, co jsem si četl tady...
Jinak si ale myslím, že nůž pod krkem nebude... moje švagrová je jiná než moje žena - o hodně méně razantní... já osobně tipuju, že buď to nevydrží on a odejde sám (on se k Evce nikdy nechoval zrovna moc hezky, je to takovej ten autoritativní typ, co vyžaduje, aby ho všichni poslouchali), nebo se s tím ona tak nějak vnitřně smíří a bude to klasickej život ve třech, než to někoho z účastníků přestane bavit definitivně...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí